2014 Kasım Anneleri

ateşi indi mi ? Bi yeri de,ağrıyor olabilir. Doktorunu arayıp bi sorsaydin canım.
Indı şükür. Yok canım aglaması yok öyle. Kucakta durmak istıyo hep sadece yerde cok az duruyo. Hep oynamak konuşulmak istıyo.öncekı sayfadada yazmıştım aşı olurkem eşim yanındaydı onu gorunce aglıyo bana gelınce susuyo. Canı yanıcak zannedıyo heralde yıne

o zaman bi şey olmaz annesi naz yapıyor sana ilgi istiyor.

Evet hareketli olmasi etkiliyor bide tartilar arasinda fark oluyor sen saglik ocaginda son tartilanla yenisini kiyasla bence

Kizlar bebegimin ayaginda böyle bir sey var... farkli yerlerde çıkıyor sonra kendiliğinden kayboluyor. 1-2 saat içinde kayboluyor. Boyle birşey başına gelen varmi?

Eklentiler

• 20150301_192923.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 137
Kizlar bebegimin ayaginda böyle bir sey var... farkli yerlerde çıkıyor sonra kendiliğinden kayboluyor. 1-2 saat içinde kayboluyor. Boyle birşey başına gelen varmi?
Bilmiyorum ben canim ama sut urunleri yemeyecek arkadas sen miydin belki alerjiden olmustur yediysen birsey..

Rota virus asisi yaptirmissinizdir. Biraz kararsizda kaldin kimi yapilmaki diyo kimi yapilmamali. Dr.da yaptir dedi. Nasi bi asi bu. Eczaneden kendimiz aliyomus fiyati nedir. Tek cesidi mi var yoksa farkli markalari var mi.

bizim 4. ayda da ateş çıkmadı çok şükür takma o kadar bi de ek gıdaya geçmek için de bence en azından 5. ay sonunu bekle sağlık ocağı ve doktor ölçümleri hep farklı bizde de.

Rota virus asisi yaptirmissinizdir. Biraz kararsizda kaldin kimi yapilmaki diyo kimi yapilmamali. Dr.da yaptir dedi. Nasi bi asi bu. Eczaneden kendimiz aliyomus fiyati nedir. Tek cesidi mi var yoksa farkli markalari var mi.
2 doz ve 3 doz olanları varmış bize doktor iki dozu yaptırdı biz eczaneden almadık ama doktor kendi yaptı.

Biz yaptirdik kontrole gittigimiz hastanede yapildi 150 tl odedik.ben dr sordum yan etkisini bikacgun kakasinda kan gorebilirsin dedi

2 doz ve 3 doz olanları varmış bize doktor iki dozu yaptırdı biz eczaneden almadık ama doktor kendi yaptı.
Bu drlar neden hic biseyi dogru duzgun aciklamiyo ya. Hele saglik ocagindaki resmen bedava para aliyo hic biseyden anladigi yok. Adama farkli dozlari varmis diyorum. Yoo tekdir asi diyo. Zaten ne zaman gitsem yerinde olmuyo. Yok sigara icmeye gidiyo yok sohbet etmeye. Hastanedeki sormasam bahsetmiyo bile.

Kızımın yanagında cıkmıştı canım. Hemen gectı dıkkate almadm bende

Evet hareketli olmasi etkiliyor bide tartilar arasinda fark oluyor sen saglik ocaginda son tartilanla yenisini kiyasla bence

canım bence evının yakınlarındaki başka bır sağlık ocağına ğit durumu ızah et tekrar kılo ölcümünü al cıkan sonuca göre karar verırsın bizede sonucu yaz sakın üşenme icimiz rahat etsın :)

canım yanlış alıntı yapmışım yukarıyı oku oldumu :)

Ya alerji testi yaptırdım. Salı günü alicam Sonucu. Ama bugün birsey yemedim yani. Bilmiorum ki.
canım aleriı ıcın kan mı aldılar na kadar kan aldılar bebeklerde sonuc net olmuyormuş sen ne düşünüyorsun pekı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…