2014 Kasım Anneleri

Ben de bugün sipariş verdim. Bondigo Arkadaşlarım oyun Halısı. N 11 den fiyatı 112 lira. Bi bak istersen son 3 ürün kalmıştı.

Cevap vermeye geç kaldım bari seni sevdiğimi yazayım I love Tuğba
heh carputii bende seni aramıştım. biz 4. ay aşımızı olduk yekta çok ağladı hemşire ile tam konuşamadım acaba ateş olurmu kuzu duş falan aldırabilirmiyiz neyapmalıyım

Hic öyle düşünme benim ablam hic emziremedi yegenim 14 aylık ablam hala sagip iciriyor hic kesilmedi bizim minikte 10 gündür emmiyo sagip veriyorum ama benim sutum hep azdı mama da veriyorum stres yapma hic aynen devam et azalırsa da dunyanin sonu değil herkes rızkını yer

Kızlar bende aynı dertten muzdariBim. Şuana kadar hep anne sütüyle gittik ama bu ay 450 500 gram almış ve boyu 1 cm uzamış bugün sağlık ocağında aşı sırasında ölçtüler . Şuan istanbulda annemdeyim normalde izmirde yaşıyorum burdaki Dr sürekli takip edilen yeri baz al dedi aklım allak bullak sizin boy durumu nasıl

kan damlası veren arkadaşlar rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bebışın kakasında kırmızı nokta gibi[ kan gıbı] bırşeyler gördüm sızdede oluyormu?

öyle canım tabi ben hep öyle diyorum zaten benm kızımn rıskıda bu şekildemiymiş diye ama nedense son bi kaç gündür fark edyrm zorlaya zorlaya 10 20 cc zor çıkaryrm ki benm normalde toplamda o kdar çıkıyordu sağarak artrmştm şimdi yine böyle olunca endişelendm inşallah normale dönerz geçici bir süredir

Kızım 5 ten berı kucagımda bayılıcam artık yarınca kıyametı kopartıyo. Evı turluyoruz akşamdan berı totomu yere koymadmya. Eşimde müşterıye gıttı 12 den önce gelmez bayılmazsam ıyıdır

allh yardmcn olsn bnmkde öyle bu aralar özelkkle akşmları imdaaat dye bağrasm gelşyo bazen tek başına bebe büyütmek gerçkten çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…