- 29 Eylül 2013
- 1.132
- 1.272
- 408
bende de o olmuyor ağrım sızım yokda sadece ani şeylerde işte bi anda kahkayla gülmekte filan sanki üstüne bişey basılıyor gibi anlık bi baskı oluyo rahatsız etmiyor ama kendini hatırlıyor sadece ona gıcık oldmbende olmuyor sadece temizliği abartırsam(süpürge tutmada özellikle) çok az sızlıyor o kadar
Nobettttiyi nobetler yada iyi uykularr :)
İnşallah sorunsuz bir şeklde atlatırsınız şimdiden hayırlı olsun paşanaCuma günü Oğlumun sünnetini yapmaya karar verdik. Inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız. Çok stres yaptım şu Sünnet işinisonrasında çok canı yanıp, saatlerce ağlayacağını biliyorum yarın @guzidelll de oğlunu Sünnet ettirecekti sanırım. Allah'ım yardımcımız olsun. Hayırlısıyla kolaylıkla atlatırız inşallah.
BöööööööGeceleri burda kendimi terk edilmiş bir kasabada gibi hissediyorumKasabanın ortasından da yuvarlanan bir yün topu geçiyor
furminator neymiş ki, bizde ee var tüy problemi. bakayım hemen ben de. valla pekmez uysalsa çooook şanslısın cnm. ben delirmek üzereyimİlk bir ay beraberlerdi şimdi biz eve donduk 4 gün oldu pekmez KV de de aşılarını yaptırıp bide furminator diye bi alet varmış ondan alıp eve getircez pekmez çok uysal bi kedi bizim sorunumuz aşırı tüy dökmesi ona da su aleti alicaz bakalım inşallah ise yarar
Geceleri burda kendimi terk edilmiş bir kasabada gibi hissediyorumKasabanın ortasından da yuvarlanan bir yün topu geçiyor
furminator neymiş ki, bizde ee var tüy problemi. bakayım hemen ben de. valla pekmez uysalsa çooook şanslısın cnm. ben delirmek üzereyim
Anlamı güzel bizim ailede var genelde böyle isimler o yüzden galiba
Istersen dr una bi sor bende hissetmiyodum ancak gecenlerde koca gobegim icin mekik cekeyim dedim 15. mekikden sonra bi agri saplandi sonrada arada hep sizladi sende boyle bisey yaptiysan olabilir bide ağır seyler kaldirma 6.aya kadarkızlar sezeryan olanalra bir sorum var şimdi biz gülerken öksürükte hapşurkta filan hep hissedfiliyor ya bu dikişler geçici bişey mi bu yoksa hep hissedecekmyz böyle ?
yaa işte burayı bu yüzden seviyorum, insan öğreniyor sürekli. super bi şry bu yaa. sanırım bu akşam alıcaz bi tane. süpersin carputi..Furminator tarak gibi bisey cansız dökülecek tüyleri topluyomuş..
Pekmez sadece yas mamaya duskun bi kedi arsizlik etmez genelde sabret sende demir buyuyunce pataklar onu
Gunaydin
İste yeni srunumuz aslinda 15 gundur var ama artti
Agzinda yara gibi birseyler var
Dis mi yoksa bilmiyrm
Ve gece uykulu hali haric emmiyor beni
Bibronda almiyr
İste fotosu
Aksam dktora bebeklerde yara cabuk iyilesir canim gecmis olsun paşa ya
Gunaydin
İste yeni srunumuz aslinda 15 gundur var ama artti
Agzinda yara gibi birseyler var
Dis mi yoksa bilmiyrm
Ve gece uykulu hali haric emmiyor beni
Bibronda almiyr
İste fotosu
Aksam dktora goturceZ
Eki Görüntüle 1441525
güanydınlar hanımlar , progestron normal çıktı yumurtam çatlamış ama döllenme yokdoktor eşinnin sperm tahlilini görüp ona göre klomen baslayacagım dedı aranızda klomen kullanmış olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?