2014 Kasım Anneleri

Sezeryan normal farketmez hangisi sağlıklı olacaksa bizim için o olsun şnşallah canım

ben bunun gibi bir sürü izledim bayıldım çoğunda ağladım çok tatlı yaa sizlerden klip yaptıran olursa bize de atın izleyelim ya ay çok duygulu
ben bu hafta sonu resim çektircektim ama bugün bir tribe girdim kendimi beğenmemeler felan oldu :) eşim beni ikna etmeye çalışıyor bakalım kazanacak mı, bebek albümüiçin çektireceğiz paylaşırım sizlerle çektirirsem. bi de ne giyeceğim diye vazgeçiyorum. sence nasıl bir şey giymeliyim?

Güzel anne adayları,

Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.
Kapı süsü, bebek şekeri yaptırmak isteyen anneler. Sipariş alıyorum. Facebook sayfamı ziyaret etmenizi öneririm.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar ben de aranıza yeni katılan kasım annelerindenim ve ben de bir kasım doğumlu olarak Benim de aklımda çok fazla soru var ve ben KKTC de yaşıyorum eşimin işinden dolayı. Dilediğim gibi dilediğim şeyleri alamadım Türkiye'deki gibi çeşit yok ve epey pahalı:)
Ben de normal doğum yapmayı istiyorum ancak bebek için sağlıklı nasıl olacaksa o olsun elbette. Doğum anı gelip çattığında nasıl gideceğiz hastaneye hiçbir fikrim yok en yakın hastane 35 km uzaklıkta. Doktor gün mü verecek hastaneye yatmam için bir fikriniz var mı? ya da mesela suni sancı verirlerse illaki sezeryan mı yapıyorlar?

Esim seyahatten gelsin bizde sutudyoda cektiricez ani kalsin diye.

kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama ateş ölçer hangi marka aldınız kulaktan ölçer mi temassız olan mı kimi kulaktan diyor kimi de temassız al diyor kararsız kaldım sizler ne yaptınız?

benimki bu canım, burada öneren arkadaşlar olmuştu.

Patlatirlar o balonları

sitenin en haylazına emanet ederim ufak bir bahşiş karşılığında

merhaba güzell annelerr...
nasılsınızz:):) doğumu sezeryan olup doktoru gün veren var mı?? ya da daha erken mi acabaa???

hoşgeldin canım.. Allah sağlıkla almayı nasip etsin yavrunu kucağına.. benim hastanem de bana bir saatlik uzaklıkta ve istanbul trafiği de eklenirse kaç saat olur bilemiyorum.. sancımız düzenli gelmeye başlayınca anlarız zaten hemen 10cm açılma olmadığından yetişiriz diye ümit ediyorum.. suni sancıyla açılma sağlanıyor sezaryen şart diye birşey yok..

Kızlar geçen yıl ameliyat vesilesiyle hastanede yatiyordum gaz cçıksın diye yürürken yeni doğum yapan bir bayanin odasinin önünden geçiyordum kapısına eşi ile hamileyken çektirdigi resmi afiş şeklinde büyutup altinada Sezen Aksu nun bir şarkısı var bilirsiniz " yanağı pembem dudagi kirazim iyiki dogdun sarkisinin sözleri yazıyordu. Ozaman kist ameliyatı olmuştum bebeğim olmadığı için aglamaktan helak.olmustum bende bu günleri görebilecek miyim diye. Rabbim nasip etti şimdi yavrum için çektiğim tüm sıkıntılara katlaniyorsam o günlerde yeterince uzuldugum için
Bunlari neden yazdım biliyorum ama paylasmak istedim

Kuzular kızımın son alışverişlerini de yaptım bugün. Suluhana gittim. Çok içime sinen bir şey olmadı bebek şekerinde. Tam çıkacakken fotosunu eklediğim şey dikkatimi çekti. Normalde kutusuz satıyolar ama ben kutulu istedim, üstüne sticker yaptırıcam. O minik kağıt asla olmucak. Bakıyım diye yaptı kız.
Onun dışında hastane kapı süsü verecek ama ben yine de aldım.

Fotoğraflarla örneklendiriyorum aldıklarımı. İnternetten aldıklarıma yakın fotolar buldum. Hastanede yapacağımız süslemeler bunlar olacak size de fikir olur belki.
Hastane odasında süsleme tam kafa tarafında 3 lü balonlar ortada şeritten bir süsleme ve baş ve ayak kısmımda ufak tüllü süslemeler olacak.
İkeanın meşhur saksılarından alıp bugün aldığım kalpli çubuklu süslemelerden ve yuvarlak şekerlemelerden dizicem. Şekerlerde stickerda olacak.
Yine ikeadan pembe fener ve beyaz çerçeveden alıcam. Çerçevenin içinde hoşgeldin mina yazacak.
Çikolatalar aynı fotoğraftaki gibi olacak. Onları da tepsiye dizeceğiz.
Cupcakelerin oldugu pembe standın en üstüne gül lokumları alt katlara da ikramlık tatlı ve tuzlu kurabiyelerden koycaz. (Pastaneden alcaz butik tatlara gerek yok)
Yine aynı standa uygun karton pembe beyaz puanlı bardaklarla meşrubat ikram edicez.
Bir de poponlu hosgeldin mina pankartı olacak(fotoda nil 1 yasında yazan)
Şimdilik aklımda bunlar var. Eminim güzel bir şey çıkacak ortaya. Fotoğraf çekimi olacak o yüzden süslemelere ağırlık verdim. İkramlığım çok olmayacak. Ama şunları hazırlamış olmak bile yükümü hafifletti, hep düşünüp duruyordum. Geriye kaldı ikea alışverişi.

Nasıl sizce?
Düşüncelerinizi alabilir miyim?

ben de ilk bebeğimden sonra iyi ki vardı 18 yıl sonra şimdi hamileyim bu günlere geldi arada bir düşük bir de karnımda kalbi duran bebeğim oldu belki de bugünleri sabırla karşılayıp tevekkül etmek bundan dolayıdır o günleri hatırlattı bana sana tşkler

Gayet güzel canım sen kolaylamışsın darısı bana inş şu suluhana bende gideyim dyrum ama çok agrlaştm artık kapı süsünü ne kadara aldınız canım bide süslemeiçin tül falan varmı orda

efsunkarr sağol canım ben çok sabırsızlanıyorum oğlumla kavuşacağım gün için İstanbul zor şehir Allah kolaylık versin

Ben çoookkk beğendim canımmm çok güzel hepsi şimdiye kadar bu kadar beğendiğim olmamıştı güle güle sağlıkla mutlulukla dağıtın hepsini

ikinci mesajın ılımlıydı canm teşekkür ederim..kırılcak bişe yok ortada kırılmadımda sana kesinlikle nil..burda okadar çok eleştirildiki sezeryan tesadüfen tepkim sana denk geldi..normal doğumcuların çoğu sezeryan olucak..kimseyi korkutmak istemem ama..kız kardeşim normal doğumu çok savunurdu,sancılar dayanılmaz hale gelince sezeryana alın beni diye yalvardı..sezeryanda kolay değilki onunda zorluğu sonra..allahaşkına hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucamıza nasıl geldiklerinin ne önemi var..

Sabır tevekkül dua iyi bilirim...rica ederim üzdüysem özür dilerim abla cok.sukur sag salim bu gunlere geldik

Bu arada şu normal doğum , sezaryen doğum konusunu kapatabilir miyiz kızlar?

Hepimiz bir şekilde doğum yapacağız.
Burada doğum korkusu olan veya konusu geçtiğinde tedirgin olan arkadaşlarımız var. Zaten gün içerisinde bir sürü soru işaretleriyle dolaşıyoruz, çoğumuzun ilk doğumu. Rahatlamak için , bir şeyler paylaşmak için giriyoruz foruma iyice geriliyoruz. Ne güzel dostluklar yakaladık şurda , gereksiz triplere, gerginlinliklere girmeyelim. Doğumlarımıza az kaldı, güzel şeyler konuşalım, paylaşalım. Kimse kimseye alınmasın.
Benim de yanlış bulduğum düşünceler oluyor burada ama cevap yazmıyorum. Herkesin kendi düşüncesi. Gelmişiz kaç yaşına , birbirimizi mi değiştiricez? Ki görmeden bilmeden yazışıyoruz işte.
Demem o ki güzel güzel doğuma hazırlanalım, bebeklerimizle hikayelerimizi paylaşalım, dert ortağı olalım, gülelim yeri gelirse ağlayalım ama birbirimizi kırmayalım. Kelimelerimize dikkat edelim.
Vallahi de billahi de kastettiğim biri yok.
Alınganlık olmasın dediğim için buna da alınan olursa başım üstüne.
Hepinizi çok sevdiğim için yazdım!
Valla kızıma söylerim hepinizin bebişini cimciklettiririm!

[QUOTE="PinarYavuz, post: 37070371, member: 491çerçeveyeACH=full]1253109[/ATTACH] Eki Görüntüle 1253110 Eki Görüntüle 1253111 Eki Görüntüle 1253112 Eki Görüntüle 1253113 Eki Görüntüle 1253114 Eki Görüntüle 1253115 Eki Görüntüle 1253116 Eki Görüntüle 1253117 Eki Görüntüle 1253118 Kuzular kızımın son alışverişlerini de yaptım bugün. Suluhana gittim. Çok içime sinen bir şey olmadı bebek şekerinde. Tam çıkacakken fotosunu eklediğim şey dikkatimi çekti. Normalde kutusuz satıyolar ama ben kutulu istedim, üstüne sticker yaptırıcam. O minik kağıt asla olmucak. Bakıyım diye yaptı kız.
Onun dışında hastane kapı süsü verecek ama ben yine de aldım.

Fotoğraflarla örneklendiriyorum aldıklarımı. İnternetten aldıklarıma yakın fotolar buldum. Hastanede yapacağımız süslemeler bunlar olacak size de fikir olur belki.
Hastane odasında süsleme tam kafa tarafında 3 lü balonlar ortada şeritten bir süsleme ve baş ve ayak kısmımda ufak tüllü süslemeler olacak.
İkeanın meşhur saksılarından alıp bugün aldığım kalpli çubuklu süslemelerden ve yuvarlak şekerlemelerden dizicem. Şekerlerde stickerda olacak.
Yine ikeadan pembe fener ve beyaz çerçeveden alıcam. Çerçevenin içinde hoşgeldin mina yazacak.
Çikolatalar aynı fotoğraftaki gibi olacak. Onları da tepsiye dizeceğiz.
Cupcakelerin oldugu pembe standın en üstüne gül lokumları alt katlara da ikramlık tatlı ve tuzlu kurabiyelerden koycaz. (Pastaneden alcaz butik tatlara gerek yok)
Yine aynı standa uygun karton pembe beyaz puanlı bardaklarla meşrubat ikram edicez.
Bir de poponlu hosgeldin mina pankartı olacak(fotoda nil 1 yasında yazan)
Şimdilik aklımda bunlar var. Eminim güzel bir şey çıkacak ortaya. Fotoğraf çekimi olacak o yüzden süslemelere ağırlık verdim. İkramlığım çok olmayacak. Ama şunları hazırlamış olmak bile yükümü hafifletti, hep düşünüp duruyordum. Geriye kaldı ikea alışverişi.

Nasıl sizce?
Düşüncelerinizi alabilir miyim?

[/QUOTE]
Hepsi harika suslu cikolatalara bayildim birde çerçeveye mina kuzu da cok şanslı gerçekten hepsini gonlune gore ysparsin ikram edersin insallah tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…