Ben daha çanta falan hazırlamadım kızlar. Ne zaman hazırlasam acsba? Bayramı da atlatayım diyorum. Sizce?
Ya kızlar bana bişeyler oldu canım nasıl tatlı istiyor 2-3 gündür anlamıyorumŞu avmlerdeki çikolata şelalesi varya meyveli nasıl canım çekiyor çok kötüyüm son haftalar kaldı niye böyle oldu ki,kilo almak istemiyorum
ben bebişinkini hazırladım ama eksikleri var içinde bebek bezi tiryak küçük biboron (içine şekerli su yapıp koyucam) bide kendi çantam hazırlanmadı aslında mazemelerin çoğunluğu alındı ama çantaya katamadım dahaBen daha çanta falan hazırlamadım kızlar. Ne zaman hazırlasam acsba? Bayramı da atlatayım diyorum. Sizce?
Bnmde eşim bebeği hıçkırık tuttuğu zman kulağını göbeğime dayıyo duyuyorm askım dyo,bazen norml kıpırdadğnda takır takur sesler duyuyorm dyo ama bn durumu çözeblmiş değilm yani 7kat deri altında ve kese içinde ..Ben de anlayamadım. İçerden bi ses geldiğine eminim. Kulaklarım çok keskindir benim. Ya çok garip bi sesti. Belki midemden geldi ama o kıpırdadığında oldu o ses.
yeğenimde sarılık olmustu bir kaç gün yatırdılar öyle dediğin gibi Allah sifa versin bebise...Göğüs pompası manuel kullanmak zor canım ya arkadasının sütü geldiği için hemen doluyordur ama sütün gelmiyorsa ise yaramıyor.Ben doğum sonrasına bıraktım o isi sütüm gelmezse elektrikli olandan alcam.gelirse de ihtiyaç olmaz zaten bastan o kadar para vermek istemedim.
aaaa bende bazen duyuyorum çıt ediyor sanki hatta içerden geldiğine bile zor inanıyorum nasıl oluyor diyeBnmde eşim bebeği hıçkırık tuttuğu zman kulağını göbeğime dayıyo duyuyorm askım dyo,bazen norml kıpırdadğnda takır takur sesler duyuyorm dyo ama bn durumu çözeblmiş değilm yani 7kat deri altında ve kese içinde ..
ben süt sağıcı almadım eger emmezse artık eşim bir koşu alır gelir
İnşallah sütlerimiz bol bol gelirde hiç şu pompalara gerek kalmaz canım. Arkadaşımın ilk 2 gün sütü gelmedi. Sonra yavaş yavaş gelmeye başladı. Şimdi çok şükür geliyor. Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda..
Tamam ondan da alıym ozamanKorse ilk bir kaç gün kullanmasan da olur ya bi derin nefes alalım eve geçince de baslarsın onu kullanmaya.Ha birde alt açma bezi bebis için minik poposu hastane çarsaflarına değmesin.Tek kullanımlık olanlardan 2-3 tane götürcem ben.
Çantalar tamamlanmaya basladı bakalım ilk kimi uğurluycaz burdan.Ovvv burdaki panik ve heyecanı düsünemiyorumKızlar ben şimdi çantamı hazırladım tam anlamıyla ana kucağınıda çıkarttım esim gelince arabanın arkasına koysun doğumun nerde yakalacagı belli olmaz
BanaÇantalar tamamlanmaya basladı bakalım ilk kimi uğurluycaz burdan.Ovvv burdaki panik ve heyecanı düsünemiyorum
Canım kasım annelerin hepsinde erken doğum riski var hepimiz panik içine düştük lütfenn sonrasında da birbirimize destek olalım unutmayalım birbirimiziÇantalar tamamlanmaya basladı bakalım ilk kimi uğurluycaz burdan.Ovvv burdaki panik ve heyecanı düsünemiyorum
Listenin basın da o var Eitelhia ile ama belli olmaz iste her an biri sürpriz yapabilir.Bide ben gidermisim böyle rahat rahat konusurken sanki doğurmayacakmısım gibi
Bende merakla bekliyorum sizin tecrübeleriniziListenin basın da o var Eitelhia ile ama belli olmaz iste her an biri sürpriz yapabilir.Bide ben gidermisim böyle rahat rahat konusurken sanki doğurmayacakmısım gibiNe komedi olur
Valla canım sonrasında ne olur hiç fikrim yok ağlama,zırlama,kakalı bez değismekten fırsat olursa burda oluruz insallahCanım kasım annelerin hepsinde erken doğum riski var hepimiz panik içine düştük lütfenn sonrasında da birbirimize destek olalım unutmayalım birbirimizi
ilk zamanlar hepimiz sudan çıkmış balık gibi oluruzda sonrasında toparlarız inş :)Valla canım sonrasında ne olur hiç fikrim yok ağlama,zırlama,kakalı bez değismekten fırsat olursa burda oluruz insallah
canım en kısa zamanda temin et bence sonrasında zor olurBebeğimin çantası hazır ben daha kendim için hiçbişi hazırlamadım ya... Bir de hala daha lohusa tacı vs. hiçbişi almadım... Öyle dımdızlak kalacakmışım gibime geliyor
Kesinlikle öyle oluruzilk zamanlar hepimiz sudan çıkmış balık gibi oluruzda sonrasında toparlarız inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?