2014 Kasım Anneleri

Cnm taze zencefili dene inan bana rahatliyacaksın Allah'ın izniyle.
Sabahları cayına kücük bir parca ekle ama demliye değil bardağına her bardakda yenisini ekliyorsun.
Ne yemeği yaparsan yap onada ekle daha kolay olacak senin icin inşaAllah

Kalp degil nabiz olabilir bunu anlamak icin hem attigi yerde hemde bilek veya boynunun altinda nabzibi ölç ve karsilastir. Bendede oluyor bir an kalp atisi sandim sonra bir gun karnimdada oldu aynisi ozaman anladim. Özellikle sirt ustu yatinca oluyor. Hamilelikde kan dolasimi hizlaniyormus karinda onun icin orfa nabiz hissetmek cok normalmis

Bebeği beslemek için daha fazla kan üretiyormuşuz o yüzden kalp daha fazla çalışıyormuş=) Yorgunluk hissi de bu yüzdenmiş.

Son düzenleme:
Bana da oluyor carpinti gibi. Ben anti-depresanimi biraktim gebelik nedeniyle, ona bagliyorum.
Sizin belki heyecandan olabilir mi acaba?

Şöyle bişey buldum;

Gebeliğin başlangıcında kadınların çoğu normalden daha fazla yorgundur. Çünkü gebeliğin ilk haftalarında vücudunuz bebeğe besinleri taşıyabilmek için daha fazla kan üretir. Bu artmış kanı gönderebilmek için kalp daha fazla kan pompalar, nabız dakikada 10-15 vurum daha fazla atar. Duygusal olarak kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz. Bebeğinizin sağlıklı olup olmayacağı endişesi ve anne olacağınız duygusu içinizde karmaşık duygular yaratabilir.

hay Allah yaaa ...çok geçmiş olsun canım...170,00 tl de iyimiş yani....

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar...
Akşam dr a bazı endişelerimden dolayı tekrar gittim.ilk kontrolümüzde normal sata göre 5+2 fakat dr a göre 4+3 çıkmıştı...fakat akşam kontrolde kesemin 1 haftada hiç büyümediğini söyledi doktor.İçindede hiç bir şey yoktu 1 hafta daha bekliyeceğiz eğer büyümez ise ve boşsa hamilelik sonlanacak..çok üzülüyorum..bu benim 2. kaybım olucak...bebek kaçıncı haftada kesenin içinde belirir ki?

Canım yaa üzülme, bebeğini de uzme, olmazları olduran Rabbim e bırak....inşallah her şey gönlünce olur...
Sanırım 7-8. Haftalar kalp atışı ile netleşir...

Son düzenleme:

Canım inşallah küçüktür sadece görememiştir doktor bi daha gittiğinde boşuna üzülmüş olursun ben doktora gittigimde sata göre 7+2 olmam lazımdı ama belki 5 haftalık bile çıkmadim ultrasonda geç döllenme olabilirmi yolk sac falan gözlendimi sende

Aaaa doktora gidiyorsun sanırım hatta şuan ordasın galibaa ,umarım güzel haberlerle dönersin canıım

bugun cok mutlu haber aldım ıkızlerım olacakmıs tek yumurta ıkızı:))
ama sıkıntılı bı donemmıs dusuk tehlıkesı olabılır bana dua edın ayetel kursu okuyun lutfen. duaya ıhtıyacım var
ıkısıde saglıklı 8+5 gunluk ortalama sata yakın gıdıyor saglıkları ıyıymıs suanlık:))
ıkısınınde kalp atısı cok tatlıydı dıgerınınkını duyması bıraz zorladı rabbım nazardan korusun masallah kuzularıma

negüzel bir haber almışsın...Allahım haftaya banada bebeğimin normal ve sağlıklı olduğu haberini almamı nasip etsin.. Çok tebrik ederim güzelim

negüzel bir haber almışsın...Allahım haftaya banada bebeğimin normal ve sağlıklı olduğu haberini almamı nasip etsin.. Çok tebrik ederim güzelim

tsk ederım:) rabbım herkese hayırlısını versın

sata göre ilk kontrolümde 5+2 olmam lazımdı fakat dr 4+3 gibi dedi muhtemelen geç döllenme yolk sac nedir bilmiyorum güzelim

Canım ege ; benimde 8+5olmam lazım sat a göre ama ben 7+0 ancayim .dr gayet sağlıklı dedi geç döllenmiş dedi.canını sikma bence.sabır et herşeyin en iyisini Rabbim bilir.Allah yardimcin olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Masallah canım bnm ne güzel.Rabbim sağlıklı huzurlu doğumlar nasip etsin ikisinide hayirlisi ile kucağına al tatlım inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sata göre ilk kontrolümde 5+2 olmam lazımdı fakat dr 4+3 gibi dedi muhtemelen geç döllenme yolk sac nedir bilmiyorum güzelim

ben de ilk gittiğimde 5+2 olması lazımdı. ama kese çok minikti. doktorum 4 haftalık bile değil gibi demişti. bebeği 7 haftalıkken gördük o da vajinal yoldan, belki karından bile görünmeyebilirdi. içini ferah tut. güzel şeyler düşünmeye çalış bence. bir de tek doktora görünme bence. ultrason cihazları bile çok önemli olabiliyor. Allah yardımcın olsun.

Canım dediğim gibi bana da 7 haftalık olmasi lazımdı çok küçük falan filan bi sürü şey dedi devletteki doktor özele gittim geç döllenme haftaya takılma dedi şuan ne kadarlık olduğu bile tahmini ileriki haftalarda net çıkacak ortaya yolk kesesinin oluşmasi gebeligin boş olmadığını bebeğin olusacağını gosterir.

aranızda vitamin takviyesi almaya başlayan var mı acaba? benim demirim cok düşük çıkmasına rağmen dr sadece folik asit verdi.

aranızda vitamin takviyesi almaya başlayan var mı acaba? benim demirim cok düşük çıkmasına rağmen dr sadece folik asit verdi.

Ben elevit kullanıyorum sadece. Ayrıca folik asit kullanmıyorum..elevit zaten vitamin cümbüşü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…