2014 Kasım Anneleri

Biz dogdugundan beri banyoda dusakabinde yikadik babasi alir tutar ben yikarim biraz da suyla oynar sonra camasir makinesinin ustunde giydiririm battaniyesine sarar cikaririm

yarım günse sıkıntı olmaz canım bencede çalış

ayyy hanımlar :) iyi ki varsınız yaa.
Çalışmak en mantıklısı gibi görünüyor şu an
Yarm güncük çalışılır yaa ne var di mii :)
İyi ki varsınız

bence kilosu iyi simdi 6 kiloyu gecmıstır 1 ay sonra ufaktan ek gıdaya baslarsın mamanı degıstır hip mama cok ıyıymıs benım kuzenım aldı 1ayda 1.30 kılo almıs,

canım ben arı marka toz şeklindeki muhallebilerle başladım ilk günler çok sulu verdim sonra koyulaştırmaya başladım ilk bir kaç gün 20-30 cc veriyodum tadımlık şimdi 100 civarında veriyorum yaklaşık 3 saat tok tutuyor..yani artık öğün gibi veriyorum ikindi vakitlerinde..benimkiler hiç anne sütü almadığı için başladık artık ek gıdalara yavaştan..
arada kahvaltı ederken peynir zeytin domates yalatıyorum tuzlarını arındırıp..
ayran yaparken onlarada tuz katmadan önce bir kaç kaşık veriyorum kendim meyve yerken hepsinden yalatıyorum..
meyve suyu da vermeye başladım yapabildiğim zamanlar elma armut cam rende de rendeleyip verdim..
bir kaç kere patates ve havuç haşlayıp suyunu verdim..
geçen haftada doktor pürelere geçebilirsin dedi ama cesaret edemiyorum daha..
birde kaşıkla yedirmek çok zor gerçekten çok sabır istiyor..
biberona alıştıktan sonra çok sıkıntı yaşadı benimkiler biberon gibi aksın istiyolar kaşık kaşık yemek zor geliyo ağlıyolar...öyle işte...
bir de ek gıdaya geçiyosan hele de muhallebi vericeksen bol su içir muhallbiden yarım saat sonra falan isterde zaten su için bile ağlar içince sakinleşir..su içerse kabız olmaz korkma zaten infatriniyle de ishal gibi yapıyo benimkiler..

Kızlar Kızımın aguları bitti şimdi Çığlık atmaya başladı sizinkilerde böylemi öylemi devam edicek

aynen ses çıkarabildiklerini anlıyolar galiba çığlık atıyolar maşallah
öyle devam eder mi canım her gün gelişiyolar her gün yeni bir şey keşfediyolar doğal bir süreç bu...

bence kilosu iyi simdi 6 kiloyu gecmıstır 1 ay sonra ufaktan ek gıdaya baslarsın mamanı degıstır hip mama cok ıyıymıs benım kuzenım aldı 1ayda 1.30 kılo almıs,
Mama degisikligi yaptim bu dorduncu mamamiz faydasi olurmu bilmiyorum ilgin icin tesekkurler

meraba kızlar..bayadır giremedim foruma,özledim valla sizleri
biz 4ayımızı doldurduk..aşısını oldu 3gün önce,o günden beri çok huysuz
doktor tavsiyesiyle ek gıdaya ufaktan bi giriş yaptık(anne sütü almıyo)
yoğurt ve hipp in yulaflısı..günde 1 er öğün
yesi valla ştiraz etmedi
bizden haberler bölee..

Haklısın ama işte kimseye anlatılmayanları burda içimizden döküyoruz diye düşünüyorum. Yabancı bir şehirde tek başımıza kimsenin yardımı olmadan hayatı yaşamaya çalışıyoruz ve burası bana en ii gelen şey gerçekten. Çocuklarım la sıkıntılar bir yana çok mutluyum çok şükür çok güzel vakitlerimiz var. Bende ilk kızıma 4 yıl tedaviden sora 2. Oglusuma hiç beklemediği bir anda Allah in mucizesi ile kavuşmuş bir anneyim. Dilerim Allah hepimizin evlatları nı korusun kimseyi evlatları ile sinamasin. Sende inşallah bebeğin çok. Mutlu ol yazını çok beğendim gercekten

Hipp yulaf kaşık maması mı bir de yoğurtu ne kadar veriyor sun

Salonda yanımızda durduğu sürece benim oglumda bakıyor tv ye arkasını çevirsem de kafayi geri atıyor bakmak için kızım da izlemişti çok şükür bir zararini görmedim inşallah bunda da görmem

Ben kullanıyorum çok memnunum .pişik kremide mustela kullanıyorum .ben en başda pişik kremi kullanıyordum sürebilirsin.birde acaba çok kalınmı giydiriyorsun yada örgü hırka falan belki sıcak etkiliyordur. Ben şimdi mustelanın atopik ve kuru ciltler için olan kremini alcam daha uygun diğer kreme göre kullananlar çok memnun.coresayini rahatlıkla yüzüne kullanabilirsin.banyodan sonrada iyice kurula boğum yerlerini boynunu koltuk altını falan nemli kalmasıda etkiler canım.

Hosgeldin canim Allah bağışlasın bebegini:) dr un oyle demisse normaldir demek ki senin bebeginin bunyesi böyle

Kızım da çalışıyordum 6 aylık olana kadar rapor izin bir şekil de idare edip ise başladım ama gerçekten büyüdükçe ayrılmak daha zor oluyor yine kendin bilirsin ben her sabah ağlayarak giderdim ise sonra büyüdükçe benim geleceğim saati beklerdi çalışmak güzel bence şu an çalışmıyorum keşke çocuklara bakacak biri olsa da bende çalış sam

mama olayını bilmiyorum ama belki bünyesi öyledir canım doktor sorun yok dediyse boyu falan nasıl ve kaç kilo doğdu? Hoşgeldin

ayyy hanımlar :) iyi ki varsınız yaa.
Çalışmak en mantıklısı gibi görünüyor şu an
Yarm güncük çalışılır yaa ne var di mii :)
İyi ki varsınız
Aynen öyle canım bakan yoksa yarım gün bile çalışılmaz benim gibi ama sen memnunsun babaanne sonuçta iznini yazın kullan oglunla

arkasından hemen su içir canım öyle yutuyolar valla yoksa her yer leke..
bende bugün öyle yaptım canım su verince aktı gitti iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…