2014 Kasım Anneleri

atak haftası olabilirmiki tatlım..
gündüz keyfi nasıl peki..
doymuyor olabilirmi yada

Kızlar bişey sorucam kızım yan falan donuyo sadece yüz üstündeyken sırt. Sırt ustundeyken yuzustu dönemiyo. Kendı kendınemı döner yoksa teşvik etmek için bişeyler yapmalımıyım

Belkı doymuyo olabilir canım. Benim bıkaçgun sutum baya azalmıştı mamada hiç yemıyo sagdıgımıda içmiyo. O ara gece her saat başı felaket aglayarak uyanıyodu. Şimdi şukur sütümde uykusuda duzeldı

Kizlar bebeğine keci sutu veren ya da vermeyi düşünen var mı. SulandırilaRak verileceğini duydum bu miktar nasıl olmalı acaba bilgisi olan var mi
Ben vermeyi düşünüyorum ama direk olarak değil. ..irmik ile karıştırıp 7 yada 8 ci ayda vericem alerjimiz inek sütüne karsi var maalesef(Alerji niz yoksa altıncı ayda tavsiye ederim...

Ayni durum bizde de 5 gunden beri var maalesefUyumuyor ve agliyor sanirim gaz yada büyüme atağı.Zaten cok uyuyan bir bebek degildi simdi dahada cogaldi...Bu da gecer sadece biraz zaman...Allah korusun yavrularimizi.Ayagimda salliyorum suanda oyle yazabiliyorum

Sizce kek suylada olabılırmı. Sut yasak hiçbişey yapamıyorum. Canım istıyo acaba suyla olurmu yada sut yerıne ne koyabilirımkıya

bizim abiden miras var onu kullanıcaz abiye başka aldık. mutlaka isofixli olsun acayip rahatlık. bide chhiccolar daha uykun römerlere göre falan. tabi bu iş birazda maddiyat işi. 1000 tlye bile var

bizde isofixli alıcaz canım zaten iki tane alıcağımız için uygun almamız lazım işte bakalım sağolasın..

süt yerine yoğurt koyabilirsin netten bak yoğurtlu kek tariflerine
Canım malesef sut ve urunlerı yasak. Yogurtta yıyemıyorum. Oyle özledımkı onları yıyıp içmeyı. Yavrum için hepsı napalım o saglıklı olsunda

Ben vermeyi düşünüyorum ama direk olarak değil. ..irmik ile karıştırıp 7 yada 8 ci ayda vericem alerjimiz inek sütüne karsi var maalesef(Alerji niz yoksa altıncı ayda tavsiye ederim...
Anladım cnm. Peki ne kadar su katılmalı keci sütüne . Yarı süt yarı şu kadar mı olacak öyle duymuştum inek sütü için. Keçi üstünde de aynı durum söz konusu mu bilmiyorum

atak haftası olabilirmiki tatlım..
gündüz keyfi nasıl peki..
doymuyor olabilirmi yada

Doymuyo olamaz. sütüm var. emdikten sonra bile göğsümü sıktığımda bol bol geliyo. açsa yiyebilir yani. aslında neşesi gayet yerinde. sürekli oyun istiyo. 1 dk onla ilgilenmesem mızmızlamaya başlıyo. atak geçiriyor ve kısa zamanda düzelir diye umut ediyorum. yoksa işimiz var. eşim 6'da işe gidiyo. doğal olarak o da sürekli kalkıyo. ben de o da mahvolduk. bi de aşımız var 2-3 güne korkmaya başladım iyice. aynen ben de bebek arabasında bi yandan onu sallıyorum bi yandan yazıyorum

cocugum da post: 40401964 .!.:
Anladım cnm. Peki ne kadar su katılmalı keci sütüne . Yarı süt yarı şu kadar mı olacak öyle duymuştum inek sütü için. Keçi üstünde de aynı durum söz konusu mu bilmiyorum
Ben ilk cocugumda su katmadim kesinlikle.Hazirladigim karışım dan önce bir çay kaşığı kadar sonra 3 sonra 5 çay kaşığı verdim...1 hafta sonrada yarım çay bardağı. Pirinç yada türevleri çok zararlı onun yerine irmik koyabilirsiniz icine...

ben de sanci yapinca kesmistim damlayi doktorumuz altinci ay baslatacak kan tahliline gerek yok her bebek mutlaka kullanmali cok cok onemli deyip zararlarini saydi bir suru kullanmazsan soyle soyle diye

Hadi ya. demek depresyona girenlerde daha çok oluyomuş. benim bebiş 2 ay hiç uyutmadı ki beni. günlük 3-4 saat uykuyla duruyodum. deprsyondaydım gerçekten. belki de ondan olmuştur

ayni durum bizde epeydir var ben uc saat uyusam o gun sukrediyorum doktora goturduk emmiyor ac geziyir gece gazli var iki gundur de aciyla bagiriyor ALlahim yardim etsin hepimjze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…