Canım sıkıntı etme noluyy stresten bebişler manyak etkileniyy.
Girmedi cano, insülin yapıyom kahvaltı ediyom ot hıyar peynir ekmek, çıkan sonuç 170...
İsyanım, benim şeker yüklemesi sınırın altında çıkmıştı. Sonradan yükseldi şekerim haberin olsun, nası olsa hastandesin yemekten sonra bi ölçme cihazı ile ölç istersen. Ben 36 haftalığım bebeğin karın çevresi gelişimi 38. Haftada. Şeker bebeği şişmanlatıyomuş...
Bu arada dün dr a gittim, 3170 kg lık tosuncum olmuş, ben kilo vermişim :) toplamda 11 kg almışım yani hihi.. şekerim inmediğinden bebiş göbekleniyo. Normal doğumu sağlıklı bulduğumdan sancılarımı bekliyorum ama insülin kullanınca bebeğin anne karnında yaşamı ilerleyen haftalarda riske giriyormuş. Bu sebepten en geç 8 ekimde bebiş fırtlamazsa doğumumu yapacaklar.
Nst ye girdim, hafif rahim kasılmalarım oluyomuş, arada sancım da geliyo, bide nişan gördüm gibi geldi bana çok hafif. Manyak yürüyom dünden beri, ananas ve 2 hurmaya, ilişkiye ve meme ucu masajına ok dedi. Ama bitki çayına onay vermedi dr um. Bende elimden geleni yapıorum. Kısacası doğumum yaklaştı kızlar. Bende acıcık gribal oldum uzanıyom şimdi.
Öyle işte kızlar..
Sizlerde bi yaramazlık yok dimiğ?
Gayet güzel canım sen kolaylamışsın darısı bana inş şu suluhana bende gideyim dyrum ama çok agrlaştm artık kapı süsünü ne kadara aldınız canım bide süslemeiçin tül falan varmı orda
Ben çoookkk beğendim canımmm çok güzel hepsi şimdiye kadar bu kadar beğendiğim olmamıştı güle güle sağlıkla mutlulukla dağıtın hepsini
[/QUOTE]Eki Görüntüle 1253142 Eki Görüntüle 1253142 Eki Görüntüle 1253142 kizlar intagramda yya da bildiginiz bu ciceklerden yapan biri var mi???
Senin evine temizlikci geliosa nie esin boyle bisey istedi ki??? Esinle cozebilecegin bi konu ama o suphelendigin seyi hic soyleme bence. Mesafeli olursun.Zaten yazarken bile utandım. . Hatta geri sildim.. normalde evime misafir gibi gelen birisi benim kv.. bebegimle ilgili bile bise sormaz hiç bişeye karısmaz evlerimiz uzak..eve kadin geldigini biliyor temizlik icin zatdn kafami karistiran da bunlar
Oyyyy maşallah size en erken sen kavuşacaksın bebişine darısı bizim başımıza vaktinde zamanında inşaallah :)Canım sıkıntı etme noluyy stresten bebişler manyak etkileniyy.
Girmedi cano, insülin yapıyom kahvaltı ediyom ot hıyar peynir ekmek, çıkan sonuç 170...
İsyanım, benim şeker yüklemesi sınırın altında çıkmıştı. Sonradan yükseldi şekerim haberin olsun, nası olsa hastandesin yemekten sonra bi ölçme cihazı ile ölç istersen. Ben 36 haftalığım bebeğin karın çevresi gelişimi 38. Haftada. Şeker bebeği şişmanlatıyomuş...
Bu arada dün dr a gittim, 3170 kg lık tosuncum olmuş, ben kilo vermişim :) toplamda 11 kg almışım yani hihi.. şekerim inmediğinden bebiş göbekleniyo. Normal doğumu sağlıklı bulduğumdan sancılarımı bekliyorum ama insülin kullanınca bebeğin anne karnında yaşamı ilerleyen haftalarda riske giriyormuş. Bu sebepten en geç 8 ekimde bebiş fırtlamazsa doğumumu yapacaklar.
Nst ye girdim, hafif rahim kasılmalarım oluyomuş, arada sancım da geliyo, bide nişan gördüm gibi geldi bana çok hafif. Manyak yürüyom dünden beri, ananas ve 2 hurmaya, ilişkiye ve meme ucu masajına ok dedi. Ama bitki çayına onay vermedi dr um. Bende elimden geleni yapıorum. Kısacası doğumum yaklaştı kızlar. Bende acıcık gribal oldum uzanıyom şimdi.
Öyle işte kızlar..
Neyse az kaldı inşaallah doğumdan sonra güzelce boyanırız..onu hiç sormayın saçımda 3 renk var şu an ve ben kendimi kötü hissediyorum
kendi saçım beyazlarım röflelerim
eşim kızmasa çoktan yapmıştım bir de kesilecek ama nerdeeee kıyameti kopartır sen ne yaptın diye
Canım sıkıntı etme noluyy stresten bebişler manyak etkileniyy.
Öyle işte kızlar..
Benım annem hergeldiginde yemegimizi yapar filan bizde bile olsak ben hamileyim diye elletmez mutfagi toplar ama kv elini sürmezdi misafir gibi gelir giderdi şimdi eşime soylesem yabancı mi yapsın der kesin.. ayy bana iyilik mi yapıyor kimin aklina geldi böyle birşey hiç anlamıyorum.. düşündükçe daha kotu oluyorum zaten rahatlamak icin yazdim paylasmasam patlicaktim birine. . dusunmicem sormicam da birşey zaten son gunum yarin işte.. izne ayriliyorum insallah bunlari düşüneyimSenin evine temizlikci geliosa nie esin boyle bisey istedi ki??? Esinle cozebilecegin bi konu ama o suphelendigin seyi hic soyleme bence. Mesafeli olursun.
Belim manyak ağrıyo,sancı da aşağıdan oyuyolar gibi. Azcık eğilmem gerekiyo dik duramıyom sancı olunca :)Oyyyy maşallah size en erken sen kavuşacaksın bebişine darısı bizim başımıza vaktinde zamanında inşaallah :)
Bu arada sancın nasıl oluyor kasıkların da mı şiddeti nasıl
Balım yeni insülin daha bi coşturdu sanki hiç anlamadım... haftada 300 gr alıyo yavrum. 2 haftaya 3770 gibi olur. Zaten normal doğum şansımı bitirmiş olurum o kilolarda, bi de insülinin anne karnında sebebi belirlenmeyen ölümlere yer açtığını duyunca doktora bıraktım kendimi kuzum.. kısmette ne varsa artık o.Hele şükür kavuşturana..
Yeni insülinde mi işe yaramadı canım beaa..
8 ekimde pek bi erken olmuş gibi sanki ama tabki Allahtan hayırlısı..
marifetli anne ellerine saglıkevet ben 1-2 yıldır kendim boyuyorum
Canım çok güvenilirdir kendisi. Öyle diğer satıcılar gibi para delisi de değil. Önce işimi yaparım sonra para mantığında bir bayan. Benim bütün arkadaşlarım yaptırdı ona çok memnun kaldık. Eğer çok yoğun olmazsa 3 günde yapıp yolluyor. Ben acelem yok dediğim halde 1 haftada gönderdi
Alttan muayene için erken o tarih canım nst ye bakmıştı bende doktorumKizlar 32.haftada calisabilir raporu verirken doktor alttan kontrol ediyomu acaba yoksa yine ayni sadece kArindanmi bakiyo bebise
Ben nrredeyse doğurcam, doktor daha alttan hiç muayene etmedi :) yani karından bakıyoKizlar 32.haftada calisabilir raporu verirken doktor alttan kontrol ediyomu acaba yoksa yine ayni sadece kArindanmi bakiyo bebise
karından canım alttan 38. hafta bakılıyormuş ya dogurursan ne olacakKizlar 32.haftada calisabilir raporu verirken doktor alttan kontrol ediyomu acaba yoksa yine ayni sadece kArindanmi bakiyo bebise
düzenli mi geliyor sancılarınBelim manyak ağrıyo,sancı da aşağıdan oyuyolar gibi. Azcık eğilmem gerekiyo dik duramıyom sancı olunca :)
Balım yeni insülin daha bi coşturdu sanki hiç anlamadım... haftada 300 gr alıyo yavrum. 2 haftaya 3770 gibi olur. Zaten normal doğum şansımı bitirmiş olurum o kilolarda, bi de insülinin anne karnında sebebi belirlenmeyen ölümlere yer açtığını duyunca doktora bıraktım kendimi kuzum.. kısmette ne varsa artık o.
Tesekkurler kizlarAlttan muayene için erken o tarih canım nst ye bakmıştı bende doktorum
Geç olsun da güç olmasın canım.sağol canım dün gece mesajlaştık sipariş detaylarını konuştuk para konusunu ben açmasam açmıcaktı heralde zaten.
inşallah memnun kalırım tulum takımı ve kapı süsü yaptırıyorum.tulum takımımız seninkiyle aynı olacak.
3 günde gelmez benim ki heralde kapı süsü uğraştırıcıdır heralde.
oda süslemesi için aldıkların çok güzeller az çok yakın şeyler planlıyoruz seninle.
Yok düzenli değil, yalancı sancı sanırım bunlar. Ama doktorum olması iyi dedi.düzenli mi geliyor sancıların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?