2014 Kasım Anneleri

Ben ilk başta demiştim eve ultrason alalım diye eşim ciddiye almamıştı, şimdi her merak ettiğimizde bakardık işte benim de en son kafası aşağıda sağda, poposu solda göbek deliğimin oralardaydı. Şu an en durumda inan bende bilmiyorum

ugcetgc, post: 37073449, member: 577844"]Kizlar biz dogduk bugun 34.hafta
42 cm boy 1570 kilo
suyum yeterli dgldi 31. Haftadan beri ciddi takipteydik hastane de yattik hep ama pek cogalmadi
en son doktor almamz lazm ddi bugun sezeryan olduk kizim kuvezde sdce 5 dakika gorebildim[/QUOTE]
Hosgeldin Minik prenses... Umarim tez zamanda kucaginiza alirsiniz...

Allah yar vede yardımcın olsun doğum sonrası geçecek inşallah

Kızlar yarın saat 12:00 de yeni doktorumdan randevu aldım. Yarın kendisi ile görüşeceğim ve inşallah anlaşabilirsek doğuma kadar beraberiz. İçimde salak bir heyecan var

Ayrıca minik adamıda 1 aydır görmüyoruz doktor teyzesi bir baksın boyuna kilosuna. Dönmüş mü duruyormu..

Offf yaa bi tuhaf hissediyom ben şimdi kendi mi? Sanki yeni hamileymişim gibi oldu..

merhaba güller bizde anasağlıktan geldik şimdi dün biranda çenem şişmeye başladı gece uykuyu hak getire uyuyamadım sancıdan şişdi çift sarılı yumurta büyüklüğünde oldu çenem yemek yiyemiyorum su içemiyorum yutkunamıyorum ya dk antibiyotik ve ağrı kesici verdi dün kendimi sıkmaktan hışırım çıktı yavrumda moral olsun diye herhalde kıbır kıbır teyzeleri

Aynen neresi olduğunu bilmiyorum bende ama onu hissetmek çok güzel. Bir aralar kaburgamın altında çok tepiniyordu diyordum kesin döndü ayakları ile vuruyor meğerse usg de doktorumuz söyledi. Kafasıyla vuruyormuş En son 1 hafta önce gittiğimde kafası aşağı sol tarafıma dönmüştü. Ama pek yerinde durmuyor benim sıpam ha bire ayrı yerlere vuruyor

güzel haberlerini bekliyoruz canım

Aa geçmiş olsun. Neden şişmiş ki ?

ben de yeni bir doktor araştırması içindeyim Şevket Yılmaz kadın doğum hastanesinden bir doktor istiyorum bakalım ne olacak

geçmiş olsun canım kullan ilaçlarını acil şifalar

Canım sen ankaradasın demi hangi doktora gidiyosun acaba?
Ben gataya gidiyorum tatlım eşim askeri personel. Sivildeki dr umuz bizi terk etti İnşallah memnun kalırız hayırlısıSende mi ankaradasın hangi hastaneye gidiyorsun

kardeşler benim bir sorum olacak sağlık sektöründe çalışan arkadaşlar ya da bilgisi olan varsa cevaplarsa lütfen

devlet hastanelerinde sağlık sigortası olmayan hamilelere ücretsiz mi bakılıyor doğum falan herşey ücretsiz mi acaba kafama takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…