Kızımın yanagında cıkmıştı canım. Hemen gectı dıkkate almadm bende
benımkındade yüzünde oluyor gecıyor bende önemsemedımYa benimkide hemen gecio ama baska yerde cikiyor
canım senın kanlı kaka resmın var sanırım dr gösterdığını okudum bbır tanesını buraya koyarsan coook sevınırımBilmiyorum ben canim ama sut urunleri yemeyecek arkadas sen miydin belki alerjiden olmustur yediysen birsey..
Cnm ben docente götürdüm Bebeğimi. Çocuk gastrolojisine... o doktorda alerji testi yapalim diyince götürdüm bende.. evet sonuc negatif ciksada bazı yiyeceklere alerji oluyormuş. Takip lazim bu konuda. Ben Şuan bazi besinleri kestim test sonucuna göre hareket edicem ve kendimde takip edecegim.canım aleriı ıcın kan mı aldılar na kadar kan aldılar bebeklerde sonuc net olmuyormuş sen ne düşünüyorsun pekı
Sildim canim ben onu yaa olursa koyarim ama olmaz insallah :)canım senın kanlı kaka resmın var sanırım dr gösterdığını okudum bbır tanesını buraya koyarsan coook sevınırım
Tamam canim bende alayim o zaman tiny love mi almistin sen hatta hemen sipariş mi versem:)Tatlım bence al hem öğrenmeside ilerler benim kızım halıdaki hışırtı çıkaran nesneleri yakalayacağım diye tam dönmesede dönmeyi öğrendi kendini oyalamayı öğtendi en kötüsü halıya bırak koltuğa uzan keyif yap uzun zaman sonra bunu yapmak garip geliyor
Ayy evetMinik bir göbek görüyorum sankii
tühhhh banada bır kaka resmı nasıp olmayacak :) önemlı olan bırdaha cıkmaz ınşALLAHSildim canim ben onu yaa olursa koyarim ama olmaz insallah :)
canım benim oğlumun da aynı anlattigin gibi doktora sordum ailede var mı terleme dedi babası cok terler büyük ihtimal genetik oluyor dedi var mı sizde de terleyen ailedearkadaşlar
benım bebışın ayakları cok terliyor her alt açtığımda corap nemlı ıslak gıbı nete baktım kansızlık dıyor bende anlamadım elleride terlıyordu ama yumruk yapınca önemsememıştım sizinkiler nasıl?
Cnm bende nezle olmuştum ve sabah kalkınca hemen elma kabuğu, yarım limon , karanfil ve bir çubuk tarcını demleyip bir kaşık balla tadlandırıp içtim içtim bana çok iyi geldi ve bebeğime de geçmedi dene istersen sende
PEK YOK CANIM BENDE CTESI DR SORACAM KANSIZLIK DIYE COOOK KORKUYORUMcanım benim oğlumun da aynı anlattigin gibi doktora sordum ailede var mı terleme dedi babası cok terler büyük ihtimal genetik oluyor dedi var mı sizde de terleyen ailede
Canım benımkı maleaef 12 de uyyo genelde emerek uyya kalıyo. Evın içinde kucagımda pişpişleyerk emzırıp uyutuyorum. Ama bugun ilk defa 7 de uyudu. Hala uyyo şükür. Genelde gece uyanmıyo ben saat kuruyorum üç aaatte bir uyandrmadan emzırıyorum bazen gece ıkı bazen bır kere emıyo 15 yada 10 dk. Sabahta 7. 8 gbı uyanıyo dokuza kadr oynaşma emme derken uyyo tekrar memede tabiki sonra 11 gbı kalkıyo. Gun içinde yarım saat 45 dk uykuları oluyoKizlar bebisleriniz derin uykuya kacta daliyo kac saat aralikla uyaniyo ? Bide yatiris sekliniz nasil.? Ben salliyorum.pispisliyorum ole yatiyo ? Bi.ikinciside mama veren arkadaslar kac olcek atip.laca kadar su koyuyosunuz ?
Çok güzel olmuş maşallah Aslan parçasına çok beğendim yaSizlerden kopya çektim
Canım bildiğin üzere derin uykuya sabaha karşı 6 da dalıyorKizlar bebisleriniz derin uykuya kacta daliyo kac saat aralikla uyaniyo ? Bide yatiris sekliniz nasil.? Ben salliyorum.pispisliyorum ole yatiyo ? Bi.ikinciside mama veren arkadaslar kac olcek atip.laca kadar su koyuyosunuz ?
carputi merhaba görüşmeyeli nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?