Bu dedikleri için ihraç edilecekse ben de aynı düşüncelerdeyim yalan yok.Sanki yakında biri daha forumdan ihraç edilecek gibi
tabiki ama en ufak şeyde haram helal muhabbetine girmek doğru değil. Her şeyin yeri ayrı. Zaten insanlarimizin hep dini zaafları yüzünden ülkemiz bu durumda. Yoksa tabiki iyilik güzellik baki olsun
Bizde de yaman ve pekmez var takiliriz beraber
Susam nasıl alıştı mi minige..
Bu dedikleri için ihraç edilecekse ben de aynı düşüncelerdeyim yalan yok.
tabiki ama en ufak şeyde haram helal muhabbetine girmek doğru değil. Her şeyin yeri ayrı. Zaten insanlarimizin hep dini zaafları yüzünden ülkemiz bu durumda. Yoksa tabiki iyilik güzellik baki olsun
hiç endişelenme, belki de çok rahat atlatacaksınız. güzel düşün güzel olsun. ayrıca hayırlı olsun şimdiden :)Cuma günü Oğlumun sünnetini yapmaya karar verdik. Inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız. Çok stres yaptım şu Sünnet işinisonrasında çok canı yanıp, saatlerce ağlayacağını biliyorum yarın G guzidelll de oğlunu Sünnet ettirecekti sanırım. Allah'ım yardımcımız olsun. Hayırlısıyla kolaylıkla atlatırız inşallah.
Evet cok siyasi bir konusma olmus ki bu topigin basliginin altina uygun degil bence.. Ickiyi haram goren bir toplumuz evet dinimiz islam cunku icki islamda haram..Helal olsun kız cillibom . %100 katılıyorum dediklerine. Biz öyle bi toplum haline geldikki içkiyi , sokakta el ele tutuşmayi iki karşı cinsin normal konuşmasni haram görür olduk. Bu onu bunu haram gören zat-ı muhteremler giybet yapmaktan, dedikodudan ah almaktan hiç çekinmezler. Çok yazık bazen uzakta oturduğum için seviniyorum. Çünkü ülkem malesef karanlık bir sona doğru ilerliyor. Herkesi damgalayan fişleyen insanlar haline geldik. Yapmayalım. Bu ülkede çocuklarimız yetişecek. Gelecek nesillere aydınlık bir vatan bırakalım. Çok siyasi bir konuşma oldu belki ama malum seçimler de yakın.Çağdaş aydınlık bir memleket için çocuklarimiz için inşallah iyi yöneticiler gelir ülkeye.
Anlamı güzel bizim ailede var genelde böyle isimler o yüzden galibaTeşekkür ederiz teyzesi :) merak ettik neden seni bu kadar çok mutlu ettiğini
Canım ben normal yaptım ama aynı şikayet var birkaç arkadaşımda hatta usutunce sizlama falan da olduğunu söylemişlerdi hissetme olayı geçiyormuş ama o sizlama 5-6 yıl sonra bile oldu diyen var değişiyor yani kişiye ve operasyona göre galibabana niye kmse cevap vermiyo
ay beni deli ediyor susam. acayip ilgi bekliyor.. kapılara zıplayıp bebeği uyandırıyor, koşturuyor ev içindesinirlerimi bozuyor artık..
pekmez hanım ne alemde. aynı çatı altına geldiler mi?
bana niye kmse cevap vermiyo
Ben hissetmiyorum cnm suan oyle biseykızlar sezeryan olanalra bir sorum var şimdi biz gülerken öksürükte hapşurkta filan hep hissedfiliyor ya bu dikişler geçici bişey mi bu yoksa hep hissedecekmyz böyle ?
Çok teşekkür ederim, haklısın olumlu düşünmeye çalışayım. Inşallah dediğin gibi rahat bir şekilde atlatırız.hiç endişelenme, belki de çok rahat atlatacaksınız. güzel düşün güzel olsun. ayrıca hayırlı olsun şimdiden :)
ayy senin daha çok var canım benim yaa. Bak benim bebeğimin topiğin en küçüğü ve ben işe başladımhiç üzülme annesi. İşe başlamak sana çok iyi gelecek. Süt iznini söylediğin şekilde kullanman mantıklı, tabi işin evine çok çok yakın değilse. Benim oğlum biberon almıyordu, o yüzden işe başlamak çok zor geldi bana ama bak bugün 11. Gün ve oğlum artık biberonu alıyor :) nasıl mutluyum anlatamam. Alıştı artık işe gitmeme. Yarım saat oldu eve geleli. Nasıl mutlu oldu beni görünce :) hem emdi ve uyudu kuzucum. Canım arkadaşım sakın üzülme.
Ben hissetmiyorum cnm suan oyle bisey
Canım ben normal yaptım ama aynı şikayet var birkaç arkadaşımda hatta usutunce sizlama falan da olduğunu söylemişlerdi hissetme olayı geçiyormuş ama o sizlama 5-6 yıl sonra bile oldu diyen var değişiyor yani kişiye ve operasyona göre galiba
Bende sezaryen oldum ama öksürük hapsirinca bi şikayetim olmuyor ondan yazmadım
Ben niye hissdiyrm yaaBen hissetmiyorum cnm suan oyle bisey
Ben niye hissdiyrm yaahis dediğim şey ağrı sızı filan değil ama baskı gibi bişey oluyor anlık birden güldüğümde yada hapşurdğm zamanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?