2014 Kasım Anneleri

katılıyorum sana. bi de içmesen daha iyi olur diyince ay ne evhamlısın havalarına giriliyor. ben çayı da çok az tüketiyorum, geçenlerde bana çok bilmiş bi kadın diyor ki aman ben bir sürü çay içtim çocuklarımda da sıkıntı yok. sen de olmayabilir ama ben dikkat ediyorum o yorumlara ne gerek var. iyice gıcık olmuştum ya

Kola mı yok artık kola normalde de çok sakıncalı bence en azından hamilelik döneminde içmesin şimdi çıkmaz belki ama ileride çıkar yazık bebişlerine
Nasıl oluyor sizce kurdelasina nazar boncugu yapistircaz kavanozun ustunede etiket baski olcak..
Güzel olmuş canım tam tersinide yapabilirsin sticker en üste tül aşagıda kavanoz kapatma yerinede kurdale öylede güzel durabilir sadece fikir yoksa güzel olmuş

Zaten dogurdu kendisi, bebisler iyi de dedigim gbi biri biraz sorunlu.. bazen nefis ceker,hafta da 1 yada yarim bardak bende iciyorum, bazende sodaya limon skip gecistiriyorum.

Artik cok gec 100 tane yaptik cunku yaa bende internetten kopya cektim..

ayy kızlar bizde ramazanda yemeğe gıtmıstık ordada ben su ıctım kızın bırı 2 cocugu varmış masada yenı tanıştım ıc ıc bısey olmaz dıyo bende sagol ben hamılelıgımde tercıh etmıyorum bı 9 ay sabredebılırım oğlum ıcın dedım lafı yedı oturdu ne bılıncsız ınsanlar var gerçekten kola yanı asit küpü normalde bile tavsiye edilmeyen seyi insan hamileliğinde bi 9aycık cocugu için fedakarlık yapıp kullanmayabılır bence

Zaten dogurdu kendisi, bebisler iyi de dedigim gbi biri biraz sorunlu.. bazen nefis ceker,hafta da 1 yada yarim bardak bende iciyorum, bazende sodaya limon skip gecistiriyorum.
Aynen canim dayanamiyorum biri icerken gormesem aklima gelmez de yanimda icilince o kokusu aklimda kalıyor tüm gün.. bide canim cekip de yiyemezsem icemezsem bişeyi cok sinirli oluyorum

Maşallah canım kuzuna
Yoğurt olur tabi hemde daha iyi olur

[QUOkanadi, post: 37045838, member: 525112"]Kızlar acele mi ettim bilmiyorum ama astronot montu aldım ben.. Chicco'nun.. Nasıl sizce? Çok bebek vari olmadı ama napim bunu beğendim diğerleri peluş gibi onlarla burda ısıtamam diye böyle bişi aldım...

Eki Görüntüle 1251793 [/QUOTE]
İyi gunlerde kullanin canim..

Haklisin canım zaten ne fedakarliklar yapıyoruz bunu mu yapamicaz cok cekince azcik tatsak yeter zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…