- 14 Eylül 2013
- 1.151
- 1.490
- 448
Anladım kuzum o bana hiç fayda etmedi hep süreli düştü 2 tane içtiğim haldeflowerhome kız gyno ferrosanol sandım sen yazarken benim bahsettiğim ilaç gyno ferro sanol... Senin bahsettiğin gynoferon muş kusuruma bakma yanlış anladım...
Anladım canım senindemi kan değerlerin yükselmiyordu o yüzden mi verdi
Birde sabah içtikten sonra ne kadar süre sonra kahvaltı yapıyorsun akşam da aç diyor ya yatarken mi yoksa yemekten önce mi içiyorsun bu 2 hafta benim için önemlide o yüzden tam anlamıyla kullanmak istiyorum canım
Anladım canım benim içinde bu önemliydi ne kadar önce içilmesi gerektiği fayda etmesi için 1 saat oldu şimdi ama bugünlük dayanamayıp kahvaltımı yapıcam 1 saattede olmuştur heraldr hapın emilimi yarın daha önce içerim artık teşekkür ederimflowerhome ben kahvaltıdan 2saat önce kullanıyorum kanım normalde de güzel ama yine de veriyor dr kan hapı. mümkün olduğunca kahvaltıdan 2saat önceden iç öyle önerdi doktorum, etkisi daha iyi oluyor diyor
anladım canımflowerhome ben kullandım o kan ilacını pembe renk hatta.
tubis2014 bizim burda var ama cihaz çok eski ve ekranı çok ufak kutu gibi,kalp atımi takibi için koymuşlar işte. zor anlaşılıyor gibi görüntü ama ebe bana göbeğin yağlı değil o yüzden daha anlasilir görüntü elde ediyoruz sende dedi
azkalmış annesiiiGünaydııııınnnn şafak 35 (izmir)
neeeeeeeeeeeyy doğuma 35gün mü var inanmıyorummmmmmmmmmmm ay heyecan bastıGünaydııııınnnn şafak 35 (izmir)
Evet az kaldı şükürler olsun darısı sizlereanladım canım
azkalmış annesiii
Anladım kuzum o bana hiç fayda etmedi hep süreli düştü 2 tane içtiğim halde
flowerhome ben kahvaltıdan 2saat önce kullanıyorum kanım normalde de güzel ama yine de veriyor dr kan hapı. mümkün olduğunca kahvaltıdan 2saat önceden iç öyle önerdi doktorum, etkisi daha iyi oluyor diyor
canım ben aç karnına ilaç aldığımda kötü oluyorum..kahvaltı yapıp 1 saat sonra falan içiyorum
neeeeeeeeeeeyy doğuma 35gün mü var inanmıyorummmmmmmmmmmm ay heyecan bastı
amin canım sağlık sıhatli inşallahEvet az kaldı şükürler olsun darısı sizlere
herkese günaydın. Ben de bu ilacı kullanıyorum. Eczacı eşime demiş ki bu ilaçtan sonra süt peynir yumurta yoğurt tüketmesin ilacın etkisini azaltır. Paylaşmak istedimCanım peki kan değerlerin nasıl çıkıyor kansızlık falan çıkıyor mu birde diğer arkadaşlarada sordum kullanan olarak soruyorum nasıl kullanıyorsun ne kadar süre sonra yemek yiyorsun kahvaltı yapıyorsun
Anladım kuzum o bana hiç fayda etmedi hep süreli düştü 2 tane içtiğim halde
Aaa paylaştığın iyi oldu bunu canım ne kadar süre yememek gerekiyor içtikten sonraherkese günaydın. Ben de bu ilacı kullanıyorum. Eczacı eşime demiş ki bu ilaçtan sonra süt peynir yumurta yoğurt tüketmesin ilacın etkisini azaltır. Paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?