- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
benimde karnım şişti cannım...bana erkek bebek kendini erken belli eder diyorlarr...
ben bu tarz şeyleri okumamaya çalışıyorum ama okuyorum ondan sonra sen gibi kendimi doktorda buluyorum..
2 gün önce mide bulantım biranda kesilince bebeğe birşey oldu diye doktora koştum kalp atışını duydım canımmm
anaaammm maşallahne gü
zel stresle gitmişsin ama ne güzel mutlu olmuşsun:)darısı başıma inşallah(
Evet kuzum. İnan kuru kayısı hep yiyorumsenin gibi yapıcam. Suyunu içeyimm..sağol fıstığım
selammm bende ankarada yaşıyorumm.. bilgileri benlede paylaşırsan bende faydalanırım :) 5 haftalığım bende
herkese merhaba kızlar ,
kısmetse bende 24 kasımda doğum yapıcam bu benim 3 bebeğim olacak bi abimiz birde ablamız var bu tam süpriz olduhenüz doktora gitmedim salı günü gidicem inşallah 2013 ocak annelerindeydim şimdide kısmetse 2014 kasım annelerinde olucam hepinize hayırlı doğumlar
Cok gecmis olsuunSelam Kızlarr ,
Uzun aradan sonra ancak yazabiliyorumKusma sayım günde 10 kez olunca ve hiç bir şey yeyip içemeyince son 10 günü hastanelik modda geçirdim. En son 3 gün yattım hastanede, sıvı takviyesi yapıldı dün çıktım
Ben en az bir ay daha bu durumda olacağım galiba kızlar.. Allah'a çok şükür bebeğimin durumu iyi, gerisine katlanırım diyorum..
Listeyi takip edecek gücüm yok bu yüzden konuyu teslim alacak biri bana özelden yazarsa sevinirim..
Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum ve hepinizi öpüyorumGücüm oldukça girmeye çalışıcamm
A.slm canim gecmis olsunSelamlar Kasım anneleri. Bulantı dolu bir günden herkese sevgiler...
son 1,5 saat
evet canım 30 lıra ama çokta umudm yok bu haptan ılk gün 1 tane ctım ıyıdım aksama başladı bulantı ıkıncı gün dedım ıkı tane ıceyım yıne bulandı ama daha azdı 3.gün 2 ane ıctm yıne ve aksam kusmaya başladım artık yınede bugun ıctım yıne bır tane sabahtan belkı ıctıkce ıse yararbende bugün bulantılarım başladığı için aldım bu ilacı yarın kullanmaya başlıycam...
ama 30 tlydi ya bana pahalı geldi siz ne kadara aldınız?
son 1,5 saat
Birde yoğurdun icine keten tohumu karsitirip ye. Icim disim kayisi oldu keten tohumu anca fayda verdi nihayet rahat nefes alabiliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slmbayanlr bende kasim annesiyim insllh
Size de çok çok geçmiş olsun, sizin de ilk gebeliğiniz mi? İnsan tamamen Allah'a emanet olduğunu daha çok hissediyormuş bu dönemde, ertesi gün nasıl olacağını hatta on dakika sonrasını bile kestiremiyorsun. Tansiyonum düşük olduğu için ayakta da durmamamı söyledi doktor. Tek başıma dışarı çıkmaya korkuyorum bu yüzden. allah hepimize kolaylık versin, inşallah dediğiniz gibi rahata erişeceğimiz gün gelir. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Sevgiyle...
benim 6 7 8. Haftalar cok zordu cnm ama 9 inan bana daha rahat bulanıyoo bulanmasına ama 8. Haftaya göre süperim yani bir iki falan öğürüyorum sen git bi serum taksınlar bi enerjin gelsin bide varya bunları bir ay sonra hiç hatırlamıcan emin ol annelik böle bişey ben ilkini unutmasaydım ikincisini nasıl yapardım hadi sabret karnında bi otarafa bi butarafa kaydığı günleri hayal et ben 9. Ay uyumadım hiç gümdüz uyurdunsesi çıkmaz gece 12 uyanır bi ordan vurur bi burdan bi otarafa kayar sabah 6 da içerde durmaz tepinir uyandırır sabahın köründe gece 3 acıkırsın miden kazınır hadi kalk yemek yee açlıktan ölmüş gibi artık yanlız değilsin ve sana dair kararları alacal 3. Bir sahıs var bu daha baslangıç benim ailem ankarada sende ordamıydın ordaysan buluşuruz belki haaa karnımız kocaman herseyi yeriz doymayız falan hee
Rabbim bebişlere sağlık sıhhat versin onları korusun canım biz de katlanıcaz artık nasılsa geçicek kucağımıza alınca dertler bitecek allahın izniyle merak etme canım rapor al evde dinlenmeden geçmez canım
Selam herkese!
Kızlar kalbim çok hızlı atıyor bazen. Böyle bişey yaşayan var mı?
5. haftadayım bu arada.
Bana da oluyor carpinti gibi. Ben anti-depresanimi biraktim gebelik nedeniyle, ona bagliyorum.
Sizin belki heyecandan olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?