ateşi indi mi ? Bi yeri de,ağrıyor olabilir. Doktorunu arayıp bi sorsaydin canım.Canım eşim haftasonu calışıyor mlsf. Ve aşıdan berı onda sürekli aglıyo korkuto gibi. Ondada durmadıgı için cok yoruldm ıkı gündür
Indı şükür. Yok canım aglaması yok öyle. Kucakta durmak istıyo hep sadece yerde cok az duruyo. Hep oynamak konuşulmak istıyo.öncekı sayfadada yazmıştım aşı olurkem eşim yanındaydı onu gorunce aglıyo bana gelınce susuyo. Canı yanıcak zannedıyo heralde yıneateşi indi mi ? Bi yeri de,ağrıyor olabilir. Doktorunu arayıp bi sorsaydin canım.
o zaman bi şey olmaz annesi naz yapıyor sana ilgi istiyor.Indı şükür. Yok canım aglaması yok öyle. Kucakta durmak istıyo hep sadece yerde cok az duruyo. Hep oynamak konuşulmak istıyo.öncekı sayfadada yazmıştım aşı olurkem eşim yanındaydı onu gorunce aglıyo bana gelınce susuyo. Canı yanıcak zannedıyo heralde yıne
Evet hareketli olmasi etkiliyor bide tartilar arasinda fark oluyor sen saglik ocaginda son tartilanla yenisini kiyasla benceKızlar sizlere bişi danışıcam...
Geçen gün yazmıştım ya bebeğim kilo vermiş diye... Ertesi gün yani cuma günü de aile hekimi takibimiz vardı oraya götürdüm şaştım kaldım...
Doktorda 6200 gram 62 cm gelen bebeğim bi gün sonra sağlık ocağında 6700 gram 65 cm geldi.. Şok oldum... Buna bakılırsa şükür kilo vermemiş kilo almış çok rahatladı içim.. Sizce doktorun tartısı hatalı olabilir mi ya da tartan kız mı tartamadı o ara çok hareketliydi bebeğim başı ve ayakları havadaydı ondan farkeder mi? Hangisine güvenmeliym ona göre ek gıdaya başlamak istiyorum da...
Bilmiyorum ben canim ama sut urunleri yemeyecek arkadas sen miydin belki alerjiden olmustur yediysen birsey..Kizlar bebegimin ayaginda böyle bir sey var... farkli yerlerde çıkıyor sonra kendiliğinden kayboluyor. 1-2 saat içinde kayboluyor. Boyle birşey başına gelen varmi?
Maşallah pasayaSizlerden kopya çektim
Ya alerji testi yaptırdım. Salı günü alicam Sonucu. Ama bugün birsey yemedim yani. Bilmiorum ki.Bilmiyorum ben canim ama sut urunleri yemeyecek arkadas sen miydin belki alerjiden olmustur yediysen birsey..
Aynı gün mü bebişlerimiz dünyaya gelmiş yerim ben onları.. Bizim de 4. ay aşılarımız cuma günü olacak çok korkuyorum.. Bu zamana kadar ateş hiç olmadı hiçbir aşıda.. Sadece bi önceki aşılarda bacakları çok şişmişti çok ağlamıştı.. İnşallah bir sıkıntı yaşamayız.
Benim de acaip dökülüyor 1 aydır... Bu nasıl bişi saçım bi damla kaldı resmen her elimi attığımda sanki bi güç dipten kesmiş de elime geliyor gibi ne zaman geçecek kızlar bilen var mı?
Bu zamana kadar maşallah bebeğimin hiç ateşi çıkmadı bu 4. ay aşısından korkuyorum panikliorum nasıl takip edicem çıkarsa ne yaocam kendimi yetersiz görüyorum sanki
Kızlar sizlere bişi danışıcam...
Geçen gün yazmıştım ya bebeğim kilo vermiş diye... Ertesi gün yani cuma günü de aile hekimi takibimiz vardı oraya götürdüm şaştım kaldım...
Doktorda 6200 gram 62 cm gelen bebeğim bi gün sonra sağlık ocağında 6700 gram 65 cm geldi.. Şok oldum... Buna bakılırsa şükür kilo vermemiş kilo almış çok rahatladı içim.. Sizce doktorun tartısı hatalı olabilir mi ya da tartan kız mı tartamadı o ara çok hareketliydi bebeğim başı ve ayakları havadaydı ondan farkeder mi? Hangisine güvenmeliym ona göre ek gıdaya başlamak istiyorum da...
2 doz ve 3 doz olanları varmış bize doktor iki dozu yaptırdı biz eczaneden almadık ama doktor kendi yaptı.Rota virus asisi yaptirmissinizdir. Biraz kararsizda kaldin kimi yapilmaki diyo kimi yapilmamali. Dr.da yaptir dedi. Nasi bi asi bu. Eczaneden kendimiz aliyomus fiyati nedir. Tek cesidi mi var yoksa farkli markalari var mi.
Biz yaptirdik kontrole gittigimiz hastanede yapildi 150 tl odedik.ben dr sordum yan etkisini bikacgun kakasinda kan gorebilirsin dediRota virus asisi yaptirmissinizdir. Biraz kararsizda kaldin kimi yapilmaki diyo kimi yapilmamali. Dr.da yaptir dedi. Nasi bi asi bu. Eczaneden kendimiz aliyomus fiyati nedir. Tek cesidi mi var yoksa farkli markalari var mi.
Sizlerden kopya çektim
Bu drlar neden hic biseyi dogru duzgun aciklamiyo ya. Hele saglik ocagindaki resmen bedava para aliyo hic biseyden anladigi yok. Adama farkli dozlari varmis diyorum. Yoo tekdir asi diyo. Zaten ne zaman gitsem yerinde olmuyo. Yok sigara icmeye gidiyo yok sohbet etmeye.2 doz ve 3 doz olanları varmış bize doktor iki dozu yaptırdı biz eczaneden almadık ama doktor kendi yaptı.
oldu mu peki kan?Biz yaptirdik kontrole gittigimiz hastanede yapildi 150 tl odedik.ben dr sordum yan etkisini bikacgun kakasinda kan gorebilirsin dedi
Kızımın yanagında cıkmıştı canım. Hemen gectı dıkkate almadm bendeKizlar bebegimin ayaginda böyle bir sey var... farkli yerlerde çıkıyor sonra kendiliğinden kayboluyor. 1-2 saat içinde kayboluyor. Boyle birşey başına gelen varmi?
Evet hareketli olmasi etkiliyor bide tartilar arasinda fark oluyor sen saglik ocaginda son tartilanla yenisini kiyasla bence
canım yanlış alıntı yapmışım yukarıyı oku oldumu :)Kızlar sizlere bişi danışıcam...
canım aleriı ıcın kan mı aldılar na kadar kan aldılar bebeklerde sonuc net olmuyormuş sen ne düşünüyorsun pekıYa alerji testi yaptırdım. Salı günü alicam Sonucu. Ama bugün birsey yemedim yani. Bilmiorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?