bendim cnm güle güle kullansın bebişkızlar alperen yazan bady görürseniz bir yerlerde burada paylaşır mısınız bana denk gelmedi
bu arada h& m tulumu vardı çok isteyip de alamadığımız kızım istanbulda bulup almış en küçük boyunu almış bilememiş boyunu süpriz yapmak istemiş burada yardımcı olan arkadaş kimdi hatırlayamadım kusura bakmasın alınmış yardımı için tşkler
Sabır tevekkül dua iyi bilirim...rica ederim üzdüysem özür dilerim abla cok.sukur sag salim bu gunlere geldik
bendim cnm güle güle kullansın bebiş
canım max 4-5 gün uçabiliyolarKızlar size sormak istediğim bir şey var. Fikri olan var mı ?
Şu uçan balonlar oluyor ya. Onlar kaç gün uçabiliyorYani ben oğlumun odasına 10 -15 tane şişirip tavanı kaplasın istiyorum. Ya da çok abarttım 5-10 yeter Ne kadar süre tavanda kalır. Birde nasıl uçuracağız onları bilgisi olan var mı
bercemgül ordu ünyeliyim demiştin bende akkuşda görev yapıyorum doktora fatsaya gidiyorum sen kimegidiyorsunbendim cnm güle güle kullansın bebiş
ben ünyede gidiyorum cnm çakırtepe hastanesi Bülent beybercemgül ordu ünyeliyim demiştin bende akkuşda görev yapıyorum doktora fatsaya gidiyorum sen kimegidiyorsun
memmun musun fatsada avrasyaya gdiyorum ben süheyla hanıma hiç duydun mu adınıben ünyede gidiyorum cnm çakırtepe hastanesi Bülent bey
Ben Fatsalıyımmemmun musun fatsada avrasyaya gdiyorum ben süheyla hanıma hiç duydun mu adını
Bekliyoruzben bu hafta sonu resim çektircektim ama bugün bir tribe girdim kendimi beğenmemeler felan oldu :) eşim beni ikna etmeye çalışıyor bakalım kazanacak mı, bebek albümüiçin çektireceğiz paylaşırım sizlerle çektirirsem. bi de ne giyeceğim diye vazgeçiyorum. sence nasıl bir şey giymeliyim?
bende memmunum ama sanırım sezeryan taraftarıymış galibaBen Fatsalıyımsüheyla hanıma yengem kadın hastalıkları için gitmişti bayağı iyi biriymiş. Fatsa'da yaşamıyorum ama bir hemşire tanıdığımız tavsiye etmişti. bir de Lale Hanım vardı sanırım o da iyiymiş.
Senin kislik yiyeceklerine tenezzul edecek birinin ben ev temizligine gelecegine ihtimal vermedim acikcasi. Emin misin. Benim evimi temizleseler ben ustune para da veririm. Esimi de iki kavanoz icin kirmam. Kimseyi boyle bisey icin suclama bence.yapmis olsalar bile esin cok uzulur.Yaa kzlar cok sinirli ve stresliyim! Sinirim gecsin eşime yuklenmeyeyim diye su saate kadar alisveris yaptım ama hala sakinlesemiyorum. Ben evde yokken kv i bana iyilik olsun diye evi temizlemeye gelmis ustelik eşim bırakmış eve ben hamileyim diye bayram temizligi yapmış( ne gerek varsa!! ki evleneli iki yili gecti daha hic böyle birseyle karsilasmamistim) eve gecerken eşim haber verdi benim de mutlu olacagimi düşünerek zaten o anda tepem atti ama ona birşey soylemedim eve geldiğimde de annemin bana yaptigi kışlık hazirliklarin eksildigini gördüm once ihtimal vermeyip annemi aradim ama annem kavanoz sayisini filan söyleyince sinirden ellerim titredi yani eşimi arasam.. yazık cok mutlu annesi ilk defa bize faydali bişe yapti diye bide söylesem de ihtimal vermez kendimi dışarı attım o geldiginde evde olmayayim sinirimi görmesin diye yanlış görmüş olayım diyorum nasıl bana sormadan böyle birşey yaparlar aklım almıyor hala..
Canım o konuda bir bilgim yok yanlış yönlendirmeyeyim. ya doktor olayı biraz kişisel, kiminin çok memnun kaldığı doktordan kimisi hiç memnun kalmıyor. ben de şuan o durumu yaşıyorum istanbuldaki doktorumun yerini kimse tutmuyor kıbrısta.bende memmunum ama sanırım sezeryan taraftarıymış galiba
aynen öyle kişiden kişye değişiyor bu konu haklısınCanım o konuda bir bilgim yok yanlış yönlendirmeyeyim. ya doktor olayı biraz kişisel, kiminin çok memnun kaldığı doktordan kimisi hiç memnun kalmıyor. ben de şuan o durumu yaşıyorum istanbuldaki doktorumun yerini kimse tutmuyor kıbrısta.
Zaten yazarken bile utandım. . Hatta geri sildim.. normalde evime misafir gibi gelen birisi benim kv.. bebegimle ilgili bile bise sormaz hiç bişeye karısmaz evlerimiz uzak..eve kadin geldigini biliyor temizlik icin zatdn kafami karistiran da bunlarSenin kislik yiyeceklerine tenezzul edecek birinin ben ev temizligine gelecegine ihtimal vermedim acikcasi. Emin misin. Benim evimi temizleseler ben ustune para da veririm. Esimi de iki kavanoz icin kirmam. Kimseyi boyle bisey icin suclama bence.yapmis olsalar bile esin cok uzulur.
şimdi ben tam anlamadım evini temizlemye geldiler ve kavanozlar eksik öyle mi canmÇok kötü bir gun..
ben boyadım canım iki ay önce kadardı hatta nasıl bi patlamasaysa aniden karar verip boyatmıştımKızlar ben şimdi kafaya koydum saçımı boyayacağım sizce bebeğe bir zararı olur mu yaa hadi cvp yazın çünkü şu an yapmayı düşünüyorum ya fena bakımsız kaldım yaa
balon fikri benim de hoşuma gitti, hastane odamızı süsleyecekler, daire kapısına da şöyle balonlu bir süsleme mi yapsak acaba!?
valla kızlar son duyduğum bir örnekten sonra ben hiçbirşey yapmıyormuşum dedim, kuzenimin oturduğu sitede yeni bir bebek doğmuş ve sitenin bahçe girişinden tutun, tüm merdivenleri, daire kapısına kadar süsletmişler, hayata böyle başlayan bebekler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?