İnsallah hayirli haberler verirsin çok gecmis olsun Allah sana ve bebegine saglik versin..Nst de sancim 100 un ustunde cikiyor bilmiyorum ne olcak doktoru bekliyorum
Kızlaaaaaaarr lütfen şimdi sorcagım sorunun cevabını bilenler yorum yapsın. Az önce sağlık ocağına gittim geçen gün tokluk şekeri için kan vermiştim ama kahvaltıdan tam 2 saat sonra alındı kan sonuç ne çıktı 76 ki bende gebelik şekeri var yaa böyle bişey mümkünmü açlık olsa neyse diycem tokluk bu ya ben bişey anlamadım siz bi yorum yapın lütfen. Doktora soryrum ben nerden bilym kadın doğumcuna sor diyo ya sen niye varsın ozaman orda aptal ya bunlar valla sinir oldum 3 gündür uğraşıyorum bide bilsem hastaneye giderdim:-(
Günaydın kızlar biz doktordan geldik herşey yolunda çok şükür 33+1 iz ama ultrasonda 34+4 çıktı bpd si başka bişeyide ölçmedi zaten doktor felişimi güzel 3,5 kilo doğar ekimin sonunda doğum olur hazır ol ve 2 hafta sonra tekrar kontrole gel dedi bizden haberler böyle bu arada elennil arkadaşın neyi var aradım ana bulamadım hastaneye yattım diyo
Açııım arkadasim ve kizi bizde dis cikariyo diye gece 3 te uyudu vee hala uyanmadi yuzustu yatiyo bide hatun poposunda pireler ucusuyo hala ses yapinca hemen uyaniyor ac susuz bekliyorum valla...
Bu arada @tugba2023 ü gören var mı nerlerde merak ettim..
Gecenlerde bi tanidiga gittik, esimin arkadasinin esi, kadin 40in ustunde.. ikizleri var, daha yasini doldurmadilar, gec oldu zaten, tedaviyle.. Kadin masallah hamileyken, sabah aksam öglen cay bardagnda icmis turk kahvesı, kola desen 2,5 litre bitiriyormus..
Banada kola verdi,ayip olmasn diye ictim artk, bitirdim doldurayim mi diyor, ben tek icmede 3 bardak icerdim diyor.. ben yok dedim, nrmalde sevmem kola zaten, o kadar da icemem dedim..
Bebeklerine gelince biri cok iyi. Ama digeri geriden geliyo gelisimi, gözlerinde sorun var, zekada problem yok, ne yap desen anliyor ama, sanki bize bakmiyor,kayiyor gözler.. cok kafeinden midir bilmiyorum artk, Allah sifa versin.
ukız ne bekliyosun hamile kadın arkadaş ta olsa evladından kıymetli mi ye gitsin olur mu hiç öyle şey
sımdı bebeklerde bırsey olmasada ılerıde cıkar, kahve neyse de kola ıcmısse acısı cıkar onun dıye dusunuyrm
sende bıda sakın ıcme
Ayy bu kola normal insana bile zararli.. Gecen kuzenimin oglunun d.gunune gittkk esi ikinciye hamile ben portakal suyu alayim dedim kiz kola icti hep iciyorum bisey olmaz diyo ne rahat zaten dedim iki cocuk zor olcak dimi ilkinin bana yuku yok diyo ilgilendigi yok ki.. Sevmiyorum boyle acayip genis tiplerisımdı bebeklerde bırsey olmasada ılerıde cıkar, kahve neyse de kola ıcmısse acısı cıkar onun dıye dusunuyrm
sende bıda sakın ıcme
Kız hakikaten sen kahve içiyo sayılmazsın... Ben türk kahvesini sade içenlerdenim.. Her gün de muhakkak içerdim o yüzden kendimi frenliyorum yoksa mideme felaket dokunuyor bu aralar...
Oturma odasinda yatiyolar mutfakla birlesik benim oda valla zilli şey hemen uyaniyor annemde kizi gibi sever arkadisimi biseyler hazirlamis bize gelin dedi ayyy bi uyansalar kedimle beraber esir gibiyiz şuan
u
Oturma odasinda yatiyolar mutfakla birlesik benim oda valla zilli şey hemen uyaniyor annemde kizi gibi sever arkadisimi biseyler hazirlamis bize gelin dedi ayyy bi uyansalar kedimle beraber esir gibiyiz şuan
u
Çok şükür uyudum sabah namazına kadar..bebişler de uyudu mecbur baktılar anaları sinirli onlara seslerini çıkarmadan uyudular hehehGünaydın zeyycim uyudun mu bilemedim inşallah biraz da olsa uyumuşsundur,ben de gram uyku yok
Bencede hep korkutuluyoruz annelerimiz bile korkutuyor zor diyorhabertürk te okuduğum bir makalenin bir kısmı....DOĞUM ÜZERİNE ....
Doğum hormonlarla ilgili bir deneyimdir.Doğumhanede adı geçen hormonlar kulağa gayet klinik gelir ve ilgi çekmez. Mesela, prolaktin, beta-endorfin, oksitosin gibi. Ama elbette bu hormonlar insanlığın oluşumunda temel yapı taşlarıdır. Örneğin oksitosin, partnerinizle veya yeni doğan bebeğinizle aranızdaki sevginin oluşması sürecinde sizi kırılgan, karmaşık ve derin duygulara sürükleyen hormondur.
Sevmek ve sevilmek insan olmanın hayati bir unsurudur; oksitasin ise doğum sancısının ve doğumun hayati önem taşıyan hormonudur; acının şiddetinin azaltılmasından bebeğin dünyaya gelmesi için gerekli kasılmalara kadar her şeyi yapar. Bu da normal doğum sürecini oluşturur. Oksitosin üretimi için karanlık ve güvenli bir yerde olmak gerekir ancak bazı kadınlar kimi nedenlerden dolayı normal doğumu gerçekleştirecek kadar oksitosin üretemezler. Bu hormonu üretememenedenleri doğum korkusu ve doğumu korkunç bir süreç olarak düşünmek olabilir mi? Korkunca vücut adrenalin hormonu salgılar ve bu hormon oksitosin üretimini durdurur. Doğumun gerçekleştiği yerin fazla aydınlık olması, bilmediğiniz bir hastanede doğum yapmanız gibi psikolojik sebepler oksitosin üretimini azaltır.
Herkes göbüş koyuyor bizim neyimiz eksik alın size bi göbüşte bizden35+1 iz teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?