Bnm oglumdA mamayla besleniyor ben milupa nin meyve purelerini denedim oğlum sevmedi bende baktım tadına biraz eksi gibi geldi bana da ben meyvelerin suyunu sıkıp yoğurdunun pirinç ununun içine ilave edip yediriyorum öyle daha çok seviyoMalesef canım mamayla besleniyo bu Yüzden biraz erken davranıyorum
Elinize sağlıkbirgen .!.:listede güncellenenler:
@LeyLi92
suayda20
@awakecan
@mrymerhn
melissass
E esir27
@carputi
@uvercinka83
@Metbel
@gonulcelen10
@HAMSTER
@mengur
@perikanadi
@isyan123
bilgisi eksik olup liste sonuna eklediklerim:
@ZEBEBEK
@belindamm
@ycl2012
Gülme komşuna gelirOyyy süperrr 3 ile 4 e çok güldümAllah bağışlasın
ynen 1 ml yazan yere kadar çekip veriyorsun. becerebilirsen emzirme arasında ver bir dekızlar bende multitabs acd drobs aldımda bu ne kadar verilecek çubuğyla 1 ml yazan yere kadar mı çekilecekti ?
canım bu liste ne ile ilgili?ben de isterimm. beklenen doğum tarihi : 17.11.2014 gerçekleşen doğum tarihi :11.11.2014 doğum haftası:40+1 doğum şekli :sezeryan epidural mi spinalmi hiç bilmiyorum :) dogum kilosu:2700 boy:48 cm erişimin adı:sinan barlas
Cnm bu ne damlası biz daha öyle bir şeye başlamadıK.ben 1 mle kadar çekip verdim 10 damladanda fazlaydı ama çok mu verdim ki
ben 1 mle kadar çekip verdim 10 damladanda fazlaydı ama çok mu verdim ki
d vitamini, kesin kullanıyorsundur yani :)Cnm bu ne damlası biz daha öyle bir şeye başlamadıK.
sanırım birgen güncelleme yapıyor bende geri kalmayayım dedim:) yankısını da anlamış olabilir tabicanım bu liste ne ile ilgili?
a
ynen 1 ml yazan yere kadar çekip veriyorsun. becerebilirsen emzirme arasında ver bir de
teşekkürler arkadşlar öyle verdmBende oyle verdim1 ml oyle demisti arkadaslar
d vitamini damlası cnmCnm bu ne damlası biz daha öyle bir şeye başlamadıK.
Anladım cnm devit 3 kullanıyorum ondan anlayamadimteşekkürler arkadşlar öyle verdm
d vitamini damlası cnm
:) evet evet bilemEdim öğrendim cnm sindid vitamini, kesin kullanıyorsundur yani :)
Yaaa canim ben yanlis mi veriyorum? 10 günden beri 10 damla veriyorum, 1 ml kaç damla ediyorkızlar bi karışıklık var galiba ben 1 ml demiştim. serozi canım baska bir şeyle karıştırıyor olabilir misin, özellikle başka bir ilac için yaptığım yorumla? 1 ml verilmesi lazım çünkü
Kusura bakma nolur ben yanlis veriyormusum,iyi ki de cevap vermisimde yanlisimi duzeltirim. İnşallah zarari olmaz kaç gündür öyle yapıyorum vallahiteşekkürler arkadşlar öyle verdm
d vitamini damlası cnm
maalesef cnm yaaaYaaa canim ben yanlis mi veriyorum? 10 günden beri 10 damla veriyorum, 1 ml kaç damla ediyor
Canim çok sağol.ben karistirdim kesin, yorgunluktan ne yaptigimi bilmiyorum bu aralar beynim alinmis gibi. Sana cooook tesekkur ediyorummaalesef cnm yaaayarından itibaren düzelt hemen. korkma bi sey olmaz ayrıca.
canımmmmm yenı yasa ıle ılgılı bılgı verecektın sabahtan b4rı bakıyorum yok yok yok sanırım olumsuz .......
Bende halaaaaaa kan verip endokrin drumu arayacağım 50 mg lık kullanıyorum ne alemde hiç bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?