2014 Kasım Anneleri

anaaammm maşallahne gü
zel stresle gitmişsin ama ne güzel mutlu olmuşsun:)darısı başıma inşallah(

Evet kuzum. İnan kuru kayısı hep yiyorum senin gibi yapıcam. Suyunu içeyimm..sağol fıstığım

Birde yoğurdun icine keten tohumu karsitirip ye. Icim disim kayisi oldu keten tohumu anca fayda verdi nihayet rahat nefes alabiliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirli olsun saglikli yavru ve kardes olsun inşaallah

Cok gecmis olsuun

Selamlar Kasım anneleri. Bulantı dolu bir günden herkese sevgiler...
A.slm canim gecmis olsun

Guzel haberlerini bekliyoruz birde resminizi :)

bende bugün bulantılarım başladığı için aldım bu ilacı yarın kullanmaya başlıycam...
ama 30 tlydi ya bana pahalı geldi siz ne kadara aldınız?
evet canım 30 lıra ama çokta umudm yok bu haptan ılk gün 1 tane ctım ıyıdım aksama başladı bulantı ıkıncı gün dedım ıkı tane ıceyım yıne bulandı ama daha azdı 3.gün 2 ane ıctm yıne ve aksam kusmaya başladım artık yınede bugun ıctım yıne bır tane sabahtan belkı ıctıkce ıse yarar

yavrucum sen nıye heyecanlısın bakım sen kalp atıısnı fln gördün bız napalım gitasure ye heyecanın gıdernaptın dün kustunmu

Birde yoğurdun icine keten tohumu karsitirip ye. Icim disim kayisi oldu keten tohumu anca fayda verdi nihayet rahat nefes alabiliyorum

Zararı olmaz dimi.

arkadaşlar merhaba. Sitede de konuda da yeniyim. 8+6 günlük hamileyim. Doğumum için muhtemel tarih 1 kasım denildi onun için kasım anneside olabilirim ekim annesi de :) sinirdayim. Şimdilik kasım annesi diyelim :)

Ilk gebeligim evet. Ilk gebeliklerde daha da yogun olabiliyormus bulanti. Bir de kiz bebek olunca bulanti daha cok olur diye bir inanis da varmis, ama bilimsel degil sanirim.
Doktor soylediyse ayakta durmayin, istirahat etmeye calisin mutlaka. Bu maalesef biraz normal disi bir donem hayatlarimizda. Izin, rapor, hastane, ilac artik ne gerekiyorsa, diger tum is ve ev kosullari gozetilmeksizin, yerine getirilmek zorunda gordugum kadariyla. Gececegini dusunerek teselli olmaya calisiyorum ben de. Ama ara ara agliyorum izdirabimdan ne yalan soyleyeyeim, sinirlerim bosaliyor.

Kolayliklar diliyorum size, hepimize..

Ankaradayim tatlim evet. Ah o karnimizin kocaman oldugu, bebeciklerimizin icerden kendilerini hissettirdikleri gunleri gorebilecek miyim bilmiyorum.. Simdilik tek hissettigim caresizlik ve perisanlik Hatirlamicaksin diyorsun ya, oyle olacak mi sahiden? O kadar uzak geliyor ki oyle gunler.

Kismet olur da o gunleri gorursek, cok isterim, soyle karsilikli oturalim, bugunleri yad edip "Ay o neydi yahu, ne izdirap cektik" diye kikirdeyelim karnimizdaki saglikli bebeklerimizle, insallah.

Bugun doktora gittim, istersen bir hafta rapor vereyim evde yat, ne kadar sivi bulursan tuket, yine rahatlamazsan yatiralim hastaneye serum baglayalim, istersen de hemen yatiralim dedi. Ben rapor istedim, annemi de cagirdim gelecek Pazar gunu. Bir hafta evde yatayim bakalim, olmazsa artik mecbur gidip pasa pasa yaticam hastaneye.

Ayrica doktor bebege de bakti, 7+2 gibi dedi, gayet iyi dedi gelisimi. Esim cok mutlu oldu kalp atislarini gordugune. Ben de uzerimdeki su perisanligi atip mutlu hissedebilsem keske. Sanirim psikolojim pek iyi degil. Dun birden bire yine kafam torbada istifra ederken "Ben bu izdirabi neden cekiyorum, ne guzel mis gibi hayatim vardi" diye dusunurken buldum kendimi. Hem cok pisman oluyorum boyle dusundugume, korkuyorum kotu bisey olur diye, ama bi yandan da aklima gelmesine engel olamiyorum. Iki kaftadir hayattan koptum, gece gunduz izdirap. Doktor hastaneye yatsan da 3 gun rahatlasan da bulanti yine gelicek, yine ayni seyler olucak, bu boyle bir donem dedi. Beni uyutsalar keske 12. haftaya kadar diye dusundum. Hamileligime, bebegime sevinemiyorum bu kusmalar yuzunden
Gunler su gibi akip gecsin ne olur...

Selam herkese!
Kızlar kalbim çok hızlı atıyor bazen. Böyle bişey yaşayan var mı?
5. haftadayım bu arada.

21 kasım 2014 tarihini bekleyen kasım annesi oluyorum:))) Herkese hayırlı olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin:)

Insallah canim, insallah gececek.. Kucagimiza da almak kismet olacak degil mi? Insallah... Su an oyle uzak geliyor ki o dusunce. Bebegim olacagini, anne olacagimi dusunemiyorum bile, butun varligimda hissettigim tek sey bulanti, kusma, bulanti, kusma...

Bu arada sivi alimi cok onemliymis bulanti icin. Sivi alamayinca vucudun elektrolit dengesi bozuluyormus, o da daha cok bulantiyi tetikliyormus. Ben cok yadirgadim ama doktor bana kola, sprite, fanta, ice tea, ayran, ne bulursan iceceksin dedi. Hamile insan kola icer mi yahu, gazoz icer mi? Normal insana bile zararli bunlar ki degil hamileye.. Benim durumum cok icler acisi heralde doktor bana boyle dedigine gore.

Selam herkese!
Kızlar kalbim çok hızlı atıyor bazen. Böyle bişey yaşayan var mı?
5. haftadayım bu arada.

Bana da oluyor carpinti gibi. Ben anti-depresanimi biraktim gebelik nedeniyle, ona bagliyorum.
Sizin belki heyecandan olabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…