2014 Kasım Anneleri

bendim cnm güle güle kullansın bebiş

Sabır tevekkül dua iyi bilirim...rica ederim üzdüysem özür dilerim abla cok.sukur sag salim bu gunlere geldik

canım benim aksine bu günlerin kıymetini bir daha anladım zaten sıkıntılarıma sabretmeye çalışıyordum bu bana adeta gaz oldu sana sonsuz tşkler kendine ve bebişe iyi bak

canım max 4-5 gün uçabiliyolar

memmun musun fatsada avrasyaya gdiyorum ben süheyla hanıma hiç duydun mu adını
Ben Fatsalıyım süheyla hanıma yengem kadın hastalıkları için gitmişti bayağı iyi biriymiş. Fatsa'da yaşamıyorum ama bir hemşire tanıdığımız tavsiye etmişti. bir de Lale Hanım vardı sanırım o da iyiymiş.

Bekliyoruz

bende memmunum ama sanırım sezeryan taraftarıymış galiba

Senin kislik yiyeceklerine tenezzul edecek birinin ben ev temizligine gelecegine ihtimal vermedim acikcasi. Emin misin. Benim evimi temizleseler ben ustune para da veririm. Esimi de iki kavanoz icin kirmam. Kimseyi boyle bisey icin suclama bence.yapmis olsalar bile esin cok uzulur.

bende memmunum ama sanırım sezeryan taraftarıymış galiba
Canım o konuda bir bilgim yok yanlış yönlendirmeyeyim. ya doktor olayı biraz kişisel, kiminin çok memnun kaldığı doktordan kimisi hiç memnun kalmıyor. ben de şuan o durumu yaşıyorum istanbuldaki doktorumun yerini kimse tutmuyor kıbrısta.

aynen öyle kişiden kişye değişiyor bu konu haklısın

Zaten yazarken bile utandım. . Hatta geri sildim.. normalde evime misafir gibi gelen birisi benim kv.. bebegimle ilgili bile bise sormaz hiç bişeye karısmaz evlerimiz uzak..eve kadin geldigini biliyor temizlik icin zatdn kafami karistiran da bunlar

Kızlar ben şimdi kafaya koydum saçımı boyayacağım sizce bebeğe bir zararı olur mu yaa hadi cvp yazın çünkü şu an yapmayı düşünüyorum ya fena bakımsız kaldım yaa

Çok kötü bir gun..
şimdi ben tam anlamadım evini temizlemye geldiler ve kavanozlar eksik öyle mi canm yalnız lütfen bu kadar sinir stres yapma ya bebeğini düşün lütfen hem bosver at kafandan gelip temizlemişler sonuçta esinde bu konuyu bu sekilde duyarsa cok üzülür yok yere aranızda gerginlik cıkar

Kızlar ben şimdi kafaya koydum saçımı boyayacağım sizce bebeğe bir zararı olur mu yaa hadi cvp yazın çünkü şu an yapmayı düşünüyorum ya fena bakımsız kaldım yaa
ben boyadım canım iki ay önce kadardı hatta nasıl bi patlamasaysa aniden karar verip boyatmıştım

O kadar abartmaya gerek yok bence site kapısına kadar..sonuçta herkes aynı şartlarda değil özenen olur aklı kalan olur bende keşke bebeğime yapabilseydim diyen olur..veya bebeği olmayan vardır ne biliyim ben böyle düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…