2014 Kasım Anneleri

pahalı demişler yaa ben 40 liraya aldım...

oyy oyy bugun 11. Haftamiza girdik ama hala yerli yersiz herseye aglamalarim beni benden aliyor. Nefret ettim kendimden. Sizdede varmi bu sacma sapan aglak haller

ben beeennn
yahu reklama diziye herhangi duygusal bir şeye gözlerim doluyo. hele hele akşam Haberleri beni benden alıyoorrr :-( zaten sulu gözdüm şmdi ota bka ağlar oldm yaaa..

💑💓

Kizlar bu benim 2. Hamileligim ilkinde 18 kilo aldim ama hic Catlamadim Cok arastirmistim en son kayisi cekirdegi yagi ile findik yagini karistirip kullanmistim gercekten Cok etkili Olmustu kilo alip vermeden Dolayi kalcamda catlaklarim vardi ama Gebelikte hic catlamadim

Günaydın kızlar:) yarın kontrolumuz var inşallah iyidir ufaklik...her usg bir panik benim için :) inşallah güzel haberlerle dönerim...yarın taö 10+0 oluyorum 12.haftayı bitirmeme 2 hafta kalacak.29.nisanda da iki testimiz var inşallah temiz çıkar.daha şimdiden heyecan yapıp aklıma geldikçe dua ediyorum temiz çıksın diye:) henüz yaptıran yok herhalde dimi iki testi?

Bende kasım annesi olacaktım ama kısmet değilmiş bebeğimin kalp sesleri duyulmadı gelişmemiş de
di dr. Cuma günü küretaj olcam hem üzülüyo hem korkuyorum

Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın...kürtajdan sonra tekrar hamile kalmak çok daha kolay oluyor rahim kendini hazırladığı için...

hadi bakalım haberini bekliyoruz..benim ikili testimde 2 mayısta inşallah...

kayısı çekirdeği yağı tüylenme yapıyomuş diye biliyorum :26:

merhaba arkadaşlar...

en son ne zaman girdiğimi bile hatırlamıyorum.. son sayfalara goz gezdirebildim..
sınavlarım var. haftaya bitiyo ve turkiye ye donuyorum inşallah.

Avcılar ve çevresinde dr a giden var mı? tavsiye edebileceğiniz?
donmeden randevumu halletmek istiyorum. 11-14 testi zamanım girmiş olacak çünkü.
bazı yorumları okudum aklımdaki hastane ve dr lar hakkında bi kaç kötü yorum beni endişelendirdi :18::18::18:

şuan direkt o taraflarda giden varsa aranızda bizzat fikrinizi duymak isyerim.

çok sagolun şimdiden

hepinizin bebişlerine sağlık

hayırlı cumalar cici anneler
pazartesi kontrolümüz var bebeğimi göreceğim heyecanlıyımmm

ben bebeğimi geçen çarşamba gördüm hareketlemeye başlamış o kadar güzel görünüyordu ki gözlerime inanamadım.haftaya cuma ense kalınlığı için gideceğim inşallah sonuçlarım temiz çıkar

Son düzenleme:
Merhaba anneler. Bephanten losyonu ilk kez duydum bende bir bakayim fiyatina. Gerci Trabzon turkiyenin en kazik sehri...kizimda kakao yagi badem yagi çörek otu yagi karisimi kullandim cok iyiydi ama kakao yagi cok agir kokuyo. O nedenle sadece duşa gurmeden kullanilabiliyo...

Kızlar ya ben çok kötüyüm uykusuzluktan çalışmak bile zor geliyor hatta işyerinde ayakta uyuyorum. Sabahları zor kalkıyorum. Bir de inanilmaz baş dönmesi var gün içinde 1 saate yakın süren baş dönmem var halbuki kan testinde iyi çıktı kansızlığımda yok. Bir an önce bir kaç hafta atlatmak istiyorum (

baş dönmen varsa tuzlu ayran iç canım gğnde en az iki kere benimde 8. haftada öyleydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…