Kızlaaaaaaarr lütfen şimdi sorcagım sorunun cevabını bilenler yorum yapsın. Az önce sağlık ocağına gittim geçen gün tokluk şekeri için kan vermiştim ama kahvaltıdan tam 2 saat sonra alındı kan sonuç ne çıktı 76 ki bende gebelik şekeri var yaa böyle bişey mümkünmü açlık olsa neyse diycem tokluk bu ya ben bişey anlamadım siz bi yorum yapın lütfen. Doktora soryrum ben nerden bilym kadın doğumcuna sor diyo ya sen niye varsın ozaman orda aptal ya bunlar valla sinir oldum 3 gündür uğraşıyorum bide bilsem hastaneye giderdim:-(
Ayy haklısın çok götürünce çok kalcakmşz gibi geliyo banaBence gayet güzel hazırlamıssın canım .Ben doğum yapacağım hastaneye sormustum neler lazım getireyim diye kendin ve bebek için 2 takım getirmen yeterli dediler kıyafet olarak.Diğerleri de senin koydukların zaten biberon,terlik vs... yani.Abartıp fazla yük etmeye gerek yok haftalarca kalmıcaz sonuçta.
Anladım canım ozaman hastaneye gitmek farz oldu
Ben de sağlık Ocağında açlık şekerime baktırdım. 63 çıktı şok oldum. Normalde 75-80 arası çıkar. Sonra arkadaşlarla konuştuk, aynı şekilde 60 civarı çıkan 2 kişi daha var. Sonra hastanede baktırdım. 73 çıktı. Bizim sağlık Ocağı'nın sonuçları özel bir laboratuvarda belirleniyor. Sanırım yanlış Ölçüm yapıyorlar.
Ctesi gel dediğine göre sorun olacağını sanmam.Evet aynen öyle hocam 32. nin tamamlandığı gün oluyor rapor alabilirsiniz o günde.Yalnız hafta sonu olduğu için çalısabilir raporu veriliyor mu arayıp sorun derim veriliyorsa da belli bir saate kadar olabilir sormakta fayda var.
Çok canim istiyo bazen,sevmedigim halde..İçme bence sende canım yarım bardakta olsa sağlığını düşün
Korse ilk bir kaç gün kullanmasan da olur ya bi derin nefes alalım eve geçince de baslarsın onu kullanmaya.Ha birde alt açma bezi bebis için minik poposu hastane çarsaflarına değmesin.Tek kullanımlık olanlardan 2-3 tane götürcem ben.Ayy haklısın çok götürünce çok kalcakmşz gibi geliyo banaaa evet hasta bezi almamştm bak unutmştm sadece ped koydum onuda alayım sağol canım haa bide korse alcamm
Doktorunuz hafta sonu dediyse sorun olmaz sistem açıktır o zaman.37.haftaya kadar çalısacaksanız dayanma gücü diliyorum.Allah yardımcınız olsun.Ctesi gel dediğine göre sorun olacağını sanmam.
Çok teşekkür ederim. Evet düşünüyorum ama bu gidişle zor. 35 e kdr dayanırsam iyi. Okul yorucu oluyor. Bakalım artık. Evde dursam kendimi yatmaya vereceğim hiç değilse oyalanıyorum.Doktorunuz hafta sonu dediyse sorun olmaz sistem açıktır o zaman.37.haftaya kadar çalısacaksanız dayanma gücü diliyorum.Allah yardımcınız olsun.
Aa? Nasıl birşey öyle şaştım bendeKızlar ev sessizken benim kız oynadığında karnımdan bir ses geliyor. Aaaa şaştım kaldım. Yemin ederim içerden bir ses geldi. Böyle şırıltı gibi. Şoktayın. :))
Masallah bebise de sana da...31+5 ten hatıraaaaa :)
Ya kızlar bana bişeyler oldu canım nasıl tatlı istiyor 2-3 gündür anlamıyorumŞu avmlerdeki çikolata şelalesi varya meyveli nasıl canım çekiyor çok kötüyüm son haftalar kaldı niye böyle oldu ki,kilo almak istemiyorum
Ben de anlayamadım. İçerden bi ses geldiğine eminim. Kulaklarım çok keskindir benim. Ya çok garip bi sesti. Belki midemden geldi ama o kıpırdadığında oldu o ses.Aa? Nasıl birşey öyle şaştım bende
Ben daha çanta falan hazırlamadım kızlar. Ne zaman hazırlasam acsba? Bayramı da atlatayım diyorum. Sizce?
yeğenimde sarılık olmustu bir kaç gün yatırdılar öyle dediğin gibi Allah sifa versin bebise...Göğüs pompası manuel kullanmak zor canım ya arkadasının sütü geldiği için hemen doluyordur ama sütün gelmiyorsa ise yaramıyor.Ben doğum sonrasına bıraktım o isi sütüm gelmezse elektrikli olandan alcam.gelirse de ihtiyaç olmaz zaten bastan o kadar para vermek istemedim.Kızlar arkadaşım 6 gün önce doğum yaptı. 39. Haftada kendi isteğiyle sezeryan oldu. Bebiş sarılık olmuş. 2 gün önce hastanede küvezde kaldı. Sarılık olan bebeklerIn gözleri kapatılıp, floresan ışıkta kalıyolarmış. Hastaneden çıktı dün yanındaydım. Çok şükür şuan daha iyi bebiş ama sürekli uyuyor, uyandıramıyolar.. Sarılık bebeklerde uyku yaparmış, haberini olsun. O da öyle farketti zaten. 5-6 saat boyunca uynadıramadılar, sonra Dr a götürmüş, sarılık denmiş. Arkadaşımın sütü geliyor ama bebek ememeyince, şu manuel olan basit göğüs pompasıyla sağıp, aventin 120 ml lik natural biberonuyla bebeğe anne sütü veriyor. Onda görünce kullanışlı gibi geldi. Fiyatı zaten uygun 15-20 tl civarıymış. Bence bu yeterli, elektrikli pompaya gerek yok falan dedi. Sanırım bende o pompadan alıcam, bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?