2014 Kasım Anneleri

Canım transferin 6.gününden itibaren kan vermeye başladım sırasıyla-38-137-390dı galiba-700-1440-3213-bu sekilde ilerledi canım

Aynıyım ben de. Tüp bebiş benim . Farkında olmadan elim karnımda dolanıyorum. Koruma içgüdüsü....
Annem de diyor ki; bu taaaki sen ölene kadar sürecek. Çocuğun için hepp korkacaksın...onun için kaygılanacaksın. Annelik bu diyor....
Sırasıyla endişeleri yaşıyoruz, ben kalp atışındayım şu anda ))))))

canım o kadarda streslenme kuzucummm..
inş herşey yolunda gidecek..bende takıyorum ama sen benden daha evhalmlısın...Rabbime emanetiz diye dua ediyorum ben hep..aklımda hep bu var..rahatlıyorum öle olunca..

Orası öyle. Bunu veren rabbim. O ne isterse o olucak. Yavrularımızı bize nasip etsin. Her gece dua ediyorum. meleğimi bana bağışlasın die. Olmayan isteyen evlat hasreti çeken herkese de nasip etsin.

Orası öyle. Bunu veren rabbim. O ne isterse o olucak. Yavrularımızı bize nasip etsin. Her gece dua ediyorum. meleğimi bana bağışlasın die. Olmayan isteyen evlat hasreti çeken herkese de nasip etsin.

canımm zor hamile kalanlarda bu daha çok var..
bende 8 ay denedim olmadı en sonunda klomenle tuttu artık umudumu yitirmiştim..
bizdeki korkular daha çok oluyor o yüzden..
inş hayırlısı ile kucağımıza sağlıkla almamızıda nasip eder Rabbim..
Rabbim kimsenin sevincini kursağında bırakmasınnn...Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..
her evi bir çocukla müjdelesinn inşş Rabbimmm

selam benim satımda 19 şubat 26 Martta 114 çıktı betahcg ama alttan ultrasonla birşeyler gördü 10 gün sonra gel dedi.
valla iste dun karindan bakti, silik gormus kendisi, ben de net goreyim o da gorsun diye herhalde bir de alttan bakti. gayet net gorduk. hcg.olcmeye hic gerek yok. zaten her sey yolunda dedi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım transferin 6.gününden itibaren kan vermeye başladım sırasıyla-38-137-390dı galiba-700-1440-3213-bu sekilde ilerledi canım

Tekrardan tesekkurler 9 gun icinde 45 ten 5308 cikinca sastim saglik ocagindada dr cok demisti az olmasi dusuk durumu yaratir dedi dr gidince bakacagiz artik

Günaydın anneler ve melekleri :)
Güzel haberlerle gelin bugün inşallahh

ilk 3 ay bize rahat yok o zaman, dua etcez çok kafayıda takmamak lazım senin doktorun küçük olması sorun olabilir dedimi benımkı ole bişiy demedi.

Evet kuzum. İnan kuru kayısı hep yiyorum senin gibi yapıcam. Suyunu içeyimm..sağol fıstığım

cnm daha once de yazmistim burda. kayisi fayda etmiyorsa salatayi mutlaka gunde iki ogun yemeye dikkat edin suyla beraber. hamur islerinden de uzak durun. cok buyuk etkisi var hamur isinin kabizliga.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen yaa bende de aynı korkular var paranoyak oldum iyice geçen Karnım çok şişti ama aşırı yani bi yerde okumuştum bebek ölünce anne karnı toksik maddeden dolayi şişiyormuş hemen doktora gittim kızdı doktorum böyle 9ay geçmez bu kadar okuma interneti dedi bebeği strese sokuyorsun dedi ama işte içimden geliyor ne yapayım sonra baktı bebeğim gayet iyi şükür

herkese merhaba kızlar ,

kısmetse bende 24 kasımda doğum yapıcam bu benim 3 bebeğim olacak bi abimiz birde ablamız var bu tam süpriz olduhenüz doktora gitmedim salı günü gidicem inşallah 2013 ocak annelerindeydim şimdide kısmetse 2014 kasım annelerinde olucam hepinize hayırlı doğumlar

gözünüzaydınn :)

Selam Kızlarr ,

Uzun aradan sonra ancak yazabiliyorum Kusma sayım günde 10 kez olunca ve hiç bir şey yeyip içemeyince son 10 günü hastanelik modda geçirdim.
En son 3 gün yattım hastanede, sıvı takviyesi yapıldı dün çıktım

Ben en az bir ay daha bu durumda olacağım galiba kızlar..
Allah'a çok şükür bebeğimin durumu iyi, gerisine katlanırım diyorum..

Listeyi takip edecek gücüm yok bu yüzden konuyu teslim alacak biri bana özelden yazarsa sevinirim..

Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum ve hepinizi öpüyorum
Gücüm oldukça girmeye çalışıcamm

Aaa deli gibi hamur işi yiyoruuuum...salatalık dimi bahsettiğin çoban salata değil ..

Amiiiinnnnn canım. Aminnn

Vayy 5 çocuk maşalllahhhh )
Düşüncesi bile güzel..

benimde karnım şişti cannım...bana erkek bebek kendini erken belli eder diyorlarr...
ben bu tarz şeyleri okumamaya çalışıyorum ama okuyorum ondan sonra sen gibi kendimi doktorda buluyorum..
2 gün önce mide bulantım biranda kesilince bebeğe birşey oldu diye doktora koştum kalp atışını duydım canımmm

Canım hoşgeldin, bizde seni merak ediyoduk nerde diye...
Çok geçmiş olsun, bebeğinin iyi olmasına çook sevindim, tez zamanda sende toparlar aramıza tekrar dönersin inşallah :)
Kendinize iyi bakın canım...

merhaba kızlar geçen gün moralim altüst olmuş şekilde beta hcg değerlerimi yazmıştım:))neyseki telefonda salak görevli yanlış söylemiş
beta hcg son ölçümden buyana >15000 yani 15 binden büyükmüş:)yani belki 20000 belki daha fazlaayrıca doktora sordum artış gayet iyi dedi:)))çok şükür Rabbime.hayırlısıyla bir de pazartesi rahatlasam keşke

bu arada yeni gelen hamişler hepinize hayırlı olsun inşallah
bulantısı olanlar çooook geçmiş olsun(
ben de bulantı çok az başladı ama kafam zonkluyor resmen başım dönüyor ayakta uyuyorum beynim kendini kapatıyor nerdeyse(okulda çok zorlanoıyorum bu ara(ve işin kötü yanı iştahım da yokbişey yemek istemiyorum
bir de pazartesi günü açlık şekerim 100 çıkmıştı dün de 107 çıktıgizli şeker varmışzaten canım tatlı tek bir şey bile istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…