2014 Kasım Anneleri

Kızlar ben şimdi kafaya koydum saçımı boyayacağım sizce bebeğe bir zararı olur mu yaa hadi cvp yazın çünkü şu an yapmayı düşünüyorum ya fena bakımsız kaldım yaa
tabi doktorum boyamadan önce sordum bana ciddi boyutta bir zararının olmadığını dişimi fırçaladığım diş macununda sacımı yıkadığım şampuanda ve uyguladığım sac kreminde bile daha fazla zarar vardır dedi..ki bilmeden yediğin bir cok sey de kat ve kat zararlı kimyasal maddeler bulunuyor..vücutta ciddi bir kesik ve ya yara izi olmadıgı sürece sürecegin boya bebeğine gecis yapmaz ve kana karışmaz unutma bebegin pamuk ipligine baglı deil 9 kat icerde..bugüne kadar aksi bi durum görmedim ve yanıma gelen her gebe sacını boyadı hepsinin de sağlıklı bebekleri var şimdi git ve dilediğin renge boya diince soluğu salonda aldım

Canım Allah yardımcın olsun dikkat et daha 2 ayın var

sana da geçmiş olsun canım.inşallah doğumla geçerler.

Kızlar ben şimdi kafaya koydum saçımı boyayacağım sizce bebeğe bir zararı olur mu yaa hadi cvp yazın çünkü şu an yapmayı düşünüyorum ya fena bakımsız kaldım yaa
ben de 1,5 ay kadar önce boyadım. sorun olmaz inşallah. nelere maruz kalıyoruz başka kimbilir. boya sonrası kendimi daha iyi hissettim. ama artık doğuma kadar boyatmam heralde.

peki herhangi bir zararı oldumu
peki herhangi bir zararı oldumu yada dra sordun mu??
tabi doktorum boyamadan önce sordum ki çokta araştırdım bana ciddi boyutta bir zararının olmadığını dişimi fırçaladığım diş macununda sacımı yıkadığım şampuanda ve uyguladığım sac kreminde bile daha fazla zarar vardır dedi..ki bilmeden yediğin bir cok sey de kat ve kat zararlı kimyasal maddeler bulunuyor..vücutta ciddi bir kesik ve ya yara izi olmadıgı sürece sürecegin boya bebeğine gecis yapmaz ve kana karışmaz unutma bebegin pamuk ipligine baglı deil 9 kat icerde..bugüne kadar aksi bi durum görmedim ve yanıma gelen her gebe sacını boyadı hepsinin de sağlıklı bebekleri var şimdi git ve dilediğin renge boya diince soluğu salonda aldım

Maşallah canım sizlere bizde 34 2 yiz 2 200 gr benim kız teyzesi Rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah amin

ay bu yazdığını görmemişim canım başka msj attım tamamdır bnde boyuyorum o zaman gidiyorummm ben kendim boyuyorum da bakalım aylar oldu boyamayalı zaten emzirme dönemindede boyamak yasak şimdi boyamak kar anlıycan tşk ediyorum yardımın için

Bende aynı şeyi düşünüyorum bu günlerde saçlarım sarı boyalıydı yaklaşık 11 aydır boyatmıyorum bebek bekliyoruz ha oldu ha olacak derken.. Diplerinden çıkan kendi saçlarım çok koyu olmadığı için çok ayırmıyor kötü de durmuyor açıkçası fakat üç beş tel beyazım var onlar beni çok sinir ediyor kendimi bakımsız hissediyorum. Doğumdan sonra da 1 ay kadar saç boyatmaya gidemem küçük bebekle diye düşünüyorum. Acaba doğumdan 1 hafta önce kestirip boyatıversem mi yoksa zaten bu kadar beklemişim beklesem mi diye çok düşündüm bugün... Sonuç : Beklemeye karar verdim.. Bir şey olacağına inanmıyorum ama bu kadar sabretmişim azıcık daha bekleyeyim diye düşündüm.. Artık yeni yıla boyalı giricem :)

kardeşimde emzirme döneminde boyadı onada doktoru müsaade etti zaten gebelerin geneli doğurunca boyatmaya gidiyor bi sorun olmadı ondada..ne demek canım boyamayı tek basına mı yapacaksın

Onu biliyorum zaten ona söyleyemem hatta kimseye söyleyemem rahatlamak icin yazdim buraya da.. normalde hiç olmayan birşey bu.. temizlik malzemelerinin yerini bile bilmez ki onunla benim temizlik anlayışımız da çok farklı yaptiklari da icime sinmez zaten birşey de beklemiyodum yaşlı kadın. neyse daha detaya girmek istemiyorum. haklisin kasıliyorum iyice. en iyisi unutmaya çalışayım

hic olmamış say rahat ol karnındaki meleğinle konuş annesi sende bebeğinde iyi olun gerisinin bi önemi yok

canımcım benim saç rengim çok koıyu bu yüzden beyazlar sırıtıyor gıcık oluyorum mecbur boyamak lazım yanii

Be
Bencede bu kadar beklemissiniz az kaldı zaten dogumdan sonra iki saat gitsek kuaföre o kadar da vaktimiz olur heralde

olsun canım yaşlıdır idare et

2 Ekim de canım...
Canım sıkıntı etme noluyy stresten bebişler manyak etkileniyy.
hoş geldin ama ben kaçırdım nasılsın şeker düzene girdimi tosuncuk nasıl
Girmedi cano, insülin yapıyom kahvaltı ediyom ot hıyar peynir ekmek, çıkan sonuç 170...
İsyanım, benim şeker yüklemesi sınırın altında çıkmıştı. Sonradan yükseldi şekerim haberin olsun, nası olsa hastandesin yemekten sonra bi ölçme cihazı ile ölç istersen. Ben 36 haftalığım bebeğin karın çevresi gelişimi 38. Haftada. Şeker bebeği şişmanlatıyomuş...

Bu arada dün dr a gittim, 3170 kg lık tosuncum olmuş, ben kilo vermişim :) toplamda 11 kg almışım yani hihi.. şekerim inmediğinden bebiş göbekleniyo. Normal doğumu sağlıklı bulduğumdan sancılarımı bekliyorum ama insülin kullanınca bebeğin anne karnında yaşamı ilerleyen haftalarda riske giriyormuş. Bu sebepten en geç 8 ekimde bebiş fırtlamazsa doğumumu yapacaklar.
Nst ye girdim, hafif rahim kasılmalarım oluyomuş, arada sancım da geliyo, bide nişan gördüm gibi geldi bana çok hafif. Manyak yürüyom dünden beri, ananas ve 2 hurmaya, ilişkiye ve meme ucu masajına ok dedi. Ama bitki çayına onay vermedi dr um. Bende elimden geleni yapıorum. Kısacası doğumum yaklaştı kızlar. Bende acıcık gribal oldum uzanıyom şimdi.
Öyle işte kızlar..
Sizlerde bi yaramazlık yok dimiğ?

canımcım benim saç rengim çok koıyu bu yüzden beyazlar sırıtıyor gıcık oluyorum mecbur boyamak lazım yanii

onu hiç sormayın saçımda 3 renk var şu an ve ben kendimi kötü hissediyorum
kendi saçım beyazlarım röflelerim
eşim kızmasa çoktan yapmıştım bir de kesilecek ama nerdeeee kıyameti kopartır sen ne yaptın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…