2014 Kasım Anneleri

Malesef canım mamayla besleniyo bu Yüzden biraz erken davranıyorum
Bnm oglumdA mamayla besleniyor ben milupa nin meyve purelerini denedim oğlum sevmedi bende baktım tadına biraz eksi gibi geldi bana da ben meyvelerin suyunu sıkıp yoğurdunun pirinç ununun içine ilave edip yediriyorum öyle daha çok seviyo

Listeye 5 aylık, 6 aylık kilolarını,
Anne sütü mü mamaya mı beslendiğini birde ek gıdaya başladık mı yazsak ya

canım bu liste ne ile ilgili?

Kizlar bebeğine keci sutu veren ya da vermeyi düşünen var mı. SulandırilaRak verileceğini duydum bu miktar nasıl olmalı acaba bilgisi olan var mi

ben 1 mle kadar çekip verdim 10 damladanda fazlaydı ama çok mu verdim ki

Canim vallahi bilemiyorum ki. Ben de C cillibom dan öğrendim 10 damla olması gerektiğini ona gore veriyorum. Olmazsa yarin 10 damla veririsin, bir şey olmaz bence.

kızlar bi karışıklık var galiba ben 1 ml demiştim. serozi canım baska bir şeyle karıştırıyor olabilir misin, özellikle başka bir ilac için yaptığım yorumla? 1 ml verilmesi lazım çünkü

Kizlar iyiki varsınız çok şeyi burdan öğreniyor z fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ama bu uyku düzenini napar bilmiyor m ben gece çok yorulur çok kalkıyor neden anlamadım

kızlar bi karışıklık var galiba ben 1 ml demiştim. serozi canım baska bir şeyle karıştırıyor olabilir misin, özellikle başka bir ilac için yaptığım yorumla? 1 ml verilmesi lazım çünkü
Yaaa canim ben yanlis mi veriyorum? 10 günden beri 10 damla veriyorum, 1 ml kaç damla ediyor

canımmmmm yenı yasa ıle ılgılı bılgı verecektın sabahtan b4rı bakıyorum yok yok yok sanırım olumsuz .......

Canım merhaba evet bilgiyi aldık.derece, kademe,hiçbir hakkımız ölmüyor aynen ilerliyor &bizi de kapsıyor.doğum tarihinle alakası yok yani..ücretsiz izine ayrıldığın tarihle alakalı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…