beim oktorum her gün yyaparsa sıkıntı dedi mesela bize perşembe cuma pazar pazartesi yaptı önceden de yapmışlığı vardı belkki de hep böyleydi hiç hatırlamıyorum ve hep suluydu kakamızGünaydın canım. Benim bebeğimin de kaka formları değişik değişik. Bence bi Tanı için süreklilik gerekli. Ben öyle anladım. Benim bebeğimin de kakası dün yüklenen fotolara benziyor, hatta mukuslu kakası Dr un eline yapmışlığı var, Dr un da çok sağlıklı bi kakası var yorumunu yapmışlığı var. Bi de sanki ters bi durum olduğunda kakayla birlikte bebeklerin beslenmelerinde de sıkıntı oluyor sanki. Yanlış bir tespit yaptıysam düzeltin kızlar
Canım devam sütü değil normal 1 numara mama veriyorum beni hiç emmediler zaten biraz sağdım verdim ama sütümde artmadı azaldı gitti bitti..Zeycim hazır mama derken devam sütü mu veriyorsunuz. Ben daha anne sütüyle besliyorum ama artık yetmiyor geliyor. Bebegimin boyu bir buçuk aydır aynı kiloda hazana almıyor. bu konuda bilgim yok nasıl olması lazim
Canım devam sütü değil normal 1 numara mama veriyorum beni hiç emmediler zaten biraz sağdım verdim ama sütümde artmadı azaldı gitti bitti..
Bizim bebekler prematüre olduğundan doktor farklı bir mama verdi protein değeri yüksek onu konuşuyoduk arkadaşla da..bu ay hiç kilo alamamışlar diye özel mama verdi arkadaşta ondan kullanıyormuş..
Bebeğinin kilo alımına göre doktora danış canım mama verip vermemeyi..4 ayı bittiyse ek gıdalara başlatır belkide mama yerine..
4 e girecez bizdede devam yavrum bi raht edemiyor sabah ciglikcigluga uyanuyo bitsede rahtlasalaryaa,gunaydın herkese ;
bebeklerinizin gazı ne zaman geçti benim kızım bugun tam 3 aylık oldu ama gaz sıkıntımımız hiç geçmedi dün gece yine acilde aldık soluğu.Allah'tan hastane dibimizde nasıl onu sarıp sarmaladıysam doktor muayene ederken kızımı soluk soluğa kalmıştım yine gaz fitil attık.Yediklerime de cok dikkat ediyorum tamam diyorum gaz bitti heralde artık bende canımın istediklerinden az da olsa yiyebilirim dedim ve dün kahvaltı da yumurta yedim akşamı acildeydik ne zaman ben de normal yemeye içmeye başlıcam merak ediyorum bugun de kontrolumuz var dr da soracam bakalımmm
Günaydın :) doğum sonrası 2. Mesai günüm :)
1gecmedimKizlar size bi kac sorum.olucak 1- ek gidaya gecen varmi tattiran falan 2 bebeginiz gunde kac saatte bir uyuyo ve kac dakika uyuyo 3 gun icinde bebeginizle.nasil.oyunlqr oynuyosunuz egzersiz yapturiyomusunuz 4 Kac kat kiyefet giydiriyosunuz 5 Biberonla.kac saate bir.kac ml.mama.veya anne sutu iciyo ? Biliyorum cok.olduama simdiden cevaplayan arkadaslara tesekkur ederim
Ilk çocuğa karşı olan duygusal lık hamileligimdenn itibaren bende var maalesef ikisine birden yetişmeye çalışma çok zor Allah yardımcımız olsun
Biz de Ankara da kres e gidiyorsun Kayseri ye taşının ca hiç bir yer bilmiyorum biraz beklettim şimdi de kres buldum ama servisle gitmesi gerek kimseyi tanimiyorum dedim ki kendi kendime servisle gitse geri gelmese Allah korusun ben hiç bilmediğim yerde çocuğu nerde ararim biraz fazla evhamli yım sanırım o yüzden biraz daha aklı başı a gelsin daha ufak yanımda dursun dedim.
Kizlar size bi kac sorum.olucak 1- ek gidaya gecen varmi tattiran falan 2 bebeginiz gunde kac saatte bir uyuyo ve kac dakika uyuyo 3 gun icinde bebeginizle.nasil.oyunlqr oynuyosunuz egzersiz yapturiyomusunuz 4 Kac kat kiyefet giydiriyosunuz 5 Biberonla.kac saate bir.kac ml.mama.veya anne sutu iciyo ? Biliyorum cok.olduama simdiden cevaplayan arkadaslara tesekkur ederim
1. Ek gıdaya gecmedim cnm. Anne sutu aldıgı ıcın 5 aydan once tattırmayı dusunmuyorum. Kızım mama yedıgı ıcın 4 ayda başlamıştım ek gıdaya.Kizlar size bi kac sorum.olucak 1- ek gidaya gecen varmi tattiran falan 2 bebeginiz gunde kac saatte bir uyuyo ve kac dakika uyuyo 3 gun icinde bebeginizle.nasil.oyunlqr oynuyosunuz egzersiz yapturiyomusunuz 4 Kac kat kiyefet giydiriyosunuz 5 Biberonla.kac saate bir.kac ml.mama.veya anne sutu iciyo ? Biliyorum cok.olduama simdiden cevaplayan arkadaslara tesekkur ederim
Kizlar size bi kac sorum.olucak 1- ek gidaya gecen varmi tattiran falan 2 bebeginiz gunde kac saatte bir uyuyo ve kac dakika uyuyo 3 gun icinde bebeginizle.nasil.oyunlqr oynuyosunuz egzersiz yapturiyomusunuz 4 Kac kat kiyefet giydiriyosunuz 5 Biberonla.kac saate bir.kac ml.mama.veya anne sutu iciyo ? Biliyorum cok.olduama simdiden cevaplayan arkadaslara tesekkur ederim
Everest Aralık annesiyim" ama hamileliğim ve doğum sonrası Kasım annelerini okuduğum için oğlumun Gelişimi de kaSIM bebeklerine benzedicanim sen aralik annesi misinayy daha kucucuktur alpin:) katiliyorum sana bizimkinin de kakasi oylede bi kabiz bi ishal şimdi de köpüklü çıktı
16 ocakta başladım canım çok yorucu valla hem iş hem bebişler..Zeyy Naber nasıl gidiyor? Işe başladın mı?
Yarın ben de Dr a götürcem, bi sorayım bakalım. Her kakası bezi o kadar çok inceliyorum ki, eşim dalga geçiyo artık, b.k unda boncuk arama çocuğun diyebeim oktorum her gün yyaparsa sıkıntı dedi mesela bize perşembe cuma pazar pazartesi yaptı önceden de yapmışlığı vardı belkki de hep böyleydi hiç hatırlamıyorum ve hep suluydu kakamız
Anladım canım, Allah bir an önce şifa versin o zamanbitki cayları bizim kızda kabızlık yapıyo cnmm içmiyorum artıkk
bizde dktorumuza tekrar attık fotoları yarıngetir demişYarın ben de Dr a götürcem, bi sorayım bakalım. Her kakası bezi o kadar çok inceliyorum ki, eşim dalga geçiyo artık, b.k unda boncuk arama çocuğun diye
Kızlar bu ek gıda olayı benım kafamı çok karıştırıyor. Tamam daha erken ve dr yardımcı olucak ama şimdiden bilinçlenmek istiyorum. Neyle başlıcaz. Nekadar verıcez. Ne sıklıkta verıcez.gunde nekadar ne yemelı
bizim 4.ay bitti kontrolde doktorumuzla konuştuk. Normal şartlarda 5bitince başlayacagiz yoğurt sonra elma suyu ve püresi ama ilk tattırma dönemi yarım fincanı geçmeyecek öğün olarak sanırım 6ay dolunca. Ama ben çalışmaya başladım ve oğlum mama yemek istemiyor önce mamaya alıştırma çabasındayız olmadı 4.ay sonrası kullanılan kaşık mamaları
O da olmazsa yoğurt ve cam rendede rendelenmiş elma ile başlayacagiz.çünkü bu ay kilo alımı az olmuş Ama şükür ki bugün ben emzirme için gelene kadar 30ml mama yemiş inşallah biraz yer de zamanında geçeriz ek gıdaya. Çok uzun yazdım galiba :-(
bizimkinde kabuk olmadı hiç, bi haftada iyileşti. sanırım hiç acımadıda çünkü bir gariplik gözlemlemedik hiç. ipler de sanırım ikinci hafta gitti. bezi bir numara buyuk baglamaya basladık o kadarne kadar sürede iyileşti canım yara kabuğu gibi kabuk bağlıyorMuş öyle mi? dikiş ipleri ne zaman düştü? sünnet kilodu kullanmadin saniyorum. Bez bağlamaya devam ettin mi
recel miEk gıdaya henüz geçmedim sadece geçen gün ağına reçel verdim az bişey suratına bir burusturdu ki .
Uyku düzeninin gün içinde yarım saat falan uyuyo hemen uyanıyor3- 4 kere falan bu şekilde
Oyun halısına koyuyorum gündüzleri şarkı söylüyorum egzersiz olarak kol ve bacaklarını hareket ettiriyor um falan
Benim oğlum şükür emiyor ama bazı akşamlar memleket kavga etmeye başladı süt gelmeyince cildiriyor bende o zamanlar 1 kere 100 cc falan mama veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?