2014 Kasım Anneleri

2014 kasım anneleri, hamileliğinizden 1 hafta öncesinde karında sancı (göbeğin aşağısında) oldu mu? ovulasyn günümü 10 gun geçti hemen hemen.
Benim adet zamanımdan bir hafta önce adet sancısı gibi sancılarım başlamıştı ve hamileliğimin 7. Haftasını doldurana kadar devam etmişti 7. Hafta bitti sancılarım birden kesildi göğüs hassasiyetimde hat safhadaydı kıyafet değiştirirken bile elim kolum değdiğinde acıdan içim çekiliyordu

hayrlısıyla inşallah benimde yerleşme ağrısıdır :) teşekkür ederım sorumu yanıtladığınız için :)

Maşallah altını açtığın halde uyanmiyorsa bravo . Benimki altını açsam hayatta uyumaz. Bak su,an bile 8 de kalktı hala uyumamak için direniyor.

Maşallah altını açtığın halde uyanmiyorsa bravo . Benimki altını açsam hayatta uyumaz. Bak su,an bile 8 de kalktı hala uyumamak için direniyor.
Benımkıde bu sabah ilk defa kısa uyudu. Ya artık az emıyo. Dahamı az acıkıyolar acaba. 5 10 dk emıyo ıkı saatte bır falan.

bizim dr onermedi yaptirmadik
İki marka varmis
neden önermediki acaba bizim dr. nerdeyse hergün hastam oluyo bu konuda bence yaptır dedi.[/QUOTE]
Cocugumayaptirmadim bitane daha olacak onada yaptitmayacam dedi
Cocuk illa rota virusunden ishal olmaz baska sebeplerdende olabilir tedavisi bol sivi tuketmektit ama rota asisinin yan etkisi ameliyatlik birsey
Yinede siz bilirsiniz dedi

Yanindani uyuyo yerim onuu ya
Bende ise basladm annemle oglusum
60 cc sutu biberonu cigneye cogneye icmis
Eve gidiyrm simdi
Ogle arasi ile sut iznimi birlsrtirdin

Kızlar korse kullanan varmı. Hangısını tavsıye edersınız. Karnımın sıkılaşması lazım. Of bu çatlakların gıtmesı lazım. Cok takıyorum bunları her kendime baktıgımda
Ben dogumdan sonra kullandm dikdortgen bisidi cok memnhn kaldim
Markasini bilmiyrm
Gogus altindan kasiga kadar sariyotdu

Canim bise sorcam sana hafta sonu annemlerde kaldim dolayisiyla bebegimi.ayagimda sallayarak ritmik hareketlerle popisine dokunarak eee ee diyip.agzina emzik vererek uyuttum.besik.olmadigi.icin kendi.evimde besige koyup.emzigi verip sallayinca uyuyodu dun.evimize geldik banyo yaptirdik falak uykuya dalamadi gece surekli saat basi uyanip.mizmizlandi ve uykuya dalamadi uyanir uyanmaz.hemen.mamasini veriyorum.gozunu acmadan sonra gazini cikarmiyorum cikarinca uyaniyo tekrar uyuyamiyo fakat dun ayagimda sallamamimi istedi sanirim agzina emzigi veriyorum.surekli dusuruyo karni tok alti temiz gazini cikartiyorum ama gece surekli.uyaniyo saat basi ve uykuya dalmada sikinti cekiyoruz sallayarak ve surekli agina emzigi vererek.uyutuyorum bu aliskanligi.nasil biraktircamki o halde bile agliyo bi.de benim.elimi.agzina sokup isiriyo dis olabilirmiki ? Kendi.elleri surekli agzinda zaten

Gogusler sisiyor ve inmiyot
Ucuk cikmisti bide belim cok agridi
merhaba , karnımın içi bulanıyr, garip bir his var göbeğimin aşağısında, 1,5 saat önce bir anda ateş basarak başladı bunlar, serem gibiym bugun adetimin 19. gunu, yani yerleşme ise bu bugun 6. gun olur anca . çok teşekkr ediyrm iyi ki varsınız 2014 kasım anneleri :)

Biz hic uc saatten fazlasini gormedik masallah size benimkinde uyku denen bise yok zaten

Canimm.allah yardimcin.olsun senin.gunduz nasil.dayaniyosun yemegini temizligini.nasil.hallediyosun ? Ben bile zombi gibi dolaniyorum.hic biseyi yetistiremiyotum firsat bulamiyorum ne zaman buyuycekler bi an once buyuseler keske

Yanindani uyuyo yerim onuu ya
Bende ise basladm annemle oglusum
60 cc sutu biberonu cigneye cogneye icmis
Eve gidiyrm simdi
Ogle arasi ile sut iznimi birlsrtirdin
Aynen yanımda gogsumu tutarsk uyyo kımıldayamıyorum bile rahat uyusun dıye. Sende yavrunu guzelce doyur. Özlemişsindirde dimi. Valla ben kendımı 8 aylıkken erken emeklı ettım. Artık tamamen ev hanımıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…