Öyle miiiii canııım çok sanslısın ben orda olsam dombili olurdum heralde
Günaydın herkesee
Minik adamın uyanış saati değişmiyor yaa :) poposunu ısırıdığım kendi çapında düzen kurmuş
listede güncellenenler:
@LeyLi92
suayda20
@awakecan
M mrymerhn
@melissass
@esir27
@carputi
@uvercinka83
Metbel
@gonulcelen10
HAMSTER
@mengur
@perikanadi
@isyan123
bilgisi eksik olup liste sonuna eklediklerim:
@ZEBEBEK
@belindamm
@ycl2012
Ben gitmiyorum onlar gitmedigim icin ariyorlar bilgilerini aliyorlarGünaydin guzel anneler
Her ay saglik ocagina gitmek zorundamiyiz kontrol icin bilen varmı?
kız gündüz bir kere 1 saat uyusunda ben başka birşey istemem..
bizimkinin uykusu 15 dk..
hiçbirşey yapamıyorummkii 15 dk daaa şaşkın kalıyorumm..hangi işi yapsam derken musti tekrar uyanıyorr
Ben gitmiyorum onlar gitmedigim icin ariyorlar bilgilerini aliyorlar
bu da benim küçük prensesim
doğum günü:14.10.2014
doğum Haftası:32+6
doğum kilo/boy:1600kg./40 cm.
Küçük doğduk yavaş yavaş büyümeye çalışıyoruz...
Merhaba canımteşekkürler şekerr.merhaba bu arada
Tatlim bebek icin ise zaten dogustan topuk kaninda onada bakiliyor dr bende troid olmasina ragmen kizimdan istemedi ekstra kan falanSagol canim bu troid hormonlarina baktirdinuzmi peki ?
damacana ucun olanlardan tak olur sankiKizlar alakasiz olacak ama tup icin kilif satiliyor mu benim tupum mutfakta acikta kaliyor cok cirkin onu kpatiyim diyorum damacana icin gordum de tup icin var mi bilmiyorum
Tatlim bebek icin ise zaten dogustan topuk kaninda onada bakiliyor dr bende troid olmasina ragmen kizimdan istemedi ekstra kan falan
Tatlim bebek icin ise zaten dogustan topuk kaninda onada bakiliyor dr bende troid olmasina ragmen kizimdan istemedi ekstra kan falan
Canım elinden geliyorsa kendin dik mesala kot kumaşı felan bulup üstünü düşleyebilirsin benim Damacana örtümü annem dikmişti gayet şık oluyo hemde mutfağının renklerine uydurursunKizlar alakasiz olacak ama tup icin kilif satiliyor mu benim tupum mutfakta acikta kaliyor cok cirkin onu kpatiyim diyorum damacana icin gordum de tup icin var mi bilmiyorum
Yok canım ıkıncı bu.
Damacana örtüleri küçük gelebilir tüp daha göbekli duruyordamacana ucun olanlardan tak olur sanki
Canım her bünye aynı olmuyor bende emziriyorum ama kırkım çıkmadan oldum ben ve her ay oluyorumHADİ YA BİZ NİE OLMUYORUZ YA EMZİRİYOMUYDUN PEKİ SEN.
bizimde bir hafta önce beş ayımız doldu
bir aydır alıştırma turundayız yoğurt,elma suyu,armut suyu sadece bu üçünü veriyorum ama öğün olarak değil az az
bu hafta kontrolümüz var bir ayda sebze tadımına başlıcaz
6. aydan sonra ek gıdaya öğün olarak geçicez inş
aynen dediğin gibi çok hareketliler o bacakla havada yorulmuyormu çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?