Bende de tiroit çıktı ya. doğum sonrası olabiliyo demedi kimse bana. inş. öyle bi durumdur. ben de aslında öyle olabileceğini düşünmüştüm. sonuçta hormonlarımız hala düzene girmedi. ben regl bile olmadım daha. arada olacakmışım gibi az bi kan geliyo sonra vaz geçiyo
bişey olmaz cnm ya hiç vermemekten iyidir bnde bgun 1ml verdm fazla verdm sandm ama doğruymuşKusura bakma nolur ben yanlis veriyormusum,iyi ki de cevap vermisimde yanlisimi duzeltirim. İnşallah zarari olmaz kaç gündür öyle yapıyorum vallahi
ne demek bir şey yapmadım ki :)Canim çok sağol.ben karistirdim kesin, yorgunluktan ne yaptigimi bilmiyorum bu aralar beynim alinmis gibi. Sana cooook tesekkur ediyorum
bişey olmaz cnm ya hiç vermemekten iyidir bnde bgun 1ml verdm fazla verdm sandm ama doğruymuş[/QUOTE
Sağol canim.
Olur mu hic büyük yanlistan döndüm. Hem senin yazdiklarindan çok şey öğreniyorum.hepsi için tesekkur ediyorum yeri gelmişkenne demek bir şey yapmadım ki :)
Brokoli Çorbası Yaptım ilk denemem bezelye ve pilav
Oglen evegeliyrm annem kapiyiaciyor oglumla, oglum sevinmiyr tepki vermiyor apartmanin icine dogru bakiyor
Sanki annesi degil gelen
Daha kucukler diyemi boyle
Ben bana atilip gulucukler atmasini bekliyrm ama yok
Sabaha karsi uyaninca bazen yanimaaliyrm sariliytm oda yorganla oynuo yine benle alakasi yok
Cokmu sey bekliyrm yoksa bnm cocugumda banakarsi bi baglilik yok mu
Ne dersinjz
her dak degisiyor istekleri canimya ne istedikleri belli olmuyorki
Valla benimki son gunlerde gunduz iki kere 3 er saat uyuyo tabi ayakta onun disinda birer saat falan
ayrica gecede uyuyo cok sukur
Tabi gunduzki uyku isime yaramiyo ayakta uyuyo cunku en azindan mizirdanmalarindan rahat ediyorum
sagol canim bninkide 35 40dak max3er saat miiii maşallah subhanallahhtuna öyle uyusa varyaa benimki kurulu saat gibi tam 50 dk uyuyor her seferinde
benimki de aynı şeyi yaptı geçenlerde. artık içinde durması için bişey almayi planlıyorum. yurutec yada hopppala alamayacağım zararlı diye. acaba ne alsam mutfağa fln gittiğimde yanımda götürebilecegim is yaparken içinde zaptedebilecegim bişey olmalı. mama sandalyesi alınacaktır listesinde zaten acaba o nu işi görür mu yoksa başka bi önerisi olan var mi
Oğlum oyuncaği ile dilini sıkıştırdı kanamiyor ama bordo bir renk aldı ne yapacağımı bilemedim. Boyle birvdurum yaşayan var mi
kızlr mrb. bu aralar şu uyku eğitimine kafayı taktım ama başlamadım zor geliyor biraz. çok fena alıştı memede uyumaya. hadi onu geçtim dalıyor memede yerine yatıracakken uyanıyor hooop diye. hadi yine başa sar. bazen de başlıyor gülücük atmaya sanırsın 1 saat uyumuş uykusunu almış. oğlumda hiç eğitim falan yapmamıştık veriridim emziği az poposuna pışpış bazen ayagını okşayarak uyuturdum yanına uzanıp. şimdiii asıl mesele şu. biz bu kendi kendine uyutmaya alıştırdık diyelim. diş zamanları geliyor bunların huyları binbir türlü değişecek oğlumdan biliyorum. sallamayı geçtim ayakta kucağında dursa razı olacağım geceler olacak. eeee çöpe mi gidecek bütün uğraş. yoksa o zahmetli günler bitince yine kendi kendine uyuyacakmı zaten alışmış olacağından.
Maşallah senin minik bir aşamaya atlamis annesi biz çok uğraşıyoruz çorapları islaniyor sürekli... sonrasında emekleme ve yürüme var.günaydın anneler. benim kız elleri yetmezmiş gibi bide ayaklarını yemeye başladı
Benimkide oyleydi daha gecen baftaya kadar 45 dk bir saat cok nadir iki saat ti yavrum hastalandi kizamikcik cikardi o ara cok huysuzlandi her uyandiginda agliyodu odum koptu bundan sonra boyle kalicak diye sonrasinda boyle oldu cok sukur ama ayagimda uyuyo tabi3er saat miiii maşallah subhanallahhtuna öyle uyusa varyaa benimki kurulu saat gibi tam 50 dk uyuyor her seferinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?