canımm benim kuzucuğum sağımda yatıyor tahminimce
başı dert dedin ya sanırım başı sağ tarafım da poposu da sanırım göbek deliğimin solunda kalıyor
ama şimdi kaburgalarımın oralarda neyi var şekli nasıl duruşu falan onu hayal edemiyorum çok merak ediyorumm
Allah yar vede yardımcın olsun doğum sonrası geçecek inşallahCanım sıkıntı etme noluyy stresten bebişler manyak etkileniyy.
Girmedi cano, insülin yapıyom kahvaltı ediyom ot hıyar peynir ekmek, çıkan sonuç 170...
İsyanım, benim şeker yüklemesi sınırın altında çıkmıştı. Sonradan yükseldi şekerim haberin olsun, nası olsa hastandesin yemekten sonra bi ölçme cihazı ile ölç istersen. Ben 36 haftalığım bebeğin karın çevresi gelişimi 38. Haftada. Şeker bebeği şişmanlatıyomuş...
Bu arada dün dr a gittim, 3170 kg lık tosuncum olmuş, ben kilo vermişim :) toplamda 11 kg almışım yani hihi.. şekerim inmediğinden bebiş göbekleniyo. Normal doğumu sağlıklı bulduğumdan sancılarımı bekliyorum ama insülin kullanınca bebeğin anne karnında yaşamı ilerleyen haftalarda riske giriyormuş. Bu sebepten en geç 8 ekimde bebiş fırtlamazsa doğumumu yapacaklar.
Nst ye girdim, hafif rahim kasılmalarım oluyomuş, arada sancım da geliyo, bide nişan gördüm gibi geldi bana çok hafif. Manyak yürüyom dünden beri, ananas ve 2 hurmaya, ilişkiye ve meme ucu masajına ok dedi. Ama bitki çayına onay vermedi dr um. Bende elimden geleni yapıorum. Kısacası doğumum yaklaştı kızlar. Bende acıcık gribal oldum uzanıyom şimdi.
Öyle işte kızlar..
Sizlerde bi yaramazlık yok dimiğ?
Aynen neresi olduğunu bilmiyorum bende ama onu hissetmek çok güzel. Bir aralar kaburgamın altında çok tepiniyordu diyordum kesin döndü ayakları ile vuruyor meğerse usg de doktorumuz söyledi. Kafasıyla vuruyormuşBenim bir süredir baş aşağı zaten, genelde sol tarafımda hissediyorum kaburganın hemen altında. Ama o hissettiğim ne tam anlayamıyorum. Doktorum o tarafta poposu olduğunu söyledi ultrasona bakıp. Elleriyle kendini kaydırıyordur dedi. Aman neresiyse neresi, onu hissetmek bir harika
güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar yarın saat 12:00 de yeni doktorumdan randevu aldım. Yarın kendisi ile görüşeceğim ve inşallah anlaşabilirsek doğuma kadar beraberiz. İçimde salak bir heyecan var
Ayrıca minik adamıda 1 aydır görmüyoruz doktor teyzesi bir baksın boyuna kilosuna. Dönmüş mü duruyormu..
Offf yaa bi tuhaf hissediyom ben şimdi kendi mi? Sanki yeni hamileymişim gibi oldu..
Aa geçmiş olsun. Neden şişmiş ki ?merhaba güller bizde anasağlıktan geldik şimdi dün biranda çenem şişmeye başladı gece uykuyu hak getire uyuyamadım sancıdan şişdi çift sarılı yumurta büyüklüğünde oldu çenem yemek yiyemiyorum su içemiyorum yutkunamıyorum ya dk antibiyotik ve ağrı kesici verdi dün kendimi sıkmaktan hışırım çıktı yavrumda moral olsun diye herhalde kıbır kıbır teyzeleri
dişim abse yapmış canım 2 ay önce bi ağrımıştı sonra geçmişti dün birden oldu dk gitmiştim orada yoktu birşey anlamadım ki bende valla çok zor bu diş ağrısı Rabbim kimseciklere vermesin bu ağrıyıAa geçmiş olsun. Neden şişmiş ki ?
Kızlar yarın saat 12:00 de yeni doktorumdan randevu aldım. Yarın kendisi ile görüşeceğim ve inşallah anlaşabilirsek doğuma kadar beraberiz. İçimde salak bir heyecan var
Ayrıca minik adamıda 1 aydır görmüyoruz doktor teyzesi bir baksın boyuna kilosuna. Dönmüş mü duruyormu..
Offf yaa bi tuhaf hissediyom ben şimdi kendi mi? Sanki yeni hamileymişim gibi oldu..
Canım sen ankaradasın demi hangi doktora gidiyosun acaba?Günaydın güzel anne adayları
Bir haftayı da bitirmeye az kaldı Allah ım günler kısalıyor zaman geçiyor
merhaba güller bizde anasağlıktan geldik şimdi dün biranda çenem şişmeye başladı gece uykuyu hak getire uyuyamadım sancıdan şişdi çift sarılı yumurta büyüklüğünde oldu çenem yemek yiyemiyorum su içemiyorum yutkunamıyorum ya dk antibiyotik ve ağrı kesici verdi dün kendimi sıkmaktan hışırım çıktı yavrumda moral olsun diye herhalde kıbır kıbır teyzeleri
Ben gataya gidiyorum tatlım eşim askeri personel. Sivildeki dr umuz bizi terk ettiCanım sen ankaradasın demi hangi doktora gidiyosun acaba?
Merak ettim bana da yaz sonucu yawrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?