2014 Kasım Anneleri

Ca

nım masallah maşallah bişey dikkatimi çekti ne kadar büyük duruyor prensesin sanki 5.5-6 aylık değilde 1 yaşında gibi duruyor maşallah
Ahh keske durdugu gibi olsaaa yok cnm ya fotograflarda daha buyuk cikiyor bide mama sandalyesinin minderi şişme oldugu icin icini dolduruyo ya ondanda oyle gelmis olabilir yoksa suan 62.5 cm boy 6300 gr kilosu var .. :):)

DOKTOR BİZE VERMEYİN DEDİ AMA BEN VERİCEM DİNLEMİCEM 6.AYDA TAM YEMESİ İÇİN ALIŞMASI LAZIM ÇÜNKÜ.AMA CANIM MALESEF O GÜZEL AŞAMALARI BEN GÖREİCEM KV BAKIO YA GÜNDÜZLERİ O VERİR ÇÜNKÜ NAPIM ARTIK YESİN ALIŞSINDA BENDE HAFTA SONLARI VERİRİM.

Mesela bir diyetle bebeğiniz ek gıdaya başlamadanbu bulmacayı çözebilirsiniz. İlk aşama şüpheli besin grubunu diyetten çıkarmak olmalı. Ancak ipin ucunun sizde olmadığını düşünüyorsanız mutlaka eliminasyon diyeti ile ilgili detaylı bilgi edinmeli ve alerjik olmayan birkaç gıdaya beslenmenizi indirgemelisiniz. Alerjen gıda ancak 21 günde vücuttan atılıyor. Diyetle 5. Günden sonra yavaş yavaş düzelme görmelisiniz. Eğer henüz düzelme görmediyseniz bir 3-5 gün bekleyip planı gözden geçirebilirsiniz. Düzelme yoksa alerjen vücutta tahribat yaratmaya devam ediyordur. Düzelme görene kadar diyete devam. “Ama o zaman kalsiyumu/proteini nereden alacağım?” gibi sorularınızı sonraya bırakın. Düzenli diyette bazı takviyeler almanız gerekebilir ancak kısa süreli diyetlerde sizden eksilen hiçbirşey olmaz. Diyetin ilk günlerinde sütte biraz azalma olabilir ancak vücut diyete alışınca tahmini 2-3 gün sonra eski formuna dönecektir. Diyet zor gibi gelebilir ancak onu ne kadar rahatlattığını görünce sizin de pek yeme isteğiniz kalmıyor ve kesinlikle üzülmeyin bende aynı konumlardan geçtim ve bir dejavu gibi aynısını oglumda da yaşıyorum .Tek yapmanız gereken Alerji nin kaynağını bulmak . ..

Keci peyniri ek gıda alımından sonra hafta da 1 kez ile başlayın ve yavaş yavaş miktarını arttirabilirsiniz....kizimda günlük tutmuştum aynısını uyguluyorum .Tavsiyem bal...li adındaki keçi ürünlerini tüketin. Tahs..lu. ..markasi saf keçi peyniri değil1 yaşından sonra sizde bebekte dilediği kadar tuketebilir keçi sütünden yapılan gidalari (ben 8 ci ayinda baslamisdim)...bizimki atomik dermatitdi.Hamdolsun uzun surmedi Maşallah Inşallah sizin yavrularınızdad a oglumda da uzun ssürmez. ..[/QUOTE]

olsun canım hiç üzülme bizdede durum aynı benimde annem bakıyor
ben akşamları yoğurdunu kendim mayalıyorum küçük kavanoz olduğu için iki saatte oluyor sabah anneme bırakıyorum dediğin gibi hafta sonuda kendim veriyorum buna şükür ne yapalım yesinlerde

Tatlım ara kanamalar iyi değil, dr a görün için rahat etsin ya düzensizde olsa adet olacaksın yada hiç kanama olmayacak ara kanama diye birşey yok

metbelim benimde tiroidit çıktı çok hızlı çalışıyormuş.doğum sonrası olabiliyormuş,o yüzden öbür aya tekrar ölçülecek.inşallah doğum sonrası oluşan ve sonra geçendendir.
Bende halaaaaaa kan verip endokrin drumu arayacağım 50 mg lık kullanıyorum ne alemde hiç bilgim yok

Dogumdan sonra topuk kanina bizimde bakildi ama saglik ocagi tekrar bakilsin diyo ustelik ikinci kez bakildi topuk kanina saglik ocaginda siz bir keremi baktirdiniz
Tatlım ben burdaki sağlık ocağına güvenmediğim için baştan beridir ne kontrole götürdüm ne topuk kanı aldırmaya bizim takip edildiğimiz hastane var başkent hastanesi orda doğumdan sonra 5. Gün alıyorlar bir kere başka almıyorlar eğer Allah korusun tiroid yada bir protein hastalığı varmış o çıkarsa kanda seni sağlık baksnlığı yada bağlı bulunduğun sağlık ocağı arayıp çağırıyormuş sen topuk kanı aldıralı aylar geçti ne hala sana bunu söylüyorlar ki

kızlar bende multitabs acd drobs aldımda bu ne kadar verilecek çubuğyla 1 ml yazan yere kadar mı çekilecekti ?

Tatlım ara kanamalar iyi değil, dr a görün için rahat etsin ya düzensizde olsa adet olacaksın yada hiç kanama olmayacak ara kanama diye birşey yok
Biliyorum. Gittim dr.a. smear testi sonucunu bekliyorum. Ins. Iyi cikar sonuclar. Zaten Tiroit de oyle ortaya cikti. Kan tahliliyle.

Canlarrrr Akşam ne yemek yapacaksınız
Düşün düşün bulamadım
akşam gönüllüler ne güzel karnıyarık yediler
Yaz olsada bizde yapsak
Fırında mantar (buda benim ilk denemem) simdi koydum firina bakalim nasil olcak

Geçmiş olsun canim ben de oyle olmuştum iki ay sürdü sonra gecti dr bana olabilir demisti ama artik 5 aylik oluyolar sen yinede bi görün dr a M mrymerhn alintilayamadim galiba

Dogumdan sonra topuk kanina bizimde bakildi ama saglik ocagi tekrar bakilsin diyo ustelik ikinci kez bakildi topuk kanina saglik ocaginda siz bir keremi baktirdiniz
Canim ben de cok suphelenmistim troit hastasi olarak ama bana herhangi bisey olsaydi donus yapilirdi dediler hem hastanede hem saglik ocaginda kan verdik biz bide dr troit olsaydi ememezdi dedi Allah korusun onlari

Canım iki kez yapılması şartmıs oyle dediler saglik ocagindan

Keci peyniri ek gıda alımından sonra hafta da 1 kez ile başlayın ve yavaş yavaş miktarını arttirabilirsiniz....kizimda günlük tutmuştum aynısını uyguluyorum .Tavsiyem bal...li adındaki keçi ürünlerini tüketin. Tahs..lu. ..markasi saf keçi peyniri değil1 yaşından sonra sizde bebekte dilediği kadar tuketebilir keçi sütünden yapılan gidalari (ben 8 ci ayinda baslamisdim)...bizimki atomik dermatitdi.Hamdolsun uzun surmedi Maşallah Inşallah sizin yavrularınızdad a oglumda da uzun ssürmez. ..[/QUOTE]

insallah uzun surmez canim sagolasin.. Cok uzuluyorum bu duruma cok da zorlaniyorum.. Doktor diyetle 6.ayda gecer demisti ama gecmedi sanirim gecen annemdeydim corbayi tereyagli yapmis hemen yine kan oldu kizimda.. Bir de annem zorlamaz mi ya alerji mi varmis oyle ne olacak diye kafayi yiyecegim.. Allah yardimcimiz olsun.. Hamile gibi yiyemedigim her seyi canim cekiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…