bende baktım 60 tl idi, erteledim evdeki bebe yağımı sürüyorum, bebe yağı da iyi hoş ama yağlı kalmak rahatsız etti beni, kakao yağı fln kullan demişlerdi, kararsızım, bepantene de sonsuz güvenirim, haftaya doktora sorucam bişi demezse artık karar veririm bi ürüne napem.
pahalı demişler yaa ben 40 liraya aldım...
2 eczanedede aynıydı, humm kazıkçılar, promosyon görmüştüm geçen bi sitede, 2 adet 60 tl idi ama kullanan olmadan alamadım.. hangi siteydi acaba..
oyy oyy bugun 11. Haftamiza girdik ama hala yerli yersiz herseye aglamalarim beni benden aliyor. Nefret ettim kendimden. Sizdede varmi bu sacma sapan aglak haller
demin nette bende 45e gördüm...
hm bi daha araştırayım o zaman, eczane neden kazıkçı bu kadar ya, toplu sipariş veririm o zaman netten, bebek donu fln da alırım hihi
ben beeennn
yahu reklama diziye herhangi duygusal bir şeye gözlerim doluyo. hele hele akşam Haberleri beni benden alıyoorrr :-( zaten sulu gözdüm şmdi ota bka ağlar oldm yaaa..
💑💓
Bende kasım annesi olacaktım ama kısmet değilmiş bebeğimin kalp sesleri duyulmadı gelişmemiş de
di dr. Cuma günü küretaj olcam hem üzülüyo hem korkuyorum
Günaydın kızlar:) yarın kontrolumuz var inşallah iyidir ufaklik...her usg bir panik benim için :) inşallah güzel haberlerle dönerim...yarın taö 10+0 oluyorum 12.haftayı bitirmeme 2 hafta kalacak.29.nisanda da iki testimiz var inşallah temiz çıkar.daha şimdiden heyecan yapıp aklıma geldikçe dua ediyorum temiz çıksın diye:) henüz yaptıran yok herhalde dimi iki testi?
Kizlar bu benim 2. Hamileligim ilkinde 18 kilo aldim ama hic Catlamadim Cok arastirmistim en son kayisi cekirdegi yagi ile findik yagini karistirip kullanmistim gercekten Cok etkili Olmustu kilo alip vermeden Dolayi kalcamda catlaklarim vardi ama Gebelikte hic catlamadim
Kızlar ya ben çok kötüyüm uykusuzluktan çalışmak bile zor geliyor hatta işyerinde ayakta uyuyorum. Sabahları zor kalkıyorum. Bir de inanilmaz baş dönmesi var gün içinde 1 saate yakın süren baş dönmem var halbuki kan testinde iyi çıktı kansızlığımda yok. Bir an önce bir kaç hafta atlatmak istiyorum(
baş dönmen varsa tuzlu ayran iç canım gğnde en az iki kere benimde 8. haftada öyleydi...
Ama zaten inanılmaz uykusuzluk cekiyorum ayran beni çok etkiliyor bu sefer hiç çalışamam ki kesin uyurum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?