Gwlercekten oyle hep dikkat etmek lazim saatlerineo uyku saati kaömayacak dün bizimde kaçtı dışarı çktık hala uyumuyor zorla.s insan uyumazmıya ilerde uyumak isticeklrr uyuyamycaklar haberi yok:)
Biz dogdugundan beri banyoda dusakabinde yikadik babasi alir tutar ben yikarim biraz da suyla oynar sonra camasir makinesinin ustunde giydiririm battaniyesine sarar cikaririmBizde oturma odamızda yıkıyoruz. Banyo öncesi hummalı bir hazırlık yapıyoruz beyefendiyenormalde tv izletmiyoruz, Erene kalsa 7/24 tv izler, o kadar dikkatini çekiyor. Dün banyo yaparken hadi tv izleyebilirsin diyoruz, tv ye bakmıyo bile, eşimin elindeki kovaya, bi bana, bi Babasına bakarak ağlamaya Başlıyor. Anlıyor banyo hazırlıklarını. Çok akıllı bu Zamanın bebeleri.
Kızlar size danışmak istediğim bir konu var bebeklerinizi gündüz kaç saatte bir enziriyorsunuZ??benim kızım gün içinde sürekli olarak kucakta durmak istiyor ama Dışa dönük şekilde Bıraktığım An ağlamaya Başlıyor beşiğinde Max 15 dk duruyor sonra tekrar Başlıyor ağlamaya ve galiba bende birAz olsun dinlenebikmek için onu en fazla 1.5saat oyalayıp emZirıyorum ama sanırım bu süre kısa ki kızım bu ara çok kusmaya başladı nasıl yapabilirim siz bebeklerinizi nasıl oyalıyorsunuz saat Aralarını birAz uzatmam gerek sanırım
yarım günse sıkıntı olmaz canım bencede çalış
Aa e supermis birde cikman ucretsize gerek yok ama yillik iznini kullan once bence
Rapora gelince o biraz haksiz kazanc bence oyle bisey yapma cocugunun bogazindan haram lokma gecirme sonucta o raporlar hastalik sebep gosterilerek veriliyo ama hasta degiliz sukur bende alabilirdim ama tercih etmedim hakkim degil cunku sen memurmusunbelki sizde baska turludur rapor almak bilmiyorum ama ben ozelde calisiyorum ancak hastayim diye rapor almam gerekir
Aslında bu tamamen senin psikolojinle ilgili. sen kendini çalışacak durumda hissediyosan evet yarım günden zarar gelmez. ben de yarım gün çalışıyorum ama inan kendimi çalışacak güçte hissetmiyorum. gidip ders anlatabilecek, o çocuklara verimli olabilecek güçte hissetmiyorum kendimi. zaten nerdeyse yılın sonuna gelinmiş. ben şimdi gidip müfredatın neresinden tutayım. eve gelince bebek, ev işi, eş, yemek. öğretmenin işi evde de bitmez zaten. yok yazılı hazırla, oku. materyal hazırla. nasıl yapayım. yapabilene aferin ama ben kendimi yapacak durumda hissetmiyorum. önemli olan senin nasıl hissettiğin bence.
Muhallebıyı nasıl yapıyosun canım
bence kilosu iyi simdi 6 kiloyu gecmıstır 1 ay sonra ufaktan ek gıdaya baslarsın mamanı degıstır hip mama cok ıyıymıs benım kuzenım aldı 1ayda 1.30 kılo almıs,Kizlar merhaba bende 29 Kasimda dogum yaptim dunyalar tatlisi bi oglum var uzun zamandir takip ediyorum cok sey ogrendim sizlerden tesadufen buldum burayi yeni uye oldum oglum sadece mamayla besleniyor cok istahsiz zorla yediriyorum mama degisiklide yaptim sonuc degismedi gunluk 500cc yiyor dr normal dedi sizce normalmi 15gun once 5600kg di
arkasından hemen su içir canım öyle yutuyolar valla yoksa her yer leke..Eki Görüntüle 1456568 Bizde her kan ilaci husranla sonuçlanıyor
Tesekkur ederz teyzeziO küvez günleriii ahh o küvez günleriii...
Beni en ii anlayacak insanlardan biri sensin cnm eş zamnli ayni sorunlari yasiyoruz resmen..
Doktor 6 ay kntrolune gelin oyle baslayalim dedi oda 25 marta denk geliyodu bende elma verdim biraz ..Dunde heronun pirincli sütlü 4.aydan itibaren verilen bi mama vardi onu aldim bu sabah verdim bildigin sünnetledi ..yalniz ben nasi vericegim konusinda pek emin dglm smdi sabah verdim bidaha ne zamn vreyim yada kabizlik yapacak mi die iki 3 gun beklemelimiyim bilmiyorm
Kızlar Kızımın aguları bitti şimdi Çığlık atmaya başladı sizinkilerde böylemi öylemi devam edicek
Mama degisikligi yaptim bu dorduncu mamamiz faydasi olurmu bilmiyorum ilgin icin tesekkurlerbence kilosu iyi simdi 6 kiloyu gecmıstır 1 ay sonra ufaktan ek gıdaya baslarsın mamanı degıstır hip mama cok ıyıymıs benım kuzenım aldı 1ayda 1.30 kılo almıs,
sevgili canlar-bacılarım son zamanlarda sanki mutsuz bir tablo çiziyoruz.yazılanlardan onu anlıyorum.birazda güzellikleri görmekte fayda var diye düşünüyorum.bir süreliğine kv leri ,ilgisiz kocişleri,mız mız bebeleri vb ni bırakalım.bebeğimizle geçen güzel anları yaşayalım derim.örneğin 4 ay önce düşen bebek kordonunun mutluluğunu bir daha yaşama imkanımız bir sonraki hamileliğe kadar yok. yani demek istediğim bebeklerimiz hızla büyüyor ve bugünleri mutlu anıları çoğaltarak yaşamak lazım.evlattan büyük mutluluk yokmuş bunu 35 yaşında ilk çocuğunu zor yoldan dünyaya getiren bir anne olarak yazıyorum.bu nedenle de hayatımda olumsuz ne olursa olsun evladım yanımda ve sağlıklı olsun gerisi......(acizane düşüncemdir 2014 kasım annelerinin mutlu olmasını istememdir)
meraba kızlar..bayadır giremedim foruma,özledim valla sizleri
biz 4ayımızı doldurduk..aşısını oldu 3gün önce,o günden beri çok huysuz
doktor tavsiyesiyle ek gıdaya ufaktan bi giriş yaptık(anne sütü almıyo)
yoğurt ve hipp in yulaflısı..günde 1 er öğün
yesi valla ştiraz etmedi
bizden haberler bölee..
Bizim banyo küçük olduğundan biz salonda yıkıyoruz. Bizim ki tv ye bakarak yıkanmayı çok seviyor :) tabi burda bir çok kişi tv çok zararlı izletmeyin diyor, orası ayrı. Ben baktırıyorum, bu da benim kişisel görüşüm.
Ben kullanıyorum çok memnunum .pişik kremide mustela kullanıyorum .ben en başda pişik kremi kullanıyordum sürebilirsin.birde acaba çok kalınmı giydiriyorsun yada örgü hırka falan belki sıcak etkiliyordur. Ben şimdi mustelanın atopik ve kuru ciltler için olan kremini alcam daha uygun diğer kreme göre kullananlar çok memnun.coresayini rahatlıkla yüzüne kullanabilirsin.banyodan sonrada iyice kurula boğum yerlerini boynunu koltuk altını falan nemli kalmasıda etkiler canım.Sadece kuruyo canım burun kenarları kızarıklık yok. Zaten bebek yagı kullanmıyorum losyon kullanıyorum Boyun altı cok kızarıyo pişik kremımı sursem orayada acaba. Yada dedıgın krem kullanılırmı
Bebeğe kullndğınız,kan ilacı ismi ne kızlar ben kendim aldım da drun yazdığının günü. Geçmişti yanlış olmasın
Hosgeldin canim Allah bağışlasın bebegini:) dr un oyle demisse normaldir demek ki senin bebeginin bunyesi böyleKizlar merhaba bende 29 Kasimda dogum yaptim dunyalar tatlisi bi oglum var uzun zamandir takip ediyorum cok sey ogrendim sizlerden tesadufen buldum burayi yeni uye oldum oglum sadece mamayla besleniyor cok istahsiz zorla yediriyorum mama degisiklide yaptim sonuc degismedi gunluk 500cc yiyor dr normal dedi sizce normalmi 15gun once 5600kg di
Sen onu bosver canim benim esimde boyle bazen bisey soyledigimde aksini soyler dusurur modumu sen bakma ona e izninde ucretliymis zaten sen niye ise basladin madem yillik iznin vardi canim ben dogum izni bitti suan yillik izindeyim sonrada ucretsize ayrilcam bizimde ev kredisi var biraz sikisicaz ama evladim olmus zaten ise baslamak zorundayim hayatimin geri kalani isle gecicek bari kalabildigim kadaryaninda kaliyim diyorum
Ama kararsizim akadaslarim diyoki sana alismadan basla ise cocuk alisirsa cok zor olur o yuzden nezamN dogru zaman bilemiyorum bir yasini beklesemmi yoksa ramazandan sonra baslasam 8,5 aylik olucak
Annemde biran once basla diyo arada kaliyorum evde de cok sıkılıyorum bazen hep ayni hep ayni
Gwlercekten oyle hep dikkat etmek lazim saatlerine[/QUOTEsurekli evdemi ıolcaz ya dışarda geçsn uykusu kötü oluyo.s
kaç damla veriyorsun demiri canımarkasından hemen su içir canım öyle yutuyolar valla yoksa her yer leke..
mama olayını bilmiyorum ama belki bünyesi öyledir canım doktor sorun yok dediyse boyu falan nasıl ve kaç kilo doğdu? HoşgeldinKizlar merhaba bende 29 Kasimda dogum yaptim dunyalar tatlisi bi oglum var uzun zamandir takip ediyorum cok sey ogrendim sizlerden tesadufen buldum burayi yeni uye oldum oglum sadece mamayla besleniyor cok istahsiz zorla yediriyorum mama degisiklide yaptim sonuc degismedi gunluk 500cc yiyor dr normal dedi sizce normalmi 15gun once 5600kg di
Aynen öyle canım bakan yoksa yarım gün bile çalışılmaz benim gibi ama sen memnunsun babaanne sonuçta iznini yazın kullan oglunlaayyy hanımlar :) iyi ki varsınız yaa.
Çalışmak en mantıklısı gibi görünüyor şu an
Yarm güncük çalışılır yaa ne var di mii :)
İyi ki varsınız
bende bugün öyle yaptım canım su verince aktı gitti iyi olduarkasından hemen su içir canım öyle yutuyolar valla yoksa her yer leke..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?