Bebekmi geliyor yoksaNst de sancim 100 un ustunde cikiyor bilmiyorum ne olcak doktoru bekliyorum
Nst de sancim 100 un ustunde cikiyor bilmiyorum ne olcak doktoru bekliyorum
cnm ben normal mont aldım kanzdan, ılk cınsıyetını ogrendıgımızde bıde ındırım vardı. o zaman cocuk astranot montları onerdı. bana gorumcem verdıgı ıcın bı tane var oyle. onların cok kullanıslı oldugunu soyledı cocuk. dusununce de mantıklı gıbı. alacaksan buyuk al belkı bebıs hızlı kılo alır buyur. 0-3 aylar kucucuk oluyor
perikanadi ben almayı istiyorum ama senin gibi beden ölçüsü konusunda hala muallaktayım. küçük alıp az kullanmak istemiyorum sanırım yaşına girdikten sonra alcam karar veremiyorum
cnm ben bunu aldım 65 cm olanını aldım sanırım
Nst de sancim 100 un ustunde cikiyor bilmiyorum ne olcak doktoru bekliyorum
3-6 alsan daha iyi olur
Canım ben almayı düşünüyorum ama yeni modellerin çıkmasını bekliyorumCanım zaten ya 3-6 ya da 6-9 öneriyorlar kullananlara baktım da şimdi.. Bizim yaşadığımız yer de çok soğuk ya kullanışlı olur diye düşünüyorum...
Canım kullananlar 3-6 ya da 6-9 ayı öneriyorlar giydirmesi de kolay oluyormuş.. Bir de tulum gibi ya zaten ufak almamak lazım bence de.. Ben de karar vereyim alacağım çok da seviyorum o montları..
Çok tatlı canım güle güle kullansın kuzun... Ben daha mont tarzı bişi düşnüyorum yani böyle pofuduk da çok güzel ama bizim burda onla üşür mü diye düşünüyorum burası buz gibi memleket.. O yüzden dışı bildiğimiz mont tarzı bişi düşünüyorum..
Canımmmmm 100 ün üzerinde sancı çıkıyor da sen şu an hissetmiyor musun? Minik acele etmese bari.. Rabbim kolaylık versin canım benim inşallah problemsiz atlatırsınız bu olumsuzluğu..
Canım bi yerde bi kadın yazmış bebeğim 3 aylık ama 6-9 aylık almışım iyi ki kolay giydirebiliyorum diyor çok mu büyük görünür ben de 6-9 alsam bilmiyorum
Canım altı dokuz aylık zaten yaz mevsimine geliyor o zaman giydiremeSin altı aya kadar olandan Alman lazımCanım zaten ya 3-6 ya da 6-9 öneriyorlar kullananlara baktım da şimdi.. Bizim yaşadığımız yer de çok soğuk ya kullanışlı olur diye düşünüyorum...
Canım kullananlar 3-6 ya da 6-9 ayı öneriyorlar giydirmesi de kolay oluyormuş.. Bir de tulum gibi ya zaten ufak almamak lazım bence de.. Ben de karar vereyim alacağım çok da seviyorum o montları..
Çok tatlı canım güle güle kullansın kuzun... Ben daha mont tarzı bişi düşnüyorum yani böyle pofuduk da çok güzel ama bizim burda onla üşür mü diye düşünüyorum burası buz gibi memleket.. O yüzden dışı bildiğimiz mont tarzı bişi düşünüyorum..
Canımmmmm 100 ün üzerinde sancı çıkıyor da sen şu an hissetmiyor musun? Minik acele etmese bari.. Rabbim kolaylık versin canım benim inşallah problemsiz atlatırsınız bu olumsuzluğu..
Canım bi yerde bi kadın yazmış bebeğim 3 aylık ama 6-9 aylık almışım iyi ki kolay giydirebiliyorum diyor çok mu büyük görünür ben de 6-9 alsam bilmiyorum
Bu hangi sehirde yasadigina bagli soğuk bir yerdeysen içine kalin giydirirsin 6-9 u giydirmek kolay olur..ben aydinda oturuyorum çok kalin giyinmeyecegi için zor olmaz 3-6. Ben büyük alinmasi taraftariyim. Çünkü oglumda hep Ayina gore aldim 1veya 2 kez giyebildi.Canım zaten ya 3-6 ya da 6-9 öneriyorlar kullananlara baktım da şimdi.. Bizim yaşadığımız yer de çok soğuk ya kullanışlı olur diye düşünüyorum...
maşallah canım yüzüklerin oluyormu ben takamıyorum olmuyorHerkes göbüş koyuyor bizim neyimiz eksik alın size bi göbüşte bizden35+1 iz teyzeleri
Canım çok geçmiş olsun umarım erken olmaz haber et biziNst de sancim 100 un ustunde cikiyor bilmiyorum ne olcak doktoru bekliyorum
Canım ben bundan aldım içi sıcacık disneyden aldın sende düşünebilirsinCanım zaten ya 3-6 ya da 6-9 öneriyorlar kullananlara baktım da şimdi.. Bizim yaşadığımız yer de çok soğuk ya kullanışlı olur diye düşünüyorum...
[QUOTE="xilerixx, post: 37033537, member:
Günaydın canlar...Zeyy Allahım evlatlarını hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin inşallah, bol bol dinlen ve bebişlerini besle ve tabi bol dua gönlünü Allahla bir tutu her şey hallolur inşAllah...Doğrumları yaklaşan arkadaşlar doğumun sağlıklı geçmesi içinbol bol meryem suresini okumak gerekiyormuş ben kızıma hamile kaldığımı öğrendiğimde hatme başlamıştım şimdi 3 cüzüm kaldı inşallah bitince ben de meryem suresine başlayacağım inşAllah birbirimize bol dol dua edelim her an ve o an bize tek yardımcı Allah dualarımız dilimizde olsun gönlümüz ferah olsun inşallah sizler benim hep dualarımdasınız hepimiz hayırlısıyla kavuşucaz inşAllah yavrularımıza... seviyom sizi annecanlar...
ana ne kadar tatlıCanım ben bundan aldım içi sıcacık disneyden aldın sende düşünebilirsin
Oluyor canım nazar değmesin ben hiç şişmedim çok şükürmaşallah canım yüzüklerin oluyormu ben takamıyorum olmuyor
Canım peki kan değerlerin nasıl çıkıyor kansızlık falan çıkıyor mu birde diğer arkadaşlarada sordum kullanan olarak soruyorum nasıl kullanıyorsun ne kadar süre sonra yemek yiyorsun kahvaltı yapıyorsun
ana ne kadar tatlı
ben şiştim canım ödemlerim fazla. işte oturuyorum ama yinede ayaklar salındığı için şişiyor ayakkabı bile olmuyorOluyor canım nazar değmesin ben hiç şişmedim çok şükürsadece fazla ayakta kalınca ayaklarım şişiyo
Canım ben almayı düşünüyorum ama yeni modellerin çıkmasını bekliyorum
Canım altı dokuz aylık zaten yaz mevsimine geliyor o zaman giydiremeSin altı aya kadar olandan Alman lazım
Bu hangi sehirde yasadigina bagli soğuk bir yerdeysen içine kalin giydirirsin 6-9 u giydirmek kolay olur..ben aydinda oturuyorum çok kalin giyinmeyecegi için zor olmaz 3-6. Ben büyük alinmasi taraftariyim. Çünkü oglumda hep Ayina gore aldim 1veya 2 kez giyebildi.
Canım ben bundan aldım içi sıcacık disneyden aldın sende düşünebilirsin
Oluyor canım nazar değmesin ben hiç şişmedim çok şükürsadece fazla ayakta kalınca ayaklarım şişiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?