2014 Kasım Anneleri

Bizim doktorumuz vegaferonun cok fazla yan etkisi var ferrum kullanin dedi kiloya bir damla

Canım ilacın tam ismi ne? Yani eczaneden alsam ferrum diye mi alacağım?

Canım geçen ay ki kontrolünde kan tahlili vermiştik alt sınırdaydı kansızlık çok az yani öyle önemli değildi ama dokor başlayın demişti ben başlamamıştım... Ne bileyim kararsız kaldım...

başla o zaman canım...
bizim hgb değerimiz 9 du..

Ben oglumu hala iki kat giydiriyrm havalar duzelmedi
Gece tek kat
Seni görmek harika , kızıp gittin sanmıştım üzülmüştüm. Kaybolma bir yerlere
aycnm cok sgl
Gecenlerde yazini gormustum beni sormustun cvp yazamadim bi turlu
İngilizce calisyrdum ya ev is bebek ders bitmistim yani
Simdide cok yogunum ama artik girerim
Melis neler yapiyor :)

Cnm kasikladami icmiyr sut
Annem kasikla ugrasipveriyor
Biberonu almadilar bi yaa
Sizin beslenme programinjznasil??
Ya bide kasik mamalari zrarli dgil mi?
Bi arkadas bana soyle bi tarif verdi
Princ unu ile suyu pisirior
Ceyrek muz rodadan geciriyor
Sonra o karisimida icine dokup rondoda iyice karisiyirip veriyormus
Puturlu vermiyrm daha cok kucuk diyor
Bebisi alti aylik

Seni görmek harika , kızıp gittin sanmıştım üzülmüştüm. Kaybolma bir yerlere
Bide cnm kizma konusunda da
Sunu soylemek istyrm
Kimse kimse katilmak, sevmek zorunda degil
Burasi yorumlarin yapildigi herkese acik bir platform
Bunun farkinda olmadan yorum yapan gereken cevabi alir okadar, otesine gidemez yani :)
Yani o kadar buyuk kizmam
Kucuk kizarim oda beni buaradan uzaklastiramaz
Ben insancil biriym, insanlarin kirilmasini incilmesini istemeden yorum yaparim, bunu gozetmeden yorum yapanida cok fazla kaale almam ve almayacagim
Basit seyler bunlar
Yani tirt ehehhe :)
Ozlemisim ya cidden yazmayi

valla ikincileri büyütmek daha stressiz ve rahat bunu kolaylıkla söyleyebilirim. tabi abimiz 4,5 yaşında ve kreşe gidiyor o yüzden rahatım. ister istemz ikisinin bebeklikleri arasında karşılaştırma yapılıyor. düşündüğüm doğruymuş demek bu uyku eğitimi sırasında. ayakta sallama olsa razı ol. amuda kalkmadığımz kalıyordu gece boyu eşimle battaniyede salladıgımızı biliyorum. çok zor çıkmıştı dişleri ama zor çıkan diş sağlam oluyor.

canım bizim öyle programımız yok valla.
bebeğimin keyfine göre gidiyor herşey..
ben öyle çok takılmıyorum fazla program cart curta..
sabah annem 9 gibi benim sütümle hipp kaşık maam yapıyor onu yediriyor..
sonra 11 buçuktan sonrada pirinç ununu suyla pişiriyor içine pekmez katıyor yada arkadaşının yaptığı gibi meyve suları katıp veriyor.. bunu çok az veriyor ben gelinceye kadar oyalansın diye 5-6 kaşık falan..
ben 1 gibi eve varıyorum emiyor sonra 2 saat ara ile hep emiyor..
ben birde akşam 8 buçuk 9 arası hipp gece tahıllı kaşık mama veriyorum suyla yapıyorum..100 cc su ile..
gece de 3 kere emmeye kalkıyor..
böyle bir düzen var bizde..
biz nelerle büyümüşüz bebeğimide o yüzden çok sakınmıyorum doğrusu..

Maşallah senin minik bir aşamaya atlamis annesi biz çok uğraşıyoruz çorapları islaniyor sürekli... sonrasında emekleme ve yürüme var.
sağol cnm 5. aya girdiğimiz gün hem dönmeye hem ayaklarını ağzına almaya başladı. çok komik yaaa. nasıl seviniyor büyük bi iş başarmışçasına

bende başlamamıştır. 5. ay izleme gittiğimizde hemşire özellikle sordu yok dedim başlamadım. onun da 4 kasımlı kızı varmış mutlaka ver sonra pişman olma dedi. e dedim ya demir depoları doluysa. ek gıdaya başladıysan az da olsa anne sütündeki emilim azalır gibi bişey dedi. bende gün aşırı veriyorum ama bu gün aşırı olayı iyimi kötü mü bilemedim. kıyafetler kan gibi şimdiden.

günaydın hatunlar bebeğine OTO KOLTUĞU alan veya alıcak olan var mı nelere dikkat etmemiz lazım önerebileceğiniz modeller var mı??
bizim abiden miras var onu kullanıcaz abiye başka aldık. mutlaka isofixli olsun acayip rahatlık. bide chhiccolar daha uykun römerlere göre falan. tabi bu iş birazda maddiyat işi. 1000 tlye bile var

ya bende yaptıracaktım ama bebeklerde demir 6. aydan hatta 9. aydan önce sonuç vermez dediler. hangisini kullanıyorsun

Hayat işte bir şekilde koşturmacalarla geçiyor günler, hiç anlamıyoruz. Melis iyi çok şükür hepsi gibi büyümeye çalışıyor, her gün yeni şeyler keşfediyoruz beraber. Sanırım bu durum daha uzun bir süre devam edecek gibi.

Oyy işte bunu duymak harika, ya o gün bir kilo konusu olupta sonra da senin bir daha girmemen acaba kızdı mı düşüncesini uyandırdı. Sanırım denk geldi. Bizler buralarda en heyecanlı zamanlarımızı, en endişeli zamanlarımızı geçirdik, kopmak gerçekten pek kolay olmuyor, insan özlüyor cidden.

Hadi ya. demek depresyona girenlerde daha çok oluyomuş. benim bebiş 2 ay hiç uyutmadı ki beni. günlük 3-4 saat uykuyla duruyodum. deprsyondaydım gerçekten. belki de ondan olmuştur

Bizim gece uykularımız berbat bi hal aldı kızlar 4-5 gündür. yarım saat bilemedin 1 saatte uyanıyo. sabaha kadar mahvoluyoruz bu ara. ne güzel. 12de yatardı 4'e 5'e kadar uyur emer yine yatar bi 2 saat daha deliksiz uyurdu. noldu da böyle oldu anlamadım. iğne batırıyolar gibi ağlayarak kalkıyo sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…