2014 Kasım Anneleri

Eileithyiaaa bende pesinden geliyorum birakmam seni az kaldi gunlerimiz dostum saglikla alalim kucagimiza..

Carputi, ben ilk seni bekliyodum hep nedense. Gitti senin birincilik :)
Sağlıkla zamanında doğuralım inşallah.

Uyudunuz mu kızlaaarr ohh maşallah
1-3 ve 5-7 nöbeti yine bende..umarım 3-5 arası uyurum hehehhe
3-5 nöbetini devralıyorum komutanım!
:) inş uyumuşsundurr zeyy

Kizlar biz dogduk bugun 34.hafta
42 cm boy 1570 kilo
suyum yeterli dgldi 31. Haftadan beri ciddi takipteydik hastane de yattik hep ama pek cogalmadi
en son doktor almamz lazm ddi bugun sezeryan olduk kizim kuvezde sdce 5 dakika gorebildim
Allah bagislasin canm. Moralini bozma. Sezaryen oldugun icin zaten iyilesme surecin var. Bir hafta bununla gecer. Bol bol da sut sag.onun senin sutune ihtiyaci var. Bence 1700 1800 gr oldugunda alirsin zaten kuzunu. Iyi bk kendine.

canım hayırlı olsunnn kızın.allah uzun ömürler versin..birlikte sağlıkla çıkmayı nasip etsin size......birde ne kadar nazik bir insansın bir yandan da bizi rahatlatıosun....minik prensesesi öptüm kocamann

Kizlar biz dogduk bugun 34.hafta
42 cm boy 1570 kilo
suyum yeterli dgldi 31. Haftadan beri ciddi takipteydik hastane de yattik hep ama pek cogalmadi
en son doktor almamz lazm ddi bugun sezeryan olduk kizim kuvezde sdce 5 dakika gorebildim
canım hayırlı olsunnn kızın.allah uzun ömürler versin..birlikte sağlıkla çıkmayı nasip etsin size......birde ne kadar nazik bir insansın bir yandan da bizi rahatlatıosun....minik prensesesi öptüm kocamann

valla sessiz sessiz takip ediyorum forumu ama bu yazdığına da sonuna kadar katılıyorum içimden geçenleri yazmışsın, sessiz kalamadım.
Doğum şekline anne karar verir, ister normal yapar ister sezaryen (tıbbi gereklilikler olup sezaryen olması zorunlu olan kişiler için değil bu lafım). Ya bırakın isteyen istediğini yapsın, normal doğum en güzeli deyip durmanın bi alemi yok, ya da ben sezaryen olurum acı macı çekemem demenin de. gereksiz konular. Avrupa böyleymiş Amerika böyleymiş falan filan. her ülkenin sağlık giderlerine ayırdığı bütçe belli, o kadar da masum değiller yani.. kaldı ki orada yaşayan adamın hayatındaki sporla ya da yaşam kalitesiyle lütfen bizimkini kıyaslamayın. geçmişte annelerimizin durumunu da. çok farklı..
burda bize düşen başta istediğin neyse ona uygun doktor aramak. ben bastan beri sezaryen diyorum ben doğuramam normal yoldan, ödüm patlıyor ne yapayım yani. çocuk kanalda kalırsa ne olacak sorusu beynimi yiyor (olma ihtimali çok çok düşük biliyorum ama ya bana denk gelirse?). sezaryen tehlikesi de var ama bu kadar içimi yemiyor. bu nedenle gittim sezaryen taraftarı bi doktor buldum. Adam bir ayda sezaryen yaparken normal doğum isteyen arkadaşların da bunu yapması lazım ki yapılıyor. haa doktor sonradan fikir tane normal dogum yaptırmış. şimdi bu adamın tercihi bu ben kalkıp ne sorayım, gerçekten gerekli mi değil mi falan.. görünen köy kılavuz istemez. Doktor son anda değiştirirse doğum şeklini o zaman ya seçimimizi sorgulayacağız ya da diyeceğiz ki doktor cidden gerek gördü herhalde. Örnek carputi anladığım kadarıyla doktoru normali savunan bir doktor ki hemşire arkadaşları da öyle demiş, oranı yüksek falan. şimdi bu doktor sezaryen gerekebilir derse kim bunu nasıl sorgulayabilir? tabii akla soru işaretleri gelir ama o adamlar da senelerce okuyor. bence bu konuda konuşmak cidden anlamsız. doğrular kişilere göre şekillenir, birilerini ikna etmeye ya da yermeye gerek yok. cesaret verilir o ayrı konu..

Arkadaslar telden grdgm icin site dgstgnden dolayi pek aktif olamadm ben bugun cikis yapicm bebegmz burda kalick en yakin zamanda pc.den grip edindiqm butn tecrubeleri siznle paylasmak isterm madm ilk abla biz olduk:)
Ozellikle dualariniz icin hepinizden Allah razi olsun benim dogum yaptiqimi gorenler ltfn heyecn panik yapmayn bende boyle olurmuyum diye
ins en yakin zamanda yasadgmz bu sureci paylasicm sizlerle cnku bende sizlerdn cok sey ogrendim

merhaba güzell annelerr...
nasılsınızz:):) doğumu sezeryan olup doktoru gün veren var mı?? ya da daha erken mi acabaa???

günaydııınnn :)

salı günü konuştuk bu konuyu biz, 29 kasım sat'a göre ama muhtemelen 22 kasım gibi olacak dedi doktor. yani normal sat'tan 1-1.5 hafta önce şuanki plan.

cnm hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin ayyy cok heyecanlı ya melegın dogduuu

en kısa zamanda o aceleci ablayı da alırsın yanına inşallah canım selametle

selam kızlar günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar diliyorum

dün gece yürüyüşe çıkmadık eşim geç geldi ama olsun bizi yıkadı babamız saolsun rahatlatır belki dedi yatmadan sanki yatan var da... sütümüzü de içirdi o yattı yorgun ne yapsın ben de zeyy falan burada yazışırken ilk kez 3 gibi uyuyakalmışım 04.30 gibi eşim kalkmış Ulucamiye sabah namazına gidiyorlarmış onu bile gözüm görmedi tekrar yatmışım artık nasıl bi uykusuz kalmışsam 8 gibi uyandım uyumak ne güzel şeymiş yaaaaaaa
uykusuz tüm arkadaşlar için diliyorum en kısa zamanda az da olsa uyumak dileğiyle öpüldünz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…