2014 Kasım Anneleri

bende olmuyor sadece temizliği abartırsam(süpürge tutmada özellikle) çok az sızlıyor o kadar
bende de o olmuyor ağrım sızım yokda sadece ani şeylerde işte bi anda kahkayla gülmekte filan sanki üstüne bişey basılıyor gibi anlık bi baskı oluyo rahatsız etmiyor ama kendini hatırlıyor sadece ona gıcık oldm

İnşallah sorunsuz bir şeklde atlatırsınız şimdiden hayırlı olsun paşana

furminator neymiş ki, bizde ee var tüy problemi. bakayım hemen ben de. valla pekmez uysalsa çooook şanslısın cnm. ben delirmek üzereyim

Furminator tarak gibi bisey cansız dökülecek tüyleri topluyomuş..
Pekmez sadece yas mamaya duskun bi kedi arsizlik etmez genelde sabret sende demir buyuyunce pataklar onu
furminator neymiş ki, bizde ee var tüy problemi. bakayım hemen ben de. valla pekmez uysalsa çooook şanslısın cnm. ben delirmek üzereyim

Gunaydin herkese sabah sabah bende kafamda sorularla uyandım yahu fark ettim ki ben hiic egzersiz yaptirmiyorum bebegime internette de sanki biraz fazla zorluyor gibi geldi bu konuda bana fikir verir misiniz ikinciside oyun halısında bebek ne kadar kalmali ki bizim ki cok sevdi daha da degisik sesler çıkarmaya basladık bana soylemediklerini ordaki hayvanlara soyluyot

kızlar sezeryan olanalra bir sorum var şimdi biz gülerken öksürükte hapşurkta filan hep hissedfiliyor ya bu dikişler geçici bişey mi bu yoksa hep hissedecekmyz böyle ?
Istersen dr una bi sor bende hissetmiyodum ancak gecenlerde koca gobegim icin mekik cekeyim dedim 15. mekikden sonra bi agri saplandi sonrada arada hep sizladi sende boyle bisey yaptiysan olabilir bide ağır seyler kaldirma 6.aya kadar

Furminator tarak gibi bisey cansız dökülecek tüyleri topluyomuş..
Pekmez sadece yas mamaya duskun bi kedi arsizlik etmez genelde sabret sende demir buyuyunce pataklar onu
yaa işte burayı bu yüzden seviyorum, insan öğreniyor sürekli. super bi şry bu yaa. sanırım bu akşam alıcaz bi tane. süpersin carputi..

Gunaydin
İste yeni srunumuz aslinda 15 gundur var ama artti
Agzinda yara gibi birseyler var
Dis mi yoksa bilmiyrm
Ve gece uykulu hali haric emmiyor beni
Bibronda almiyr
İste fotosu
Aksam dktora goturceZ

güanydınlar hanımlar , progestron normal çıktı yumurtam çatlamış ama döllenme yok doktor eşinnin sperm tahlilini görüp ona göre klomen baslayacagım dedı aranızda klomen kullanmış olan var mı ?

Gunaydn kızlar regl oldumya acayıp halsizlik çöktü üstüme. Buarada kızım cok hapşuruyo burnu akıyo. çok tıkanıyo burnu

Ilk bebeğim de üzerimde denenmiş iğne ilaç vs kalmadı sanırım sebepsiz infertilite idi sorunum 4 yıl bekledim kızıma kavuştum çok şükür oglusuma da kendiliğinden hamile kaldım nasip kısmet diyorum hep. Inşallah sen en kisa surede anne olma sevincini yaşarsın Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…