2014 Kasım Anneleri

[QUOTEost: 37043484, member: 520256"]Nst de sancim 100 un ustunde cikiyor bilmiyorum ne olcak doktoru bekliyorum[/QUOTE]
Allah yardimciniz olsun.. Umarim kontrol altına alinir..

Canım zaten ya 3-6 ya da 6-9 öneriyorlar kullananlara baktım da şimdi.. Bizim yaşadığımız yer de çok soğuk ya kullanışlı olur diye düşünüyorum...

perikanadi ben almayı istiyorum ama senin gibi beden ölçüsü konusunda hala muallaktayım. küçük alıp az kullanmak istemiyorum sanırım yaşına girdikten sonra alcam karar veremiyorum

Canım kullananlar 3-6 ya da 6-9 ayı öneriyorlar giydirmesi de kolay oluyormuş.. Bir de tulum gibi ya zaten ufak almamak lazım bence de.. Ben de karar vereyim alacağım çok da seviyorum o montları..

cnm ben bunu aldım 65 cm olanını aldım sanırım

Çok tatlı canım güle güle kullansın kuzun... Ben daha mont tarzı bişi düşnüyorum yani böyle pofuduk da çok güzel ama bizim burda onla üşür mü diye düşünüyorum burası buz gibi memleket.. O yüzden dışı bildiğimiz mont tarzı bişi düşünüyorum..

Nst de sancim 100 un ustunde cikiyor bilmiyorum ne olcak doktoru bekliyorum

Canımmmmm 100 ün üzerinde sancı çıkıyor da sen şu an hissetmiyor musun? Minik acele etmese bari.. Rabbim kolaylık versin canım benim inşallah problemsiz atlatırsınız bu olumsuzluğu..

3-6 alsan daha iyi olur

Canım bi yerde bi kadın yazmış bebeğim 3 aylık ama 6-9 aylık almışım iyi ki kolay giydirebiliyorum diyor çok mu büyük görünür ben de 6-9 alsam bilmiyorum

Canım ben almayı düşünüyorum ama yeni modellerin çıkmasını bekliyorum

Canım altı dokuz aylık zaten yaz mevsimine geliyor o zaman giydiremeSin altı aya kadar olandan Alman lazım

Bu hangi sehirde yasadigina bagli soğuk bir yerdeysen içine kalin giydirirsin 6-9 u giydirmek kolay olur..ben aydinda oturuyorum çok kalin giyinmeyecegi için zor olmaz 3-6. Ben büyük alinmasi taraftariyim. Çünkü oglumda hep Ayina gore aldim 1veya 2 kez giyebildi.

Canım ben bundan aldım içi sıcacık disneyden aldın sende düşünebilirsin

Eklentiler

• image.webp
    544,6 KB · Görüntüleme: 89

ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH EKSİK OLMA

Canim ben günde 1 içiyorum.gece yatarken aç karnına.kan degerlerim iyi çok şükür

Canım ben almayı düşünüyorum ama yeni modellerin çıkmasını bekliyorum

Bunlara baktım şimdilik canım ben de.. Sabırsızım bekleyemicem sanırım =)

Canım altı dokuz aylık zaten yaz mevsimine geliyor o zaman giydiremeSin altı aya kadar olandan Alman lazım

Canım bebekler ayından hep büyük oluyor ya ne bilim.. Bu da zaten tulum hani içinde rahat olsun diye bir de burası hemen ısınmaz malum Erzurum

Yaşadığım yer soğuk evet.. Erzurumdayım.. Havalar mayısın 3. haftasına kadar serin... Bu yüzden 6-9 almayı düşünüyorum..

Canım ben bundan aldım içi sıcacık disneyden aldın sende düşünebilirsin

Çok güzelmiş ya güle güle giysin yavrun... Valla netten yazıp bakıyorum canım buna rastlamadım.. Rastladığım ve beğendiklerimi ekledim şimdi zaten..

Oluyor canım nazar değmesin ben hiç şişmedim çok şükür sadece fazla ayakta kalınca ayaklarım şişiyo

Ayy benimde hiç şişmedi, doktorum her kontrolde "hayret valla yüzüklerini takabiliyorsun" diyor. Hamilelikte en çok korktuğum şeydi el ve ayak şişmeleri şimdiye kadar yaşamadım çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…