2014 Kasım Anneleri

[QUOTE="mevzuaynı ost: 4040201Maşallahr: 340520"üstündeo olamaz. sütüm var. istiyo. 1 dk onla ilgilenmesem mızmızlamaya başlıyo. atak geçiriyor ve kısa zamanda düzelir diye umut ediyorum. yoksa işimiz var. eşim 6'da işe gidiyo. doğal olarak o da sürekli kalkıyo. ben de o da mahvolduk. bi de aşımız var 2-3 güne korkmaya başladım iyice. aynen ben de bebek arabasında bi yandan onu sallıyorum bi yandan yazıyorum[/QUOTE]
Bebeklerimiz ayni diyebilirim hep ilgi ustunde olsun istiyor yoksa basliyor ayni tempoya devam etmeye...Sling ile isimi yapiyorum diger cocuguma bakiyorum ve sol omuzumu artik hissetmiyorum cogu zaman...Hassas bebek klasmanina giriyor bebeklerimiz(Internet arastirmalarima gore:)Net'e yazarsaniz Hassas bebek olarak ayni konumda anneleri gorebilirsiniz....

Tatlım dediğin gibi atak olabilir izimde hemen hemen bir hafta önce yokladı atak hatta suayda nın bebişiyle aynı gün doğdular o da ataktan bahsediyordu geçti çok şükür umarım seninkide aylatır gerçekten çok zor oluyor

Bebeklerimiz ayni diyebilirim hep ilgi ustunde olsun istiyor yoksa basliyor ayni tempoya devam etmeye...Sling ile isimi y
apiyorum diger cocuguma bakiyorum ve sol omuzumu artik hissetmiyorum cogu zaman...Hassas bebek klasmanina giriyor bebeklerimiz(Internet arastirmalarima gore:)Net'e yazarsaniz Hassas bebek olarak ayni konumda anneleri gorebilirsiniz....[/QUOTE]
Evet galiba o bebeklerden biri benimki de az okudum da. gece mesela ağlayarak uyandığında kucağımda sallarsam susuyo. Kucağa alıştırdın diyolar. doğduğu günden beri böyle bu çocuk. o kadar uğraştım yatağında uyusun diye uyumadı. ben o omzumdayken uyumaya alıştım en son. o da 2-3 saatçik. yeni doğmuş çocuk ne bilir kucağı. kucağa alışmasın diye ağlarsa ağlasın deyip köşeye mi atsaydım. zaten göbek fıtığı çıktı. ağladıkça azdı. tüm işlerimi kanguruyla yaptım. 1-1.5 aydır iyiydik ama. şimdi noldu da yine böyle oldu anlamadım. inş düzelir. pzt. 4.ay aşımız var bi de onu olunca kıyamet kopacak diye korkuyorum evde. Allahım güç versin hepimize. bu günler bi an önce bitsin. herşey düzene girsin.

Dizimde ve ayak bilegimde var ama nedenini bilmiyorum annemde de dogumdan sonra olmuş sonunda kemik erimesi cikmisti Temmuza kadar bekleyip kemik ölçümü yaptirmayi düşünüyorum

Aminn dogum tarhleri yakin benim.kızımda oyleyaa iki geecdr uyku yok ve çok aşırı hareketli sinirli emzigini çıkarıyo tersten ısırıyor diyorum dişten bakıyrum brsey yokk düzelir İnşallah
Bebeklerimiz ayni diyebilirim hep ilgi ustunde olsun istiyor yoksa basliyor ayni tempoya devam etmeye...Sling ile isimi yapiyorum diger cocuguma bakiyorum ve sol omuzumu artik hissetmiyorum cogu zaman...Hassas bebek klasmanina giriyor bebeklerimiz(Internet arastirmalarima gore:)Net'e yazarsaniz Hassas bebek olarak ayni konumda anneleri gorebilirsiniz....[/QUOTE] kasım bebekleri hep hassaa demekki benimde sol kol uyusuyo coxuk yataginda uyuyodua biZmi alistrdik yaa hergun inatla deniyorum once besigine koyarim uyumuyo gce on defa kalkip tekrar kucakta uyumak istiyor ayagimda sallaasam yine iyi diyorum onada alismiyor bakalim boyle boyle büyücekler İnşallah

Salı günü 4. Ay aşısı yapıldı. Bize de yazdılar ama almadım bilee

Sana yazmstm.yukarida yanlis alinti yapmiism:)
Evet galiba o bebeklerden biri benimki de az okudum da. gece mesela ağlayarak uyandığında kucağımda sallarsam susuyo. Kucağa alıştırdın diyolar. doğduğu günden beri böyle bu çocuk. o kadar uğraştım yatağında uyusun diye uyumadı. ben o omzumdayken uyumaya alıştım en son. o da 2-3 saatçik. yeni doğmuş çocuk ne bilir kucağı. kucağa alışmasın diye ağlarsa ağlasın deyip köşeye mi atsaydım. zaten göbek fıtığı çıktı. ağladıkça azdı. tüm işlerimi kanguruyla yaptım. 1-1.5 aydır iyiydik ama. şimdi noldu da yine böyle oldu anlamadım. inş düzelir. pzt. 4.ay aşımız var bi de onu olunca kıyamet kopacak diye korkuyorum evde. Allahım güç versin hepimize. bu günler bi an önce bitsin. herşey düzene girsin.[/QUOTE]

canım ben başlamadım bana da ferrum yazdılar ama kullanmıyorum.

anamm daha bu günler ne diyorsun öyle mi ilk bebeğim benimde bakalım göreceğiz canım

Hadi ya. demek depresyona girenlerde daha çok oluyomuş. benim bebiş 2 ay hiç uyutmadı ki beni. günlük 3-4 saat uykuyla duruyodum. deprsyondaydım gerçekten. belki de ondan olmuştur

öyle canım öyle bende aynıydım.bakalım bu sefer nasıl çıkacak:)) yalnız eşim o günden sonra araştırdı tiroidin hızlı çalışmasını,(gebelikten sonra)..bir gezdirmeye başladı bizi görsen

kızlar dizlerinde çıtırtı olan varmı oturup kalkarken. galiba kemiklerim ufalanıyor diyorum artık.

bennn.o kadar üzülüyorum ki dizlerim çömeldikten sonra kalkmada bile beni zorluyor.çıtırtı yok ama sanki içi sancı içinde acıyor : (

Evet galiba o bebeklerden biri benimki de az okudum da. gece mesela ağlayarak uyandığında kucağımda sallarsam susuyo. Kucağa alıştırdın diyolar. doğduğu günden beri böyle bu çocuk. o kadar uğraştım yatağında uyusun diye uyumadı. ben o omzumdayken uyumaya alıştım en son. o da 2-3 saatçik. yeni doğmuş çocuk ne bilir kucağı. kucağa alışmasın diye ağlarsa ağlasın deyip köşeye mi atsaydım. zaten göbek fıtığı çıktı. ağladıkça azdı. tüm işlerimi kanguruyla yaptım. 1-1.5 aydır iyiydik ama. şimdi noldu da yine böyle oldu anlamadım. inş düzelir. pzt. 4.ay aşımız var bi de onu olunca kıyamet kopacak diye korkuyorum evde. Allahım güç versin hepimize. bu günler bi an önce bitsin. herşey düzene girsin.[/QUOTE]

canım bebişin çok güzel maşşallah onaa

Bugün bi türlü uyanasım gelmediii. Alperen i de emzirip emzirip uyuttm

Günaydın herkesee

Offf ben de hiç uyanmak istemedim ama okul var. İşe başladığımdan beri ilk kez böyle uyumaya devam edesim geldi nedense 5.30'dan beri ayaktayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…