- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
canım en kısa zamanda temin et bence sonrasında zor olur
Canım kendin için havlu, kağıt havlu, hastaneden öıkarken gymek için kıyafet de koyKızlar son kez çantayı birlikte gözden geçirelim mi eksiklerimi yazın
Bebek için
2 tane 10 lu hastane çıkışı
1 tane 5 li hastane çıkışı
Ağız silme mendili
Bebek bezi mendili
Alt açma
Biberon emzik mama (sma)
Çorap
Yelek
Kendim için
2 tane pijama takımı
Diş macunu fırçası
Göğüs pedi kremi
Foto makinası
Lohusa taçları
Çorap
Terlik
Yapılan testler
Atlet
İç çamasırı
(Duş jeli ve makyaj malzemesi koyucam en son)
Kızlar son kez çantayı birlikte gözden geçirelim mi eksiklerimi yazın
Bebek için
2 tane 10 lu hastane çıkışı
1 tane 5 li hastane çıkışı
Ağız silme mendili
Bebek bezi mendili
Alt açma
Biberon emzik mama (sma)
Çorap
Yelek
Kendim için
2 tane pijama takımı
Diş macunu fırçası
Göğüs pedi kremi
Foto makinası
Lohusa taçları
Çorap
Terlik
Atlet
İç çamasırı
(Duş jeli ve makyaj malzemesi koyucam en son)
Koydum canım havlu ve kağıt havlu yazmayı unutmuşum ama kıyafeti giderken giyerim diye düşündüm olur mu öyle acabaCanım kendin için havlu, kağıt havlu, hastaneden öıkarken gymek için kıyafet de koy
Hmm oda olabilir evet ama ben koydum yinede içineKoydum canım havlu ve kağıt havlu yazmayı unutmuşum ama kıyafeti giderken giyerim diye düşündüm olur mu öyle acaba
Listenin basın da o var Eitelhia ile ama belli olmaz iste her an biri sürpriz yapabilir.Bide ben gidermisim böyle rahat rahat konusurken sanki doğurmayacakmısım gibiNe komedi olur
Biz varız ya niye garip olasın hemen hemen hepimiz ailelerimizden uzaktayız birbirimize destek oluyoruz ne güzel hemde tecrübe olacak onlar olsa yanımızda daha rahat olurduk belki elimizi birseye sürmezdik.Öğrenmis oluyoruz tek çocuğumuz bunlar olacak değil sonrasını da düsün canımcımAy burda da öyle gidip alabileceğim bir yer yok.. İnternetten de hiç bakmadım... Lohusa tacımı bari alayım de mi ya.. Çok tembelim... Bi acaibim aslında ya.. Annemin felan yanımda olmasını çok isterdim.. Böyle kendimi garip gibi hissediyorum tek başıma bişi yapasım gelmiyor... Yine moralim düşüyor sanki
Canım ben aldım çünkü bi tanıdık bebek emiyo diye sütü geliyo sanmış hemşireler ilgilenmedi mi ne oldu bilmiyorum bebek aç kaldığı için atesi yüksekmiş hastanelik olmuşlar ben her ihtimale karşı koydumbende kendımı ıle kıyaslıyım senın kını
Bebek için
2 tane 10 lu hastane çıkışı-20 lı h. cıkısı
1 tane 5 li hastane çıkışı- yok
Ağız silme mendili-10 tane koyduk
Bebek bezi mendili-10 tane koyduk
Alt açma -koyduk
Biberon emzik mama (sma)-mama almadım ben :s lazım olur mu kı?
Çorap - 3 cııft corap koyduk
Yelek- 1 tane yelek
cnm battanıye koymadın mı??????
Kendim için
2 tane pijama takımı-3 gecelık bı sabahlık
Diş macunu fırçası -koymadım
Göğüs pedi kremi-evet koydum
Foto makinası
Lohusa taçları-bı tane tac koydum
Çorap-ormek patık koydum
Terlik-henuz almadım
Atlet-1 atlet koyduk
İç çamasırı-1 suytn 3 tane alt koyduk
ıslak mendıl alıcam kendıme bıde şal
Valla piyango hepimize vurabilir bir kaç kisinin sezaryenden dolayı tarihi belli gibi zeyy 20 ekim miydi öyle kalmıs aklımda öncesinde de sürprizler olabilirbana beklemediğimiz biri gibi geliyor, sürpriz olacak ama çokkk merak ediyorum bende
Ya kızlar bana bişeyler oldu canım nasıl tatlı istiyor 2-3 gündür anlamıyorumŞu avmlerdeki çikolata şelalesi varya meyveli nasıl canım çekiyor çok kötüyüm son haftalar kaldı niye böyle oldu ki,kilo almak istemiyorum
Mama hangi marka aldın canım?Canım ben aldım çünkü bi tanıdık bebek emiyo diye sütü geliyo sanmış hemşireler ilgilenmedi mi ne oldu bilmiyorum bebek aç kaldığı için atesi yüksekmiş hastanelik olmuşlar ben her ihtimale karşı koydum
Battaniye kalın koymadım takımlarda 3 tane var diye düşündüm hastane zaten sıcak oluyor dönüştede arabaya hemen bineriz kapı önünden zaten ana kucağına koyup çıkarırım üzerini ana kucağın kapatırım bilmem gerek var mı ki acaba
Biz varız ya niye garip olasın hemen hemen hepimiz ailelerimizden uzaktayız birbirimize destek oluyoruz ne güzel hemde tecrübe olacak onlar olsa yanımızda daha rahat olurduk belki elimizi birseye sürmezdik.Öğrenmis oluyoruz tek çocuğumuz bunlar olacak değil sonrasını da düsün canımcım
Sma aldım canım en iyisi oymuş anne sütüne en yakın olanıMama hangi marka aldın canım?
Kız bunları mı dert ediyosun ya bizim de aynıbenim annemler aldı bazı eksiklerimiz saolsunlar diğer taraf bırak hediye almayı biz elimizi yüzümüze aldık artık bebek arabasını sen al amcası dedi esim abisine adam diyor ki'' ne arabası''...cevaba bakar mısın sanki bebek arabasının icadından haberi yokEşimle ben tek başımıza kalmışız öyle.. İlgilenen de pek yok... Biliyor musun kuzumun annneannesi ve benim anneannem dışında şu an hediye alanımız bile olmadı... Yani hatırlanmak ne bilim o güzel bişi... Herkes beklemede sanki... Ayy neyse yazdıkça sulugözlülüğüm artacak nerden geldi bana şimdi bu negatif enerji..
cnm penye battanıye lazım oluyormus cok ben 3 tane koydumCanım ben aldım çünkü bi tanıdık bebek emiyo diye sütü geliyo sanmış hemşireler ilgilenmedi mi ne oldu bilmiyorum bebek aç kaldığı için atesi yüksekmiş hastanelik olmuşlar ben her ihtimale karşı koydum
Battaniye kalın koymadım takımlarda 3 tane var diye düşündüm hastane zaten sıcak oluyor dönüştede arabaya hemen bineriz kapı önünden zaten ana kucağına koyup çıkarırım üzerini ana kucağın kapatırım bilmem gerek var mı ki acaba
ayyy ben çok korkuyorumm nasıl doğurucaz inş kolay olur hepimizin kiValla piyango hepimize vurabilir bir kaç kisinin sezaryenden dolayı tarihi belli gibi zeyy 20 ekim miydi öyle kalmıs aklımda öncesinde de sürprizler olabilir
Kız bunları mı dert ediyosun ya bizim de aynıbenim annemler aldı bazı eksiklerimiz saolsunlar diğer taraf bırak hediye almayı biz elimizi yüzümüze aldık artık bebek arabasını sen al amcası dedi esim abisine adam diyor ki'' ne arabası''...cevaba bakar mısın sanki bebek arabasının icadından haberi yokTakılma bunlaraa
Hayırlısı ile bebişlerinizi kucaklarınıza alıp gelinde neler gerekliymiş bir de o zaman yazın. Ben daha erken diye hazırlamadım ama bu yazdıklarınızla da gözüm korktubende yazayım kızlar hastane çanta listemizi..
bebek için;
10 lu hastane çıkışı
2 tane ayrı iç zıbın seti
3 tane çıtçıtlı badi
2 tane 5 li hastane çıkışı
2 tane penye battaniye
1 tane ince peluş battaniye
1 tane fermuarlı peluş battaniye (hastaden çıkarken sarmak için)
alt açma
1 paket yenidoğan bezi
3 tane ağız silme mendili
2 havlu
ıslak mendil
kendim için;
2 tane pijama (birisi lohusa geceliği diğeri pijama)
1 tane havlu
1 tane şal ve lizoz
1 tane sabahlık
1 çorap ve patik
1 terlik
1 tane emzirme atleti ve sütyeni
3 çamaşır (buna 2 tane daha eklicem).
3 tane hasta bezi ve 1 paket orkid
1 tane havlu peçete ve ıslak mendil
kolonya
şampuan koymadım kızlar..kalırsak alınır hastanenin her yeri nöbetçi aczane dolu zaten
Milupa aptamil çok meşhur biliyorsunuz ama gdo tespit edilmiş. Allah korusun ama sütüm olmazsa ne vereceğim bebişe şimdiden kara kara düşünüyorum. Sen sma ile ilgili araştırma yaptın her halde değil mi ?Sma aldım canım en iyisi oymuş anne sütüne en yakın olanı
canım setlerin içindekilerle birlikte 3 tane oluyor acaba kalın battaniye koysam mı peluşlardancnm penye battanıye lazım oluyormus cok ben 3 tane koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?