2014 Kasım Anneleri

kız gündüz bir kere 1 saat uyusunda ben başka birşey istemem..
bizimkinin uykusu 15 dk..
hiçbirşey yapamıyorummkii 15 dk daaa şaşkın kalıyorumm..hangi işi yapsam derken musti tekrar uyanıyorr

İsyancım maşşallah mustafaya çok tatlı Allah bağışlasın

Kizlar alakasiz olacak ama tup icin kilif satiliyor mu benim tupum mutfakta acikta kaliyor cok cirkin onu kpatiyim diyorum damacana icin gordum de tup icin var mi bilmiyorum

Tatlim bebek icin ise zaten dogustan topuk kaninda onada bakiliyor dr bende troid olmasina ragmen kizimdan istemedi ekstra kan falan

Dogumdan sonra topuk kanina bizimde bakildi ama saglik ocagi tekrar bakilsin diyo ustelik ikinci kez bakildi topuk kanina saglik ocaginda siz bir keremi baktirdiniz

Tatlim bebek icin ise zaten dogustan topuk kaninda onada bakiliyor dr bende troid olmasina ragmen kizimdan istemedi ekstra kan falan

metbelim benimde tiroidit çıktı çok hızlı çalışıyormuş.doğum sonrası olabiliyormuş,o yüzden öbür aya tekrar ölçülecek.inşallah doğum sonrası oluşan ve sonra geçendendir.

Kizlar alakasiz olacak ama tup icin kilif satiliyor mu benim tupum mutfakta acikta kaliyor cok cirkin onu kpatiyim diyorum damacana icin gordum de tup icin var mi bilmiyorum
Canım elinden geliyorsa kendin dik mesala kot kumaşı felan bulup üstünü düşleyebilirsin benim Damacana örtümü annem dikmişti gayet şık oluyo hemde mutfağının renklerine uydurursun

EVET ARAMIZDA 1 HAFTA VAR 1 AYDIR VERİON MU ONLARI SEN BEN DAHA HİÇ VERMEDİM
6AYDAN SONRA EVET ÖĞÜNE GEÇİLİCEK ALIŞTIRMAYA BAŞLAMAK LAZIM BİRAZ DAHA GEÇSİN BAŞLIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…