2014 Kasım Anneleri

Canım her bünye aynı olmuyor bende emziriyorum ama kırkım çıkmadan oldum ben ve her ay oluyorum

EVET SANIRIM ÖLE YA ASLINDA İİ BÖLE AMA HAMİLE FALAN OLSA İNSAN ANLAMAZ BU YÜZDEN İSTİYORUM ASLINDA BAKALIM ARTIK.

Hosbulduk arkadaşlar Teşekkür ederimKasim ayinda ne var bilmiyorum ama benim oglumdada uykusuzluk var dogdugundan beri...tam gun...kizim icin uykusuz bebek derdim ama oglum onu bese katladisaglikli uzun ömürlü olsunlarda Insallah gerisi gelir onemli degil.inanin zaman cok hizli akiyor...ve en onemlisi bir gulus herseye degiyorHAkli olarak cok yoruluyoruz bir yardim eden olsaydi fena olmazdi ama

Son düzenleme:
Atkadaslar merhaba
Yds icin ders calisiyrdm giremedim
Sinavimda kotu gecti
Yapamadm
Neyse
Bebisim iyi cok sukur iste size bakiyor asagida

İns bu ay iyi kilo alir
Kasikla iciyor sutunu
Sorularim var kizlar size
Ne zaman oturtacaz?
Keci sutu ile yogurt yapan var mi?

Simdilik bukadar
Babynallde indirim vardi chicco polly mama sandalyesi aldim
Gelsin yorum yazarim
307 liraya dustu 399 dan

metbelim benimde tiroidit çıktı çok hızlı çalışıyormuş.doğum sonrası olabiliyormuş,o yüzden öbür aya tekrar ölçülecek.inşallah doğum sonrası oluşan ve sonra geçendendir.
Bende de tiroit çıktı ya. doğum sonrası olabiliyo demedi kimse bana. inş. öyle bi durumdur. ben de aslında öyle olabileceğini düşünmüştüm. sonuçta hormonlarımız hala düzene girmedi. ben regl bile olmadım daha. arada olacakmışım gibi az bi kan geliyo sonra vaz geçiyo

ay inanmıyorum betül mü buuu????
maşallah subhanallahhh Allah nazarlardan korusun ısırırım onun o gülen yanaklarını dudaklarınııııı esmaya baya fark atmış canım maşallah..
Tesekkur ederz teyzesi biraz fotograflarda buyuk gibi cikiyorz :) yoksa gelisimleri ayni bizim üçüzlerin :):):)

HADİ YA ALIŞTI DEMEK Kİ ARTIK KÜÇÜKKEN Kİ GİBİ OLMUO
BENİM Kİ GÜNDÜZ PEK UYUMUO DİOLAR 1 2 SAAT BELKİ GECE İİ MAŞALLAH
2 3 KERE KALKIO EMİO GERİ UYUYO SBAH7 YE GELMEDEN SAAT KALKIO AMA.

hoageldin canim biZde.merak ettik oglusun cok tatli olmus Masallah ben yavaş yavas otrtyorum kucagmds faaln elini tutunca kaldryo kendinni zaten kecistunden yapmadim.ben gunluk sutten yapiyorum

EVET ARAMIZDA 1 HAFTA VAR 1 AYDIR VERİON MU ONLARI SEN BEN DAHA HİÇ VERMEDİM
6AYDAN SONRA EVET ÖĞÜNE GEÇİLİCEK ALIŞTIRMAYA BAŞLAMAK LAZIM BİRAZ DAHA GEÇSİN BAŞLIM.
aynen canım üçünü yaklaşık bir aydır veriyorum doktorla o şeklide görüştük bizde zaten bunlar alıştırma mide alışsın diye başlangıç 6.ayda olacak inş.
ama çok eğlenceli bir aşama

Kizlar alakasiz olacak ama tup icin kilif satiliyor mu benim tupum mutfakta acikta kaliyor cok cirkin onu kpatiyim diyorum damacana icin gordum de tup icin var mi bilmiyorum[/QUO
Var canım hatta kv de vardı orda gormuştum

Canim seninkinde ne alerjisi var. Benim bebeğe sut dediler ama yüzündeki puturcukler geçmedi yanakları geçer gibi oldu şimdide sonunda dikti, sebamed, mustela iyi gelmedi bize simdi de bioderma aldim.kortizonlu almadim ama boyle de bebegin suratina baktikca uzuluyorum

Cnm gecenlerde pahalı bi ürüne rastladım arastirirken snra orda yorumlarinda biri iste arkaya devrildi cocugum yazmisti..
Ki verilen miktar bizimkinin 5-6 kati falandi..
En ucuzundan da en pahalisindanda anlasiliyor ki asla bebisleri yalnız bırakmamak..ikea baktigm mama sandalyelerinin icinde en kibar olani tepsisi cikinca daha da kucuk oluyor..
Mesela yazn ben annemlere gidince cok rahat yanimda goturebilirm...birde cok hafif bi urun..
Ayaklarinin sekli devrilecek gibi durmuyor ama neticede insanoglunun yaptigi bi urun kusursuz olmasi beklenemez:))
Katlanmiyor canm sabit duruyor ben bi kosem vardi orada muhafaza ediyorm ama kendi sitesindeki resimlerde gorundugunden daha kibar durusu var..
Bide bnm evim beyaz gri siyah agirlikli oldugu icin eve uysun diyede tercih ettim:):):)bu arada tesekkur ederm cnm en guzellerini sizlere de nasip etsin Rabbim ins..

Keci peyniri ek gıda alımından sonra hafta da 1 kez ile başlayın ve yavaş yavaş miktarını arttirabilirsiniz....kizimda günlük tutmuştum aynısını uyguluyorum .Tavsiyem bal...li adındaki keçi ürünlerini tüketin. Tahs..lu. ..markasi saf keçi peyniri değil1 yaşından sonra sizde bebekte dilediği kadar tuketebilir keçi sütünden yapılan gidalari (ben 8 ci ayinda baslamisdim)...bizimki atomik dermatitdi.Hamdolsun uzun surmedi Maşallah Inşallah sizin yavrularınızdad a oglumda da uzun ssürmez. ..[/QUOTE]
Önerilerin için çok tesekkurler bana k.yemiş ve yumurta için bir şey denediler. Ben de yiyordum yemesemmi sen ne kullandin bu atopik dermatit için, off kafayi siyiracagim bebeğinin ayaklarında bir seykizariklik ama kasiniyor bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…