2014 Kasım Anneleri

Cnm gec gec adem gunesin kitaplarida cok guzel yalnj ben safece annelik sanatini okudum
Bu arada bnmki uyandi yaa hay allam
Anni diyo bana
İs gelistirmeci hmm zor olsa gerek
:)

Demi ne yapioyor

Cnm gec gec adem gunesin kitaplarida cok guzel yalnj ben safece annelik sanatini okudum
Bu arada bnmki uyandi yaa hay allam
Anni diyo bana
İs gelistirmeci hmm zor olsa gerek
:)

Demi ne yapioyor

senin ingilizce yalan oldu desene demir de ne yapsın 6:45 de uyandı bir saat öpüştük koklaştık, şimdi tekrar yattı. yarım saat sonra kalkar gün başlar artık.
bakiim kimmiş bu adem güneş, bence asıl önemli kısım bu taraf zatwn. öyle ya da böyle büyüyorlar nasılsa. önemli olan kafalarının sağlam olması.

sen ingilizce niye çalışıyorsun, hayırdır?

isisya senin de bir rutinin var aslında, kundak senin bebek için "artık uyku zamanı" komutu anladığım kadarıyla. önce bunu biraz daha ayrıntılandır. yani atıyorum aynı satte başla rutinine; pijamasını giysin, kundağını olsun, emsin, ninni söyle vs. sıralamanı ve yapacaklarını sen belirle. ama mutlaka kundak sonrası ışık kapa. bu saatini önce bi oturt ondan sonra yarım saat yarım saat öne al bence.

Evet, saglikli ve guzel ahlakli birey yetistirmek bizim elimizde ve bu anne karnindayken baslayan bir surec
Ade gunes diyorki mesela kucaga alistirmamak gibi birsey yok, annesnin guvenini hissetmeye ihtiyaci va, kucaginiza alin diyor
İki yasina kadar odasini ayitmayin diyor vs vs
İngilizce dil tazminati icin cnm suresi doldu
Yenileme
Lazm 70 almam lazim

Dorduncu ayda d vitamkni damlasi vermeyi birakip kan damlasina mi baslayacagiz

tuttuk bu adamı

Dorduncu ayda d vitamkni damlasi vermeyi birakip kan damlasina mi baslayacagiz

bna cevqbım da hayııııırrrr! d vitamini 12 aylık olana kadar devam eger sadece anne sutu alıyorsa. içerisinde d vitamini olan mama ile besleniyorsa o zaman baska hesaplamalar giriyor işin içine.

demir ise ilk altı ay yok. bebeklerin demir rezervleri ilk altı ay için yeterli. altı aydan sonra da test yapılıp kullanılmalı. ama bizim cahil sağlıkçılarımız bunu bu şekilde uygulamıyor. o yuzden dikkat edin. demir in fazlası zarar çünkü.

bu arada bebeğinin erken doğmadığını düşünerek bunları yazdım. bir de düşük ağırlıklı doğan bebeklerin bir ihtimal ihtiyacı olabilirmiş. ama yine de test yapılmalı

Kızımın dın gecede cok atesı cıktı zar zor ındırdık. Şuan yıne yukselıyo. Ates düşürücü ne tavsıye edersınız. Acil yazabilirmisiniz.

kaç oldu ateşi?
Dün fitil verdım. Birkac saat idare ettı gece yine cıktı 38i gectı. Şuanda cıkmaya dvm edıyo. Ne kullanıcam bilmiyrm. Dr fitil ver dedı yıneya off onuda vermk istemıyorum. 4 kere kustu yavrum. Emmiyo dogru düzgün emsede kusuyo

Cok aciklayici oldu cok tesekkurler cnm :)

Cnm calpol fitil yada suruo kullanabilirsin demisti saglik ocagkndaki doktor
38,5 gorursen doktora git

kusaması neden? sıkıntısı ne bebişin?

ılık bir duş. mu aldırsan, o da iyi gelir.

Kızımın dın gecede cok atesı cıktı zar zor ındırdık. Şuan yıne yukselıyo. Ates düşürücü ne tavsıye edersınız. Acil yazabilirmisiniz.
Cnm dikkat et bak rosebekin bebeginin atesi birden 39 a yukselmis
Bizim dr calpol ver ve bana gel ates olursa demisti
38,5 gorursen doktora gidosun beklemiyosun

Cok tsk arkaşlar.şuan 37 ye düştü. Calpol şurup aşdm onu verırım cok çıkarsa. Pekı kac gun sürer bu ateş olayı. Geçsin bıan önceya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…