2014 Kasım Anneleri

Normal dogum zor evet ama yasamakta istiyorum bas cevresine dikkat cekmesi bi kac defa soylemesi biraz demoralize etti beni hayirlisi Allahtan bakalim..
Canim daha once de yazmistim banada basi iki hafta onde demisti doktorum ben hiç sıkıntı yapmadım normal doğumu zorlaştırır dedi bana da. Hersey olacaģına varir lutfen uzulme
Kilosunu da takma kafana dogsunlar nasil tosun paşa yapıcaz biz onları

Canım valla ne kadar süre kalır tahmin edemiyorum ama, onların öyle havada durmasının sebebi içeriside ki helyum gazı, balon şişirmek istersen satılıyor internette, biraz pahalı ama. Bir de bebek için tehlike yaratır mı? O kısım hakkında bir bilgim yok ama, nedense balon, helyum ve bebek üçlüsünü bir arada düşünemedim. Özellikle bebek odasında.

[QUOTE="duygum17, post: 37067258, member: arkadaslarinın öncesini okumadım canım, ama sen doktorunu kendi hastanenden çok özenle seçmiştin öyle değil mi? kafa çevresinden dolayı sezeryan mı öneriyor?
Kendi hastanemden degil dr um ama hemsire arkadaslarin tavsiyesi.. Daha hic dogum seklini soylemedi muayeneden sonra konuscak sadece olctugu degerleri soyledi bas cevresi buyuk biraz sıkıntı yaratabilir dedi.. Arkadasimda yanimdaydi hatta nst deki ebeyle konustum normal dogum yanlisi bi dr dediler hastnede en cok normal dogumu o yaptiriyomus.. Hatta arkadasim planli sezaryen olucakti iki gun once sancilari tutunca acilma olur diye bekletti.. Dr da gordugunu soyluyo tabi her ihtimale hazirliyo benin isime gelmiyo dedigi yani..[/QUOTE]

hakkında hayırlısı olsun canım, doktoruna güveniyorsan, takılma buna hiç, sonuçta tıbbi bilgi onlar da hayırlısı olsun hakkımızda, normalde de sezeryanda da riskler elbette var ve kişiye göre değişiyor herşey, hakkımızda hayırlısı olsun..

Evet canım netten araştırdım da biraz. Risk olabilirmiş. Özelliklede helyum niyetine hidrojenden elde edilen kaışık bir gaz konulduğu zaman. Onun riskine giremem tabi kide. Benimkilerde yerde dolaşır ne yapalım.

Evet canım netten araştırdım da biraz. Risk olabilirmiş. Özelliklede helyum niyetine hidrojenden elde edilen kaışık bir gaz konulduğu zaman. Onun riskine giremem tabi kide. Benimkilerde yerde dolaşır ne yapalım.
Normal şişirip iple 2-3lü bağlayıp yatağın kenarlarına takabilirsiniz ben öyle istiyorum...resimdeki gibi..

Eklentiler

• IMG_20140925_164329.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 100
devlette sezaryan yasak yapan rapor düzenleyip ifadeye çağırılıyormuş özelde ise doktorlara sezaryanda çift tarife çalışıyormuş para meselsi yani orda
yasak masak tanımıyo canm doktorlar..bi sezeryan endikasyonu bulup kılıfına uyduruyolar

canım helyumla şişiriliyor ama ben yıldönümümüzde yatak odamızı süslemiştim balonları kendim şişirip kağıt bantla tavana yapıştırmıştım sarkan iplerin ucuna da eşimle fotoğraflarmızı yapıştırmıştım.. bak netten buldum aynı helyumla şişmiş gibi oluyorlar..

kolaya kaçan demesek ona..her insanın deneyimleri ağrı eşiği cesareti farklı bence..bu benim ikinci gebeliğim ilkini normal düşünüyodum ama 10haftalıkken kaybettim..bunda sezeryan istiyorum çünkü karnımda kaldığı fazladan 1gün bile ona bişey olabileceğinden korkuyorum..umarım kimse kötü bi şey yaşamaz ama yaşamayanda bilemez kimse kusura bakmasın..

Hem balon fikrini sevdim hastane ve bebisin odasını süslemek için hem de su kağıt bantla yapılan mucitliğe bayıldım doğrusu.Duvar boyasına zarar da vermiyorsa yıldızlı 5 benden...

Ben eczaneden aldım canım 1 tanecik aldım şimdilik... avent in... 0+ ay...
canım 0+ yazınca kaç yaşına kadar kullanılabilir oluyor
İstediğin yerden alabilirsin canım ben emzik vermeyi çok düşünmüyorum umarım bebişim istemez ama yinede chicco nun emziğini aldım
canım bende düşünmüyordum fakat çalıştığım için işe gidince susturamazlarsa en azından emzik ile idare edilsin diye vermeye karar verdim
bende aventin ortodontik 0+ emziğini aldım çok tatlı minicik
canım marka önemli mi
kuzucuklara seçme şansı veriyor annesi ne kadar da şanslı kızçelermişşş maşallahhh
ben jokerden 23 liraya aldım canım.kendi kapağıda var ben pembesini aldım kızçeme
Eki Görüntüle 1252893
alırken neye dikkat etmem lazım acaba?
Ben aventin freeflow yeni doğan emziğini ve chicconun kaucuk yeni doğan emziğini aldım hangisini severse artık her tarafı kauçuk yanlız sapı bile
kaç tane almalıyım canımm
Kızlar bu bebek çikolataları ne kadar pahalı siz ne yaptınız hazırladınız mı çikolataları aldınız mı
canımben evde tüle saracağım son üç haftalık izne çıkınca onlarla ilgilenmeyi düşünüyorum sen ne düşünüyorsun?
birde bunu aldım canım bebişime
Eki Görüntüle 1252900
tabisi de pembesini aldım yine
güle güle kullansınn kuzucuğunn

İlahi yaa hep gulduruyosun beni icimde tekme tokat hareket edince bende bi üç kilo aldi sandim oyle yatmis hep bide gorsen usg de hep elini emiyo yalanip duruyo
kıyamam elini mi emiyooo
oyyy dayanamam ben ağlarım beeeaa
hepsini sen yemişsin carputiciğim bebişe de ayırsana birazcık

İlahi yaa hep gulduruyosun beni icimde tekme tokat hareket edince bende bi üç kilo aldi sandim oyle yatmis hep bide gorsen usg de hep elini emiyo yalanip duruyo
O el emmeler bitiriyo beni bizimkide bi elini çıkarıp ötekini sokuyo ağzına bide acıktığımda karnımda deprem oluyo resmen ama kilosuna da bakarsan...Son kontrolde yüzüm güldü kaç ay sonra acaba son zaman sürpriz mi yapacaklar bize.Senle birbirimize destek olalım patates ve kasar peyniri yiyelim her gün

Hem balon fikrini sevdim hastane ve bebisin odasını süslemek için hem de su kağıt bantla yapılan mucitliğe bayıldım doğrusu.Duvar boyasına zarar da vermiyorsa yıldızlı 5 benden...
evet canım zarar vermiyor tavana hiç.. ben bu resimden esinlenmiştim.. :) şimdi aklıma geldi bebeğimizin mevlüdünü yaparsak ancak öyle süsleyebilirim sanırım çünkü bizim ayrı bebek odamız yok.. fotoğraflar da doğum fotoları fln güzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…