- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 358
Duzenli mi peki gecikme oluyor muCanım her bünye aynı olmuyor bende emziriyorum ama kırkım çıkmadan oldum ben ve her ay oluyorum
Canım her bünye aynı olmuyor bende emziriyorum ama kırkım çıkmadan oldum ben ve her ay oluyorum
Düzenli canım hamile kalmadan önceki gibi oluyorDuzenli mi peki gecikme oluyor mu
Bende olmadim dr sekiz on ay dedi ancaHADİ YA BİZ NİE OLMUYORUZ YA EMZİRİYOMUYDUN PEKİ SEN.
Kapatmak tehlikeli olabilir benceKizlar alakasiz olacak ama tup icin kilif satiliyor mu benim tupum mutfakta acikta kaliyor cok cirkin onu kpatiyim diyorum damacana icin gordum de tup icin var mi bilmiyorum
Bende de tiroit çıktı ya. doğum sonrası olabiliyo demedi kimse bana. inş. öyle bi durumdur. ben de aslında öyle olabileceğini düşünmüştüm. sonuçta hormonlarımız hala düzene girmedi. ben regl bile olmadım daha. arada olacakmışım gibi az bi kan geliyo sonra vaz geçiyometbelim benimde tiroidit çıktı çok hızlı çalışıyormuş.doğum sonrası olabiliyormuş,o yüzden öbür aya tekrar ölçülecek.inşallah doğum sonrası oluşan ve sonra geçendendir.
Tesekkur ederz teyzesiay inanmıyorum betül mü buuu????
maşallah subhanallahhh Allah nazarlardan korusun ısırırım onun o gülen yanaklarını dudaklarınııııı esmaya baya fark atmış canım maşallah..
benim annem geliyor daha..
ama nisan sonu biz götürcezzz..
bu çocukların saat 7 de kalkması neden takıntı acaba yahuuç...
akşam saat 10 gibi uyuyor tatlım..
ama gece 12 dede uyuttum sabah nasıl kalkacak diye..
kaçta yatarsa yatsın saabah 7 de ayatktayuz.
seninkinin uykusu nasıl
hoageldin canim biZde.merak ettik oglusun cok tatli olmus Masallah ben yavaş yavas otrtyorum kucagmds faaln elini tutunca kaldryo kendinni zaten kecistunden yapmadim.ben gunluk sutten yapiyorumAtkadaslar merhaba
Yds icin ders calisiyrdm giremedim
Sinavimda kotu gecti
Yapamadm
Neyse
Bebisim iyi cok sukur iste size bakiyor asagida
Eki Görüntüle 1485637
İns bu ay iyi kilo alir
Kasikla iciyor sutunu
Sorularim var kizlar size
Ne zaman oturtacaz?
Keci sutu ile yogurt yapan var mi?
Simdilik bukadar
Babynallde indirim vardi chicco polly mama sandalyesi aldim
Gelsin yorum yazarim
307 liraya dustu 399 dan
aynen canım üçünü yaklaşık bir aydır veriyorum doktorla o şeklide görüştük bizde zaten bunlar alıştırma mide alışsın diye başlangıç 6.ayda olacak inş.EVET ARAMIZDA 1 HAFTA VAR 1 AYDIR VERİON MU ONLARI SEN BEN DAHA HİÇ VERMEDİM
6AYDAN SONRA EVET ÖĞÜNE GEÇİLİCEK ALIŞTIRMAYA BAŞLAMAK LAZIM BİRAZ DAHA GEÇSİN BAŞLIM.
Kizlar alakasiz olacak ama tup icin kilif satiliyor mu benim tupum mutfakta acikta kaliyor cok cirkin onu kpatiyim diyorum damacana icin gordum de tup icin var mi bilmiyorum[/QUO
Var canım hatta kv de vardı orda gormuştum
Evet canım sdece emzırıyorumHADİ YA BİZ NİE OLMUYORUZ YA EMZİRİYOMUYDUN PEKİ SEN.
Canim seninkinde ne alerjisi var. Benim bebeğe sut dediler ama yüzündeki puturcukler geçmedi yanakları geçer gibi oldu şimdide sonunda dikti, sebamed, mustela iyi gelmedi bize simdi de bioderma aldim.kortizonlu almadim ama boyle de bebegin suratina baktikca uzuluyorumGüzel Anneler alerjisi olan Bebeğiniz varsa ki benim ilk cocugum da ve oglumda da maalesef var...Babamız alerjik ve bu genetik bizim ki..Tavsiyelerim kıyafetlerini 60 derecede sabun tozu ile yıkayın ve mutlaka ütüleyin. ..Mustela krem iyi geliyor ama 15 günden fazla kullanmayın. ..Süt ürünleri, yumurta kabuklu kuru yemisler vs tüketmeyin...(emziriyorsaniz)Yünlü kıyafetlerden vs uzak tutun...kortizonlu kremleri kullanmamaya çalışın.Vucutlari güneş gördükçe dahada düzene giriyor hersey ..ve beni yanlış anlamayin
Benımkı şuan duzensız aynı zamanlarda olmadım. Bakalım bu kaçgün surucekDuzenli mi peki gecikme oluyor mu
Cnm gecenlerde pahalı bi ürüne rastladım arastirirken snra orda yorumlarinda biri iste arkaya devrildi cocugum yazmisti..Maşallah pek mutlu içinde. evinin duvarları da çok şık Güle güle oturun. IKEA antilop mama sandalyesi için sağlamlığı ile ilgili olumsuz yorumlar okumuştum. ilerde bebisler biraz daha hareketlenince düşme tehlikesi var mı sence canım? bir de katlaniyor mu çok yer kaplar mi?
Düzenli canım hamile kalmadan önceki gibi oluyor
Keci peyniri ek gıda alımından sonra hafta da 1 kez ile başlayın ve yavaş yavaş miktarını arttirabilirsiniz....kizimda günlük tutmuştum aynısını uyguluyorum .Tavsiyem bal...li adındaki keçi ürünlerini tüketin. Tahs..lu. ..markasi saf keçi peyniri değil1 yaşından sonra sizde bebekte dilediği kadar tuketebilir keçi sütünden yapılan gidalari (ben 8 ci ayinda baslamisdim)...bizimki atomik dermatitTE="efsunkarr, post: 40381747, member: 394576"]sagol canim bilgilerin icin niye yanlis anlayalim olur mu oyle sey.. Benim kizimin inek sutu alerjisi var da deridevhic kizariklik fln vs olmadi sadece diskisinda kan ve mukus oluyor ve sadece inekvsutu ve urunlerini yemiyorum.. Sence diger dediklerini de mi yapmamaliyim? Mesela kalsiyum alayim diye findik ceviz yiyorum keci peyniri tuketiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?