- 2 Nisan 2014
- 1.412
- 1.933
- 168
Ahh keske durdugu gibi olsaaaCa
nım masallah maşallah bişey dikkatimi çekti ne kadar büyük duruyor prensesin sanki 5.5-6 aylık değilde 1 yaşında gibi duruyor maşallah
aynen canım üçünü yaklaşık bir aydır veriyorum doktorla o şeklide görüştük bizde zaten bunlar alıştırma mide alışsın diye başlangıç 6.ayda olacak inş.
ama çok eğlenceli bir aşama
Keci peyniri ek gıda alımından sonra hafta da 1 kez ile başlayın ve yavaş yavaş miktarını arttirabilirsiniz....kizimda günlük tutmuştum aynısını uyguluyorum .Tavsiyem bal...li adındaki keçi ürünlerini tüketin. Tahs..lu. ..markasi saf keçi peyniri değil1 yaşından sonra sizde bebekte dilediği kadar tuketebilir keçi sütünden yapılan gidalari (ben 8 ci ayinda baslamisdim)...bizimki atomik dermatitTE="efsunkarr, post: 40381747, member: 394576"]sagol canim bilgilerin icin niye yanlis anlayalim olur mu oyle sey.. Benim kizimin inek sutu alerjisi var da deridevhic kizariklik fln vs olmadi sadece diskisinda kan ve mukus oluyor ve sadece inekvsutu ve urunlerini yemiyorum.. Sence diger dediklerini de mi yapmamaliyim? Mesela kalsiyum alayim diye findik ceviz yiyorum keci peyniri tuketiyorum..
olsun canım hiç üzülme bizdede durum aynı benimde annem bakıyorDOKTOR BİZE VERMEYİN DEDİ AMA BEN VERİCEM DİNLEMİCEM 6.AYDA TAM YEMESİ İÇİN ALIŞMASI LAZIM ÇÜNKÜ.AMA CANIM MALESEF O GÜZEL AŞAMALARI BEN GÖREİCEM KV BAKIO YA GÜNDÜZLERİ O VERİR ÇÜNKÜNAPIM ARTIK YESİN ALIŞSINDA BENDE HAFTA SONLARI VERİRİM.
Tatlım ara kanamalar iyi değil, dr a görün için rahat etsin ya düzensizde olsa adet olacaksın yada hiç kanama olmayacak ara kanama diye birşey yokBende de tiroit çıktı ya. doğum sonrası olabiliyo demedi kimse bana. inş. öyle bi durumdur. ben de aslında öyle olabileceğini düşünmüştüm. sonuçta hormonlarımız hala düzene girmedi. ben regl bile olmadım daha. arada olacakmışım gibi az bi kan geliyo sonra vaz geçiyo
Canım ben zincir çekmeyi bile bilmem kiCanım elinden geliyorsa kendin dik mesala kot kumaşı felan bulup üstünü düşleyebilirsin benim Damacana örtümü annem dikmişti gayet şık oluyo hemde mutfağının renklerine uydurursun
Bende halaaaaaa kan verip endokrin drumu arayacağım 50 mg lık kullanıyorum ne alemde hiç bilgim yokmetbelim benimde tiroidit çıktı çok hızlı çalışıyormuş.doğum sonrası olabiliyormuş,o yüzden öbür aya tekrar ölçülecek.inşallah doğum sonrası oluşan ve sonra geçendendir.
Tatlım ben burdaki sağlık ocağına güvenmediğim için baştan beridir ne kontrole götürdüm ne topuk kanı aldırmaya bizim takip edildiğimiz hastane var başkent hastanesi orda doğumdan sonra 5. Gün alıyorlar bir kere başka almıyorlar eğer Allah korusun tiroid yada bir protein hastalığı varmış o çıkarsa kanda seni sağlık baksnlığı yada bağlı bulunduğun sağlık ocağı arayıp çağırıyormuş sen topuk kanı aldıralı aylar geçti ne hala sana bunu söylüyorlar kiDogumdan sonra topuk kanina bizimde bakildi ama saglik ocagi tekrar bakilsin diyo ustelik ikinci kez bakildi topuk kanina saglik ocaginda siz bir keremi baktirdiniz
Brokoli Çorbası Yaptım ilk denemem bezelye ve pilavCanlarrrrAkşam ne yemek yapacaksınız
Düşün düşün bulamadım
akşam gönüllüler ne güzel karnıyarık yediler
Yaz olsada bizde yapsak
Tatlım ara kanamalar iyi değil, dr a görün için rahat etsin ya düzensizde olsa adet olacaksın yada hiç kanama olmayacak ara kanama diye birşey yok[/QUOTEhadiya nende baştan beri ara ara lekelenme oluyorkontrole bile gidemedim.ki ogrensem.s
Biliyorum. Gittim dr.a. smear testi sonucunu bekliyorum. Ins. Iyi cikar sonuclar. Zaten Tiroit de oyle ortaya cikti. Kan tahliliyle.Tatlım ara kanamalar iyi değil, dr a görün için rahat etsin ya düzensizde olsa adet olacaksın yada hiç kanama olmayacak ara kanama diye birşey yok
Fırında mantar (buda benim ilk denemem)CanlarrrrAkşam ne yemek yapacaksınız
Düşün düşün bulamadım
akşam gönüllüler ne güzel karnıyarık yediler
Yaz olsada bizde yapsak
Ben normal dedim de diyene kadar o testi üç kez çözdümHmmm
Benim baya gecikti.mayer001 normal diyince rahatlamistim ama en iyisi cesaretimi toplayip bi test cozeyim ben bugun
Canim ben de cok suphelenmistim troit hastasi olarak ama bana herhangi bisey olsaydi donus yapilirdi dediler hem hastanede hem saglik ocaginda kan verdik biz bide dr troit olsaydi ememezdi dedi Allah korusun onlariDogumdan sonra topuk kanina bizimde bakildi ama saglik ocagi tekrar bakilsin diyo ustelik ikinci kez bakildi topuk kanina saglik ocaginda siz bir keremi baktirdiniz
Canim ben de cok suphelenmistim troit hastasi olarak ama bana herhangi bisey olsaydi donus yapilirdi dediler hem hastanede hem saglik ocaginda kan verdik biz bide dr troit olsaydi ememezdi dedi Allah korusun onlari
Canım iki kez yapılması şartmıs oyle dediler saglik ocagindanTatlım ben burdaki sağlık ocağına güvenmediğim için baştan beridir ne kontrole götürdüm ne topuk kanı aldırmaya bizim takip edildiğimiz hastane var başkent hastanesi orda doğumdan sonra 5. Gün alıyorlar bir kere başka almıyorlar eğer Allah korusun tiroid yada bir protein hastalığı varmış o çıkarsa kanda seni sağlık baksnlığı yada bağlı bulunduğun sağlık ocağı arayıp çağırıyormuş sen topuk kanı aldıralı aylar geçti ne hala sana bunu söylüyorlar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?