2014 Kasım Anneleri

OO MAŞALLAH SENİNKİ BAYA UYUYOMUŞ CANIM.NADİRDİR ÖLE BEBEK
Gelde anneme anlat soyleniyo hala niye besiginde uyumuyo falan diye ayakta uyuyunca tabi hicbisey yapamiyosun kiziyo İnsanoglu iste hep daha fazlasini istiyoruz
Gunduzleri okadar uzun uyuyunca bizde korktuk eyvahh dedik bu artik geceleri uyumiycak heralde neyseki uyuyo sadece kizim yaz saati uygulamasina gecti kisin 7:30 8 arasi uyuyodu simdi 9:30 da falan uyuyo

Arkadaşlar kavanozda olan pürelerden neleri veriyorsunuz sebze ve meyve olarak 4. Ayımızdayız biz

Bebekle hicbisey yapamiyorum ben nasil yapabiliyosunuz hamaratsiniz valla ben hala annemi cagiriyorum o olmasa ac kalirim kizim gunduzleride uyumaya basladi ama ayakta uyuyo birakilip hicbisey yapilamiyo
Oyyy daha ne istiyorsun bak yatağında uyuyormuş ben mi uanlış anladım acabaValla ben sarkılar türküler söylüyorum şebeklik yPıyorum ana kucağındaki oyuncaklarla oynuyo birazda müziğini açıyorum ve o son koz oluyor zatenO sıradada yemek veya hangi iş varsa bitmiş oluyor

tesekkurler canım bn ya fırın posetıne mantar kofte patates domates bıberle bırlıkte atıyorum ya da borcama yıne bunları koyuyorum bıraz su ılave edıyorum ustune oyle pısırıyorum
Aaa bende bunun tavuklusunu yapıyorum fırın poşeti yumuşacık yapıyor ama köfteye hiç cesaret etmedim teşekkürler bende deneyeceğim en kısa sürede

Dogumdan sonra topuk kanina bizimde bakildi ama saglik ocagi tekrar bakilsin diyo ustelik ikinci kez bakildi topuk kanina saglik ocaginda siz bir keremi baktirdiniz
doğduğunda hastanede bakılıyor sonra 1hafta sonra sanırım sağlık ocagida bakıyor biz hastaneye kontrole gidince orda bakmışlardi ama tiroid sanırım orda farklı bi yönüne bakıyorlar tsh t3 t4 bizim oğlana ayrıca bakılmıştı 1.ayda uzayan sarılık nedeniyle ve bende de olduğu için

Bende halaaaaaa kan verip endokrin drumu arayacağım 50 mg lık kullanıyorum ne alemde hiç bilgim yok
aynı canım ben de 50mg devam ve hala gidemedim ama onemliymiş emzirmede diye duymuştum bi programda süt miktarı açısından

Merhaba hanımlar ben de Kasım annesiyim. benim oğlum haftaya beş aylık olacak ama dogdugundan beri kucaktan inmiyor. Bütün gün kucakta gezmek istiyor. Şarkılar tekerlemeler söylüyorum. Sürekli konuşuyorum. Egzersiz yaptiriyorum. Cee eeler oynuyorum. Ama ne yapsam çok çabuk sıkılıyor. Sürekli ilgi istiyor. Nereye koysam durmuyor. Atmaya calisiyor kendini. Ne ana kucagi ne oto koltugu ne yatak. Oturunca rahat edersin dediler. Destekli oturtuyorum ondan da sıkılıyor. siz ne yapıyorsunuz?

Malesef canım mamayla besleniyo bu Yüzden biraz erken davranıyorum
Kavanozdan ziyade kendin yapsan püreyi daha iyi olur canım, ben elma ve armut verdim şimdi de sebze çorbası başladık doktor tavsiyesi ile 5.ay dolunca. Kavanozları daha hiç incelemedim

benimki de aynı şeyi yaptı geçenlerde. artık içinde durması için bişey almayi planlıyorum. yurutec yada hopppala alamayacağım zararlı diye. acaba ne alsam mutfağa fln gittiğimde yanımda götürebilecegim is yaparken içinde zaptedebilecegim bişey olmalı. mama sandalyesi alınacaktır listesinde zaten acaba o nu işi görür mu yoksa başka bi önerisi olan var mi

Kavanozdan ziyade kendin yapsan püreyi daha iyi olur canım, ben elma ve armut verdim şimdi de sebze çorbası başladık doktor tavsiyesi ile 5.ay dolunca. Kavanozları daha hiç incelemedim
Ama kavanozlardaki meyve sebzelerde tarım ilaçları vs kullanılmıyor bide bebeklere Lazım olan vitaminleri içeriyor kendi yaptığımıza veriyorum ama bebek mamalarınfa daha fazla içerik var diye tercih etmeyi düşünüyorum

Kılar benım kızım şuanda 3,5 aylık ve ay sonu yanı 4 aylıkken dr ek besınle ilgolı konuşucaz falan dedı. Başlatabilirmi acaba. Baslayalım tattırmalara derse sizce başlamalımıyım. Fıkırlerınızı beklıyorum. Kilo alımı gayet iyi .

Yok canim ya nerdeeee yanlis anlamissin yataginda uyumuyo sorun o iste ayagimda uyuyo yani sallayarak yatagina biraktigim anda kalkiyo anlamiyorum nasil kalkiyo ama ayagimda saatlerce uyuyo
sanki gece o yatakta yatmiyoda yadirgiyo diyim ayni yer yani

ben de isterimm. beklenen doğum tarihi : 17.11.2014 gerçekleşen doğum tarihi :11.11.2014 doğum haftası:40+1 doğum şekli :sezeryan epidural mi spinalmi hiç bilmiyorum :) dogum kilosu:2700 boy:48 cm erişimin adı:sinan barlas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…