bende memmunum ama sanırım sezeryan taraftarıymış galiba
Eileithyiaaa bende pesinden geliyorum birakmam seni az kaldi gunlerimiz dostum saglikla alalim kucagimiza..
3-5 nöbetini devralıyorum komutanım!Uyudunuz mu kızlaaarr ohh maşallah
1-3 ve 5-7 nöbeti yine bende..umarım 3-5 arası uyurum hehehhe
Allah bagislasin canm. Moralini bozma. Sezaryen oldugun icin zaten iyilesme surecin var. Bir hafta bununla gecer. Bol bol da sut sag.onun senin sutune ihtiyaci var. Bence 1700 1800 gr oldugunda alirsin zaten kuzunu. Iyi bk kendine.Kizlar biz dogduk bugun 34.hafta
42 cm boy 1570 kilo
suyum yeterli dgldi 31. Haftadan beri ciddi takipteydik hastane de yattik hep ama pek cogalmadi
en son doktor almamz lazm ddi bugun sezeryan olduk kizim kuvezde sdce 5 dakika gorebildim
canım hayırlı olsunnn kızın.allah uzun ömürler versin..birlikte sağlıkla çıkmayı nasip etsin size......birde ne kadar nazik bir insansın bir yandan da bizi rahatlatıosun....minik prensesesi öptüm kocamannKizlar biz dogduk bugun 34.hafta
42 cm boy 1570 kilo
suyum yeterli dgldi 31. Haftadan beri ciddi takipteydik hastane de yattik hep ama pek cogalmadi
en son doktor almamz lazm ddi bugun sezeryan olduk kizim kuvezde sdce 5 dakika gorebildim
Valla ya bakalim top 10 da kacinci sirada olcamCarputi, ben ilk seni bekliyodum hep nedense. Gitti senin birincilik :)
Sağlıkla zamanında doğuralım inşallah.
3-5 nöbetini devralıyorum komutanım!
:) inş uyumuşsundurr zeyy
Bu arada herkes anlaşılan çok hassas, normal doğum iyi diyoruz sezaryen tü kaka diyoruz birileri alınıyor; ama işte sezaryende var illa normal olması gerekmiyor, ne yani sezaryen ile doğuran anne değil mi diyoruz bir başkası alınıyor. Sanırım hepimizde bir hamilelik psikolojisi, kimseyi kırmayacağım derken burada eğilip bükülüyorum, ama herkeste kırılacak bir noktayı cımbızla çekip çıkartıyor. Ben artık bu doğum şekli ile ilgili konuşmak istemiyorum, herkeste bir yanlış anlama durumu, nedir anlayamadım gerçekten. Geçen günde aynı şey oldu, azcık sezaryeni savunayım dedim, aman aman. Forumda özür diledim, mesaj çektim özür diledim, kırıldım büküldüm, bir cevap bile alamadım karşı taraftan, sanırsınız hakaret ettim, çok kötü laflar söyledim.
Herkes yaşadığını bilir mutlaka, kimse kimseyi de yargılayamaz neden böyle düşünüyorsun diye. Bazen gerçekten, bazı şeyleri yazarken 30 kere düşünüyorum acaba biri kırılır mı üzülür mü diye; demek 30 kere düşünmekte fayda etmiyor.
merhaba güzell annelerr...
nasılsınızz:):) doğumu sezeryan olup doktoru gün veren var mı?? ya da daha erken mi acabaa???
cnm hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin ayyy cok heyecanlı ya melegın dogduuuArkadaslar telden grdgm icin site dgstgnden dolayi pek aktif olamadm ben bugun cikis yapicm bebegmz burda kalick en yakin zamanda pc.den grip edindiqm butn tecrubeleri siznle paylasmak isterm madm ilk abla biz olduk:)
Ozellikle dualariniz icin hepinizden Allah razi olsun benim dogum yaptiqimi gorenler ltfn heyecn panik yapmayn bende boyle olurmuyum diye
ins en yakin zamanda yasadgmz bu sureci paylasicm sizlerle cnku bende sizlerdn cok sey ogrendim
Arkadaslar telden grdgm icin site dgstgnden dolayi pek aktif olamadm ben bugun cikis yapicm bebegmz burda kalick en yakin zamanda pc.den grip edindiqm butn tecrubeleri siznle paylasmak isterm madm ilk abla biz olduk:)
Ozellikle dualariniz icin hepinizden Allah razi olsun benim dogum yaptiqimi gorenler ltfn heyecn panik yapmayn bende boyle olurmuyum diye
ins en yakin zamanda yasadgmz bu sureci paylasicm sizlerle cnku bende sizlerdn cok sey ogrendim
günaydın bu arada herkeseeee yıne ustumden tır gecmıs gıbı uyandım ya butun kemıklerım agrıyo bı gun dinç kalkıyorum bi gün vasatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?