H&m den aldımm ayy çok güzel şeyler var :) şunlara bak
2014 kasım anneleri, hamileliğinizden 1 hafta öncesinde karında sancı (göbeğin aşağısında) oldu mu? ovulasyn günümü 10 gun geçti hemen hemen.
Benim adet zamanımdan bir hafta önce adet sancısı gibi sancılarım başlamıştı ve hamileliğimin 7. Haftasını doldurana kadar devam etmişti 7. Hafta bitti sancılarım birden kesildi göğüs hassasiyetimde hat safhadaydı kıyafet değiştirirken bile elim kolum değdiğinde acıdan içim çekiliyordu2014 kasım anneleri, hamileliğinizden 1 hafta öncesinde karında sancı (göbeğin aşağısında) oldu mu? ovulasyn günümü 10 gun geçti hemen hemen.
teşekkür ederim :)merhaba..benim olmamıştı
hayrlısıyla inşallah benimde yerleşme ağrısıdır :) teşekkür ederım sorumu yanıtladığınız için :)Benim adet zamanımdan bir hafta önce adet sancısı gibi sancılarım başlamıştı ve hamileliğimin 7. Haftasını doldurana kadar devam etmişti 7. Hafta bitti sancılarım birden kesildi göğüs hassasiyetimde hat safhadaydı kıyafet değiştirirken bile elim kolum değdiğinde acıdan içim çekiliyordu
Canım benimki dün ilk defa 7 de uyudu butun gece uyanmadı 4 te uyandı sonra 6 da uyuttum şuan emdı ugyo. Ama dün şöyle yaptım. Acıktıgını anladıgımda uyandrmadan emzırdım 9 gbi falan tekrar derın uykuya daldı. Hatta uyurken bezini bile degıstırdım pişpişleyerek. Bugunde denıcem bakalım tutucakmı inş bugunde erkenden uyur. Kocamın yuzunu gormez oldum gecelerı. Yorgunluktan o gelınce cocugu verıp yatıyorum o uyutuyo tabı kızımın keyfı yerındeyse.
Benımkıde bu sabah ilk defa kısa uyudu. Ya artık az emıyo. Dahamı az acıkıyolar acaba. 5 10 dk emıyo ıkı saatte bır falan.Maşallah altını açtığın halde uyanmiyorsa bravo . Benimki altını açsam hayatta uyumaz. Bak su,an bile 8 de kalktı hala uyumamak için direniyor.
Gogusler sisiyor ve inmiyot2014 kasım anneleri, hamileliğinizden 1 hafta öncesinde karında sancı (göbeğin aşağısında) oldu mu? ovulasyn günümü 10 gun geçti hemen hemen.
neden önermediki acababizim dr onermedi yaptirmadik
İki marka varmis
Ya evet bayikiyrm h m ye keske netten satisi olsaaaaH&m den aldımm ayy çok güzel şeyler var :) şunlara bak
Yanindani uyuyo yerim onuu yaCanım mormalde benomlı 45 dk yada 1 saat aralıklarda emıyo gün içinde. Grce ıkı yada üç saatte bir uyandırıyorum. Yanı mutlaka acıkıyo.emzırmesem uyanmıyo 8 e kadar. Ikı kere denedim aç uyanır dıye uyandrmadm 9 saat uyanmadı hiç. Oyuzden ben uyku arasnda emzırıyorum bıryada iki kere
Çok şükür dünden beeri iyi kuzum canım sagol senınkı nasıl. Şuan yatakta beraber yatıyoruz emeren uyudu. Her sabah aynıyız Uyandkyan sonra beşigine yatmıyo tekrar yanımda uyyo bende onu izliyorum.
Ben dogumdan sonra kullandm dikdortgen bisidi cok memnhn kaldimKızlar korse kullanan varmı. Hangısını tavsıye edersınız. Karnımın sıkılaşması lazım. Of bu çatlakların gıtmesı lazım. Cok takıyorum bunları her kendime baktıgımda
Canim bise sorcam sana hafta sonu annemlerde kaldim dolayisiyla bebegimi.ayagimda sallayarak ritmik hareketlerle popisine dokunarak eee ee diyip.agzina emzik vererek uyuttum.besik.olmadigi.icin kendi.evimde besige koyup.emzigi verip sallayinca uyuyodu dun.evimize geldik banyo yaptirdik falak uykuya dalamadi gece surekli saat basi uyanip.mizmizlandi ve uykuya dalamadi uyanir uyanmaz.hemen.mamasini veriyorum.gozunu acmadan sonra gazini cikarmiyorum cikarinca uyaniyo tekrar uyuyamiyo fakat dun ayagimda sallamamimi istedi sanirim agzina emzigi veriyorum.surekli dusuruyo karni tok alti temiz gazini cikartiyorum ama gece surekli.uyaniyo saat basi ve uykuya dalmada sikinti cekiyoruz sallayarak ve surekli agina emzigi vererek.uyutuyorum bu aliskanligi.nasil biraktircamki o halde bile agliyo bi.de benim.elimi.agzina sokup isiriyo dis olabilirmiki ? Kendi.elleri surekli agzinda zaten
merhaba , karnımın içi bulanıyr, garip bir his var göbeğimin aşağısında, 1,5 saat önce bir anda ateş basarak başladı bunlar, serem gibiymGogusler sisiyor ve inmiyot
Ucuk cikmisti bide belim cok agridi
Biz hic uc saatten fazlasini gormedik masallah size benimkinde uyku denen bise yok zatenCanım benımkı maleaef 12 de uyyo genelde emerek uyya kalıyo. Evın içinde kucagımda pişpişleyerk emzırıp uyutuyorum. Ama bugun ilk defa 7 de uyudu. Hala uyyo şükür. Genelde gece uyanmıyo ben saat kuruyorum üç aaatte bir uyandrmadan emzırıyorum bazen gece ıkı bazen bır kere emıyo 15 yada 10 dk. Sabahta 7. 8 gbı uyanıyo dokuza kadr oynaşma emme derken uyyo tekrar memede tabiki sonra 11 gbı kalkıyo. Gun içinde yarım saat 45 dk uykuları oluyo
Canimm.allah yardimcin.olsun senin.gunduz nasil.dayaniyosun yemegini temizligini.nasil.hallediyosun ? Ben bile zombi gibi dolaniyorum.hic biseyi yetistiremiyotum firsat bulamiyorum ne zaman buyuycekler bi an once buyuseler keskeCanım bildiğin üzere derin uykuya sabaha karşı 6 da dalıyorMamaya gelince 60 ml 2 kaşık mama eğer dışarı çıkacaksak o zaman 90 ml 3 kaşık mama bu doktorumuzun önerdiği teyzesi zaten her ml bir kaşık olarak hesaplanıyor
Aynen yanımda gogsumu tutarsk uyyo kımıldayamıyorum bile rahat uyusun dıye. Sende yavrunu guzelce doyur. Özlemişsindirde dimi. Valla ben kendımı 8 aylıkken erken emeklı ettım. Artık tamamen ev hanımıyım.Yanindani uyuyo yerim onuu ya
Bende ise basladm annemle oglusum
60 cc sutu biberonu cigneye cogneye icmis
Eve gidiyrm simdi
Ogle arasi ile sut iznimi birlsrtirdin
Aman Allah'ım kota bayıldım. Bu tarz bi pantolon arıyodum, en kısa zamanda bakmalıyım H&M ye, saol canım. Bir de Süpermen tişörtü arıyorum oğluma, nerden bulabilirim acabaH&m den aldımm ayy çok güzel şeyler var :) şunlara bak
ben ölüyorum sanmıştım. çok fenaydı. damarlarımı kopartıyorlar gibiydi.2014 kasım anneleri, hamileliğinizden 1 hafta öncesinde karında sancı (göbeğin aşağısında) oldu mu? ovulasyn günümü 10 gun geçti hemen hemen.
benimkide öyle canım. Oyun oynuyor bide emerken.Benımkıde bu sabah ilk defa kısa uyudu. Ya artık az emıyo. Dahamı az acıkıyolar acaba. 5 10 dk emıyo ıkı saatte bır falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?