2014 Kasım Anneleri

Carpıti nerdesin sen o kadar yazıyorum hiç cvp vermiyorsun aşk olsun küstüm

merhaba kızlar bizim bebiş tv izlemeyi çok seviyor bazen çok bunalıyorum oyalansın diye izletiyorum bana zararlarından bahsedebilirmisiniz neyapmalıyım

Selamlar kızlar. Cuma günü oğlumun sünnetini yaptırdık. Sünnet yapmayı Düşünen anneler için yaşadıklarımızı paylaşmak istedim.

-Araştırmalarım sonucu yıllardır Sünnet yapan bir sağlık memurunun oğlumun sünnetini evde yapmasına karar verdik. Lokal anestezi ile Sünnet'i yarım saat kadar sürdü. Şükür Sünnet esnasında bir sorun yaşamadık. Öncesinde Oğlumu emzirdim, Sünnetin sonuna doğru yanındaydım. Onu öyle görmek çok etkiledi beni, hüzün ve Mutluluğu aynı anda yaşadım.
- Sünnet bittikten sonra, gayet sakindi, 5 er saat arayla Çay kaşığıyla Dolven ağrı kesici şurup verdik. Calpol yetersiz gelebilirmiş.
- Sargı bezi varken çişini yaptığında Zeytinyağı damlatınca acısı hafifliyormuş.
- ilk gün bir sorun yaşamadık. 2. Gün Sünnetçimiz eve tekrar geldi, kontrol etti ve pipisindeki bantı çıkardı. Işte o zaman başladı bizimki, böyle bir ağlama olamaz. Saatlerce susturamadık. Günde 4-5 defa mikrop kapmaması için ilaç damlatmamız gerekirmiş. ( ilaçta şu sezeryandan sonra kullandığımız batikon tarzında birşey)
- Büyük boy bez kullandık ve köpük bardağı kesip, hava alacak şekilde pipisine yerleştirdik. Herhangi bir temas olmadığından daha az acı hissetti oğlum.

Genel olarak bunları yaşadık. Şuan da çok şükür daha iyi ama çişini yaptığı zamanlarda yanma hissettiğinden bir anda ağlamaya Başlıyor. İnşallah oğlum bir an önce iyileşir. Darısı sizlerin başına.
Bu arada Sünnet için 8. Ay'ı geçirmemek gerekiyormuş. Deri çok taze olduğundan iyileşme daha çabuk olurmuş.

Hayirli olsun canim oglusunun sunneti.. İnsallah kisa zamanda atlatir yanma durumunu da rahat edersiniz.. Kolay gecmesine sevindim..

Canım geçmiş olsun. Hayırlı olsun inşallah. Tez vakitte iyileşir inşallah.

canım kayinvalide ve arkadaşları ile nasıl geçti günün. dün okuyup sinir olmuştum ama bi türlü yazamadım. durum nasil
Berbattı canım.hiç sormaya. Inan hepsı ayrı ayrı sinir ettı benı. Yok nıye kucakta ayakta emziriyomusum ay beşiginde nıye uyumuyomuş. Yok onun gelını bebegını boyle buyutmemişmiş.ne soyledılerse hepsıne cvp verdm valla. Yok babannesı baksın cocuklara ben işime gerı doncekmişim hayat zormış. Bende dedım ananesı varken ona duşmez bakmak. Hem kocamın işine çalışsın baksın bixe ben cok calıştım şimdi keyıf yapıcam kızımla Babannesı kucakta bile tutmayı bılmıyo kım bilir nasıl buyur dedım hepsının agzı acık kaldı oh iyi yaptım. Cocugum benım gergınlıgımden hiç huzurlu degıldıya. Allahtan hiçbirine gıtmedı agladı hep. Bırde bebek gormeye gelmiş gorgusuzler insan bi hedıye. alır dımı meraklarından ta karşıdan geldıler birde. Akşamda bı guzel eşime patladım. Oda annesıne patladı. Inan sırf huzur bozmaya getırmış toplamışta mal arkadaşlarını.

Buzlukta herzamn böregım sarmam vardr. Annem yapıp koymuştu misafıre ikram için. İlk defa geliyolar ikramsz olmazdıye onları bile yavrum kucagımda pişirdm hazrladm. Ama oyle sinir oldumkı onları bile sunmadm. Çayı bile kvye yaptrdm. Birde neymiş eşimi bekliceklermiş o bırakıcakmış evlerıne. Eşime msj attm sakın bırakmıcaksın dıye. Geldı lastık patladı falan dedı bırakmadı. Geldklerı gibi gıtsınler banane.

Çok dolmuşum başınızı şişirsin kusura bakmayın. Belkı bazılarınız benı saygısız bulabilir ama inanın onların bana ve aileme yaptıklarını bir saysam az bile yapıyosun dersınız. Eşim üzülse bile onlarla kötü olmama cogu şeyıme susuyo çunku haklı oldugumu biliyo. Oda bıktı artık onların sorunlarından hızur bozmalarından

Bizde öyle iki defa kontrol edildi bişey yok sf ile bol bol temizle deniliyor sadece. Sürekli horluyor hep hiriltili hayret bişey .
Aynen hic duzelmiyo inşallah öyle bi durum yoktur iki uç defa muayene oldu Dr boyw bisey söylemedi ama artik herkesin ayy burnu ne kadar tıkalı demesine sinirleniyorum

Seni ceken anlar cnm..7 ay oldu sesini bile duymuyorm ya yemin edyrm huzur buymus..kendimi 2 yillik dgl 7 aylik evliymis gibi hissediyorum..severek evlendigm Esimden bile uzaklasmistim bi ara onun yuzunden..Allah huzur bozan kimseye fırsat vermesin..cok zor hic bi derdin yokken yuvanda huzurluyken anlamsizca birinin sana psikolojik siddet uygulamasi...dedim ya ceken bilir..

Aynen canım benim ilk senem daa kötuydu. Birbirimize gırdık o sene ailesıyle bu sene bıraz daha iyi cünkü cok guzel hadlerını bildirdim. Birde herkezde sadece kaynana var. Bende once kayınpeder kaynanalık yapmaya basladı. Şimdi kv nın cenesı açıldı. Kayınpeder evime bile gelemıyo kaynanayada yapıcam aynısını az kaldı sabredıyorum şimdilik. Tersimi cok iyi biliyolar unutmuşlar galıba gosterıcem bıraz daha boyle dvm ederse. Ya insan her fırsatta dedıkodumu yaparmı. Yok oglumu parmagnda oynatıyo tok bızı bu eve sokmuyo.daha neler nelerr.sorunceda ben oylebişey demedim yavrum bitanem dıye yalakalık yapıyo. Annemı kıskanıyo ona takmış buara yok annemın bileziklerı varmış kolunda o yıllardır calışıyomuş onun yokmuş. Takmış annemın bileziklerıne heryerde onu anlatıyo. Kafada var valla var. E onada evınde deger veren yok herkez itiyo kakıyo kadın anne yerıne konmuyo bıraz piskolojısı bozulmuş. Başta acıyodum şimdi hakedıyo herşeyi valla. Biri bitiyo bırı baslıyo. Bıryanesındr insanlık yok eşim onların üvey oglu gibi hiç alakası yok şükür onlarla. Terslıyorım edıyorum bı kufur etmedıgım kaldı kadın hala yalakalık yapıyo bana. E ılerde enım kapıma muhtac kalıcak ondan. Ama ozaman bır tekmese ben atıcam yapmıcam insanlık falan. Bır oglu daha var yuzune bakmıyo bunların. Bı eşim var sahip cıkan onunda degerını bilmiyo çıkarcılar. Of cok sınirlendim yıne

Neler yaşadığınızi senin kadar bilmem tabii ama kalbini biraz ferah tutmaya çalış. Yazdıkların inanılmaz negatif kin ve nefret dolu. Bebek büyütüyorsun iyi değil bu düşünceler senide yorar bu atmosfer. Beni yanlış anlamazsin umarım

Arkadaş ne güzel demiş çeken anlar. Benim de ilk senem kabustu. Allahım aklıma geldikçe çıldırıyorum. Bende hem kaynana hem kp hemde görümce vardı. Hiç hakkım helal değil onlara. Neler yaptılar bana Allahın belaları. Bi de yan tarafımdq oturuyorlar. Allahtan korkmazlar tam anlamıyla. Ben de çoooookk dertliyim bu konularda.

Bebegıme asla yanstmam bunları. Ama ınan bende onlar yüzünden kendımı tanıyamıyorum. Evet cok kınliyim. Hayatımda ilk kez bukadar nefret doluyum ama sadece onlara. Yaşamadan bilinmez evet. Ama bu hale gelmem için cok ciddi sebeplerım var. Ama aileme etrafına sevgı dolu mysmutlu bir ınsanım. Butun kotu huylarım onlara karsı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…