2014 Kasım Anneleri

Herkes katılsın facedeki gruba ya burdan takip etmek zor oluyo. Çok hızlı ilerliyor.
Ekim Kasım anneleri grubun adı !!! Görüşürüz annişler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah büyümüş olur. Kaybetmezsin kuzum

Masallah canım bnm ne güzel.Rabbim sağlıklı huzurlu doğumlar nasip etsin ikisinide hayirlisi ile kucağına al tatlım inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok tsk ederım cnm

Oyy maşallahh süper canım.
Duayı okudum bile....
Bugün mü öğrendinn. Eee dr tek kese bir bebek mi demişti önceden, detay ver canım )

Kızlar gebelikte kabıZlık konusunda ne düşünüyorsunuz? Ne öneriyorsunuz ?

ayyy harikaaa yaa maşallahh tebrik ederim brownim Allah kucağına almayı nasip etsin, darısı başımıza olsun bir de

bebeğimm yeni gördümm bennn ayyyyy çok ama çok mutlu oldummmmm gösün aydın canım
inş sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın yavrucuklarını...ayy çok heyecanlandımmm yaaaa

çok sagol canım benım,amin insallah hepimiz saglıcakla kucagımıza alırız:n
azar:

Oyy maşallahh süper canım.
Duayı okudum bile....
Bugün mü öğrendinn. Eee dr tek kese bir bebek mi demişti önceden, detay ver canım )
tek keseydı ılk arkasına saklanmıs bırı dıgerının cok sasırdık:) sımdı tek yumurta ıkızıymıs :))
kalp atıslarını duyduk cok heyecan verıcı allah'ım saglıklı elı ayagı duzgun aklı saglıgı yerınde hayırlı evlat olurlar ınsallah bsıkıntısız dogarlar..
Kızlar gebelikte kabıZlık konusunda ne düşünüyorsunuz? Ne öneriyorsunuz ?

kesınlıkle kabızlık olmamalı bolbol ac karnına kayısı yeyın veya suyunu ıcın

Offf Offf vallaa :)

Aaa deli gibi hamur işi yiyoruuuum...salatalık dimi bahsettiğin çoban salata değil ..

tabii ki salata :) yesil salata, coban salata... vs. sadece salatalik yersen de kafi gelmeyebilir. ozellikle marul roka tere maydonoz dereotu. bunlar lif ve c vit. kaynagi. eger yiyebilirsen ispanagi da iyice temizleyip sirkeli suda bekletip salatana ekleyebilirsin. cig cig hem lif hem de demir kaynagi. ben bazen useniyorum. sadece marul salatasi yapip yagliyorum. benim gibi bagirsak tembelligi olan birini bile gunde bir cikariyor. pizza, kek, borek, lahmacun, beyaz ekmek de dahil hic bir hamur isini yemiyorum. cavdar veya tam bugday ekmegi yiyiyorum. ekmegi gunde 5 dilim yiyiyorum. azaltirsam diyetisyenim kiziyor. o da folik asit kaynagi. bu arada hamilelik sirasinda da diyetisyene gidebiliyorsaniz mutlaka gidin. kilo vermek icin degil, hamilelikte saglikli beslenebilmek icin. inanin cok faydasi var. ben ki senelerden beri diyet uygulayamayan bir insanim. bebegim icin gercekten duzgun bir sekilde uyguluyorum. onun icin ne eksigini ne de fazlasini aliyorum. bir kere daha korumaci oldugumuz icin once onu dusunuyorum. tatlisiz duramayan gunde bir tatli yiyen bir insanim ama onun icin hic yemiyorum. canim da cekmiyor. ozellikle marketlerden aldigimiz cips, biskuvi, kola vs. hic tuketmemek gerek. kayisi bende cok aliskanlik yapti cunku. yesil salatayi kesinlikle tavsiye ederim. not: diyetisyenim salatayi disarida ASLA yeme dedi hamileyken! nasil yikandigini bilmiyorsun dedi. salata duzgun temizlenmeden yapildiginda icinde bir bakteri galiba cok net hatirlamiyorum. dusuge sebep oluyormus. tabi bu her kadinda degil. daha once buna bagisikligi olan kadinlarda sorun olmuyor. ama bagisikligimizin olup olmadigini bilemedigimiz icin riske atmaya gerek yok :)

Son düzenleme:

Teşekkürler canım bilgiler için....

Hadi inşallah canımm, vala süper...

Bana da oluyor carpinti gibi. Ben anti-depresanimi biraktim gebelik nedeniyle, ona bagliyorum.
Sizin belki heyecandan olabilir mi acaba?

cnm antidepresani ne zaman biraktin. bebegi planliyor muydunuz, surpriz miydi? bende de kas romatizmasi oldugu icin yaklasik 1 sene antidep. kullandim ama 1 yil once cocuk dusundugum icin biraktim. dr.lar 6 ay onceden birakmak gerekir diyor. bu arada eger cok cay kahve iciyorsaniz azaltin, ya da mumkunse gunde bir icin. o da carpinti nedeni.

günaydınlar

kabızlık galiba çoğunun sorunu bende kabız oldum kayısıda yiyemiyorum. mahvediyor beni

Yok ya çalışıyorum tam konsantre olmuş kalp atışımı hissediyorum. Nefes alıp vermem rahatsız ediyor=)

bende carpinti yok ama daraliyorum, biraz zor nefes aliyorum. bir de calistigim alan cok havasiz. yeterli o2 alamiyorum diye dusunuyorum. bir de galiba bu nefes alamama sanirim bebek o2 alabilsin diye daha fazla kalpten kan pompalaniyormus sanirim. :)

Günaydın hanımlar😊güzel bir gün olsun hepimiz için😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…