Günaydın :) bak sen şu minik prensese yaa. Hala uykusuz mu bırakıyor anneyiiii.. Ben iyiyim :) bebiş de iyi. Biz de seni, sizi öpüyoruz :)
Ne zamandır göremiyordk seni. Neredeydin?
Yerım ben onu bal suratlıya. Kızlar bızım topıgin bebişlerıde bi başka tatlıya. Maşallah kuzucuklara
Bir doğumdaş daha buldum3 kasım doğumlu cnm
Ayyy Konya ne güzel görüşeceksiniz çok özledim Konya'yı 2 Yıldır gelemiyorum evlenmeden önce yılda en az 3 kere Konya'ya gelirdik çok özledimkuzum 1 e doğru çıkıyorum..
zeyneplevent çalışmıyor..
ayy görüşelimm o zamann
inş yine gelirsin senlede görüşürüz tatlımmAyyy Konya ne güzel görüşeceksiniz çok özledim Konya'yı 2 Yıldır gelemiyorum evlenmeden önce yılda en az 3 kere Konya'ya gelirdik çok özledim
Masallas askılı pantolonda coook yakışmışbuyrunn teyzeler buda benim oğluşum mustafa hepinizi öpüyoruz..
Eki Görüntüle 1485493 Eki Görüntüle 1485494 Eki Görüntüle 1485495
Maşallah yakışıklı prensebuyrunn teyzeler buda benim oğluşum mustafa hepinizi öpüyoruz..
Eki Görüntüle 1485493 Eki Görüntüle 1485494 Eki Görüntüle 1485495
canım beni anlatmışsın aynı tempo, bizde 6 da kalkıyoruz ben bide gece bi mememi hiç emzirmiyorumki sabah kalkınca süt dolsun sağayım diye o yüzden sabah süt sağmayla başlıyorum Zeynep uyanıyor altını değiş elif uyanıyor altını değiş anneanneye götürme hazırlığı derken 7 de evden çıkıyoruz anneme bırakıyoruz kızları eşim beni servis yerine bırakıyor kendi devam ediyor koşturmacamız başlıyor:)) dediğin gibi koca çantayı taşımamak rahat oluyorhoşgeldinn nergis
nasıl senin aceleci minnoş
ayyy çalar saatlerimiz bizim yaa yerim ben onları
sabah eşimle çıkıyoruz 10dk arabayla yol canı bırakıyoruz ordanda 10dk lık bi yol daha eşim servise bırakıyo beni ben servisle o arabasıyla işlerimiz dağılıyoruz
ama alıştık düzene koyduk yanımda hiç eşya taşımıyorum (tavsiye ederim) annemde canın herşeyi mevcut sadece sabah akşam üzerine montunu canı kapıp çıkıyoruz kolay oluyo
sabahta bir başka neşeli oluyorlar maşallahaynen kuzumm.
o sabah kalkında gülümsemesi yokm herşeyi unutuyorum o an...
oyy özledim yavrumu
Tamam canımtmm tatlım haberleşelim..
özelden telimi yazıyorum sana oradan haberleşim öğleden sonra çok giremiyorum kk ya
evettt :) aile akraba falan mı var? Benim de çocukluğum, gençliğim burda geçti. Ailem burda. Sık sık geliyorum :) seninle de istanbul da görüşcez inşallah ElifcimAyyy Konya ne güzel görüşeceksiniz çok özledim Konya'yı 2 Yıldır gelemiyorum evlenmeden önce yılda en az 3 kere Konya'ya gelirdik çok özledim
Kocaman olmuş masallahhhhbu da benim küçük prensesim
doğum günü:14.10.2014
doğum Haftası:32+6
doğum kilo/boy:1600kg./40 cm.
Küçük doğduk yavaş yavaş büyümeye çalışıyoruz...
Canım benim yaa :) inşallahgeceleri uykusuz kalınca gündüz hayal aleminde gibi geziyorum ama buraya daja sık uğramaya çalışıcam inşallah
aman canım sana koca bir maşallah sende 2 kuzu varmışcanım beni anlatmışsın aynı tempo, bizde 6 da kalkıyoruz ben bide gece bi mememi hiç emzirmiyorumki sabah kalkınca süt dolsun sağayım diye o yüzden sabah süt sağmayla başlıyorum Zeynep uyanıyor altını değiş elif uyanıyor altını değiş anneanneye götürme hazırlığı derken 7 de evden çıkıyoruz anneme bırakıyoruz kızları eşim beni servis yerine bırakıyor kendi devam ediyor koşturmacamız başlıyor:)) dediğin gibi koca çantayı taşımamak rahat oluyor
Bir doğumdaş daha buldum
Inşallah tatlım görüşelim bütün akrabalarım orda ailem burda bi tek biz istanbuldayızTamam canım
evettt :) aile akraba falan mı var? Benim de çocukluğum, gençliğim burda geçti. Ailem burda. Sık sık geliyorum :) seninle de istanbul da görüşcez inşallah ElifcimAvrupa yakası buluşmasındaa
görselini burda paylaşırsan ve tarifini verirsen sevnirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?