Tatlım dediğin gibi atak olabilir izimde hemen hemen bir hafta önce yokladı atak hatta suayda nın bebişiyle aynı gün doğdular o da ataktan bahsediyordu geçti çok şükür umarım seninkide aylatır gerçekten çok zor oluyorDoymuyo olamaz. sütüm var. emdikten sonra bile göğsümü sıktığımda bol bol geliyo. açsa yiyebilir yani. aslında neşesi gayet yerinde. sürekli oyun istiyo. 1 dk onla ilgilenmesem mızmızlamaya başlıyo. atak geçiriyor ve kısa zamanda düzelir diye umut ediyorum. yoksa işimiz var. eşim 6'da işe gidiyo. doğal olarak o da sürekli kalkıyo. ben de o da mahvolduk. bi de aşımız var 2-3 güne korkmaya başladım iyice. aynen ben de bebek arabasında bi yandan onu sallıyorum bi yandan yazıyorum
Bende kızımı e bebekte bunun içine oturtmuştum çok pahalı diye almadım kapıya asılandan sipariş verdimAlinti yapamadim kizlar. Merak edenler icin hoppalamiz:)
Canim gazozla yapiyorum artik sut alerjisinden dolayi, çayla da yapiliyor kakolu amaSizce kek suylada olabılırmı. Sut yasak hiçbişey yapamıyorum. Canım istıyo acaba suyla olurmu yada sut yerıne ne koyabilirımkıya
Aminn dogum tarhleri yakin benim.kızımda oyleyaa iki geecdr uyku yok ve çok aşırı hareketli sinirli emzigini çıkarıyo tersten ısırıyor diyorum dişten bakıyrum brsey yokk düzelir İnşallahben de sanci yapinca kesmistim damlayi doktorumuz altinci ay baslatacak kan tahliline gerek yok her bebek mutlaka kullanmali cok cok onemli deyip zararlarini saydi bir suru kullanmazsan soyle soyle diye
ayni durum bizde epeydir var ben uc saat uyusam o gun sukrediyorumdoktora goturduk emmiyor ac geziyir gece gazli var iki gundur de aciyla bagiriyor ALlahim yardim etsin hepimjze
Bebeklerimiz ayni diyebilirim hep ilgi ustunde olsun istiyor yoksa basliyor ayni tempoya devam etmeye...Sling ile isimi yapiyorum diger cocuguma bakiyorum ve sol omuzumu artik hissetmiyorum cogu zaman...Hassas bebek klasmanina giriyor bebeklerimiz(Internet arastirmalarima gore:)Net'e yazarsaniz Hassas bebek olarak ayni konumda anneleri gorebilirsiniz....[/QUOTE] kasım bebekleri hep hassaa demekki benimde sol kol uyusuyo coxuk yataginda uyuyodua biZmi alistrdik yaa hergun inatla deniyorum once besigine koyarim uyumuyo gce on defa kalkip tekrar kucakta uyumak istiyor ayagimda sallaasam yine iyi diyorum onada alismiyor bakalim boyle boyle büyücekler İnşallah[QUOTE="mevzuaynı ost: 4040201Maşallahr: 340520"üstündeo olamaz. sütüm var. istiyo. 1 dk onla ilgilenmesem mızmızlamaya başlıyo. atak geçiriyor ve kısa zamanda düzelir diye umut ediyorum. yoksa işimiz var. eşim 6'da işe gidiyo. doğal olarak o da sürekli kalkıyo. ben de o da mahvolduk. bi de aşımız var 2-3 güne korkmaya başladım iyice. aynen ben de bebek arabasında bi yandan onu sallıyorum bi yandan yazıyorum
Salı günü 4. Ay aşısı yapıldı. Bize de yazdılar ama almadım bileeGünaydın arkadaşlar...
Ben bebeğime hala kan damlasını başlamadım başlamayan var mı benim gibi.. Geçen ay vermişlerdi ama hala başladım sadece ilk verdikleri gün bi kere verdim sonra kaldı öyle... Başlayayım değil mi? Vegaferon diye bi ilaç... O gün de açmıştık ya bozulmuş mudur odada duruyordu hep..
Evet galiba o bebeklerden biri benimki de az okudum da. gece mesela ağlayarak uyandığında kucağımda sallarsam susuyo. Kucağa alıştırdın diyolar. doğduğu günden beri böyle bu çocuk. o kadar uğraştım yatağında uyusun diye uyumadı. ben o omzumdayken uyumaya alıştım en son. o da 2-3 saatçik. yeni doğmuş çocuk ne bilir kucağı. kucağa alışmasın diye ağlarsa ağlasın deyip köşeye mi atsaydım. zaten göbek fıtığı çıktı. ağladıkça azdı. tüm işlerimi kanguruyla yaptım. 1-1.5 aydır iyiydik ama. şimdi noldu da yine böyle oldu anlamadım. inş düzelir. pzt. 4.ay aşımız var bi de onu olunca kıyamet kopacak diye korkuyorum evde. Allahım güç versin hepimize. bu günler bi an önce bitsin. herşey düzene girsin.Bebeklerimiz ayni diyebilirim hep ilgi ustunde olsun istiyor yoksa basliyor ayni tempoya devam etmeye...Sling ile isimi y
apiyorum diger cocuguma bakiyorum ve sol omuzumu artik hissetmiyorum cogu zaman...Hassas bebek klasmanina giriyor bebeklerimiz(Internet arastirmalarima gore:)Net'e yazarsaniz Hassas bebek olarak ayni konumda anneleri gorebilirsiniz....
Günaydın arkadaşlar...
Ben bebeğime hala kan damlasını başlamadım başlamayan var mı benim gibi.. Geçen ay vermişlerdi ama hala başladım sadece ilk verdikleri gün bi kere verdim sonra kaldı öyle... Başlayayım değil mi? Vegaferon diye bi ilaç... O gün de açmıştık ya bozulmuş mudur odada duruyordu hep..
valla ikincileri büyütmek daha stressiz ve rahat bunu kolaylıkla söyleyebilirim. tabi abimiz 4,5 yaşında ve kreşe gidiyor o yüzden rahatım. ister istemz ikisinin bebeklikleri arasında karşılaştırma yapılıyor. düşündüğüm doğruymuş demek bu uyku eğitimi sırasında. ayakta sallama olsa razı ol. amuda kalkmadığımz kalıyordu gece boyu eşimle battaniyede salladıgımızı biliyorum. çok zor çıkmıştı dişleri ama zor çıkan diş sağlam oluyor.
Hadi ya. demek depresyona girenlerde daha çok oluyomuş. benim bebiş 2 ay hiç uyutmadı ki beni. günlük 3-4 saat uykuyla duruyodum. deprsyondaydım gerçekten. belki de ondan olmuştur
kızlar dizlerinde çıtırtı olan varmı oturup kalkarken. galiba kemiklerim ufalanıyor diyorum artık.
Evet galiba o bebeklerden biri benimki de az okudum da. gece mesela ağlayarak uyandığında kucağımda sallarsam susuyo. Kucağa alıştırdın diyolar. doğduğu günden beri böyle bu çocuk. o kadar uğraştım yatağında uyusun diye uyumadı. ben o omzumdayken uyumaya alıştım en son. o da 2-3 saatçik. yeni doğmuş çocuk ne bilir kucağı. kucağa alışmasın diye ağlarsa ağlasın deyip köşeye mi atsaydım. zaten göbek fıtığı çıktı. ağladıkça azdı. tüm işlerimi kanguruyla yaptım. 1-1.5 aydır iyiydik ama. şimdi noldu da yine böyle oldu anlamadım. inş düzelir. pzt. 4.ay aşımız var bi de onu olunca kıyamet kopacak diye korkuyorum evde. Allahım güç versin hepimize. bu günler bi an önce bitsin. herşey düzene girsin.Bebeklerimiz ayni diyebilirim hep ilgi ustunde olsun istiyor yoksa basliyor ayni tempoya devam etmeye...Sling ile isimi y
apiyorum diger cocuguma bakiyorum ve sol omuzumu artik hissetmiyorum cogu zaman...Hassas bebek klasmanina giriyor bebeklerimiz(Internet arastirmalarima gore:)Net'e yazarsaniz Hassas bebek olarak ayni konumda anneleri gorebilirsiniz....
Bugün bi türlü uyanasım gelmediii. Alperen i de emzirip emzirip uyuttm
Günaydın herkesee
Offf ben de hiç uyanmak istemedim ama okul var. İşe başladığımdan beri ilk kez böyle uyumaya devam edesim geldi nedense5.30'dan beri ayaktayım.
hava tam uyumalıkkk de mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?