günaydınnnnnn annişlerr...
konyayı sel aldı dicem yani..
evin orada o kadar yapmur yoktu işe geldim abowww göz gözü görmüyorr
Günaydın arkadaşlar...
Ben bebeğime hala kan damlasını başlamadım başlamayan var mı benim gibi.. Geçen ay vermişlerdi ama hala başladım sadece ilk verdikleri gün bi kere verdim sonra kaldı öyle... Başlayayım değil mi? Vegaferon diye bi ilaç... O gün de açmıştık ya bozulmuş mudur odada duruyordu hep..
Bende baslamadim hicte baslamayi dusunmuyorumGünaydın arkadaşlar...
Ben bebeğime hala kan damlasını başlamadım başlamayan var mı benim gibi.. Geçen ay vermişlerdi ama hala başladım sadece ilk verdikleri gün bi kere verdim sonra kaldı öyle... Başlayayım değil mi? Vegaferon diye bi ilaç... O gün de açmıştık ya bozulmuş mudur odada duruyordu hep..
Bizim doktorumuz vegaferonun cok fazla yan etkisi var ferrum kullanin dedi kiloya bir damlaGünaydın arkadaşlar...
Günaydın arkadaşlar...
Tsekkur ederiz :)Bizde seni çok özledik LiliOğlunda çoookk yakışıklı maşallah
Hadi ya cok sgl cnmmm mutlu oldumlilii nasılsın hosgeldin...nasıl gidiyor kpds çalısmaların.Kulakların çınladımı ver fırınayı izliyorum seni anmıstım:) Atılmalar anne babayı tanıyıp istemeler bizde bile henüz tam değil biliyorsun 1 ay erken doğduk sizden biraz daha zaman var bu tepkiler için 8-9. aylarda yapısacaklar bize sana tavır yapıyor sanma Tuğrulcuk
İsyancm mustfa ile resminize bayildimcanım bende test yaptır kansızlık varsa öyle yaptır..
bizim 3. ayda mustafanın ağlaması kesilmemişti dr a gittik..
dr baktı hem idrar hem kan testi istedi..
orada kan değerlerimiz baya düşük çıktı biz o zamandan beri direk kan şurubuna başladık canım..
ben şayet böyle bir durum olmasaydı 6. ayda test yaptrcaktım ona göre verecektim
Playgro köpek seti. Onundeki halkalari ağzına götürdü sıkıştırdı hala rengi aynıAllah Allah geçmiş olsun nasıl becerdi onu hangi marka canım o oyuncakkıyamam kuzuma..ne iyi gelir bilemedim ki ya
İsyancm mustfa ile resminize bayildimcanım bende test yaptır kansızlık varsa öyle yaptır..
bizim 3. ayda mustafanın ağlaması kesilmemişti dr a gittik..
dr baktı hem idrar hem kan testi istedi..
orada kan değerlerimiz baya düşük çıktı biz o zamandan beri direk kan şurubuna başladık canım..
ben şayet böyle bir durum olmasaydı 6. ayda test yaptrcaktım ona göre verecektim
indsllah cnm yaBende oyle bazen disari cikip gelince beni gorunce heyecanlansin gulsun istiyorum ama henuz erken sanirim daha okadar tanimiyolar 5 ay dolucak yarin insallah
İsyancm mustfa ile resminize bayildim
Diyrmki kendi kendime okadar yaramazligi yapan bu masum cocukmu
Oyle tatli duruyoki masum masum cok tatli
Sana benzemio sanki
İndallah o gunleri goruruzDur bakalım daha çok erken yakında dibinden ayrilmiyo diye şikayet ediceksin
Oy masallahh oglusa buyudu akillandi ohahhaha aynısını carputide diyor..
bu çocuk çok masum duruyor nasıl yaramaz olabilir diyee
o görünür yüzü oğlumun birde iç hali var ama maşallahı var son 1 aydır baya düzeldi teyzesi...
sadece gözleri bana benziyor diper her yer babası lilipitim
Gunaydin cnmGünaydın arkadaşlar...
Havalar feci bozdu yagünaydınnnnnn annişlerr...
konyayı sel aldı dicem yani..
evin orada o kadar yapmur yoktu işe geldim abowww göz gözü görmüyorr
GunaaaydinGunaydin tatli mi tatli bebekler ve annelerii..
Oy masallahh oglusa buyudu akillandi o
Masum kuzuu
Balli kuzu :)
Gunaydin cnm
Bize dr baslatmadi
6 aydan sonra dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?