canım arı marka muhallebilerden kullanıyorum ilk günler çok sulu yaptım sonra yavaş yavaş koyulaştırmaya başladım yapılış şekli yazıyo zaten kutuda..
mama olayını bilmiyorum ama belki bünyesi öyledir canım doktor sorun yok dediyse boyu falan nasıl ve kaç kilo doğdu? Hoşgeldin
Aynen öyle canım bakan yoksa yarım gün bile çalışılmaz benim gibi ama sen memnunsun babaanne sonuçta iznini yazın kullan oglunla
bende bugün öyle yaptım canım su verince aktı gitti iyi oldu[/QUOTE
3100 Kg 50 Cm dogdu suan 58 Cm 5600 Kg
Portakal ve mandalina kesin ilk 1 yil yasakli olan gidalara bakmistim havuc yok iclerinde olmadi yine arstirayim
Muhallebiyi günde bir defa mi veriyor sun canım
Sende iyi ki varsın canım bencede gözün hiç arkada kalmasın emin ol beninde bakacak kimsem olsaydı yarım gün çalışmayı hiç düşünmezdi m bile ama şimdi 1-2 ay rapor izin kullanmam Lazım bakıcıya bırakmadan ek gıdaların tadına alıştırmam Lazımayyy hanımlar :) iyi ki varsınız yaa.
Çalışmak en mantıklısı gibi görünüyor şu an
Yarm güncük çalışılır yaa ne var di mii :)
İyi ki varsınız
Hosbulduk canim tesekkur ederimHosgeldin canim Allah bağışlasın bebegini:) dr un oyle demisse normaldir demek ki senin bebeginin bunyesi böyle
Kızlar eşim aradı şimdi akşama annemler geıyo dıye. Yanı kv kp gelcek. Şimdiden sinir stres sardı benı. Kp en son 1 ay once gelmişti ben beşkarış suratla oturunca kapıyı çekıp çıkıp gıtmiştı yüZsüz nasıl gelcek şimdi acaba. Eşimede dedım benı degıl annen senı aradıgına gore sen gelmeden gelmesınler dedım. Dua edıyorum kızım hepsınde aglasn durmasın dıye sizde edın sabır dileyın bana. Kızıma dokunucakları bile aklıma gelınce cıldırıyorumya
hosgeldin canim Allah bagislasin yavrunu.. Her cocuk farklidir canim bence iyi kizimla arasinda bir aydan fazla var biz de 15gun once 6500duk..Kizlar merhaba bende 29 Kasimda dogum yaptim dunyalar tatlisi bi oglum var uzun zamandir takip ediyorum cok sey ogrendim sizlerden tesadufen buldum burayi yeni uye oldum oglum sadece mamayla besleniyor cok istahsiz zorla yediriyorum mama degisiklide yaptim sonuc degismedi gunluk 500cc yiyor dr normal dedi sizce normalmi 15gun once 5600kg di
Bende ayni durumdayim bebegime dokunmasina bile tahammul edemiyorum ama bu ay sonu ise baslicam ve kv bakacak bebegime mecburenniye bu kin acaba torunları sevicekler tabi ama ona bakarsan bende pek istemiorum ama mecburuz canım şimdi benim çocuğum kv nin elinde mesela ona bakıo onu napalım..
cocugun bütün sevgileri yaşasın mahrum bırakma onlarla olan senın sorunun cocugunuza bu sorunları taşımayın bence ilerde çuçugun ruhsal açısından bu hiç iyi olmaz sıze ne yasattılar bılmıyorum.AMA genel olarak konuşursam bebegınızın sucu yok dedesı ve babanesı sonucta...niye bu kin acaba torunları sevicekler tabi ama ona bakarsan bende pek istemiorum ama mecburuz canım şimdi benim çocuğum kv nin elinde mesela ona bakıo onu napalım..
Hosbuldum canim anne sutu hic alamadi kirkimiz cikana kadar mama yetistiremiyorduk cok yiyordu kirkindan sonra istahsizlik basladi hala devam ediyor alistim artik ac olsa aglardi heralde buarada bebisin dogum tarihini nasil eklicem profilehosgeldin canim Allah bagislasin yavrunu.. Her cocuk farklidir canim bence iyi kizimla arasinda bir aydan fazla var biz de 15gun once 6500duk..
oyy mis kokulumu gülücükler yaparken koyup gelmek çok zor yaaaa..
günaydınnn
cocugun bütün sevgileri yaşasın mahrum bırakma onlarla olan senın sorunun cocugunuza bu sorunları taşımayın bence ilerde çuçugun ruhsal açısından bu hiç iyi olmaz sıze ne yasattılar bılmıyorum.AMA genel olarak konuşursam bebegınızın sucu yok dedesı ve babanesı sonucta...
cocugun bütün sevgileri yaşasın mahrum bırakma onlarla olan senın sorunun cocugunuza bu sorunları taşımayın bence ilerde çuçugun ruhsal açısından bu hiç iyi olmaz sıze ne yasattılar bılmıyorum.AMA genel olarak konuşursam bebegınızın sucu yok dedesı ve babanesı sonucta...
Bende ayni durumdayim bebegime dokunmasina bile tahammul edemiyorum ama bu ay sonu ise baslicam ve kv bakacak bebegime mecburen
AYNEN CNM BEN SEVERİM BÖYLE DEĞİŞİK ÇEKMELERİ :dHoş bir foto olmuş bende gitarimla cekiyim ozendim
biz normalde farklı sehirlerdeyiz simdi işe baslayınca gelcek bakalım beni nasıl delirtecek kp de olcak birde görümcemin oğlunada bakıyo cocugu bırakacak kimse yok diye onuda getircek sabır sabırya aslında torunu tabi ki sevicek ama benim kv çok sahiplenio beni anne yerine koymuo evden gidio sanki bakıcısına teslim eder tembihler yapıo sinirleniorum vs vs bi sürü şey yani.eşim benm anneme karşı öle olsa tabiki sinirlenirim ama benm annem kv gibi yapmaz ki sadece torunu die sever öle herşeyine karışım falan gibi şeyler olmaz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?