2014 Kasım Anneleri

bende mantar ve kofte attım fırına
Ayyyy ben hala oturuyorum ne yapicam yaa. kofte demisken bende harcini karip dolaba koyayim esim gelince yapayim bari yaniada patates salatasi yapiyim en kolay o olur bu saatte canim ben ne zaman firina kofte atsam husranla sonuclaniyor ya kuri oluyor yada alti beyaz beyaz oluyor nasil yapiyorsun misaitvolunca yazar misin
Hepinizin ellerine saglik simdiden

tesekkurler canım bn ya fırın posetıne mantar kofte patates domates bıberle bırlıkte atıyorum ya da borcama yıne bunları koyuyorum bıraz su ılave edıyorum ustune oyle pısırıyorum

SENN ANNEN AMA KV DELER DİNLEMİO ANNEYE GENE SÖZ GEÇER KEŞKE BENM DE ANNEM BAKSA DERİM Kİ ŞUNU VER ŞUNU VERME KV YE DİYEMİOM BOZULUO BEN BAKMASINI BİLİOM DİO KAÇ TANE BAKTIM DİO BİŞİ DİYEMİOM ÇOĞU ZAMN.

Bende oyle bazen disari cikip gelince beni gorunce heyecanlansin gulsun istiyorum ama henuz erken sanirim daha okadar tanimiyolar 5 ay dolucak yarin insallah

VALLA AKŞAMLARI EVE GİTTİĞİMDE ENİMKİ ÖLE HEYECANLANIO Kİ GÜLÜO BİŞİLER YAPIO ÇOK TATLI OLUO YA.BENİMDE BUGÜN 5 AY

Bebekle hicbisey yapamiyorum ben nasil yapabiliyosunuz hamaratsiniz valla ben hala annemi cagiriyorum o olmasa ac kalirim kizim gunduzleride uyumaya basladi ama ayakta uyuyo birakilip hicbisey yapilamiyo

Aaa benimki hic oyle degil bakalim ne zaman basliycak

BAŞLAR CANIM MERAK ETME BENİMKİ BİDE ACIKTIĞI ZAMAN GENELDE ÖLE EMMEK İÇİN YAVRUM GÜNDÜZ BULAMIO YA MEME AKŞAMDA ÖLE YAPIO İŞTE

ZATEN CANIM HEM GECE HEM GÜNDÜZ UYURMU ÇOCUK YA GÜNDÜZ 1 2 SAAT ANCA UYUYOLAR ZATEN.
Valla benimki son gunlerde gunduz iki kere 3 er saat uyuyo tabi ayakta onun disinda birer saat falan
ayrica gecede uyuyo cok sukur
Tabi gunduzki uyku isime yaramiyo ayakta uyuyo cunku en azindan mizirdanmalarindan rahat ediyorum

Arkadaslar esimdeki alerjik nedenlerden dolayı doktor hepa elektrikli süpürge tavsiye etti. İhlas i da ben arastiriyordum. Bu ikisinden birini kullanan tecrübesi olan var mi

Valla benimki son gunlerde gunduz iki kere 3 er saat uyuyo tabi ayakta onun disinda birer saat falan
ayrica gecede uyuyo cok sukur
Tabi gunduzki uyku isime yaramiyo ayakta uyuyo cunku en azindan mizirdanmalarindan rahat ediyorum

OO MAŞALLAH SENİNKİ BAYA UYUYOMUŞ CANIM.NADİRDİR ÖLE BEBEK

güzel tavsiyeler tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…