2014 Kasım Anneleri

canım arı marka muhallebilerden kullanıyorum ilk günler çok sulu yaptım sonra yavaş yavaş koyulaştırmaya başladım yapılış şekli yazıyo zaten kutuda..

Muhallebiyi günde bir defa mi veriyor sun canım

Bizde güne koşuşturmacayla başladık bugün sağolsun kızım altını hava alsın diye açtım çiş yaptı koltuk battı örtüler üzeri filan banyoya soktum yıkadm derken bide çamaşır faslı bide üzerine süt sağmalar ayy gün yarı oldu ama ben bittim resmen ve hala kahvaltı bile yapmadım enerjim yok ve aynen bu moddayım

Eklentiler

• 1669655_10206309005352833_2213108894670131764_o (1).webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 79

Portakal ve mandalina kesin ilk 1 yil yasakli olan gidalara bakmistim havuc yok iclerinde olmadi yine arstirayim

Olabilir havuç zten emin değilim dedim ama hepsinden verme hemen bence sırayla acelesi yok nasılsa.yavaş yavaş alışsın.

ayyy hanımlar :) iyi ki varsınız yaa.
Çalışmak en mantıklısı gibi görünüyor şu an
Yarm güncük çalışılır yaa ne var di mii :)
İyi ki varsınız
Sende iyi ki varsın canım bencede gözün hiç arkada kalmasın emin ol beninde bakacak kimsem olsaydı yarım gün çalışmayı hiç düşünmezdi m bile ama şimdi 1-2 ay rapor izin kullanmam Lazım bakıcıya bırakmadan ek gıdaların tadına alıştırmam Lazım

niye bu kin acaba torunları sevicekler tabi ama ona bakarsan bende pek istemiorum ama mecburuz canım şimdi benim çocuğum kv nin elinde mesela ona bakıo onu napalım..

hosgeldin canim Allah bagislasin yavrunu.. Her cocuk farklidir canim bence iyi kizimla arasinda bir aydan fazla var biz de 15gun once 6500duk..

niye bu kin acaba torunları sevicekler tabi ama ona bakarsan bende pek istemiorum ama mecburuz canım şimdi benim çocuğum kv nin elinde mesela ona bakıo onu napalım..
Bende ayni durumdayim bebegime dokunmasina bile tahammul edemiyorum ama bu ay sonu ise baslicam ve kv bakacak bebegime mecburen

cocugun bütün sevgileri yaşasın mahrum bırakma onlarla olan senın sorunun cocugunuza bu sorunları taşımayın bence ilerde çuçugun ruhsal açısından bu hiç iyi olmaz sıze ne yasattılar bılmıyorum.AMA genel olarak konuşursam bebegınızın sucu yok dedesı ve babanesı sonucta...

hosgeldin canim Allah bagislasin yavrunu.. Her cocuk farklidir canim bence iyi kizimla arasinda bir aydan fazla var biz de 15gun once 6500duk..
Hosbuldum canim anne sutu hic alamadi kirkimiz cikana kadar mama yetistiremiyorduk cok yiyordu kirkindan sonra istahsizlik basladi hala devam ediyor alistim artik ac olsa aglardi heralde buarada bebisin dogum tarihini nasil eklicem profile

Doğum kilosu cok güzel canım boyu da ve suanki boyuna göre kilosu gayet iyi galiba minyon bir bebek aileden de öyle olabilir yani hastalık vs gibi bir şeyi düşünme bence çok normal oranı birde burdaki herkesin yapısı beslenme şekli ve bebek huyu farklı aslında öpüyorum oğlunu

Evet aynen babanne anane dede insanin ozellikle cocuklugunda apayri bi yer tutuyor..

Hoş bir foto olmuş bende gitarimla cekiyim ozendim

Bende ayni durumdayim bebegime dokunmasina bile tahammul edemiyorum ama bu ay sonu ise baslicam ve kv bakacak bebegime mecburen

ya aslında torunu tabi ki sevicek ama benim kv çok sahiplenio beni anne yerine koymuo evden gidio sanki bakıcısına teslim eder tembihler yapıo sinirleniorum vs vs bi sürü şey yani.eşim benm anneme karşı öle olsa tabiki sinirlenirim ama benm annem kv gibi yapmaz ki sadece torunu die sever öle herşeyine karışım falan gibi şeyler olmaz ki.

tabiki biz bunun farkındayız asla bişi demiorum da benm kv çok sahiplenio bana bile bırakmak istemio daha bi kere kendim yıkamadım çocuğu hergün geldiği içini bize ben varım ne gerek var dio bişi olur dio düşün.altını ben açamıomuşum gibi gelir gelmez altını açar sorsun en azından ne zaman açtın sanki ben ona altını açamazsın mı diyorum.bu gibi şeylere beni sinir edio ama yapıcak bişi yok tabi şimdi onda güzel bakıo ben bişi demiorum güveniorum tabiki ama şunu şöle yap anne dediğim zaman dinlemio gene kendi bildiği yapıo.

biz normalde farklı sehirlerdeyiz simdi işe baslayınca gelcek bakalım beni nasıl delirtecek kp de olcak birde görümcemin oğlunada bakıyo cocugu bırakacak kimse yok diye onuda getircek sabır sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…