- 29 Ekim 2014
- 542
- 866
- 123
Ben artik kestirdim yani ayni sekilde ucuncu aya girdim.basladidokulme insallah kisa zamanda dokulme olayi sona ererBenimde ucuncu aya girer girmez asiri dokuldu ve dokulmeye devam ediyor
Ne zaman gececek ya
Ne is yapiyosun ilac firmasindami calisiyodun ?kızlar ciddi söylüyorum mesleğim yani yaptığım iş bu. o yuzden her bir haltı araştırıyorum beynim döndü artık
işinize yarıyorsam ne mutlu bana. bazen diyorum hatta kızlar küfür edecek şimdi die
Benim.oglumda sekiz bucukta bi.kalkiyo iki saatayakta sonra tekrar mizmizlaniyo.uyku icin uatiriyorum sen ingilizce neden calisiyosun ? Benimde kv yardim ediyo arada gelip.dun geldi bakti oglusa bende uc saat kadar anca gezebildim aklim hep.oglumda kaldi senin bebisin.ismi.nedir ?İste o kismi cozemedik hehehe:)
45 dk ile 2 saat arasi deisen surelrde uyaniyor
Bu gece cok uyandi oluyrm yorgunluktan
Dort bucutan beri uuuyumuyor
Midem agridi valla
Daha bugun temizik yapcam ingilizcecaliscam cok isim var ama pilim coktaan bittiii
P tesi isebaslayacam annem bakacak ogluma
Temizlik yapmazsam annem rahat durmaz yapar, ona yuk olmak istrmiytm zaten herseyimi o yapiyo
ayyne guzel bırakuyusuun öyle :)kızlar Nasılsıniz uzun zamandır giremiyorum ise başladım malum yorucu oluyor is ev bebek koca....
uyku egitimi ne geçtiniz mi nasıl olacak bu..
benim kiz emzik ile uyuyor veriyorum ağzına emzik yan yatırıyorum üzerine yorgan çekince direk uyuyor ama emzik siz uyusun istiyorum emzik olmazsa illa kucakta pispislanacak ne yapmalıyım
evetNe is yapiyosun ilac firmasindami calisiyodun ?
Anladım cnm... ewet biraz detaylandirsam iyi olacak..isisya senin de bir rutinin var aslında, kundak senin bebek için "artık uyku zamanı" komutu anladığım kadarıyla. önce bunu biraz daha ayrıntılandır. yani atıyorum aynı satte başla rutinine; pijamasını giysin, kundağını olsun, emsin, ninni söyle vs. sıralamanı ve yapacaklarını sen belirle. ama mutlaka kundak sonrası ışık kapa. bu saatini önce bi oturt ondan sonra yarım saat yarım saat öne al bence.
canım sadece atletle beklet çok iyi gelmişti bize üzerini çıkartCok tsk arkaşlar.şuan 37 ye düştü. Calpol şurup aşdm onu verırım cok çıkarsa. Pekı kac gun sürer bu ateş olayı. Geçsin bıan önceya
ne zaman geçer bilmiyorum ama bi an önce geçse iyi olacakbende aynı dertten muzdaribimne zaman geçerki bu saç dökülmesi
Eki Görüntüle 1434959 Uyku eğitimi gerçekten zor bizde buna benzer bi ayıcığımız var ona alıştık onla uyuyoruz yanlız 4 ay geç olabilir bizimki 2,5 aylıkta alıştı ..gerçekten uğraşmak Lazım ..bi arkadaş Yazmış saatlerce başında bekledim die haklı çünkü aynısını bende Yaptım emziği defalarca düşürdü geri tıktım sürekli saatlerce Sırtını pışpışladım şimdi çok şükür kendiliğinden dalıyo emziğide düşürmüyor sıkı sıkı emiyor hafifte yan çevirip sırtına yorganla destek yaptımmı yatıyor
Cnm resmini ekledim kremin. Ben memnunum umarım işini görür bebeinin yüzü iyileşir.canım ben baktım ama birkaç krem var tam adını yazar mısın
Ben dün aldım e bebekte indirimdeydi tüm halılar tiny love ın tekmele gym ini beğendik tam 40 dk onunla oynadı emdi şekerleme yaptı tekrar koydum tekrar oyalamdı nasıl sevindim anlatamamValla tam uc ay hali zamani bence
Onda oynarken rahat is yapabiliosun
Bana hdiye geldi ben kararsizdim iyiki almislar diyrm simdi :)
Maşallah bebiş hızlı ilerliyorBiz donmeyi ogrendik
Elleriyle altkiyafetini tutup bacaklarina guc verip havaya kaldiriyo sonra zorluyo sallaniyor saga sola becerise hoop donuyo yanliz ayari yok cok donup yuz ustu oluyo
Ilk gunler hic sutum yoktu onu ye bunu ye hic ac kalmamaya calisiyorum aciknadan yiyorun hakkten sütüm de artti azcik az yesem ogun atlasam hemen azaliyorBen hiç almadm canım.dogumdan sonra. Sen ne yıyosunda bukadar alıyosun şekerimya.eejim yapmıyorum normal sekılde bslenıyorum tabi abartmadan. En son yemegımı eşim gec geldıgı için 10 da yıyorum birde onuda erkene cekebılsem daha ıyı olucak
benimkinin alakasi var sanırım canim yedikce süt oluyo bendebendr biara emzryorum.diye acayip tatliya yoneldmki hic alakasi yok sutle ipinucunu kacairacak gibi olunca biraktm suan tatli isteyince bi elma yiyorum.yada 5. 6tane kuru uzum falan yiyorum kesmiyo.ama.mecbr:)
Hepimizi heyecanlandirdin bende bakiyodum hep acaba bizimki de cokarr mi die. Bebegine de cok gecmis olsun canim kolayca atlatrsiniz insallah kuzunun cani çok yanmadan. . poposu cok mu kotuyok canim dis degilmis yandan da cikar da bu yanda disin cikacagi yerden degil baska biryerden cikmisti doktora gosterdik olur oyle seyler gecer kendiliginden dedi..
salla ozamn bosverr öncelik canlarimizinnIlk gunler hic sutum yoktu onu ye bunu ye hic ac kalmamaya calisiyorum aciknadan yiyorun hakkten sütüm de artti azcik az yesem ogun atlasam hemen azaliyoroyle yani tatlim 6.aydan sonra sıkı diyet yapcam gobegim hala benimle tabi bu kadar olmasada
benimkinin alakasi var sanırım canim yedikce süt oluyo bendedeniyorum elma kuru uzum kayisi ama beni kesmiyor simdilik kuzum icin. Kilolar gitsin istiyorum tabi ama yavrum doysun da cok da takmiyorum
ya bu saati nasıl böyle öne çektiniz,kendikendine mi geçti siz mi ayarladınız?benim oğlan 10.30dan önce uyumuyor..uyursa yarım saat sonra faltaşı gibi gözler
ayyne guzel bırakuyusuun öyle :)
ya bende bu uyku işine bi el atmam lazım ben iki hafta öncesine kadar yatırıyordum uyuyordu sonra memlekete gittik önüne gelen salladı çocuk artık mızmızlanmadan uyumuyo ne yapıcam yaa
uyku konusunda baştan beri problem yok gündüzleri 1 2 saat uyuyor uyanıyor beslenme oyun geri yat uyu şeklinde akşam da 10 da uyuyor sabaha kadar ama bu aralar bir iki defa uyanıyor doymuyor sanırım acikiyor emzik veriyorum uyuturuken uykuya dalında bırakıyor ama işte böyle kendi kendine uyusun istiyorum erken mi acaba dahaUyku eğitimi konuşulmuş yine dertli konumBenim prensesim ışıklar kapanınca memeyle uyuyor ama gündüz öyle zorlanıyorki uyumak için ama çoooook yorulursa biraz huysuzlanıyor uykusuzluktan bayılıyor olduğu yere O hali çok komik oluyor top patlasa duymaz Keşke hep öyle uyusa ama gündüz benim miniğin gözüne pek uyku uğramıyor anlayacağınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?