- 27 Ağustos 2012
- 787
- 833
- 208
Selam Kızlarr ,
Uzun aradan sonra ancak yazabiliyorumKusma sayım günde 10 kez olunca ve hiç bir şey yeyip içemeyince son 10 günü hastanelik modda geçirdim. En son 3 gün yattım hastanede, sıvı takviyesi yapıldı dün çıktım
Ben en az bir ay daha bu durumda olacağım galiba kızlar.. Allah'a çok şükür bebeğimin durumu iyi, gerisine katlanırım diyorum..
Listeyi takip edecek gücüm yok bu yüzden konuyu teslim alacak biri bana özelden yazarsa sevinirim..
Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum ve hepinizi öpüyorumGücüm oldukça girmeye çalışıcamm
Yok ya çalışıyorum tam konsantre olmuş kalp atışımı hissediyorum. Nefes alıp vermem rahatsız ediyor=)
ne gızlı ıs yapmısız bız
kımse bıse soylememıs kımseye hehehhehe
amaaan bosver gıtmeyat dınlen
heheh yok canım merak etme benimde bilen çok yok görünüyo olsa çoktan telefon yağardı...
görünmüyor merak etmeyin..
Cok yogun oluyorsa belki gebelik takibine basladiginiz bir doktorunuz varsa, ona danisabilirsiniz.
Nadiren oluyorsa, gebelik hormonlari coskulandirdigi icin, normal olabilir diye dusundum - tamamen amator fikrim tabi :)
Yine de ihmal etmeyin, doktorunuza soyleyin. Gecmis olsun.
Aa evet buldum ancakk gruba dahil olduğum görünür kanımca. Ben daha kimseye demedim)
21 kasım 2014 tarihini bekleyen kasım annesi oluyorum:))) Herkese hayırlı olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin:)
Birde yoğurdun icine keten tohumu karsitirip ye. Icim disim kayisi oldu keten tohumu anca fayda verdi nihayet rahat nefes alabiliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gözün aydın canım,, kesen mi küçük dedi dr??
Selam Kızlarr ,
Uzun aradan sonra ancak yazabiliyorumKusma sayım günde 10 kez olunca ve hiç bir şey yeyip içemeyince son 10 günü hastanelik modda geçirdim. En son 3 gün yattım hastanede, sıvı takviyesi yapıldı dün çıktım
Ben en az bir ay daha bu durumda olacağım galiba kızlar.. Allah'a çok şükür bebeğimin durumu iyi, gerisine katlanırım diyorum..
Listeyi takip edecek gücüm yok bu yüzden konuyu teslim alacak biri bana özelden yazarsa sevinirim..
Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum ve hepinizi öpüyorumGücüm oldukça girmeye çalışıcamm
Slmbayanlr bende kasim annesiyim insllh
21 kasım 2014 tarihini bekleyen kasım annesi oluyorum:))) Herkese hayırlı olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin:)
Selam herkese!
Kızlar kalbim çok hızlı atıyor bazen. Böyle bişey yaşayan var mı?
5. haftadayım bu arada.
öncelikle kızlar hoş geldin mesajlarınız için çok teşekkür ederimmide bulantısından yorulup bezenlerdenim bende ; sürekli mutsuz pecmurde işte evde dolanıp duruyorum. Yemek yemek artık benim için işkence . sürekli tuzlu kraker yiyorum .Ama faydasız iş çalışmam gereken aöf bir taraftan da bebeğim için gerekli vitaminlerini alamamanın üzüntüsü. hamilelik sürecinin bebeği etkilediğini hepimiz biliyoruz ama çok gergin hissediyorum . bide eşimle yaşadığım problemler çabası ; ilgisizsin ,sürekli mutsuzsun vs. vs. vs. mutsuzum yorgunum ve uyuyup uyandığımda artık mide bulantısı peşimi bıraksın istiyorum.. İnsanın yürürken midesi bulanır mı ya bulanıyor işte (
son 1,5 saat
Zararı olmaz dimi.
arkadaşlar merhaba. Sitede de konuda da yeniyim. 8+6 günlük hamileyim. Doğumum için muhtemel tarih 1 kasım denildi onun için kasım anneside olabilirim ekim annesi de :) sinirdayim. Şimdilik kasım annesi diyelim :)
Hayirli olsunSlmbayanlr bende kasim annesiyim insllh
Kalp degil nabiz olabilir bunu anlamak icin hem attigi yerde hemde bilek veya boynunun altinda nabzibi ölç ve karsilastir. Bendede oluyor bir an kalp atisi sandim sonra bir gun karnimdada oldu aynisi ozaman anladim. Özellikle sirt ustu yatinca oluyor. Hamilelikde kan dolasimi hizlaniyormus karinda onun icin orfa nabiz hissetmek cok normalmisSelam herkese!
Kızlar kalbim çok hızlı atıyor bazen. Böyle bişey yaşayan var mı?
5. haftadayım bu arada.
Hayirli olsun anniş21 kasım 2014 tarihini bekleyen kasım annesi oluyorum:))) Herkese hayırlı olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin:)
Slm kızlar nasılsınız :)
Cnm keten tohumu zararlı diye biliyorum istersen bir göz at asağıdaki linke
http://www............./dosyalar/hamilelik.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?