2014 Kasım Anneleri

flowerhome kız gyno ferrosanol sandım sen yazarken benim bahsettiğim ilaç gyno ferro sanol... Senin bahsettiğin gynoferon muş kusuruma bakma yanlış anladım...
Anladım kuzum o bana hiç fayda etmedi hep süreli düştü 2 tane içtiğim halde

flowerhome ben kahvaltıdan 2saat önce kullanıyorum kanım normalde de güzel ama yine de veriyor dr kan hapı. mümkün olduğunca kahvaltıdan 2saat önceden iç öyle önerdi doktorum, etkisi daha iyi oluyor diyor

canım ben aç karnına ilaç aldığımda kötü oluyorum..kahvaltı yapıp 1 saat sonra falan içiyorum

Anladım canım benim içinde bu önemliydi ne kadar önce içilmesi gerektiği fayda etmesi için 1 saat oldu şimdi ama bugünlük dayanamayıp kahvaltımı yapıcam 1 saattede olmuştur heraldr hapın emilimi yarın daha önce içerim artık teşekkür ederim

canım ben aç karnına ilaç aldığımda kötü oluyorum..kahvaltı yapıp 1 saat sonra falan içiyorum

gunaydın kızlar
kan hapı kahvaltıdan 1- 2 saat sonra ıcılmelı

ac karna mıde bulantısı yapar

eczacı tavsıyesı

Kıazlar çoğuna aç karnına mide bulantısı yapmış bende deneyim bugün eğer mide bulantısı yaparsa kahvaltıdan 2-2,5 saat sonra içmeye başlarım şimdilik kahvaltıdan önce deneyim cevap veren tüm arkadaslarıma tesekkür ederim

herkese günaydın. Ben de bu ilacı kullanıyorum. Eczacı eşime demiş ki bu ilaçtan sonra süt peynir yumurta yoğurt tüketmesin ilacın etkisini azaltır. Paylaşmak istedim

Benim ufaklığı hıçkırık tutmustu gece eşim kimin kümesinden yumurta çaldın oğlum derken depik yedi aklıma geldikçe içim bi hoş oluyo
Rabbim hiç birimizin yuvasndan huzur mutluluk gülücüklerr sağlık sıhhat dirlik düzen eksik etmesinn . .

Bana da başlarda fayda etmedi yani yükselmedi sabit kalmıştı ama düşmemişti de... İşte bir tek geçen ay 12 leri gördüm mutlu olmuştum... Bilmiyorum cuma günü kontrolüm var bakalım test tahlil felan yapacak mı doktorum.. Gün geçtikçe daha bi heyecanlanıyorum her gittiğimde acaba ne ile karşılaşacağım diye bi tuhaf oluyorum... Henüz hiç konuşmadık çünkü ne çatı muayenesi ne doğum şekli vs..

zeyy88

Allah seni ve bebişlerini korusun, olumluyu çağır hep olur mu? ikiz gebelikler çok daha zor normal gebeliklere göre, baya büyüdüler bu günlere geldiler, inş. herşey yolunda gidecek hiç korkma.

bnm görümcem 26 haftada doğum yaptı. biri 550 biri 800 grdı. 3 ay küvezde kaldılar, çok zorlu bi süreçti, bebişleri şimdi görsen canavar gibiler, yürüyorlar (tam doğması gereken tarihe göre 1 yaşındalar)

Sen iyi olursan ancak bebekler in iyi olur bunu hiç unutma.

herkese günaydın. Ben de bu ilacı kullanıyorum. Eczacı eşime demiş ki bu ilaçtan sonra süt peynir yumurta yoğurt tüketmesin ilacın etkisini azaltır. Paylaşmak istedim
Aaa paylaştığın iyi oldu bunu canım ne kadar süre yememek gerekiyor içtikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…