- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Sen de mi İstanbul dasın canan hiç belli etmiyosunMemurum canım. Senelik izni var. Rapor konusunda haklısın ama napayım bebeğimle olmak istiyorum. Ücretsiz izin alamıyorum.çift maaşa alışana zor gelir . Bi de istanbul da çok çok zor tek maaşla geçinmek.
Ben kullanıyorum çok memnunum .pişik kremide mustela kullanıyorum .ben en başda pişik kremi kullanıyordum sürebilirsin.birde acaba çok kalınmı giydiriyorsun yada örgü hırka falan belki sıcak etkiliyordur. Ben şimdi mustelanın atopik ve kuru ciltler için olan kremini alcam daha uygun diğer kreme göre kullananlar çok memnun.coresayini rahatlıkla yüzüne kullanabilirsin.banyodan sonrada iyice kurula boğum yerlerini boynunu koltuk altını falan nemli kalmasıda etkiler canım.[/QUO
Yok csnım ev cok sıcak en ust kattayz dahafa aıxak oluyo yanı kalın hiç gıydırmıyorum. Ama bıraz toplu bebişim boyun altı karları kızarıyo bıraz okadar
evet canmm..kaşık maması..henüz alışma evresi olduğu için 60 cc veriyorum ikisindendeHipp yulaf kaşık maması mı bir de yoğurtu ne kadar veriyor sun
Aa kaç kere dedim ya havalar ısınsın İstanbul buluşması yapalım diyeee.Sen de mi İstanbul dasın canan hiç belli etmiyosun
Kullanıcı adına tıkla, imza ayarları yazıyorAlttaki imza nasıl yapılıyo bende istiyorumm..
Ya maşallah diyeyim, dilimi ısırayım.. Alperen e de kv bakıyo(kv demeyi bile sevmem, annem yani)
Allah razı olsun, her gün ben sormadan anlatır neler yaptıklarını. Ne kadar süt içtiğini. Kaka yapıp yapmadığını..
Akşam banyo yaptırırız, ben oğlumu giydirirken o banyo malzemelerini, ortalığı toplar.
Gerek oğlumla ilgili gerek evle ilgili en ufak şeyi bile bana danışır.
Evimi temizler. Her gün yemek yapar. Allah bin kere razı olsun.
Oğlum da babanesine gülücük atar, konuşur.
Şimdi bir kez daha anladım ki çalışmaya devam edeyim. Ara vermeyeyim yaa.
Şanslıyım yani.
Canım emın ol eşimde benım boyle davranmama cok tepkı vermıyosa ben haklıyım onlar cok hatalı demktır. Eşim ailesıne cok baglıdır normalde. Bızım hokayemız düğün gunu başladı. Ben dugun vıdeomu bıkere ızlemedım ıstemıyorum. Ogunu hatrlamak istemıyorum ve asla kımsede benım dugunumle ilgılı konuşamaz duymak hatrlamak istemıyorum. Bunun sebebı kv ve kp Bu başlangıc o iki senedr nelerr nelerr emin ol ben az bile yapıyorum. Bir kızın dugun gununu duymaya tahammul edemenesı be demk bılıyomusun. Ben içimden gelerek ilerde kızıma sugunumu ızletemıcem anlatamıcam. Onlarada torun sevgısı yaşatmıcam.yaptıklarının bedelını cocugumun sevgısızlıgıyle ödiceklerSeni bu denli kızdırıp nefret ettiren sebep nedir bilmiyorum ama o suratı ben yapsam ve kp çekip gitse esim beni bosar.Bende iğreniyorum ama arada torunlarını götürüyorum onlar için değil sadece çocuğum dede ve babaanne duygusunu tatsın diye.Biraz böyle düsünürsen belki daha kolay katlanabilirsin.
23 mart(gebeliği öğreneli henüz 2 gün olmuştuBen de buradayımben ve eşim 28 Kasım doğumluyuz. İkimiz de aynı gün doğmuşuz. Kısmet belki bebişimizde bizimle aynı güne denk gelir
27 martSat 18 şubattı.
bugün keseyi gördüm.
ilk muayeneydi..
umarım her şey iyi gider de bu sene doğum günü hediyem bebeğim olur inşallah...
22 mayısaynen canim.
pat diye soyluyorlar fikirlerini.
tamam ben de istiyordum kiz olmasini. o da istiyor biliyorum. cok düşkün kiz cocuklarina. ama yani ne yapalim Allah bize erkek verdi. siparis usulü degil ki canim bu :)
ben bu bebisi cok bekledim. geldi. şükür. erkek de olsa kiz da olsa suramda yaa karnimin icinde büyüyor. :) biz yaptik bunu. ikimizin parcasiii <3
Evet canim calismak guzel ama soyle bi 3 4 yasina kadar ara verebilsem sonra devam etsem calismaya super olurduda iste okadar izin veren yok bizeKızım da çalışıyordum 6 aylık olana kadar rapor izin bir şekil de idare edip ise başladım ama gerçekten büyüdükçe ayrılmak daha zor oluyor yine kendin bilirsin ben her sabah ağlayarak giderdim ise sonra büyüdükçe benim geleceğim saati beklerdi çalışmak güzel bence şu an çalışmıyorum keşke çocuklara bakacak biri olsa da bende çalış sam
Ne guzel bende memur olmak isterdimMemurum canım. Senelik izni var. Rapor konusunda haklısın ama napayım bebeğimle olmak istiyorum. Ücretsiz izin alamıyorum.çift maaşa alışana zor gelir . Bi de istanbul da çok çok zor tek maaşla geçinmek.
Kızı olan anniişlrr kızımın altını değişrken beyaz akınyı gibi bişe geldi vajinadan normalmiki sizde gördnüzmü
Aaaa bizimde dun yil donumumuzdu unutmusum gecen sene dun askimin benimle oldugunu ogrenmistim canim kizim bizde cok dua etmistik kiz olsun diye cok sukur evlat kiz erkek hic farketmez hayirli saglikli edepli. Akilli bol kismetli olsunlar insallah23 mart(gebeliği öğreneli henüz 2 gün olmuştu)
27 mart
22 mayıs
Vayyy beee :)
Geçen sene bugünlerde 19-20de uyuyodum, eşim hayırdır diyip duruyodu
Şmdi Alperen i emziriyorum..
ÇOKKK ŞÜKÜR RABBİM
yok canm oyle birşey değil alırken geldğini gördüm deCanım ben görmedim öyle bir şey. Pişik kremi sürüyorsundur. Belki sürerken o iiçinde kalmıştır.
Ne kadar iyiymis masallah benimde anacim sagolsun valla ayni o sekilde suan evde oldugum halde yanimda ve %90 isimi o yapiyo sagolsun onsuz kesinlikle beceremezdim ben bu isi Allah saglik versin eksik olmasinYa maşallah diyeyim, dilimi ısırayım.. Alperen e de kv bakıyo(kv demeyi bile sevmem, annem yani)
Allah razı olsun, her gün ben sormadan anlatır neler yaptıklarını. Ne kadar süt içtiğini. Kaka yapıp yapmadığını..
Akşam banyo yaptırırız, ben oğlumu giydirirken o banyo malzemelerini, ortalığı toplar.
Gerek oğlumla ilgili gerek evle ilgili en ufak şeyi bile bana danışır.
Evimi temizler. Her gün yemek yapar. Allah bin kere razı olsun.
Oğlum da babanesine gülücük atar, konuşur.
Şimdi bir kez daha anladım ki çalışmaya devam edeyim. Ara vermeyeyim yaa.
Şanslıyım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?