2014 Kasım Anneleri

Cok cok gecmis olsun. Umuyorum simdi daha iyisinizdir. Bulanti konusunda kaderlerimiz ayni galiba. Ben de direnmeye calisiyorum.
Allah yardimcimiz olsun. Ferahlikla, bulantisiz gunler diliyorum.

Yok ya çalışıyorum tam konsantre olmuş kalp atışımı hissediyorum. Nefes alıp vermem rahatsız ediyor=)

Cok yogun oluyorsa belki gebelik takibine basladiginiz bir doktorunuz varsa, ona danisabilirsiniz.
Nadiren oluyorsa, gebelik hormonlari coskulandirdigi icin, normal olabilir diye dusundum - tamamen amator fikrim tabi :)
Yine de ihmal etmeyin, doktorunuza soyleyin. Gecmis olsun.

Kızlar konuya şöyle bir göz attım da bulantıdan yakınmalar gördüm. Hepinize geçmiş olsun. Allah kolaylıklar versin. Geçen gün eczanede bulantı bilekliği diye bir şey gördüm. Fiyatı da uygundu. Alıp deneyen var mı bilmiyorum benim daha bulantım başlamadı. Ama belki denemek isteyen olur diye yazmak istedim. Benim SAT:14 şubat. Bakalım bana neler olacak. Okuyunca çok korktum vallahi. Ama benim 2. çocuğum. 6 yaşında bir oğlum var. Onda biraz bulantım olmuştu ama öyle kusmamıştım falan. Bakalım inşallah olmaz. Hepinize sağlıklı gebelik dilerim.

Kızlar konuya şöyle bir göz attım da bulantıdan yakınmalar gördüm. Hepinize geçmiş olsun. Allah kolaylıklar versin. Geçen gün eczanede bulantı bilekliği diye bir şey gördüm. Fiyatı da uygundu. Alıp deneyen var mı bilmiyorum benim daha bulantım başlamadı. Ama belki denemek isteyen olur diye yazmak istedim. Benim SAT:14 şubat. Bakalım bana neler olacak. Okuyunca çok korktum vallahi. Ama benim 2. çocuğum. 6 yaşında bir oğlum var. Onda biraz bulantım olmuştu ama öyle kusmamıştım falan. Bakalım inşallah olmaz. Hepinize sağlıklı gebelik dilerim.

ne gızlı ıs yapmısız bız
kımse bıse soylememıs kımseye hehehhehe

amaaan bosver gıtme yat dınlen

heheh yok canım merak etme benimde bilen çok yok görünüyo olsa çoktan telefon yağardı...
görünmüyor merak etmeyin..

Ay ne bileyimm insan tedirgin oluyor iştee

Nihlee cim istek gönderdimm gruba kabul eder misin canım

bence de suçlu olan hormonlar=))

Son düzenleme:
öncelikle kızlar hoş geldin mesajlarınız için çok teşekkür ederim mide bulantısından yorulup bezenlerdenim bende ; sürekli mutsuz pecmurde işte evde dolanıp duruyorum. Yemek yemek artık benim için işkence . sürekli tuzlu kraker yiyorum .Ama faydasız iş çalışmam gereken aöf bir taraftan da bebeğim için gerekli vitaminlerini alamamanın üzüntüsü. hamilelik sürecinin bebeği etkilediğini hepimiz biliyoruz ama çok gergin hissediyorum . bide eşimle yaşadığım problemler çabası ; ilgisizsin ,sürekli mutsuzsun vs. vs. vs. mutsuzum yorgunum ve uyuyup uyandığımda artık mide bulantısı peşimi bıraksın istiyorum.. İnsanın yürürken midesi bulanır mı ya bulanıyor işte (

birde bugün itibariyle yaptırdığım testler . Malatya da yaşıyorum özel hastanede çalışıyor doktorum . son 3 tanesi ankaraya gidecek tahlil için diyip toplamda 106 lira para aldılar benden .
Kan sayimi
Otomatik hemogram (en az 18 parametre)
Idrar analizi tam
Tiroid Stimulan Hormon (TSH)
Cytomegalovirus Antikoru IgG (CMV IgG)
Cytomegalovirus Antikoru IgM (CMV IgM)
Rubella Antikoru IgG
Rubella Antikoru IgM
HIV antikoru (1&2) +p24 Antijeni
Hepatit B s Antijeni (HBsAg)
Hepatit B s Antikoru (anti-HBs)
Kan Grubu (ABO) tayini
Toxoplazma Antikoru IgG
Toxoplazma Antikoru IgM
Indirekt Coombs

tatlım çok çok gçemiş olsunn en kısa zamanda kurtulursun inşallah bulantılarından hamileliliğinin tadını çıkarmanı canı gönülden dilerim

Selam herkese!
Kızlar kalbim çok hızlı atıyor bazen. Böyle bişey yaşayan var mı?
5. haftadayım bu arada.

Bende de aynı sorun var böyle hissetiğinizde nabzınızı ve tansiyonunuzu ölçtürün benim genelde nabzım yüksek çıkıyor. Dr. um kalp ritminde problem olabilir demişti. 20 li yaşta böyle bir problemim vardı ama umursamadım. Gebeliğe bağlı olarak tekrar ortaya çıktı sanırsam.

ben de hep tuzlu kraker yiyorum, salçalı yemekleri falan görmeye bile dayanamıyorum ıyyyy sürekli uyumak istiyorum, mutfağa giremiyorum ve hep ağlayasım var. ama bunlar bizim elimizde değil sonuçta, eşlerin anlaması yardımcı olması lazım, ağlama eşliğinde bunları anlatmak faydalı olabilir

Bayağı yeni gelen arkadaşımız olmuş,hepsine tek tek yazamayacağım sanırım

Hepiniz hoşgeldinizz.Sağlıklı hamilelikler diliyorum kızlar

Zararı olmaz dimi.

Bilmiyordum zarari olur diye ama arkadas bur dosya eklemis oradan bakalim tekrar. Cepden girdiğim icin bakamiyorum

arkadaşlar merhaba. Sitede de konuda da yeniyim. 8+6 günlük hamileyim. Doğumum için muhtemel tarih 1 kasım denildi onun için kasım anneside olabilirim ekim annesi de :) sinirdayim. Şimdilik kasım annesi diyelim :)

Bende ekim sonu annesiyim belki kasim annesi olurum :) hayirli olsun, aramizda 5 gün var

Slmbayanlr bende kasim annesiyim insllh
Hayirli olsun

Selam herkese!
Kızlar kalbim çok hızlı atıyor bazen. Böyle bişey yaşayan var mı?
5. haftadayım bu arada.
Kalp degil nabiz olabilir bunu anlamak icin hem attigi yerde hemde bilek veya boynunun altinda nabzibi ölç ve karsilastir. Bendede oluyor bir an kalp atisi sandim sonra bir gun karnimdada oldu aynisi ozaman anladim. Özellikle sirt ustu yatinca oluyor. Hamilelikde kan dolasimi hizlaniyormus karinda onun icin orfa nabiz hissetmek cok normalmis

21 kasım 2014 tarihini bekleyen kasım annesi oluyorum:))) Herkese hayırlı olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin:)
Hayirli olsun anniş

Slm kızlar nasılsınız :)

Cnm keten tohumu zararlı diye biliyorum istersen bir göz at asağıdaki linke

http://www............./dosyalar/hamilelik.html

Hic bilmiyordum bilgisayardan girdigimde bakicam insallah eklentiye tskler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…