Ay sagl cnmsn yaa
Cnm uyandirmadan emzirmek iyi degildiye biliyrm acikmasni bekleCanım benımkı maleaef 12 de uyyo genelde emerek uyya kalıyo. Evın içinde kucagımda pişpişleyerk emzırıp uyutuyorum. Ama bugun ilk defa 7 de uyudu. Hala uyyo şükür. Genelde gece uyanmıyo ben saat kuruyorum üç aaatte bir uyandrmadan emzırıyorum bazen gece ıkı bazen bır kere emıyo 15 yada 10 dk. Sabahta 7. 8 gbı uyanıyo dokuza kadr oynaşma emme derken uyyo tekrar memede tabiki sonra 11 gbı kalkıyo. Gun içinde yarım saat 45 dk uykuları oluyo
Bnmkini ayaklar kokuyor bile :)arkadaşlar
benım bebışın ayakları cok terliyor her alt açtığımda corap nemlı ıslak gıbı nete baktım kansızlık dıyor bende anlamadım elleride terlıyordu ama yumruk yapınca önemsememıştım sizinkiler nasıl?
bizim dr onermedi yaptirmadikRota virus asisi yaptirmissinizdir. Biraz kararsizda kaldin kimi yapilmaki diyo kimi yapilmamali. Dr.da yaptir dedi. Nasi bi asi bu. Eczaneden kendimiz aliyomus fiyati nedir. Tek cesidi mi var yoksa farkli markalari var mi.
Cnm baby fehn markaninkiler cok guzelUyku arkadaşından bahsedenler:
http://britbee.com/Uyku-arkadaslari
https://hazinesandigi.com/urundetay-304-Inek_Uyku_Arkadasi.html
Ya cok yakisikli bu yaaaaa oyhhh ne sevilirSizlerden kopya çektim
H&m den aldımm ayy çok güzel şeyler var :) şunlara bakYa cok yakisikli bu yaaaaa oyhhh ne sevilir
Gotografta hatika olmus
Super bir ani
Kafasibdakife cokguzel nerden aldin
Guanydin arkadaslarm
Suan ise gidiyrm, eski takim elbiseme girdim o yuzden mutluyum
Oglumdan ayrildigim icin ise oldukca uzgun
130 cclik iki tane sut biraktm
Biberon almayi beceremiyr bakalim ne yapaca :(
Annemle beraberler
Annemle oldugu icin icim cok rahat
Ay sagl cnmsn yaa
Mehmwt alperen alistimi sensizlige
Canım mormalde benomlı 45 dk yada 1 saat aralıklarda emıyo gün içinde. Grce ıkı yada üç saatte bir uyandırıyorum. Yanı mutlaka acıkıyo.emzırmesem uyanmıyo 8 e kadar. Ikı kere denedim aç uyanır dıye uyandrmadm 9 saat uyanmadı hiç. Oyuzden ben uyku arasnda emzırıyorum bıryada iki kereCnm uyandirmadan emzirmek iyi degildiye biliyrm acikmasni bekle
Bugun nasil bebis
A benımkıde oyle canım. Bırde ellerıyle oynadıgım zaman çok hoşuna gıdıyo.Bu arada bisi kesfetttim cok hosuma gidio
Ayagini pufuduk kismi ile parmak birlesiminin oldugu yeti opuyorm parmaklari ile dudagimi kistiriyot :)
Cok guluyor
Deneyin derim :)
Benim oğlum 5 saat uzun uyudumu rekor kırdın valla oğlum diyorum. Aramizda çocuğu 9 saat uyuyan varmış . Maşallah 9 saat uyuyan çocuk yapmışlar. Biz beceremedik herhal ne diyimKizlar bebisleriniz derin uykuya kacta daliyo kac saat aralikla uyaniyo ? Bide yatiris sekliniz nasil.? Ben salliyorum.pispisliyorum ole yatiyo ? Bi.ikinciside mama veren arkadaslar kac olcek atip.laca kadar su koyuyosunuz ?
Canım benimki dün ilk defa 7 de uyudu butun gece uyanmadı 4 te uyandı sonra 6 da uyuttum şuan emdı ugyo. Ama dün şöyle yaptım. Acıktıgını anladıgımda uyandrmadan emzırdım 9 gbi falan tekrar derın uykuya daldı. Hatta uyurken bezini bile degıstırdım pişpişleyerek. Bugunde denıcem bakalım tutucakmı inş bugunde erkenden uyur. Kocamın yuzunu gormez oldum gecelerı. Yorgunluktan o gelınce cocugu verıp yatıyorum o uyutuyo tabı kızımın keyfı yerındeyse.Benim oğlum 5 saat uzun uyudumu rekor kırdın valla oğlum diyorum. Aramizda çocuğu 9 saat uyuyan varmış . Maşallah 9 saat uyuyan çocuk yapmışlar. Biz beceremedik herhal ne diyim
Cok sağol çok şükür iyiyiz.bebeğim tüm zamanımı alıyor ondan biraz seyrek giriyorum.ama kalbim ve dualarım sizinle.Geçen aklimdaydin bayadır girmiyosun iyiyim ben sen nasilsin bebisin nasıl
Biz de de rekor 4 saat:) ve malesef cok nadirBenim oğlum 5 saat uzun uyudumu rekor kırdın valla oğlum diyorum. Aramizda çocuğu 9 saat uyuyan varmış . Maşallah 9 saat uyuyan çocuk yapmışlar. Biz beceremedik herhal ne diyim
neden önermediki acababizim dr onermedi yaptirmadik
İki marka varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?