2014 Kasım Anneleri

Oglen evegeliyrm annem kapiyiaciyor oglumla, oglum sevinmiyr tepki vermiyor apartmanin icine dogru bakiyor
Sanki annesi degil gelen
Daha kucukler diyemi boyle
Ben bana atilip gulucukler atmasini bekliyrm ama yok
Sabaha karsi uyaninca bazen yanimaaliyrm sariliytm oda yorganla oynuo yine benle alakasi yok
Cokmu sey bekliyrm yoksa bnm cocugumda banakarsi bi baglilik yok mu
Ne dersinjz

insallah uzun surmez canim sagolasin.. Cok uzuluyorum bu duruma cok da zorlaniyorum.. Doktor diyetle 6.ayda gecer demisti ama gecmedi sanirim gecen annemdeydim corbayi tereyagli yapmis hemen yine kan oldu kizimda.. Bir de annem zorlamaz mi ya alerji mi varmis oyle ne olacak diye kafayi yiyecegim.. Allah yardimcimiz olsun.. Hamile gibi yiyemedigim her seyi canim cekiyor..[/QUOTE]
Aa gecmis olsun cok

Sagol canim ya kiyamiyorumda yeterii uyusun diye benimkide sadece kendi kendine uyumuyo kucakta memede ve sallanarak uyuyo yavas yavas basliyim yatagina birakmaya insallah kisa surerde alisir biranonce

Dur bakalım daha çok erken yakında dibinden ayrilmiyo diye şikayet ediceksin

Alinti yapmistim olmamis canim yukarda

lilii nasılsın hosgeldin...nasıl gidiyor kpds çalısmaların.Kulakların çınladımı ver fırınayı izliyorum seni anmıstım:) Atılmalar anne babayı tanıyıp istemeler bizde bile henüz tam değil biliyorsun 1 ay erken doğduk sizden biraz daha zaman var bu tepkiler için 8-9. aylarda yapısacaklar bize sana tavır yapıyor sanma Tuğrulcuk

Kizlarya cok korkuttu benim.minik pusete koydum.parkenun ustune iki dak bule aurmedi.mutfaga gittim geldim.bu baktim.yerde cocukya.s nasil cikti icinden bilmiyorum tam.kafayi yere vuracakken yakaladim cok dikkatli ollalimya yanindayken hic oyle birsey yaptigini görmemiştim

Ya kızlar kızzım acayıp aglayarak uykuya dalıyo. Bır hafadır böyle. Bıkac dakıka krıze gırer gbı aglıyo. Sonra uykuya dalıyo. Onceden koyardım yatagına emzıgı verrdım kendısı dalardı. Annemlere gıttıgımzde yabanculadgı için bır kere ayagmda salladm cok aglıyodu. Ogunden berı sallayrak uyuyo.ama gızlerını kapatana kadar ıkı üç kere sallıyorum hemen duruyorum brakıyorum koltuga yatırıyorum.

Bende oyle bazen disari cikip gelince beni gorunce heyecanlansin gulsun istiyorum ama henuz erken sanirim daha okadar tanimiyolar 5 ay dolucak yarin insallah

Gecmiş olsun canım aynen cok dıkkat etmelyız. Bıraz once bende yaşadm bunu ayaklaru belıne kadar yerdeydı pusetten kaya kaya aşaya kadr inmiş cadı. Bıde gülüyo naptın kızım dıyınce

her dak degisiyor istekleri canimya ne istedikleri belli olmuyorki

Ayy Allah korumus gecmis olsun. bi an yalniz birakmaya gelmiyolar

insallah uzun surmez canim sagolasin.. Cok uzuluyorum bu duruma cok da zorlaniyorum.. Doktor diyetle 6.ayda gecer demisti ama gecmedi sanirim gecen annemdeydim corbayi tereyagli yapmis hemen yine kan oldu kizimda.. Bir de annem zorlamaz mi ya alerji mi varmis oyle ne olacak diye kafayi yiyecegim.. Allah yardimcimiz olsun.. Hamile gibi yiyemedigim her seyi canim cekiyor..[/QUOTE]
Anneler ah o anneler ve kayinvalidelerzaman degisti bunu anlamak istemiyor geneli...onlarin zamaninda alerji de bebeklerde yok denecek kadar azmis.10 yilda gelisip cogaldi maalesef...ben evet tamam demiyorum tavrimi kirilsalarda biliyorlar once can sonra canan misali..Benimde inanilmaz canim cekiyor yiyemediklerimiKi yemek seven biri degilim ama yasakli olunca cazip geliyor...en onemlisi bebeklerimiz...Lutfen uzulmeyin bugunlerde geride kalacak...Az sabir ve en onemlisi kimsenin karismasina izin vermemek...Allah yar ve yardimcimiz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…