Keci peyniri ek gıda alımından sonra hafta da 1 kez ile başlayın ve yavaş yavaş miktarını arttirabilirsiniz....kizimda günlük tutmuştum aynısını uyguluyorum .Tavsiyem bal...li adındaki keçi ürünlerini tüketin. Tahs..lu. ..markasi saf keçi peyniri değil1 yaşından sonra sizde bebekte dilediği kadar tuketebilir keçi sütünden yapılan gidalari (ben 8 ci ayinda baslamisdim)...bizimki atomik dermatitdi.Hamdolsun uzun surmedi Maşallah Inşallah sizin yavrularınızdad a oglumda da uzun ssürmez. ..
Oglen evegeliyrm annem kapiyiaciyor oglumla, oglum sevinmiyr tepki vermiyor apartmanin icine dogru bakiyor
Sanki annesi degil gelen
Daha kucukler diyemi boyle
Ben bana atilip gulucukler atmasini bekliyrm ama yok
Sabaha karsi uyaninca bazen yanimaaliyrm sariliytm oda yorganla oynuo yine benle alakasi yok
Cokmu sey bekliyrm yoksa bnm cocugumda banakarsi bi baglilik yok mu
Ne dersinjz
Alinti yapmistim olmamis canim yukardacanım benden sana tavsiye gündüz de yatağında uyumaya alışsın kararlı ol ilk bi kaç gün 10 dakika uyur sen kararlı olursan uyuma saati de uzun olur, kendimden örrnek vereyim kızım kolik bi bebekti ilk iki ayımız çok fena geçti telefonuma fön makinesi sesi olan bi uygulama yükledim o sesle gün içinde en fazla yarım saat uyuyordu geceleride kalkıp bu sesle uyuyordu, iznimin bitmesine 1 ay kala bu böyle olmaz dedim telefonumdaki sesi hiç açmadım o gün sadece 10 dakika uyudu ertesi günde aynı şekilde bikaç gün sonra uyku saatleri arttı şimdi çok şükür düzene girdi uyku saatlerimiz, çünkü annem ve kayınvalidem bakacak büyük kızım 2 yaşına yeni girdi hem elif hem Zeynep e bakmak çok zor olacağından ne ayakta sallamaya alıştırdım nede kucağa, memede uyuyor yerine koyuyorum olurda yatağına koyarken uyandıysa pışpışlıyorum uyuyor birde karyolasının üstüne koyu renk battaniye ötrüyorum daha uzun uyuyor
lilii nasılsın hosgeldin...nasıl gidiyor kpds çalısmaların.Kulakların çınladımı ver fırınayı izliyorum seni anmıstım:) Atılmalar anne babayı tanıyıp istemeler bizde bile henüz tam değil biliyorsun 1 ay erken doğduk sizden biraz daha zaman var bu tepkiler için 8-9. aylarda yapısacaklar bize sana tavır yapıyor sanma TuğrulcukOglen evegeliyrm annem kapiyiaciyor oglumla, oglum sevinmiyr tepki vermiyor apartmanin icine dogru bakiyor
Sanki annesi degil gelen
Sabaha karsi uyaninca bazen yanimaaliyrm sariliytm oda yorganla oynuo yine benle alakasi yok
Ne dersinjz
Hadi ya :)))Ben normal dedim de diyene kadar o testi üç kez çözdümhic test yapmadin mi?
Bende oyle bazen disari cikip gelince beni gorunce heyecanlansin gulsun istiyorum ama henuz erken sanirim daha okadar tanimiyolar 5 ay dolucak yarin insallahOglen evegeliyrm annem kapiyiaciyor oglumla, oglum sevinmiyr tepki vermiyor apartmanin icine dogru bakiyor
Sanki annesi degil gelen
Ne dersinjz
Gecmiş olsun canım aynen cok dıkkat etmelyız. Bıraz once bende yaşadm bunu ayaklaru belıne kadar yerdeydı pusetten kaya kaya aşaya kadr inmiş cadı. Bıde gülüyo naptın kızım dıyınceKizlarya cok korkuttu benim.minik pusete koydum.parkenun ustune iki dak bule aurmedi.mutfaga gittim geldim.bu baktim.yerde cocukya.s nasil cikti icinden bilmiyorum tam.kafayi yere vuracakken yakaladim cok dikkatli ollalimya yanindayken hic oyle birsey yaptigini görmemiştim
her dak degisiyor istekleri canimya ne istedikleri belli olmuyorkiYa kızlar kızzım acayıp aglayarak uykuya dalıyo. Bır hafadır böyle. Bıkac dakıka krıze gırer gbı aglıyo. Sonra uykuya dalıyo. Onceden koyardım yatagına emzıgı verrdım kendısı dalardı. Annemlere gıttıgımzde yabanculadgı için bır kere ayagmda salladm cok aglıyodu. Ogunden berı sallayrak uyuyo.ama gızlerını kapatana kadar ıkı üç kere sallıyorum hemen duruyorum brakıyorum koltuga yatırıyorum.
Kizlarya cok korkuttu benim.minik pusete koydum.parkenun ustune iki dak bule aurmedi.mutfaga gittim geldim.bu baktim.yerde cocukya.s nasil cikti icinden bilmiyorum tam.kafayi yere vuracakken yakaladim cok dikkatli ollalimya yanindayken hic oyle birsey yaptigini görmemiştim
masallah kuzuya cok da yakısıklıymıs masallah allah bagıslasın sana cok benzıyo ne guzellllbuyrunn teyzeler buda benim oğluşum mustafa hepinizi öpüyoruz..
Eki Görüntüle 1485493 Eki Görüntüle 1485494 Eki Görüntüle 1485495
bende mantar ve kofte attım fırınaFırında mantar (buda benim ilk denemem)simdi koydum firina bakalim nasil olcak
Canim 10 damla veriliyor.kızlar bende multitabs acd drobs aldımda bu ne kadar verilecek çubuğyla 1 ml yazan yere kadar mı çekilecekti ?
Aaa nasil yaptin canimmFırında mantar (buda benim ilk denemem)simdi koydum firina bakalim nasil olcak
Sahane menun,coook severim o ikiliyiBrokoli Çorbası Yaptım ilk denemem bezelye ve pilav
En cooook gecmis olsunBiliyorum. Gittim dr.a. smear testi sonucunu bekliyorum. Ins. Iyi cikar sonuclar. Zaten Tiroit de oyle ortaya cikti. Kan tahliliyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?