2014 Kasım Anneleri

İnşallah sag salim geçirir gebeliğini ve hayırlısıyla kucağına alır bebeğini:)

tokluk kan şekeri verdim kızlar..
yaklaşık 2 haftadır berbat şekilde canım tatlı istiyordu ve bebekte ilerden gidince kafamda takılıydı..
dün eleithiyada ölçtür benim bebekte ilerden gidio deyince gittim verdim bakalım sonuç ne çıkacaj

aaa kim yapmış hadi hayırlı olsun. Benim bildiğim önden carputi gidiyordu, ama o burda :)
gerçi birisi daha vardı ama.. ay hadi sağlıklılardır inş :)
canım tugcetgc rumuzlıu arkadaşımız doğum yapmış

Merakla bekliyorum bende..
Son dakika birde başımıza şeker çıkmaz inşallah. Bende b u konuda yusuf durumundayım.

Yok aynen babsi cidden ben bile uc boyutluda demistim ayni sen diye aman sagliki olsunlarda birine benzicekler zaten..
inşallah canım sağlıklı olsunlar elleri ayakları düzgün olsun akılları yerinde olsun inşallah babasına benzesin zaten ben babasına bakıp durdum ona benzesin diyee
boşa gitmesin bakışlarım

Merakla bekliyorum bende..
Son dakika birde başımıza şeker çıkmaz inşallah. Bende b u konuda yusuf durumundayım.
valla bilmiyorum canım 1-1,5 saate çıkarmış sonuç..
bend ebekliyorum inş çıkmaz şeker meker yaa..
gittim cihazla falanda yaptırmadı doğru çıksın diye damardan tokluk verdimm

İns..sezaryan oldugum icin agrilar yani mantiksal olarak asla sezeryan olmazdim bu agrilardan ama mecburiyetten
Kizim solunum cihazina bagli suan
ama yogun bakim unitesinde o kadar kucuk bebekler war ki kaderdas gbiler orda
Allah şifa versin canım hiç merak etme inşallah çok iyi olucak bebeğin benim ablamın kızıda 1 kilo doğmuştu maşşallh şimdi gayet iyi durumda7 yaşına geldi

valla bilmiyorum canım 1-1,5 saate çıkarmış sonuç..
bend ebekliyorum inş çıkmaz şeker meker yaa..
gittim cihazla falanda yaptırmadı doğru çıksın diye damardan tokluk verdimm

Benim şeker yükleşesinde 1. saat yüksek çıkmıştı 187 idi. Doktor diyabet pol görün dedi. 2 Hafta hiç umursamadım gitmedim doktora falan. Sonra aynı şekilde eleithiya durumunu anlatınca tırstım gittim doktora direk cihaz verdi. 2 haftadır ölçüm yapıyom bazen fırlıyor gerçekten. çarşamba yine gitmiştim dahliye ye ölçümleri gösterdim benim normal saydığım değerlere bile kızdı adam. İnsülin başlarım böyle gidersen dedi. Bende bugün diyetisyen peşinde koşucam.
Benim Asm de yapılan kan testinde açlık - tokluk normal çıkmıştı ama cihazda yüksek çıkıyor yemeği kaçırınca.

teyzeleri benim oğluşum bugün kaburgalarımla takılıyor oyun oynuyor galiba sağ tarafımdaki kaburgalara takmış durumda galiba onlarla boks yapıyor
bebeği aşağı doğru dönen var mı ne hissediyorsunuz ben neresi el ayak baş popo anlayamadım gitti

benim ilk bebişim canım oğlum 31. haftada mecburi sezeryanla dünyaya gelmişti. çok yorucu bir süreç prematüre bir bebekle uğraşmak. ama herşey atlatılıyor. güzel güzel dinlen bebeğine süt olsun inşallah. sezeryanlısında yaşayan bilir gerçekten ilk hafta tarif edilemez acı sızı ağrı ama bebeğini yanına alınca hepsi geçecek. Allah yardımcınız olsun.

Günaydın herkese. Ben çok kötüyüm faranjit vardı hemen bademcikler gitmiş boğazım çok kötü sabaha kadar uyuyamadım
Kizlar biz dogduk bugun 34.hafta
42 cm boy 1570 kilo
suyum yeterli dgldi 31. Haftadan beri ciddi takipteydik hastane de yattik hep ama pek cogalmadi
en son doktor almamz lazm ddi bugun sezeryan olduk kizim kuvezde sdce 5 dakika gorebildim
oy maşallah annesi tez zamanda kucağına alırsın inşallah
Günaydın kızlarrrrr

Günaydın kızlar

Günaydın annisler ve minnoşları
Hayırlı cumalar olsun hepimize:)
Bugün babamız geliyor biz çok mutluyuz
günaydınlar...
bekliyoruz canım
günaydııınnn :)

salı günü konuştuk bu konuyu biz, 29 kasım sat'a göre ama muhtemelen 22 kasım gibi olacak dedi doktor. yani normal sat'tan 1-1.5 hafta önce şuanki plan.

günaydın bu arada herkeseeee yıne ustumden tır gecmıs gıbı uyandım ya butun kemıklerım agrıyo bı gun dinç kalkıyorum bi gün vasatım

Günaydın güzellikler hayırlı cumalar hepimize

herkese günaydınlarrrrrrrrrrrr
bugün misafirlerim gelecek,şu halimle misafir ağırlamak hiç hoşuma gitmiyor malesef

Günaydınlar...

banada cihaza güvenme bu daha iyi dediler laboratuvardakiler verdim bakalım..
ama yüksek çıkmasa bile yinede yemicem tatlı falan..
korkuorum artık yahuu

ben de genelde sırtına dayama durumu oluyor, baş aşağıda. ayakları belden hissettim geçen inanamadım.. yok olmaz felan dedim anneme sordum o da teyzeme zormuş kendisi baya yakın zamandan tecrübeli :) belimde baktım tak tak vurmalar noluyor yaw dedim kendime böyle bir şey olabilir mi büyük ihtimal bizimkinin ayağıymış sırtı göbeğimde ayak yukarba baş aşağıda :) eğer sertse muhakkak başıdır, elinle bazen hissediyorsun ayağını ya da dirseğini ittirince bir çıkıntı oluyor ona göre de anlayabilirsin

Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı bir doğum nasip eder inş kızlar. ben çıkıyorum şimdilik oğluşuma biraz müzik yapayım. herkese iyi akşamlarrrr

Amin canım inşallah

Sezeryan normal farketmez hangisi sağlıklı olacaksa bizim için o olsun şnşallah canım

Kızlar, burada konu bazen öyle yerlere geldi ki; normal doğumla bebek anne bağı kuvvetli oluyor sezaryenda olmuyor falan gibi. Öyle muhabbetler oldu ki, normal doğum yapan anne oluyor, sezaryen olan sanki yarım anne. Bende normal istiyorum, ama sonu sezaryenle da bitebilir. Sorun mu benim için, hiçte değil. Neyse kimseyi kırmak istemedim, kırdığım kişilerden de defalarca özür diledim hem genelde hem özelde. Ama maalesef özrüm bile dikkate alınıp bir cevap verilmedi.
Bende kendi açımdan bu konuyu kapatıyorum. Bundan sonra artık, sadece bebek hazırlıkları, hediyelikler gibi güzel şeylerden konuşalım. Doğuma yaklaştığımız şu günlerde de, stres olup miniklerimizi üzmeyelim.

PinarYavuz canım benim aldıklarını gördüm, hepsi bir harikaaaaaaaaa, bayıldım gerçekten. Allahım güzellikle, sağlıkla, içine sine sine kullanmayı nasip etsin.Hediyeliklerden alabilmek için Ankara'ya mı gelmem lazım

Kızlar ben şimdi kafaya koydum saçımı boyayacağım sizce bebeğe bir zararı olur mu yaa hadi cvp yazın çünkü şu an yapmayı düşünüyorum ya fena bakımsız kaldım yaa

Canım ben 5 aylıkken boyatmıştım, doktorum ilk 3 ay için önermediklerini ama sonrasında boyatabileceğimi söylemişti. Şimdi bir de doğum öncesi boyatacağım Allah kısmet ederse, bakımlı hamileler bakımlı anneler

kuru fasulye pilav ve turşuyu hallettim şimdi patlamak üzereyim aksi gibi eşimde geç gelecekmiş bu akşam işten yürüyüş de yattı benim artık bu gece Uludağa tırmanmazsam iyidir

Hahahaaaa, tırmanacağın zaman bana da haber ver beraber tırmanırız

Canım az kalmış senin sahiden, Allah hayırlısı ile kucağına nasip etsin, arada gel merakta bırakma bizi. Yürüyüşlerine devam et, inan hem doğum için hem şekerin için iyi gelir.

Kizlar 32.haftada calisabilir raporu verirken doktor alttan kontrol ediyomu acaba yoksa yine ayni sadece kArindanmi bakiyo bebise

Yok be canım, normal her zamanki muayene.

doktorun cinselilişki hurma ananası serbest mi etti son ay cinsel ilişki yasak diyorlar

Yok canım, aksine cinsel ilişki doğum için faydalı bile. En azından benim doktorum son güne kadar devam dedi Dedim biz zaten hiç ara vermemiştik

kızlar forumda paylaştığınız bir patatesli börek tarifi vardı,
rice etsem tekrar paylaşır mısınız?
yarına misafirlerim varda

Pınar benden önce davranmış canım, afiyet olsun
Kizlar biz dogduk bugun 34.hafta
42 cm boy 1570 kilo
suyum yeterli dgldi 31. Haftadan beri ciddi takipteydik hastane de yattik hep ama pek cogalmadi
en son doktor almamz lazm ddi bugun sezeryan olduk kizim kuvezde sdce 5 dakika gorebildim

Allah yavruna sağlıklı uzun ömürler nasip etsin, üzme kendini annesi bebeğin en kısa zamanda sağlıkla kucağında olacak inşallah. Abla oldu kızın bu arada

Bol bol dinlenmene bak canım, geçmiş olsun inşallah bebeğin daha kalacak içeride

Ay kimse yok muuuuuuu?
Hu huuuuuuuu?

Kız gece saat 3 , kimse var mı diyorsun

Allah inşallah kucağına da almayı nasip eder. benimde iş yerimde bir arkadaşım var, benim ilk hamileliğimi öğrendiğim günlerde tüp bebek denedi, tutmadı maalesef. Bugün tekrar deneyecekler. Artık bu son şansları maalesef, çünkü arkadaşımın yumurta rezervleriş tükenmiş, menepoza girecek erken yaşta. Dua edin ne olur mutlu yuvalarını Allah taçlandırsın, onlara da bir evlat nasip etsin.

benim dönmüş aynı senin dediğin gibi kaburgamda hissediyırum ve o ayaklarıymışşş

banada cihaza güvenme bu daha iyi dediler laboratuvardakiler verdim bakalım..
ama yüksek çıkmasa bile yinede yemicem tatlı falan..
korkuorum artık yahuu

Yaw ben tatlı falan yemiyorum. Ekmeği azalttım. Pilav makarnayı falan kestim. Ama arada aburcubur kaçıyor bi bakıyorum açlık bile 118 lere çıkmış. Dün akşam eşimin yediği pideden tırtıkladım 2 dilim 2 yudumda kola içtim 2. saat 160 tı 1. saati ölçmedim heralde 180 i geçmiştir. Yuhhh dedim.
Cihaza güveniyorum ben çünkü bir halt yiyince tak diye yükseliyor. Ama salata çorba yoğurt yesem 100-110 gibi çıkıyo en yüksek.

canımm benim kuzucuğum sağımda yatıyor tahminimce
başı dert dedin ya sanırım başı sağ tarafım da poposu da sanırım göbek deliğimin solunda kalıyor
ama şimdi kaburgalarımın oralarda neyi var şekli nasıl duruşu falan onu hayal edemiyorum çok merak ediyorumm

Benim bir süredir baş aşağı zaten, genelde sol tarafımda hissediyorum kaburganın hemen altında. Ama o hissettiğim ne tam anlayamıyorum. Doktorum o tarafta poposu olduğunu söyledi ultrasona bakıp. Elleriyle kendini kaydırıyordur dedi. Aman neresiyse neresi, onu hissetmek bir harika

benim dönmüş aynı senin dediğin gibi kaburgamda hissediyırum ve o ayaklarıymışşş
gördün mü canım usg de yoksa hissedebiliyor musun ben kaburgalarımın orada elleri mi ayakları mı emin olamadığım küçük parçaları ile ittirdiğini hissediyorum bugün

haklısın canımm hissetmek harika babasına neler yapıyor paşam ama bana sadece iki tıklatma babası geldiğinde karnımın şeklini ben tanıyamıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…