2014 Kasım Anneleri

Ben daha çanta falan hazırlamadım kızlar. Ne zaman hazırlasam acsba? Bayramı da atlatayım diyorum. Sizce?

ben de bayram dönüşü hazırlayacağım canım, hem böyle kızıma mesaj gönderiyorum, vaktinde gelsin, biz henüz hazır değiliz diye

ayy vanım onların tadı benim içimi bayıyorrr, sırf şeker sanki, akşama ben de profiterol almalıyım, canım nasıl çekti şimdi

Ben daha çanta falan hazırlamadım kızlar. Ne zaman hazırlasam acsba? Bayramı da atlatayım diyorum. Sizce?
ben bebişinkini hazırladım ama eksikleri var içinde bebek bezi tiryak küçük biboron (içine şekerli su yapıp koyucam) bide kendi çantam hazırlanmadı aslında mazemelerin çoğunluğu alındı ama çantaya katamadım daha

Ben de anlayamadım. İçerden bi ses geldiğine eminim. Kulaklarım çok keskindir benim. Ya çok garip bi sesti. Belki midemden geldi ama o kıpırdadığında oldu o ses.
Bnmde eşim bebeği hıçkırık tuttuğu zman kulağını göbeğime dayıyo duyuyorm askım dyo,bazen norml kıpırdadğnda takır takur sesler duyuyorm dyo ama bn durumu çözeblmiş değilm yani 7kat deri altında ve kese içinde ..

İnşallah sütlerimiz bol bol gelirde hiç şu pompalara gerek kalmaz canım. Arkadaşımın ilk 2 gün sütü gelmedi. Sonra yavaş yavaş gelmeye başladı. Şimdi çok şükür geliyor. Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda..

aaaa bende bazen duyuyorum çıt ediyor sanki hatta içerden geldiğine bile zor inanıyorum nasıl oluyor diye

ben süt sağıcı almadım eger emmezse artık eşim bir koşu alır gelir

Tamam ondan da alıym ozaman

Kızlar ben şimdi çantamı hazırladım tam anlamıyla ana kucağınıda çıkarttım esim gelince arabanın arkasına koysun doğumun nerde yakalacagı belli olmaz
Çantalar tamamlanmaya basladı bakalım ilk kimi uğurluycaz burdan.Ovvv burdaki panik ve heyecanı düsünemiyorum

Çantalar tamamlanmaya basladı bakalım ilk kimi uğurluycaz burdan.Ovvv burdaki panik ve heyecanı düsünemiyorum
Canım kasım annelerin hepsinde erken doğum riski var hepimiz panik içine düştük lütfenn sonrasında da birbirimize destek olalım unutmayalım birbirimizi

Canım kasım annelerin hepsinde erken doğum riski var hepimiz panik içine düştük lütfenn sonrasında da birbirimize destek olalım unutmayalım birbirimizi
Valla canım sonrasında ne olur hiç fikrim yok ağlama,zırlama,kakalı bez değismekten fırsat olursa burda oluruz insallah

Kızlar son kez çantayı birlikte gözden geçirelim mi eksiklerimi yazın

Bebek için
2 tane 10 lu hastane çıkışı
1 tane 5 li hastane çıkışı
Ağız silme mendili
Bebek bezi mendili
Alt açma
Biberon emzik mama (sma)
Çorap
Yelek

Kendim için
2 tane pijama takımı
Diş macunu fırçası
Göğüs pedi kremi
Foto makinası
Lohusa taçları
Çorap
Terlik
Yapılan testler
Atlet
İç çamasırı
(Duş jeli ve makyaj malzemesi koyucam en son)
Orkid

Son düzenleme:
Bebeğimin çantası hazır ben daha kendim için hiçbişi hazırlamadım ya... Bir de hala daha lohusa tacı vs. hiçbişi almadım... Öyle dımdızlak kalacakmışım gibime geliyor
canım en kısa zamanda temin et bence sonrasında zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…