2014 Kasım Anneleri

Sürekli agzi hareket ediyo araniyo icerde ellerini emiyo.. Hic agzi bos durmuyo ama kilo almammis yaramaz.. Dr usg goruntusu ayni babasi dedi..
ayy yerim ben onuuu
büyümüş de babaya benzermiş
biliyor musun canım galiba doktorlar babaların gönülleri olsun diye bebekleri onlara benzetiyorlar benim ki de öyle söylemişti

Hepimiz buraya edindigimiz tecrubeleri deneyimleri paylasmaya karsimizdakilerden tecrube edinmeye calistigimiz icin giriyoruz.. Normal ister sezaryen ister ben karismam genelde yazan arkadas ona cevap yazacaklarin yureklendirmesini istiyor ama bazilarimiz satir aralarinda surekli laf atiyor biz doktor degiliz tamam en basindan guvendigim kisiyle yola cikacaksin hem kendinin hem bebeginin canini emanet ediyosun.. Bana da dun dr ihtimalleri soyledi benim isime gelmedi diye burda sizlerle paylastim ama bu degilki dr a guvenmiyorum ben arastirarak sectim.. Neyse yani suraya bazen birbirimizin sirf nazini cekiyoruz cesaretlendirsin diye yaziyoruz gereksiz dialoglara girip aba altindan sopa gostermeye gerek yok.. Surda son aylarimiz artik kimse kimseyi kirmasin..

Gozvn aydin canim, Allah anali babalı buyutsun. Bekliyoruz heycanla.

ayy yeaben onuuu
büyümüş de babaya benzermiş
biliyor musun canım galiba doktorlar babaların gönülleri olsun diye bebekleri onlara benzetiyorlar benim ki de öyle söylemişti
Yok aynen babsi cidden ben bile uc boyutluda demistim ayni sen diye aman sagliki olsunlarda birine benzicekler zaten..

Kizlar biz dogduk bugun 34.hafta
42 cm boy 1570 kilo
suyum yeterli dgldi 31. Haftadan beri ciddi takipteydik hastane de yattik hep ama pek cogalmadi
en son doktor almamz lazm ddi bugun sezeryan olduk kizim kuvezde sdce 5 dakika gorebildim

ayy caım kıyamamm yaa..
geçmiş olsun..
bebişinde inş hemen toparlanır annesi..
nasıl peki durumu bebeğimizinnn..
topiğimizin ilk bebeği bu..Allahımm onun yardımcısı olsun ve hemen çıksın küvezden inşş

canım duamoız bebeğinle..
inş senide aramızda hep görmek istiyoruz..
bu kadar hamişin duası ile o bebiş küvezden hemen çıkacak inşşş

Herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar,

Allah yardımcın olsun. İnş Allah sancıların gelirde istediğin gibi normal doğum yaparsın. Yalnız enerjine hayran kaldım. Yürüyüşte herkesi geride bırakmışsın Rabbim gönlüne göre versin.
42 cm boy 1570 kilo
suyum yeterli dgldi 31. Haftadan beri ciddi takipteydik hastane de yattik hep ama pek cogalmadi
en son doktor almamz lazm ddi bugun sezeryan olduk kizim kuvezde sdce 5 dakika gorebildim

Bu arada benimle ayni haftalar olan anneler sakin korkmayin 27.haftadan itibaren az gelsti prensesim suyumun azliqindan
nrmalde en az yarim kilo dha fazla olmasi gerekiyor
Kasım annelerinin ilk bebişi geldi demek
Hoşgelmiş minik prenses. İnş Allah en kısa sürede senin yanında olur da bol bol hasret giderirsiniz kızınla.
Çok geçmiş olsun. İnş Allah 34+2 ye kadar dayanıcak bebişin. Zamanında sağlıkla gelsin inş Allah.

42 cm boy 1570 kilo
canımm benimmm Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin internetim olmadığı için şimdi gördüm rabbim tez vakitte kucağına almanı nasıp etsinn ayy çok heyecanlandım ne yazdığımı bile bilmiyorum sanki

kesinlikle katılıyorum, zaten geriliyor sinirler. bir de böyle cümlelerin içinde sert sert yorumlar olunca insan bir tuhaf oluyor. kim nasıl mutluysa öyle devam etsin. Şu daha doğru demenin alemi yok yani. Cesaretimizin kırıldığı yerde motive edelim birbirimizi yeter, ikisi de korkutucu çünkü ilk gez hamilelik yaşayan bizler için kocaman bir bilinmezlik. Azıcık kaldı, stres olmayalım strese de sokmayalım birbirimizi

Arkadaşlar şu dakikadan sonra gerçekten doğum mevzusunu burda konuşmamak en hayırlısı galiba.
Gerçekten bişeyler yazıp sonradan pişman olmak istemiyorum. Kimseninde bu konuda canı sıkılsın istemem. Baştan beri her yazımda söyledim belirttim ama anlaşılmıyor ya da yanlış anlaşılıyor.

Yazdıklarmın amacı kimsenin tercihini yargılamak, kararını ektilemek, yönlendirmek vs. için değil. Sadece kendisi normal doğum yapmayı tercih etmiş olan, bunu isteyen anne adayı ile bilgi paylaşmak. İsteyen o bilgiyi alır istemeyen almaz. Bu neden burda bu kadar mesele oldu, alay konusu edildi, eleştrildi inanın anlayamıyorum.

Evet ben normal doğum istiyorum, ama belki bir problem çıkacak sezaryen olacağım. Hiç bir zaman sezeryan için tü kaka demedim. Sadece benim fikrime göre (benim doğru bildiğim bu, başkasına göre değişir saygı duyarım) sezaryen hayat kurtarma operasyonu. Yine de sezaryen olmak gerekirse en iyisi nasıl olur onuda öğrenmeye çalışıyorum ve sizinle paylaşıyorum. Kimseyi kıracak üzecek birşey yazmamaya özen gösteriyorum.
Yinede kırdığım, üzdüğüm bir arkadaşım varsa beni kırdın desin hepinizin huzurunda özür dileyeyim.

Artık doğumla ilgli birşey paylaşacaksam sadece isteyene özelden msj atarım kimse huzursuz ve rahatsız olmasın.

canım bende de olmuştu pembe bir akıntı..
yerleşme kanamasıymış..
hayırlı olsun arkadaşının Allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…