2014 Kasım Anneleri

Günaydın :) bak sen şu minik prensese yaa. Hala uykusuz mu bırakıyor anneyiiii.. Ben iyiyim :) bebiş de iyi. Biz de seni, sizi öpüyoruz :)
Ne zamandır göremiyordk seni. Neredeydin?

geceleri uykusuz kalınca gündüz hayal aleminde gibi geziyorum ama buraya daja sık uğramaya çalışıcam inşallah

TE="efsunkarr, post: 40381747, member: 394576"]sagol canim bilgilerin icin niye yanlis anlayalim olur mu oyle sey.. Benim kizimin inek sutu alerjisi var da deridevhic kizariklik fln vs olmadi sadece diskisinda kan ve mukus oluyor ve sadece inekvsutu ve urunlerini yemiyorum.. Sence diger dediklerini de mi yapmamaliyim? Mesela kalsiyum alayim diye findik ceviz yiyorum keci peyniri tuketiyorum..[/QUOTE]
Keci peyniri ek gıda alımından sonra hafta da 1 kez ile başlayın ve yavaş yavaş miktarını arttirabilirsiniz....kizimda günlük tutmuştum aynısını uyguluyorum .Tavsiyem bal...li adındaki keçi ürünlerini tüketin. Tahs..lu. ..markasi saf keçi peyniri değil1 yaşından sonra sizde bebekte dilediği kadar tuketebilir keçi sütünden yapılan gidalari (ben 8 ci ayinda baslamisdim)...bizimki atomik dermatitdi.Hamdolsun uzun surmedi Maşallah Inşallah sizin yavrularınızdad a oglumda da uzun ssürmez. ..

az evvel komşu geldi öğleden sonra sana gelicez dedi ben de yarın beklerim dedim ne yapcam şimdi ne tavsiye edersiniz ilk defa gelecekler tanımıyorum yani.

canım beni anlatmışsın aynı tempo, bizde 6 da kalkıyoruz ben bide gece bi mememi hiç emzirmiyorumki sabah kalkınca süt dolsun sağayım diye o yüzden sabah süt sağmayla başlıyorum Zeynep uyanıyor altını değiş elif uyanıyor altını değiş anneanneye götürme hazırlığı derken 7 de evden çıkıyoruz anneme bırakıyoruz kızları eşim beni servis yerine bırakıyor kendi devam ediyor koşturmacamız başlıyor:)) dediğin gibi koca çantayı taşımamak rahat oluyor

tmm tatlım haberleşelim..
özelden telimi yazıyorum sana oradan haberleşim öğleden sonra çok giremiyorum kk ya
Tamam canım
Ayyy Konya ne güzel görüşeceksiniz çok özledim Konya'yı 2 Yıldır gelemiyorum evlenmeden önce yılda en az 3 kere Konya'ya gelirdik çok özledim
evettt :) aile akraba falan mı var? Benim de çocukluğum, gençliğim burda geçti. Ailem burda. Sık sık geliyorum :) seninle de istanbul da görüşcez inşallah Elifcim Avrupa yakası buluşmasındaa

aman canım sana koca bir maşallah sende 2 kuzu varmış
valla çocuk taşımak hiç bişey değil eşyası dert zaten
ben gün içinde işyerinde sağıyorum sütümü akşam anneme bırakıyorum ertesi gün veriyor

Inşallah tatlım görüşelim bütün akrabalarım orda ailem burda bi tek biz istanbuldayız

görselini burda paylaşırsan ve tarifini verirsen sevnirim

Ben kurabiye yapmaktan vazgeçtim, şeker hamurunu falan da almıştım ama nedense hiç yapasım yok Tarifi şöyleydi:

KURABİYE:

1 yumurta
8 yemek kaşığı pudra şekeri
250 gr tereyağı
20 yemek kaşığı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya

YAPILIŞI:

Şeker ve yumurta iyice çırpılır. Yağ eklenir, un, kabartma tozu ve vanilya ile beraber yoğurulur. Hamur oklava ile ince bir şekilde açılır. Istenilen kalıpla Şekil verilir. 175 derece 20-25 dk pişirilir.

Şeker hamuru hazır satıldığı için direkt kullanılır. Aynen oklavayla açılıp, kalıpla Şekil verildikten sonra suyla kurabiyenin üstüne yapıştırılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…