Muhtemelen oradır,, kabul mü edilmedin daha?? Kurucu Nıhle çok heyecanlı şuan bugün ikizleri olacağını öğrendi kiii bi saat oldu olmadıfırsay bulamamıştır eklemeye
ya şu bulantılar yüzünden kendimi hamile gibi değil de hasta gibi hissediyorum.isyan etmiyorum allahım yanlış anlamasın ama cidden sıkıntılı bi durum. okul müdürü bile istirahat al evde dinlen dedi. öğrenciler hamile olduğumu bilmiyor yine mi hastasınız diye sorup duruyo.bereket doktorun verdiği ilaç biraz olsada işe yaradı da çekilebilir duruma geldi bulantılar. ama başım hep yastıkta dik tutamıyorum bi türlü. geçecek inşallah kızlar . sabırla bekliyorum. allah hepimize kolaylık versin...
Bana da oluyor carpinti gibi. Ben anti-depresanimi biraktim gebelik nedeniyle, ona bagliyorum.
Sizin belki heyecandan olabilir mi acaba?
günaydın canım dün doktora (dünya göz hastanesi) gittim bir ton para bayıldım gözün arkasının filmini falan çekti (radyasyon yokmuş bebeği etkilemezmiş)..
sonuç olarak bir şey yok dedi verdiğim 170 tl parayla kaldım..
bi damla verdi bunu kullan haftaya gel dedi..
dedimki bir şey yokta neden böyle oluyo ozaman..
gözün jel yapısında biraz bozulma olmuş dedi
verdiği damlanın prospektüsünü bi okudum ki şok oldum katarakt ameliyatından önce kullanılan bir damlaymış ve hamilelerde ve hamilelik şüphesi taşıyanlarda kullanılmaması gerekiyormuş
damlayı kullanmıyorum..
lenslerimi çıkardım bir süre gözlük takıcam...
bugün biraz azaldı gibi ama devam ediyor yinede...
Haftaya cumartesi gidicem nasipse.
Dün keseyi gördük.çok şükür,,heyecanlı şeyler .:)
Az önce size yazmıştim..
ne güzel :) bende yarın görürüm inşallah heyecanla bekliyorumm
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar...
Akşam dr a bazı endişelerimden dolayı tekrar gittim.ilk kontrolümüzde normal sata göre 5+2 fakat dr a göre 4+3 çıkmıştı...fakat akşam kontrolde kesemin 1 haftada hiç büyümediğini söyledi doktor.İçindede hiç bir şey yoktu1 hafta daha bekliyeceğiz eğer büyümez ise ve boşsa hamilelik sonlanacak..çok üzülüyorum..bu benim 2. kaybım olucak...bebek kaçıncı haftada kesenin içinde belirir ki?
Aaaa doktora gidiyorsun sanırım hatta şuan ordasın galibaa ,umarım güzel haberlerle dönersin canıım
bugun cok mutlu haber aldım ıkızlerım olacakmıs tek yumurta ıkızı:))
ama sıkıntılı bı donemmıs dusuk tehlıkesı olabılır bana dua edın ayetel kursu okuyun lutfen. duaya ıhtıyacım var
ıkısıde saglıklı 8+5 gunluk ortalama sata yakın gıdıyor saglıkları ıyıymıs suanlık:))
ıkısınınde kalp atısı cok tatlıydı dıgerınınkını duyması bıraz zorladırabbım nazardan korusun masallah kuzularıma
negüzel bir haber almışsın...Allahım haftaya banada bebeğimin normal ve sağlıklı olduğu haberini almamı nasip etsin.. Çok tebrik ederim güzelim
sata göre ilk kontrolümde 5+2 olmam lazımdı fakat dr 4+3 gibi dedi muhtemelen geç döllenme yolk sac nedir bilmiyorum güzelim
bugun cok mutlu haber aldım ıkızlerım olacakmıs tek yumurta ıkızı:))
ama sıkıntılı bı donemmıs dusuk tehlıkesı olabılır bana dua edın ayetel kursu okuyun lutfen. duaya ıhtıyacım var
ıkısıde saglıklı 8+5 gunluk ortalama sata yakın gıdıyor saglıkları ıyıymıs suanlık:))
ıkısınınde kalp atısı cok tatlıydı dıgerınınkını duyması bıraz zorladırabbım nazardan korusun masallah kuzularıma
sata göre ilk kontrolümde 5+2 olmam lazımdı fakat dr 4+3 gibi dedi muhtemelen geç döllenme yolk sac nedir bilmiyorum güzelim
Canım inşallah küçüktür sadece görememiştir doktor bi daha gittiğinde boşuna üzülmüş olursunben doktora gittigimde sata göre 7+2 olmam lazımdı ama belki 5 haftalık bile çıkmadim ultrasonda geç döllenme olabilirmi yolk sac falan gözlendimi sende
aranızda vitamin takviyesi almaya başlayan var mı acaba? benim demirim cok düşük çıkmasına rağmen dr sadece folik asit verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?