2014 Kasım Anneleri

canım 4.5.aydan sonra düzeliyor genelde dedi doktor.benim işte çokk hızlı çalışıyormuş .tsh ım 0.1 mi ne çıktı.hiç yok gibi düşün.tekrar ölçelim öbür aya demişti,ölçtüreceğim.bende regl olmadım daha hiç kan falan da yok..doğum sonrası depresyona girenlerde bu tiroitid daha çok oluyormuş

Oğlum oyuncaği ile dilini sıkıştırdı kanamiyor ama bordo bir renk aldı ne yapacağımı bilemedim. Boyle birvdurum yaşayan var mi

Kusura bakma nolur ben yanlis veriyormusum,iyi ki de cevap vermisimde yanlisimi duzeltirim. İnşallah zarari olmaz kaç gündür öyle yapıyorum vallahi
bişey olmaz cnm ya hiç vermemekten iyidir bnde bgun 1ml verdm fazla verdm sandm ama doğruymuş

aaa yawrum niye öyle düşünüyorsun ya,tuna bazen gülücük atıyor bazen başka şeylerle ilgileniyorsa hiç tınlamıyor.annesisin sen kokundan bile tanır sever seni

Valla benimki son gunlerde gunduz iki kere 3 er saat uyuyo tabi ayakta onun disinda birer saat falan
ayrica gecede uyuyo cok sukur
Tabi gunduzki uyku isime yaramiyo ayakta uyuyo cunku en azindan mizirdanmalarindan rahat ediyorum

3er saat miiii maşallah subhanallahh tuna öyle uyusa varyaa benimki kurulu saat gibi tam 50 dk uyuyor her seferinde

iş görür canım yüksek olacak ya biraz daha bence dururlar mama sandalyesinin içinde.ama şöyle bir problem var mama sandalyeleri uzun sürede terleme yapar işte

kızlr mrb. bu aralar şu uyku eğitimine kafayı taktım ama başlamadım zor geliyor biraz. çok fena alıştı memede uyumaya. hadi onu geçtim dalıyor memede yerine yatıracakken uyanıyor hooop diye. hadi yine başa sar. bazen de başlıyor gülücük atmaya sanırsın 1 saat uyumuş uykusunu almış. oğlumda hiç eğitim falan yapmamıştık veriridim emziği az poposuna pışpış bazen ayagını okşayarak uyuturdum yanına uzanıp. şimdiii asıl mesele şu. biz bu kendi kendine uyutmaya alıştırdık diyelim. diş zamanları geliyor bunların huyları binbir türlü değişecek oğlumdan biliyorum. sallamayı geçtim ayakta kucağında dursa razı olacağım geceler olacak. eeee çöpe mi gidecek bütün uğraş. yoksa o zahmetli günler bitince yine kendi kendine uyuyacakmı zaten alışmış olacağından.

merhaba canım ikinci evladın olduğundan bayağı deneyimlisin sanırım.çünkü daha geçen gün arkadaşıma gittim dedi ki; biz uyku eğitimini verdik binbir takla ile kendi uyumasını öğretmiştik..dişte mahvolduk dedi şimdi ayakta bile sallıyorlarmış bende şaşırdım aynı dediğin gibi gündüz olmasa da gece illa ki memede uyumak istiyor

3er saat miiii maşallah subhanallahh tuna öyle uyusa varyaa benimki kurulu saat gibi tam 50 dk uyuyor her seferinde
Benimkide oyleydi daha gecen baftaya kadar 45 dk bir saat cok nadir iki saat ti yavrum hastalandi kizamikcik cikardi o ara cok huysuzlandi her uyandiginda agliyodu odum koptu bundan sonra boyle kalicak diye sonrasinda boyle oldu cok sukur ama ayagimda uyuyo tabi
bu oyle yatagina biakilip ohhh rahat ettim diyemiyorum ama insallah dua ediyorum yataginda o kadar uzun sure uyusa seker cikolata dagiticam cocuklara

Günaydın arkadaşlar...
Ben bebeğime hala kan damlasını başlamadım başlamayan var mı benim gibi.. Geçen ay vermişlerdi ama hala başladım sadece ilk verdikleri gün bi kere verdim sonra kaldı öyle... Başlayayım değil mi? Vegaferon diye bi ilaç... O gün de açmıştık ya bozulmuş mudur odada duruyordu hep
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…