- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Bizim doktorumuz vegaferonun cok fazla yan etkisi var ferrum kullanin dedi kiloya bir damla
canım bende test yaptır kansızlık varsa öyle yaptır..
bizim 3. ayda mustafanın ağlaması kesilmemişti dr a gittik..
dr baktı hem idrar hem kan testi istedi..
orada kan değerlerimiz baya düşük çıktı biz o zamandan beri direk kan şurubuna başladık canım..
ben şayet böyle bir durum olmasaydı 6. ayda test yaptrcaktım ona göre verecektim
Canım ilacın tam ismi ne? Yani eczaneden alsam ferrum diye mi alacağım?
Canım geçen ay ki kontrolünde kan tahlili vermiştik alt sınırdaydı kansızlık çok az yani öyle önemli değildi ama dokor başlayın demişti ben başlamamıştım... Ne bileyim kararsız kaldım...
aycnm cok sglSeni görmek harika , kızıp gittin sanmıştım üzülmüştüm. Kaybolma bir yerlere
Cnm kasikladami icmiyr sutkuzum yukarda okudum kilosuna hiç takma kafanı.. maşallah yine emiyor içiyor yeter o kadarı ona..
mustim benim hiç biberon almadığından süt veremiyoruz..
kaşık mama yiyor benim küçük adamım..
sende başka yavaştan kaşık mamalarına tatlım..
hipp veriyorum ben..
arı mama veriordum konyaya e bebek açıldı hipp alıyorum artık
Bide cnm kizma konusunda daSeni görmek harika , kızıp gittin sanmıştım üzülmüştüm. Kaybolma bir yerlere
valla ikincileri büyütmek daha stressiz ve rahat bunu kolaylıkla söyleyebilirim. tabi abimiz 4,5 yaşında ve kreşe gidiyor o yüzden rahatım. ister istemz ikisinin bebeklikleri arasında karşılaştırma yapılıyor. düşündüğüm doğruymuş demek bu uyku eğitimi sırasında. ayakta sallama olsa razı ol. amuda kalkmadığımz kalıyordu gece boyu eşimle battaniyede salladıgımızı biliyorum. çok zor çıkmıştı dişleri ama zor çıkan diş sağlam oluyor.merhaba canım ikinci evladın olduğundan bayağı deneyimlisin sanırım.çünkü daha geçen gün arkadaşıma gittim dedi ki; biz uyku eğitimini verdik binbir takla ile kendi uyumasını öğretmiştik..dişte mahvolduk dedi şimdi ayakta bile sallıyorlarmış bende şaşırdım aynı dediğin gibi gündüz olmasa da gece illa ki memede uyumak istiyor
Cnm kasikladami icmiyr sut
Annem kasikla ugrasipveriyor
Biberonu almadilar bi yaa
Sizin beslenme programinjznasil??
Ya bide kasik mamalari zrarli dgil mi?
Bi arkadas bana soyle bi tarif verdi
Princ unu ile suyu pisirior
Ceyrek muz rodadan geciriyor
Sonra o karisimida icine dokup rondoda iyice karisiyirip veriyormus
Puturlu vermiyrm daha cok kucuk diyor
Bebisi alti aylik
sağol cnm 5. aya girdiğimiz gün hem dönmeye hem ayaklarını ağzına almaya başladı. çok komik yaaa. nasıl seviniyor büyük bi iş başarmışçasınaMaşallah senin minik bir aşamaya atlamis annesi biz çok uğraşıyoruz çorapları islaniyor sürekli... sonrasında emekleme ve yürüme var.
bende başlamamıştır. 5. ay izleme gittiğimizde hemşire özellikle sordu yok dedim başlamadım. onun da 4 kasımlı kızı varmış mutlaka ver sonra pişman olma dedi. e dedim ya demir depoları doluysa. ek gıdaya başladıysan az da olsa anne sütündeki emilim azalır gibi bişey dedi. bende gün aşırı veriyorum ama bu gün aşırı olayı iyimi kötü mü bilemedim. kıyafetler kan gibi şimdiden.Günaydın arkadaşlar...
Ben bebeğime hala kan damlasını başlamadım başlamayan var mı benim gibi.. Geçen ay vermişlerdi ama hala başladım sadece ilk verdikleri gün bi kere verdim sonra kaldı öyle... Başlayayım değil mi? Vegaferon diye bi ilaç... O gün de açmıştık ya bozulmuş mudur odada duruyordu hep..
bizim abiden miras var onu kullanıcaz abiye başka aldık. mutlaka isofixli olsun acayip rahatlık. bide chhiccolar daha uykun römerlere göre falan. tabi bu iş birazda maddiyat işi. 1000 tlye bile vargünaydın hatunlar bebeğine OTO KOLTUĞU alan veya alıcak olan var mı nelere dikkat etmemiz lazım önerebileceğiniz modeller var mı??
ya bende yaptıracaktım ama bebeklerde demir 6. aydan hatta 9. aydan önce sonuç vermez dediler. hangisini kullanıyorsuncanım bende test yaptır kansızlık varsa öyle yaptır..
bizim 3. ayda mustafanın ağlaması kesilmemişti dr a gittik..
dr baktı hem idrar hem kan testi istedi..
orada kan değerlerimiz baya düşük çıktı biz o zamandan beri direk kan şurubuna başladık canım..
ben şayet böyle bir durum olmasaydı 6. ayda test yaptrcaktım ona göre verecektim
Ben oglumu hala iki kat giydiriyrm havalar duzelmedi
Gece tek kat
aycnm cok sgl
Gecenlerde yazini gormustum beni sormustun cvp yazamadim bi turlu
İngilizce calisyrdum ya ev is bebek ders bitmistim yani
Simdide cok yogunum ama artik girerim
Melis neler yapiyor :)
ya bende yaptıracaktım ama bebeklerde demir 6. aydan hatta 9. aydan önce sonuç vermez dediler. hangisini kullanıyorsun
Bide cnm kizma konusunda da
Sunu soylemek istyrm
Kimse kimse katilmak, sevmek zorunda degil
Burasi yorumlarin yapildigi herkese acik bir platform
Bunun farkinda olmadan yorum yapan gereken cevabi alir okadar, otesine gidemez yani :)
Yani o kadar buyuk kizmam
Kucuk kizarim oda beni buaradan uzaklastiramaz
Ben insancil biriym, insanlarin kirilmasini incilmesini istemeden yorum yaparim, bunu gozetmeden yorum yapanida cok fazla kaale almam ve almayacagim
Basit seyler bunlar
Yani tirt ehehhe :)
Ozlemisim ya cidden yazmayi
başla o zaman canım...
bizim hgb değerimiz 9 du..
Hadi ya. demek depresyona girenlerde daha çok oluyomuş. benim bebiş 2 ay hiç uyutmadı ki beni. günlük 3-4 saat uykuyla duruyodum. deprsyondaydım gerçekten. belki de ondan olmuşturcanım 4.5.aydan sonra düzeliyor genelde dedi doktor.benim işte çokk hızlı çalışıyormuş .tsh ım 0.1 mi ne çıktı.hiç yok gibi düşün.tekrar ölçelim öbür aya demişti,ölçtüreceğim.bende regl olmadım daha hiç kan falan da yok..doğum sonrası depresyona girenlerde bu tiroitid daha çok oluyormuş
bİZİM 11 LERDEYDİ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?