2014 Kasım Anneleri

kızlar Nasılsıniz uzun zamandır giremiyorum ise başladım malum yorucu oluyor is ev bebek koca....
uyku egitimi ne geçtiniz mi nasıl olacak bu..
benim kiz emzik ile uyuyor veriyorum ağzına emzik yan yatırıyorum üzerine yorgan çekince direk uyuyor ama emzik siz uyusun istiyorum emzik olmazsa illa kucakta pispislanacak ne yapmalıyım

Ne is yapiyosun ilac firmasindami calisiyodun ?

Benim.oglumda sekiz bucukta bi.kalkiyo iki saatayakta sonra tekrar mizmizlaniyo.uyku icin uatiriyorum sen ingilizce neden calisiyosun ? Benimde kv yardim ediyo arada gelip.dun geldi bakti oglusa bende uc saat kadar anca gezebildim aklim hep.oglumda kaldi senin bebisin.ismi.nedir ?

ayyne guzel bırakuyusuun öyle :)

Anladım cnm... ewet biraz detaylandirsam iyi olacak..

ya bende bu uyku işine bi el atmam lazım ben iki hafta öncesine kadar yatırıyordum uyuyordu sonra memlekete gittik önüne gelen salladı çocuk artık mızmızlanmadan uyumuyo ne yapıcam yaa

Uyku eğitimi konuşulmuş yine dertli konum Benim prensesim ışıklar kapanınca memeyle uyuyor ama gündüz öyle zorlanıyorki uyumak için ama çoooook yorulursa biraz huysuzlanıyor uykusuzluktan bayılıyor olduğu yereO hali çok komik oluyor top patlasa duymazKeşke hep öyle uyusa ama gündüz benim miniğin gözüne pek uyku uğramıyor anlayacağınız

canım ben baktım ama birkaç krem var tam adını yazar mısın
Cnm resmini ekledim kremin. Ben memnunum umarım işini görür bebeinin yüzü iyileşir.

Eklentiler

• 20150228_110943-1.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 69
Valla tam uc ay hali zamani bence
Onda oynarken rahat is yapabiliosun
Bana hdiye geldi ben kararsizdim iyiki almislar diyrm simdi :)
Ben dün aldım e bebekte indirimdeydi tüm halılar tiny love ın tekmele gym ini beğendik tam 40 dk onunla oynadı emdi şekerleme yaptı tekrar koydum tekrar oyalamdı nasıl sevindim anlatamam Yalnız tekmeleme kısmında vurduğunda bazen hayvan seslerine ürküyor ağlamaya başlıyor şimdilik kapattım onu yavaş yavaş alıştırıcam o sese

Ilk gunler hic sutum yoktu onu ye bunu ye hic ac kalmamaya calisiyorum aciknadan yiyorun hakkten sütüm de artti azcik az yesem ogun atlasam hemen azaliyor oyle yani tatlim 6.aydan sonra sıkı diyet yapcam gobegim hala benimle tabi bu kadar olmasada
bendr biara emzryorum.diye acayip tatliya yoneldmki hic alakasi yok sutle ipinucunu kacairacak gibi olunca biraktm suan tatli isteyince bi elma yiyorum.yada 5. 6tane kuru uzum falan yiyorum kesmiyo.ama.mecbr:)
benimkinin alakasi var sanırım canim yedikce süt oluyo bende deniyorum elma kuru uzum kayisi ama beni kesmiyor simdilik kuzum icin. Kilolar gitsin istiyorum tabi ama yavrum doysun da cok da takmiyorum

yok canim dis degilmis yandan da cikar da bu yanda disin cikacagi yerden degil baska biryerden cikmisti doktora gosterdik olur oyle seyler gecer kendiliginden dedi..
Hepimizi heyecanlandirdin bende bakiyodum hep acaba bizimki de cokarr mi die. Bebegine de cok gecmis olsun canim kolayca atlatrsiniz insallah kuzunun cani çok yanmadan. . poposu cok mu kotu ben bizimkinde de goruyorum ama catlak mi bilemedim acaba bende mi gostersem bi kez bakmisti dr catlak yok demisti ama bir ay gecti olmus olabilir mi kaka yaparken de cok zorlanıyor

salla ozamn bosverr öncelik canlarimizinn

ya bu saati nasıl böyle öne çektiniz,kendikendine mi geçti siz mi ayarladınız?benim oğlan 10.30dan önce uyumuyor..uyursa yarım saat sonra faltaşı gibi gözler

Aynı durum bizde de var. 11-12 arası uyuyor oğlum, daha erken uyursa yarım saat uyuyup geri Uyanıyor, aynen gözler faltaşı gibi. Biraz erken uyudu mu korkuyorum artık, çünkü geri Uyanıyor ve bu defa 1 den önce uyumuyor.

ayyne guzel bırakuyusuun öyle :)

ya bende bu uyku işine bi el atmam lazım ben iki hafta öncesine kadar yatırıyordum uyuyordu sonra memlekete gittik önüne gelen salladı çocuk artık mızmızlanmadan uyumuyo ne yapıcam yaa

uyku konusunda baştan beri problem yok gündüzleri 1 2 saat uyuyor uyanıyor beslenme oyun geri yat uyu şeklinde akşam da 10 da uyuyor sabaha kadar ama bu aralar bir iki defa uyanıyor doymuyor sanırım acikiyor emzik veriyorum uyuturuken uykuya dalında bırakıyor ama işte böyle kendi kendine uyusun istiyorum erken mi acaba daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…