2014 Kasım Anneleri

C cillibom a takiliyorum ben o beni yanlış anlamaz sever beni tabi bende onu kendisinin yeri ayrı bende
Hepimiz mutlu mesut olalım ne güzel paylasimlar yapıyoruz uzmeyelim birbirimizi
tabiki ama en ufak şeyde haram helal muhabbetine girmek doğru değil. Her şeyin yeri ayrı. Zaten insanlarimizin hep dini zaafları yüzünden ülkemiz bu durumda. Yoksa tabiki iyilik güzellik baki olsun

kızlar sezeryan olanalra bir sorum var şimdi biz gülerken öksürükte hapşurkta filan hep hissedfiliyor ya bu dikişler geçici bişey mi bu yoksa hep hissedecekmyz böyle ?

Bizde de yaman ve pekmez var takiliriz beraber
Susam nasıl alıştı mi minige..

ay beni deli ediyor susam. acayip ilgi bekliyor.. kapılara zıplayıp bebeği uyandırıyor, koşturuyor ev içinde sinirlerimi bozuyor artık..

pekmez hanım ne alemde. aynı çatı altına geldiler mi?

Bu dedikleri için ihraç edilecekse ben de aynı düşüncelerdeyim yalan yok.

C cillibom a takiliyorum ben o beni yanlış anlamaz sever beni tabi bende onu kendisinin yeri ayrı bende
Hepimiz mutlu mesut olalım ne güzel paylasimlar yapıyoruz uzmeyelim birbirimizi

tabiki ama en ufak şeyde haram helal muhabbetine girmek doğru değil. Her şeyin yeri ayrı. Zaten insanlarimizin hep dini zaafları yüzünden ülkemiz bu durumda. Yoksa tabiki iyilik güzellik baki olsun

yok belindam carputi takılıyor bana, biliyorum ben onu. uzaktan uzaktan şeklindeyiz biz onla.

ayrıca söylediğin her seye sonuna kadar katılıyorum. nasıl bir ülkedeyiz şaşkınlıkla izliyorum. herkes kafayı bi şeyle bozmuş. bir ayrımcılık, bir siz-biz muhabbeti. çok üzülüyorum. din din olmaktan çıktı..

Cuma günü Oğlumun sünnetini yapmaya karar verdik. Inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız. Çok stres yaptım şu Sünnet işini sonrasında çok canı yanıp, saatlerce ağlayacağını biliyorum yarın G guzidelll de oğlunu Sünnet ettirecekti sanırım. Allah'ım yardımcımız olsun. Hayırlısıyla kolaylıkla atlatırız inşallah.

hiç endişelenme, belki de çok rahat atlatacaksınız. güzel düşün güzel olsun. ayrıca hayırlı olsun şimdiden :)

Evet cok siyasi bir konusma olmus ki bu topigin basliginin altina uygun degil bence.. Ickiyi haram goren bir toplumuz evet dinimiz islam cunku icki islamda haram..
Dini ve siyasi icerikli konusmalari burda gormemeyi umut ediyor evlatlarimizin sorunlarini ve mutluluklarini paylasmamizi temenni ediyorum..

bana niye kmse cevap vermiyo
Canım ben normal yaptım ama aynı şikayet var birkaç arkadaşımda hatta usutunce sizlama falan da olduğunu söylemişlerdi hissetme olayı geçiyormuş ama o sizlama 5-6 yıl sonra bile oldu diyen var değişiyor yani kişiye ve operasyona göre galiba

İlk bir ay beraberlerdi şimdi biz eve donduk 4 gün oldu pekmez KV de de aşılarını yaptırıp bide furminator diye bi alet varmış ondan alıp eve getircez pekmez çok uysal bi kedi bizim sorunumuz aşırı tüy dökmesi ona da su aleti alicaz bakalım inşallah ise yarar
ay beni deli ediyor susam. acayip ilgi bekliyor.. kapılara zıplayıp bebeği uyandırıyor, koşturuyor ev içinde sinirlerimi bozuyor artık..

pekmez hanım ne alemde. aynı çatı altına geldiler mi?

hiç endişelenme, belki de çok rahat atlatacaksınız. güzel düşün güzel olsun. ayrıca hayırlı olsun şimdiden :)
Çok teşekkür ederim, haklısın olumlu düşünmeye çalışayım. Inşallah dediğin gibi rahat bir şekilde atlatırız.

Cnm ya sağol iyi geldi bunları duymak:) eşimle işim arası 5dakika ama kızıma kardeşim bakacak onun evide 25 dk işime o yüzden çıkışda kullanmayı planlıyorum süt iznimi:) bu arada biberon tutmasına çok sevindim miniğinin:)

Rabbim bizi evlatlarimiza onlarida bize bagislasin... biraz once yesil anne nin sayfadinda paylastigi kanser hastasi annenin mektubunu okudum kendisi bugun vefat etmis Allah rahmet eylesin

Ben hissetmiyorum cnm suan oyle bisey

Bende sezaryen oldum ama öksürük hapsirinca bi şikayetim olmuyor ondan yazmadım

Ben hissetmiyorum cnm suan oyle bisey
Ben niye hissdiyrm yaa his dediğim şey ağrı sızı filan değil ama baskı gibi bişey oluyor anlık birden güldüğümde yada hapşurdğm zamanlarda

Ben niye hissdiyrm yaa his dediğim şey ağrı sızı filan değil ama baskı gibi bişey oluyor anlık birden güldüğümde yada hapşurdğm zamanlarda

bende olmuyor sadece temizliği abartırsam(süpürge tutmada özellikle) çok az sızlıyor o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…