Hayirli olsun ikizleriniz rabbim kucaginiza aldiginiz gunleri gosterir insallah merak ettigim bir konu var beta sonuclariniz kacti benim sat 17 subat. 11 martta beta 45 ti 17 martta mens olmadim 20 mart ta testi yeniledik 5308 cikti 4 gun luk gecikmeyle fazla artmis benim beta. Ark. 700 800 lu seyler yazmis.sizlerin beta sonucu kacti. Sat a gore 5+4oldum kese ve kalp atisi icin bir gideyim diyorum gormus cogunuz simdiye kadar sabirliydim ikinci hamileligim oldugu icin fakat gece kotu ruya gordum olu dogum yapiyordum ruyada olsa huzursuz ediyor iste. En kisa zamanda esimin uygun oldugu anda gitmeliyim sabredemicem yada icim rahat edemicek.
Bebeklerini kaybeden anneler insallah tekrardan saglikli hamilelik gecirirsiniz hayirlisi ile hayirli evlatlarinizi kucaginiza alirsiniz tum kalbimle diliyorum.
canım bende de var hep..önce kese görüncekmi dış gebelik olurmu diye korktum...keseyi gördük bu seferde kalp atışı duyulcakmı boş gebelik olabilirmi diye korktum hep...şimdi kalp atışını duydum...bu seferde 2'li test zamanı geliyor onun korkusu başladı hep aklım oarada..
sanırım ben çok tedirgin bir hamile olcam 9 ay nasıl geçer böle bilmiyorummm
canım o kadarda streslenme kuzucummm..
inş herşey yolunda gidecek..bende takıyorum ama sen benden daha evhalmlısın...Rabbime emanetiz diye dua ediyorum ben hep..aklımda hep bu var..rahatlıyorum öle olunca..
Aynıyım ben de. Tüp bebiş benim . Farkında olmadan elim karnımda dolanıyorum. Koruma içgüdüsü....
Annem de diyor ki; bu taaaki sen ölene kadar sürecek. Çocuğun için hepp korkacaksın...onun için kaygılanacaksın. Annelik bu diyor....
Sırasıyla endişeleri yaşıyoruz, ben kalp atışındayım şu anda))))))
Orası öyle. Bunu veren rabbim. O ne isterse o olucak. Yavrularımızı bize nasip etsin. Her gece dua ediyorum. meleğimi bana bağışlasın die. Olmayan isteyen evlat hasreti çeken herkese de nasip etsin.
valla iste dun karindan bakti, silik gormus kendisi, ben de net goreyim o da gorsun diye herhalde bir de alttan bakti. gayet net gorduk. hcg.olcmeye hic gerek yok. zaten her sey yolunda dedi.selam benim satımda 19 şubat 26 Martta 114 çıktı betahcg ama alttan ultrasonla birşeyler gördü 10 gün sonra gel dedi.
Canım transferin 6.gününden itibaren kan vermeye başladım sırasıyla-38-137-390dı galiba-700-1440-3213-bu sekilde ilerledi canım
Aynı durumu yaşıyorum arkadaşım, geçen hafta gittim inan kalp atışlarını duymamıza rağmen minik dedi bazen daha küçük olanlar düşüyor bazen daha sağlıklı gebeliklerde de düşük yaşanabiliyormuş sanırım ilk 3 ay bize moral verici konuşmayacaklar,bekleyeceğiz bende dikkat ediyorum ama kendimi fazla kaptırmıyorum,hayırlısı diyelim.
Evet kuzum. İnan kuru kayısı hep yiyorumsenin gibi yapıcam. Suyunu içeyimm..sağol fıstığım
canım bende de var hep..önce kese görüncekmi dış gebelik olurmu diye korktum...keseyi gördük bu seferde kalp atışı duyulcakmı boş gebelik olabilirmi diye korktum hep...şimdi kalp atışını duydum...bu seferde 2'li test zamanı geliyor onun korkusu başladı hep aklım oarada..
sanırım ben çok tedirgin bir hamile olcam 9 ay nasıl geçer böle bilmiyorummm
herkese merhaba kızlar ,
kısmetse bende 24 kasımda doğum yapıcam bu benim 3 bebeğim olacak bi abimiz birde ablamız var bu tam süpriz olduhenüz doktora gitmedim salı günü gidicem inşallah 2013 ocak annelerindeydim şimdide kısmetse 2014 kasım annelerinde olucam hepinize hayırlı doğumlar
cnm daha once de yazmistim burda. kayisi fayda etmiyorsa salatayi mutlaka gunde iki ogun yemeye dikkat edin suyla beraber. hamur islerinden de uzak durun. cok buyuk etkisi var hamur isinin kabizliga.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canımm zor hamile kalanlarda bu daha çok var..
bende 8 ay denedim olmadı en sonunda klomenle tuttu artık umudumu yitirmiştim..
bizdeki korkular daha çok oluyor o yüzden..
inş hayırlısı ile kucağımıza sağlıkla almamızıda nasip eder Rabbim..
Rabbim kimsenin sevincini kursağında bırakmasınnn...Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..
her evi bir çocukla müjdelesinn inşş Rabbimmm
herkese merhaba kızlar ,
kısmetse bende 24 kasımda doğum yapıcam bu benim 3 bebeğim olacak bi abimiz birde ablamız var bu tam süpriz olduhenüz doktora gitmedim salı günü gidicem inşallah 2013 ocak annelerindeydim şimdide kısmetse 2014 kasım annelerinde olucam hepinize hayırlı doğumlar
Aynen yaa bende de aynı korkular var paranoyak oldum iyice geçen Karnım çok şişti ama aşırı yani bi yerde okumuştum bebek ölünce anne karnı toksik maddeden dolayi şişiyormuş hemen doktora gittim kızdı doktorum böyle 9ay geçmez bu kadar okuma interneti dedi bebeği strese sokuyorsun dedi ama işte içimden geliyor ne yapayım sonra baktı bebeğim gayet iyi şükür
Selam Kızlarr ,
Uzun aradan sonra ancak yazabiliyorumKusma sayım günde 10 kez olunca ve hiç bir şey yeyip içemeyince son 10 günü hastanelik modda geçirdim. En son 3 gün yattım hastanede, sıvı takviyesi yapıldı dün çıktım
Ben en az bir ay daha bu durumda olacağım galiba kızlar.. Allah'a çok şükür bebeğimin durumu iyi, gerisine katlanırım diyorum..
Listeyi takip edecek gücüm yok bu yüzden konuyu teslim alacak biri bana özelden yazarsa sevinirim..
Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum ve hepinizi öpüyorumGücüm oldukça girmeye çalışıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?