2014 Kasım Anneleri

Hehhehe minnoşlar bu ara niye böyle yaptılar bilmiyorum canım belki hava değişimindendir..
ben yarın idrar tahlili yaptırıcam belki bi sorun varsa ondan kilo almamışlardır elimden geleni yapayım da ben..
2.750 çok iyi bir kilo canım sen kafana takma sakın..
Benimkilerinde kafaları hep haftalarından önde çıkıyo zaten sen daha iyi bilirsin bebeklerin kafası büyük olur ilk doğduğunda..
Doktorlarda bizim ne düşünüceğimizi düşünmeden ağzına geleni söylüyo inşallah sağlıkla zamanında gelir minnoş...

kızlar bebeğime emzik almayı düşünüyorum hangi marka alayım ve netten mi eczaneden veya marketten mi alayım?

Ben avent ve nuk aldım canım hangisini severlerse artık..

kızlar bebeğime emzik almayı düşünüyorum hangi marka alayım ve netten mi eczaneden veya marketten mi alayım?
Ben aventin freeflow yeni doğan emziğini ve chicconun kaucuk yeni doğan emziğini aldım hangisini severse artık her tarafı kauçuk yanlız sapı bile

Kızlar bu bebek çikolataları ne kadar pahalı siz ne yaptınız hazırladınız mı çikolataları aldınız mı

canım kesinlikle haklısın..
benim gittiğim doktor zaten çok yoğun direk baana normal doğuma girmem dedi...şimdide bebekiri normal zor diyor..
başka bir doktora daha gidiyorum o da şimdilik normal ama son anda nolur bilemeyiz diyor..

evet bi deo var tabi yoğunluktan da hiç uğraşmıyorlar. hemen 15 dk da çırt çırt işi bitiriyorlar. tabi mecburen olanlara hiçbir sözüm yok. benim de öyle olabilir. ama kolaya kaçmaları vicdansızlık bence

Türkiye'de şartlar çok farklı inan. Benim doktorum normal doğum taraftarı olduğunu kesinlikle dile getirdi. Riskli bir durum olmadığı sürece bu böyle olacak Allah izin verirse. Ancak, biz zaten ülke olarak Avrupa'yı 50-60 yıl geriden takip ediyoruz. Avrupa standartlarının altında besleniyoruz, stresli bir hayat yaşıyoruz ve de en önemlisi hareketsiz bir yaşam sürüyoruz. Durum böyle olunca, normal doğum gibi başlayan pek çok doğum sezaryen ile son buluyor. Zaten okumayı da sevmiyoruz toplum olarak, okuyup bilinçlenmek yok. Herşeye körü körüne inanıyoruz. Ben körü körüne normal doğum demiyorum, ya da körü körüne sırf acı çekmemek için sezaryen diyen kadınları da onaylamıyorum. Bilinçli olmak bambaşka birşey, okumak araştırmak doğru olanı görmek ve anlamak çok önemli.

devlette sezaryan yasak yapan rapor düzenleyip ifadeye çağırılıyormuş özelde ise doktorlara sezaryanda çift tarife çalışıyormuş para meselsi yani orda

nilcim direk söyler mi sana sezaryen diye bi düşün bakalım tabiki öyle diyor çoğu özeldeki doktor

aynen canım özel hastaneye gidiyorum hep sezeryan doğum ok garip sanki biz anneler de kolaya mı kaçıyoruz ha ne dersiniz

mtvde 16 and pregnant diye bir program var.kız 7 8 saat sancı çekti açılması epidural almaya yetene kadar.sonra epidural alıp normal doğurdu .bebeği 4,500 gr.. bizim doktorlar kolayına kaçıp anneyi korkutuyorlar.

slm annecikler nasılsınız? benim karnımın altındaki ağrı devam ediyor, ve geçmesi için dua ediyorum sadece

bugün arkadaşım doğum yaptı, 3400 bir oğlu oldu, maşallahh kocaman fotoğrafını gördüm, ayrıntıları konuşunca yazarım,darısı başımıza

Normal dogum zor evet ama yasamakta istiyorum bas cevresine dikkat cekmesi bi kac defa soylemesi biraz demoralize etti beni hayirlisi Allahtan bakalim..

Normal dogum zor evet ama yasamakta istiyorum bas cevresine dikkat cekmesi bi kac defa soylemesi biraz demoralize etti beni hayirlisi Allahtan bakalim..

yazının öncesini okumadım canım, ama sen doktorunu kendi hastanenden çok özenle seçmiştin öyle değil mi? kafa çevresinden dolayı sezeryan mı öneriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…