Ayyyy ben hala oturuyorum ne yapicam yaa.bende mantar ve kofte attım fırına
tesekkurler canım bn ya fırın posetıne mantar kofte patates domates bıberle bırlıkte atıyorum ya da borcama yıne bunları koyuyorum bıraz su ılave edıyorum ustune oyle pısırıyorumAyyyy ben hala oturuyorum ne yapicam yaakofte demisken bende harcini karip dolaba koyayim esim gelince yapayim bari yaniada patates salatasi yapiyim en kolay o olur bu saatte canim ben ne zaman firina kofte atsam husranla sonuclaniyor ya kuri oluyor yada alti beyaz beyaz oluyor nasil yapiyorsun misaitvolunca yazar misin
Hepinizin ellerine saglik simdiden
olsun canım hiç üzülme bizdede durum aynı benimde annem bakıyor
ben akşamları yoğurdunu kendim mayalıyorum küçük kavanoz olduğu için iki saatte oluyor sabah anneme bırakıyorum dediğin gibi hafta sonuda kendim veriyorum buna şükür ne yapalım yesinlerde
Bende oyle bazen disari cikip gelince beni gorunce heyecanlansin gulsun istiyorum ama henuz erken sanirim daha okadar tanimiyolar 5 ay dolucak yarin insallah
Aaa benimki hic oyle degil bakalim ne zaman basliycakVALLA AKŞAMLARI EVE GİTTİĞİMDE ENİMKİ ÖLE HEYECANLANIO Kİ GÜLÜO BİŞİLER YAPIO ÇOK TATLI OLUO YA.BENİMDE BUGÜN 5 AY
Bebekle hicbisey yapamiyorum ben nasil yapabiliyosunuz hamaratsiniz valla ben hala annemi cagiriyorum o olmasa ac kalirim kizim gunduzleride uyumaya basladi ama ayakta uyuyo birakilip hicbisey yapilamiyoAyyyy ben hala oturuyorum ne yapicam yaa.kofte demisken bende harcini karip dolaba koyayim esim gelince yapayim bari yaniada patates salatasi yapiyim en kolay o olur bu saatte canim ben ne zaman firina kofte atsam husranla sonuclaniyor ya kuri oluyor yada alti beyaz beyaz oluyor nasil yapiyorsun misaitvolunca yazar misin
Hepinizin ellerine saglik simdiden
Aaa benimki hic oyle degil bakalim ne zaman basliycak
Valla benimki son gunlerde gunduz iki kere 3 er saat uyuyo tabi ayakta onun disinda birer saat falanZATEN CANIM HEM GECE HEM GÜNDÜZ UYURMU ÇOCUK YA GÜNDÜZ 1 2 SAAT ANCA UYUYOLAR ZATEN.
Canim benim ozluyo tabi anneyi emmeyiBAŞLAR CANIM MERAK ETME BENİMKİ BİDE ACIKTIĞI ZAMAN GENELDE ÖLE EMMEK İÇİN YAVRUM GÜNDÜZ BULAMIO YA MEME AKŞAMDA ÖLE YAPIO İŞTE
maaşallah yaa saçlara bak havalı kuzubuyrunn teyzeler buda benim oğluşum mustafa hepinizi öpüyoruz..
Eki Görüntüle 1485493 Eki Görüntüle 1485494 Eki Görüntüle 1485495
ben 1 mle kadar çekip verdim 10 damladanda fazlaydı ama çok mu verdim kiCanim 10 damla veriliyor.
anneyle poz da verirmiss masallah sanabuyrunn teyzeler buda benim oğluşum mustafa hepinizi öpüyoruz..
Eki Görüntüle 1485493 Eki Görüntüle 1485494 Eki Görüntüle 1485495
eline sağlık tatlımmlistede güncellenenler:
@LeyLi92
@suayda20
awakecan
@mrymerhn
melissass
@esir27
@carputi
@uvercinka83
Metbel
@gonulcelen10
@HAMSTER
M mengur
@perikanadi
@isyan123
bilgisi eksik olup liste sonuna eklediklerim:
ZEBEBEK
@belindamm
@ycl2012
Canim benim ozluyo tabi anneyi emmeyi
Valla benimki son gunlerde gunduz iki kere 3 er saat uyuyo tabi ayakta onun disinda birer saat falan
ayrica gecede uyuyo cok sukur
Tabi gunduzki uyku isime yaramiyo ayakta uyuyo cunku en azindan mizirdanmalarindan rahat ediyorum
http://ye-mek.net/tarif/firinda-mantarli-patates ben bunu yaptim az oncede denedim gayet başarılı buldum kendimiAaa nasil yaptin canimm
güzel tavsiyeler tesekkurlerGüzel Anneler alerjisi olan Bebeğiniz varsa ki benim ilk cocugum da ve oglumda da maalesef var...Babamız alerjik ve bu genetik bizim ki..Tavsiyelerim kıyafetlerini 60 derecede sabun tozu ile yıkayın ve mutlaka ütüleyin. ..Mustela krem iyi geliyor ama 15 günden fazla kullanmayın. ..Süt ürünleri, yumurta kabuklu kuru yemisler vs tüketmeyin...(emziriyorsaniz)Yünlü kıyafetlerden vs uzak tutun...kortizonlu kremleri kullanmamaya çalışın.Vucutlari güneş gördükçe dahada düzene giriyor hersey ..ve beni yanlış anlamayin
Bende oyle verdim1 ml oyle demisti arkadaslarben 1 mle kadar çekip verdim 10 damladanda fazlaydı ama çok mu verdim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?